Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. március 25., péntek

Elizabethnek és sejripityomnak !

elizabet: ...
hova jutott a szep magyar orszag micsoda gyulolet micsoda brutaliut van a magyarok kozott en nem hiszem hogy ezek csak ugy gyilkoltak biztosan a rendorseg szemet hunyt voltak segitoik . ha nem akor ezek rosszabak mint hitler ki kell oket vegezni de nagyon gyorsan mert itt nem csak a ciganyokat lehet igy legyilkolni de a gadzsokat is tehat nincsen kivetel ok sajnos nem ember szamban vehetok a romaknak ossze kel fogniuk de nagyon mert ezt nem lehet mar elnezni hogy micsoda gyuloletet epitet ki a magyar kormany a romak ellen csak amit tudna gyulolkodni cigany zsido az nem ember a magyar gadzsoknak de szomoru dolog ez salom egy cigany es egy zsido veru irta ezt nektek szegyelje magat a magyar allam es a rengeteg neonaci remelem hogy a jo isten megbunteti oket de alaposan
7

Zsidókám, először is nézd meg, mit is csinálnak a testvérkéid A Palesztinokkal, majd az után ugass ! A te néped a világon az igazi gyilkos, elég csak a tetves telepes dolgaitokat megnézni, vagy a mindennapossá vált terrorotokat megfigyelni ! Remélem én is, hogy majd valaki megbünteti a zsidókat a sok ártatlanul kiontott vérért !
2011, March 25 09:25
sejripityom: ...
elizabet: most mit vársz 1 olyan hordától akinek a kezdetektől a mai napig szégyen vereség az egész multja történelme. ezért hívják a gádzsókat külföldön birka népnek.
8

Igazad van ! Birka a magyar, mert még mindig eteti az ilyeneket mint te, holott régen le kellett volna állítani az ilyenek segélyezését ! Ha birka a magyar, akkor inkább váljon farkassá, hiszen ezt elolvasva, már nem is kéne toleranciát gyakorolniuk !

Csibó, jó lenne, ha megfelelően tudnád értelmezni az írásokat !

csibo: ...
vagy is felavatott gárdisták a romagyilkosok micsoda demokrácia gondolom még mindig azok és azok ismaradnak söt a jobbik ezekután nemzeti hösként tiszteli a romagyilkosokat hááát elégé durva és felfoghatatlan
5
Scibó, ezek az emberek csak elmentek egy Gárdaavatóra, nem vettek részt ilyenben, tehát nem Gárdatagok ! Légyszíves előtte értelmezd a leírtakat, nem kell minden baromságot belelátni abba, amibe nincs semmi !

Élet Menete ? Inkább az Élősködök Menete ?

A Jobbik az Élet menetét mocskolja PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-24 09:38
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
A Jobbik az Élet menetét mocskoljaA cigányozásban és zsidózásban utazó Jobbik ezúttal az Élet menetét támadja. A szélsőjobboldali párt szerint a holokauszt áldozataira emlékező rendezvényen a "magyarságot gyalázzák", a felvonulás nem méltó arra, hogy közpénzből támogassák.









A fővárosi közgyűlés idén 5,5 millió forinttal járul hozzá ahhoz, hogy megrendezhessék Budapesten a vészkorszak áldozatainak emléket állító hagyományos felvonulást, az Élet menetét.



A Jobbik viszont tiltakozik. Czeglédi János fővárosi jobbikos képviselő közleménye előre bocsátja, hogy pártja semmilyen megemlékezés ellen nem emel kifogást, akkor sem, ha annak céljával nem tud azonosulni. Az Élet menete azonban - folytatódik a szöveg - "egy aktuálpolitikai célokat közvetlenül szolgáló esemény, ahol szocialista, illetve liberális politikusok hivatásos médiarettegők gyűrűjében a magyarságot gyalázzák". A Jobbik ezért elutasítja, hogy a fővárosi önkormányzat közpénzből támogassa a rendezvényt.



A jobbikos közlemény elhallgatja azt a tényt, hogy a főváros előző évben 15 millió forinttal járult hozzá a költségekhez, a támogatás összege tehát majdnem a harmadára csökkent. Továbbá: a kegyeletsértő és mocskolódó kitételtől eltekintve is valótlanság azt a látszatot kelteni, mintha a pártok képviselői közül csak szocialisták és liberálisok vennének részt az Élet menetén.



A szervezők mindig is ügyeltek rá, hogy a rendezvény felülemelkedjen a pártpolitikán, évről évre jobboldali politikusok is együtt vonulnak az emlékmenettel. Tavaly például Semjén Zsolt, a KDNP elnöke is jelen volt az eseményen, a fideszes Rogán Antal beszédet is mondott. Két éve Boross Péter volt miniszterelnök szólalt fel.



A Jobbik megnyilvánulása számomra annak bizonyítéka, hogy ez egy fontos rendezvény - nyilatkozta Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke. Kérdésünkre hozzátette: bár a fővárostól kapott összeg valóban jelentősen elmarad a korábbitól, a nehéz gazdasági helyzetben minden támogatásnak örülnek, és minden segítséget köszönettel vesznek.



C-PRESS - Népszabadság Online

Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy erre az Élet menete baromságra kár a pénzt pazarolni, hiszen a zsidók a nagy szenvedésüket már pénzre váltották, legutolsó pénzé tevésük a MÁV és a bankok irányába történik ! Ma már az értelmes ember nem foglalkozik a holokausztal, mert felfedezte azt, hogy az ma már csak egy pénzforrási vállalkozássá degradálták le egyes zsidók !

Steve Bikónak ! A két roma közül az egyiknek, akivel szóba állok a C-Pressen !

Steve Bikó: na látom még most sem érted nothus mi a véleményem. én nem a magyarok ellen vagyok mert mi is azok vagyunk mert a magyaroskodás nem ott merül ki,hogy pusztulj cigányozunk. én a nyalasok ellen vagyok és én is az teszem amit te vésem és "harcolok"

Szevasz Bikó ! Ha megnézed az írásaim végét, láthatod, hogy nem az olyan cigányok ellen emelem fel a szavam, amelyek normális életvitel mellett emelnek szót, és élnek normális, életet, közben megőrzik népük hagyományait ! Nem azok ellen emelek szót, akik, bár cigányok, mégis példaértékűen élnek, de igenis szót emelek azok ellen a cigányok ellen, akik még a gyerekeiket is biztatják a magyarok ellen, lásd a Gyöngyöspatai bejegyzést, és igenis elküldöm a nagy cigányembereket, akik szájából még sosem hallottam azt a szót, hogy bocsánat, a cigányság hibás ebben ! A C-Pressről kizártak, én pedig szarok már új nicknevet bejegyeztetni ! Ha akartok, akkor itt hagyhattok üzenetet !