Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 15., szombat

Telik a cigányságnak roma konferenciára New Yorkban ?

Romakonferencia New Yorkban PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-07 15:10


Az európai roma kisebbség integrációjáról, a problémák megoldási lehetőségeiről rendeztek amerikai és magyar szakértők részvételével szimpóziumot csütörtökön a New York-i főkonzulátuson.

A konferencia ötletadója, Polgár Viktor főkonzul az MTI-nek elmondta: az amerikai sajtóban néhány hónapja több cikk is megjelent a magyarországi romák helyzetéről, és úgy gondolta, célszerű lenne egy tanácskozást tartani arról, hogy a romák ügye nem csak Magyarországot vagy a bűnözést érinti, általánosabb kérdésről van szó. A szimpóziumon több mint százan, diplomaták, kutatók, szakértők és jogvédők vettek részt.

Daniel Nadel, a külügyminisztérium tisztviselője elmondta: Hillary Clinton külügyminiszter üdvözölte a szimpózium megrendezését. Kifejtette, hogy az Obama-kormány kiemelt külpolitikai céljai közé sorolja a roma kérdés megoldásának támogatását. Elmondta: Washington számos eszközzel, nyilvános és bizalmas diplomáciával, a külföldi látogatók programján keresztül, kormányzati szervezeteknek nyújtott támogatással és képzéssel is segíteni akarja az ügyet.

A Foreign Policy Association kutatóintézettel és az Arthur Schneier rabbi vezette Lelkiismeret Felhívása Alapítvánnyal együttműködésben szervezett szimpózium két magyar vendége Szalai Júlia, a Közép-európai Egyetem kutatója és Csongor Anna, az Autonómia Alapítvány igazgatója volt.

Előadást tartott mások mellett Ian Hancock, a Texasi Egyetem kutatója, aki a roma kérdés egyik legavatottabb szakértője az Egyesült Államokban, Kevin Gover, a washingtoni Amerikai Indiánok Nemzeti Múzeuma igazgatója és George Khaldun, a harlemi fekete gyerekek beilleszkedését célzó sikeres New York-i Harlem Children's Zone program egyik vezetője. Arthur Schneier rabbi felhívta az európai egyházakat, hogy az eddigieknél aktívabban vegyenek részt a roma kérdés megoldásában.

Szalai Júlia szociológus az MTI-nek kifejtette: fontos, hogy az amerikai külügyminisztérium "részletekbe menően komolyan veszi, hogy mi történik ma a régiónkban a romák kérdésével". Hangsúlyozta: csak egy integratív megoldással lehet eredményt elérni.

Csongor Anna kiemelte: a Harlem Children's Zone integrációs program magánkezdeményezésként indult, magánadományokból finanszírozták, sikeressége keltette fel a politika érdeklődését.

Szombati Béla amerikai nagykövet április végén mondta el: magyar és amerikai szakemberek részvételével konferenciát rendeznek júniusban Washingtonban arról, hogy a fekete gyerekek integrációját segíteni hivatott harlemi program átültethető-e Magyarországra, a romák helyzetének javítására. Szalai Júlia, aki a konferencia szakértői között lesz, az MTI-nek csütörtökön kifejtette: mindenekelőtt azt fogják megvizsgálni, hogy "miben más és miben hasonló a két színes bőrű kisebbség helyzete, sok mindenben nagyon rokon, és sok mindenben nagyon különböző".

C-PRESS - Zipp


Ilyen konfliktus kezelés lenne ugye jó a cigányságnak ! Nem egyszerűbb lenne a konfliktus kezelése sok évi börtönnel ? Nem egyszerűbb lenne a háromcsapás törvénnyel ?






De nézzük meg, hogy hogyan rendezik a cigányok egymás közt a konfliktusokat, de a Magyar származásúakkal is hasonló a rendezés módja.










És most jöjjenek a szokásos kérdéseim. Vajon az amerikaiak tisztában vannak a cigányok jelentős részének az életvitelével ? Vajon tisztában vannak azzal az amerikaiak hogy hány ártatlan kisnyugdíjast öltek meg az úgymond hátrányos helyzetű deviáns életvitelű cigányok ? Vajon tisztában vannak egy nagyon fontos dologgal az amerikaiak, mégpedig azzal hogy itt nem lehet alkalmazni a Harlemi programot? Tisztában vannak e az amerikaiak az itteni cigányok szokásaival, beállítottságukkal ? Mentális képességeikkel ? És egy nagyon fontos kérdés. Mi a jelentős különbség az amerikai négerek és a Magyarországon élő cigányok közt ? Talán az lenne a különbség hogy ők rabszolgának vitték be a négereket, mig a Magyarországon élő cigányokat nem kellett behozni, esetleg jöttek ők maguktól ? Talán ettől már nem is alkalmazható itt a fene nagy programjuk ? És milyen érdekes, a rabbik is tudják hogy mi kell a cigányságnak ? Talán csak mi nem tudjuk ? Esetleg keményebben kéne fellépni ellenük és máris rend lenne ? Esetleg több börtön ? Tényleg kéne az a háromcsapás törvény ? Miért nem vezeték be eddig ? Érdekes, a nagy amerikában vajon miért vezették be ? Ott bevált ? Erre miért nem tesz javaslatot a nagy amerikai észosztók csapata ? Esetleg rá kéne jönnünk arra, hogy a cigányság szarik a fejünkre, ezért nem kéne erőltetnünk az integrációt ? Vagy ha ennyire megakarják nekünk mutatni az amerikaiak az utat, akkor próbálják meg ők a nagy amerikában nevelgetni őket ? Hátha nekik sikerülne integrálni őket ? Minket meg békén kéne hagyni talán a hülyeségeikkel ? Obamának pedig javasolhatom azt esetleg, ha valamihez nem ért inkább hallgasson ? Inkább javasolhatom neki azt, hogy a Magyarok terrorizálásának végéért próbáljon meg szót emelni, inkább erre dolgozzanak ki tervet , vagy erre már nem futja a nagy amerikai észosztás ? Miért nem volt Magyarországi cigány ezen a konferencián ?

Nesze neked cigányintegráció !




A Jobbik eskütétele a Szarkoronánál !!!!!!


3 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Ez a bejegyzés Balogh Artúr Nácik Haza ! nevű blogján jelent meg !

Gúr Nándor: interneten uszítanak zsidók és cigányok ellen



2009-07-17 09:37
Egy helyi internetes portálon olyan hozzászólásokat tettek közzé, amelyek a zsidóságot és a cigányságot gyalázták, és a megfigyelésükre szólítottak fel. Mivel az internetes portál működtetői nem vették le az uszító üzeneteket, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést Gúr Nándor, az MSZP megyei elnöke és Káli Sándor, az MSZP miskolci elnöke.

A boon.hu nevű hírportálon a július 14-én megjelent, "Van megyei elnöke az SZDSZ-nek" című anyaghoz több vélemény is érkezett, két hozzászólás - ugyanazon a hozzászólói néven - bűnözőnek nevezte a zsidó és a cigány embereket és megfigyelésükre szólított fel, többi között azt írva: "A harc már javában folyik a magyarság ellen. Mindenki gyűjtsön információkat a környezetében, hogy ki a zsidó, hol lakik, kikkel barátkozik, kik a családtagjaik, hol dolgozik. Elővigyázatosságból, ha valamit elindítana a zsidó rezsim, akkor célirányosan és hatékonyan lehessen őket hatástalanítani".

Gúr Nándor elmondta, azért tettek feljelentést, mert akik listáznak nem a szólásszabadsággal élnek, hanem bűncselekményt követnek el. A demokráciában semmilyen megkülönböztetésnek nem lehet teret engedni - fejtette ki.

Káli Sándor hangsúlyozta, a világ összes országában levették volna a világhálóról a hasonló tartalmú hozzászólások szövegét. Magyarországon átléptünk egy bizonyos határt - mondta.

C-PRESS - klubradio.hu


Ezek után vajon érdemes e a magyaroknak egyetlen lépést is tenni a cigányság integrációjának irányába ? Esetleg igaza van a fenti írásnak, tényleg figyelnünk kell e a Magyarországon lévő cigányokat és zsidókat ? Ez az írás, illetve videó vajon nem meríti ki a nemzet gyalázását, amikor egy történelmi ereklyénket nevezi ez a cigányszármazású egyed szarkoronának ? Az SZDSZ egyik tagja ellen miért nem léptek fel, amikor micisapkának nevezte Szent Koronát ? Ezek után kell e egyáltalán foglalkoznunk és segítenünk a cigányságot ? Vajon el fogja ítélni a C-PRESS a Magyarság szimbóluma gyalázását ? Vagy csak akkor irkálnak cikkeket amikor valaki a cigányság ellen szólal fel ? Mi ez ha nem uszítás ? Mi ez, ha nem egy nép meggyalázása attól akit bekéne hogy fogadjon a közösségébe ? Gúr Nándor vajon erről is fog majd írni, vagy esetleg ez nem számít számára, elvégre nem cigányokról és zsidókról van szó ?


És most következzen az írás a Cigány Síratófalról :


EZÉRT HALÁL JÁRT VOLNA VALAMIKOR!

A MAGYAR KORONÁRÓL AZT ÍRTÁK A CIGÁNYOK A NÁCIK HAZA BLOGON,HOGY "SZARKORONA".

TAPSOLHATNAK A CIGÁNY JOGVÉDŐK A TANÍTVÁNYAIK TELJESÍTMÉNYÉHEZ!

AZ EU FIGYELMÉBE AJÁNLOM A CIGÁNYOK MÉRHETETLEN"SZERETETÉNEK" A BIZONYÍTÉKÁT,EL IS JUTTATTUK EGY BELGA EP KÉPVISELŐHÖZ...ELFOGJA MAGYARÁZNI,HOGY NEM KELL IZGULNI A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYOK MIATT,MERT IZGULNI A MAGYARORSZÁGI MAGYAROKÉRT KELL!

EZÉRT KAPNAK TÁMOGATÁSOKAT,ÖSZTÖNDÍJAKAT,SEGÉLYEKET,,LAKÁST,
MŰVELŐDÉSI HÁZAKAT,ÚJSÁGOKAT,SAJÁT RÁDIÓT ÉS TV MŰSORT MAGYAR PÉNZBŐL,HOGY NAPONTA MEGALÁZZÁK A MAGYAROKAT?

A BLOG SÖTÉT,TULOK "AGYA" BALOGH ARTÚR
FIDESZES...EZT FONTOS MEGJEGYEZNI!!!!



Miért csak a cigány, a magyar miért nem ?

Feljelentést tett csütörtökön négy civil szervezet egy szélsőséges nézeteiről ismert blogger ellen az internetes naplójának egyik bejegyzése alapján, közösség elleni izgatás miatt.

A négy szervezet az Országos Rendőr-főkapitányságon és a Legfőbb Ügyészségen tett feljelentést - tájékoztatott a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a feljelentők egyike.

A TASZ tájékoztatása szerint az egyik szélsőséges nézeteiről ismert blogger internetes naplójában a cigány közösség tagjainak "kegyetlen és céltalan megalázására", a teljes cigány közösség közéletből való kiűzésére és szétverésére hívott fel. A jogvédők szerint a szólásszabadság nem ad korlátlan felhatalmazást arra, hogy valaki e jogával tudatosan visszaélve egy neki nem tetsző társadalmi csoport tagjai ellen nyíltan erőszakra hívjon fel.

Az elmúlt egy évben többször is támadtak ismeretlenek romákra, a támadásoknak halálos áldozatai is voltak. A rendőrség megítélése szerint is rasszista indíttatású esetekről van szó - írja közleményében a TASZ. "Ezért tűrhetetlen és különösen veszélyes a nyílt gyűlöletkeltés akkor, amikor a magyar társadalomban egyre elterjedtebbé válik a kisebbségekkel szembeni intolerancia" - közli a jogvédő szervezet. Szerintük a jelenlegi szabályozás "tökéletesen alkalmas arra," hogy felelősségre vonják a bloggert.

Pelle Andrea ügyvéd, a TASZ munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a kifogásolt bejegyzésben nem egy konkrét időpontra tervezett támadásról van szó. Az internetes napló arra szólít, hogy a cigányok helyzetét el kell lehetetleníteni "elroppantani a gerincüket". Van olyan rész is a bejegyzésben, amely azt fejti ki, hogy csoportban el kell menni és megverni "őket".

C-PRESS

2010-04-28

Róma értelmíségi Zsukel: jógós az ha az űldőzőt szenvedö meg alázot Rómák meg verik meg őlik a Paraszt Gádzsó rendört a tanárt az órvóst a mentös t

Mert nem kapnak mást tölűk mint szenved és t megaláz ás t és raszizmus t!!!!

Figyelj már te gyászvakarék hogy verjelek telibe anyád hátán.
Ki gyász vagy te hogy verje ki hab a szád szélét, hogy vágott volna apád a falhoz amikor megszülettél te náci kurva, hogy ilyenek állítasz ?

Pedagogus: (szerintem csak tanár mert ez szakma így nevezve kihalt)

Mikor a gyereked kék zölden megy haza és nem akar iskolába menni.
Mikor a gyerekedet kihagyják minden dologból ami a közösséghez láncolná.
Mikor bemész és lenéznek.

Csoda hogy temetőbe teszik a tanárt?
Ez így helyes.
Az én fiamat megrugdosta egy tanárja nos bementem és megmutattam neki milyen a másik oldal. Hm…. Tanárverő cigány vagyok, hmmm… leszarom mit ugatsz.

Orvos:

Mikor nem segítenek mert te cigány vagy és egyébként is mit akarsz te itt?
Mikor a gyerekedet nem látják el úgy mint egy proszto gyerekét.
Mikor egy súlyos betegségre algopirint ír fel hogy elég az és gyereked kórházba kerül.

Csoda hogy temetőbe teszik az orvost?
Ez így helyes!

Mentős:

Hm.. röhögnöm kell ezen mert egy fokkal sem jobbak az orvoktól és még le is nyúlják az embert

Csoda hogy temetőbe teszik a mentőst?
Ez igy helyes!

Rendőr.

Nos erre nincs szó hogy ők mit művelnek velünk és milyen sok a jogtalanság amit nekünk úgymond tűrni kéne.
Nos hát nem tűrjük hanem temetőbe tesszük őket is.

Ha még áll pecked akkor alád veretek egy két haverral hátha jó éved lesz Náci kurva.
Töltény a fejedbe.

Iskola:

Csoda hogy utálnak magyarok között lenni?

Ez az írás a Nácik Haza blogon jelent meg, amelyet Balogh Artúr a Nyíregyházi OCÖ egyik magasbeosztású cigánynak a fia. Balogh Artúr politológusnak készül a Miskolci egyetemen. Vajon hogy lehet egy ilyen náci mentalitású cigányt tanítatni ? Vajon miért nem ír erről az emberről az C-Press, vagy csak a magyarokat merik csak fasisztának és náciknak hazudni ? Vajon ilyenkor miért nem beszélnek a náci cigányokról ? Miért hallgat a C-PRESS ? Vagy a C-PRESS véleménye szerint csak a magyar lehet rasszista ? Csak a cigánynak vannak jogai a gyűlőletbeszédhez, ők azok akiket nem lehet ilyenért felelőségre vonni ? Miért csodálkoztok hogy nő a Jobbik szavazó tábora ? Miért teheti meg a cigány, hogy az államrend ellen lázít, gyilkosságra szólít fel, és minderről miért hallgat ez a cigánymédia ? Vajon miért hallgat a cigánypolitika, vajon miért nem határolódnak el Balogh Artúrtól, aki bár nem ő írta ezt a gyilkosságra és államrend elleni harcra felszólító írást, de cinkosságot vállalt az írással, hiszen csak az ő egyetértésével kerülhetett fel, még sem írt róla a C-Press. Ezekután lehet hinni a C-PRESS-nek ? A TASZ mit szól ehhez az íráshoz ? Vajon ők miért nem ajvékolnak a magyarok védelmében ? Vajon a cigányoknak ennyire meg van engedve a szólásszabadság, mig a magyart elhallgattatják és feljelentik ? Ezek szerint a cigányok felsőbbrendű állampolgárok a magyarokhoz képest Magyarországon ? Vajon a TASZ csak a cigányok érdekeit szolgálja ki ? Vajon a TASZ ezekután hitelessé válik a magyarok szemében ?