Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. október 20., szerda

Egy hír amelyet a C-press igyekezet nem teljesen leadni !

Pár perccel ezelőtt kaptam meg a videót Magyarországról, amely a valóságos állapotot mutatja be. Először nézzük a C-Press változatát.

Franciaország egyelőre megúszta a jogsértési eljárást


A franciák egyelőre fellélegezhetnek, hiszen a romák kitoloncolása miatt egyelőre nem kell tartaniuk a kötelezettségszegési eljárástól. A Bizottság tájékoztatása szerint Párizs beépíti jogrendjébe a kért garanciákat.

Franciaország pozitívan, konstruktívan és időben válaszolt a Bizottság megkeresésére – tudatta kedden Viviane Reding, az alapjogokért felelős uniós biztos. A Bizottság korábban a romák tömeges kitoloncolása miatt kérte arra Párizst, hogy október 15-vel bezárólag adjon részletes tájékoztatást azokról az eljárási garanciákról, melyek révén az uniós polgárok szabad mozgáshoz való jogát kívánja biztosítani. A Bizottság ezzel párhuzamosan megkezdte a hivatalos felszólító levél előkészítését, melyet akkor küldtek volna ki, ha a testület a franciák válaszát nem találta volna kielégítőnek.

A francia hatóságok által pénteken elküldött dokumentáció a Bizottság tájékoztatása szerint jogalkotási intézkedéseket és egy olyan menetrendet tartalmaz, melynek értelmében a szabad mozgásról szóló 2004-es direktíva garanciáit a francia jogrendbe 2011 elejéig átültetik. „Franciaország ezzel megtette, amire a Bizottság kérte” – húzta alá közleményében Viviane Reding. A Bizottság éppen ezért úgy döntött, hogy egyelőre nem folytatja a kötelezettségszegési eljárást Franciaország ellen, melyről a biztosok kollégiuma még szeptember 29-én döntött.

A testület mindenesetre továbbra is figyelni fogja, hogy Franciaország tartja-e magát a vállalásaihoz, egyúttal felajánlotta: kész segíteni a francia hatóságoknak annak érdekében, hogy az új szabályozást mihamarabb és az EU-joggal összhangban tető alá hozzák.

Reding közleményében jelezte azt is: a Bizottság folytatja a romák gazdasági és társadalmi integrációját elősegíteni hivatott munkáját, függetlenül attól, hogy az érintettek az eredet-országukban vagy pedig befogadó országukban élnek.



C-PRESS - bruxinfo.hu

Mint kiderül a videóból, nem megúszta, hanem elismerték a jogát a cigányokkal szembeni fellépésre ! Íme a videó !



Ezek szerint a tetves rablót, (hát persze hogy cigány volt !) jogosan lelőték a rendőrök, azután az a kurva élősködő banda neki támadt a rendőröknek ugyanúgy mint Magyarországon szokták, erre jogosan a Francia elnök elkezdte a cigányokat kitakarítani az országuk területéről ! Persze ez az agyatlan picsa rögtön visítozni kezdet, de hát mit is várhatunk egy liberális érzelmű agyatlantól, de a legvégén rá kellett ébredni arra a tényre hogy a liberalizmus kártékony szelleme kezd végre kimúlni, és nem helyezkedhet szembe egy nép akaratával a cigányok végett. Francia országban is csak élősködnek, ott is csak a segélyeket várják, dolgozni nem akarnak, bűnözésből tartják fent magukat, ép úgy mint Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Németországban, Finnországban, Olaszországban, és még sorolhatnám hosszasan. Van ahol fallal védekeznek ellenük, a franciák pedig kibasszák őket a picsába. És most jöjjön egy meglepő hír, idejönnek a Finnek tanulni az Érpataki modellt ! Jó lenne ha végre Orbán is betartaná a szavát, példát vehetne az ottani polgármesterről, mert ha nem figyel akkor lehet hogy nem tölti ki ez a kormány a hivatali idejét. Eddig az Orbán kormány is csak hazudott, egyetlen ígéretét sem teljesítette maradéktalanul, minden ígéretét jó ha 10%-ban betartotta, bár én személy szerint szavát sem hiszem ennek a kormánynak ! Példát vehetne a narancskormány a franciákról is, ott nem csak pofáznak és hazudnak, hanem valóban helyre teszik a cigányságot ! De jöjjön a cikk !

Finn rendőrök ismerkedtek az érpataki modellel

Érpatak - A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) meghívására hivatalos látogatásra érkezett országunkba a Finn Rendőrszakszervezet delegációja, melynek keretében Érpatakra is ellátogattak, hogy megismerjék a már méltán elhíresült modellt.

Bárány Zoltán, a TMRSZ vezetője elmondta, hogy a magyarországi látogatás célja a két érdekképviseleti szervezet közötti tapasztalatcsere, szakmai és munkavállalók érdekében kifejtett további lépések megvitatása. Az együttműködés értelmében többnapos konzultáción vettek részt augusztusban a magyar szervezet delegáltjai Finnországban, s most nyelvrokonaink érkeztek országunkba.

A háromnapos látogatás utolsó felvonásaként érkezett a Finn-Magyar rendőr szakszervezeti delegáció Érpatakra, hogy megvitassák az érpataki modell eredményességét.

Amikor elválik a kígyó feje a testétől

A modellt legegyszerűbben úgy lehetne összegezni, hogy megkülönböztetés nélkül a helyi lakosság két részre osztható: az építőkre és a rombolókra. A települést pedig egy hajóhoz hasonlítanám, amelyben mindannyian evezünk, de az nem mindegy, hogy amíg egyesek előre lendítenék a csónakot, addig mások léket ütnek rajta – kezdte Orosz Mihály, Érpatak polgármestere.

Valódi eredményeket csak úgy lehet ezzel a modellel elérni, ha következetesen és kivétel nélkül betartjuk és betartatjuk a rendelkezésre álló jogszabályokat a renitensekkel szemben, a közösséget építőket pedig minden támogatásunkról biztosítjuk. A példa statuálását pedig, mindig a leghangosabb és leginkább beilleszkedésre alkalmatlan réteggel kezdjük, mintha egy kígyó fejét vágnánk le – folytatta Orosz Mihály.

Túl a 4300 intézkedésen

A konzultáción részt vett Fekésházi Szabolcs rendőrőrnagy is, az Újfehértói Rendőrőrs parancsnoka, aki a konferencián végig tárgyilagosan sorolta az érpataki modell és az őrshöz tartozó rendőrök eredményeit. Szerinte a siker záloga abban rejlik, hogy a rendőrőrshöz tartozó 15 rendőr együttműködve a helyi szervezetekkel, mezőőrökkel kimagasló szakmai és lelkiismeretes munkát végez a környéken, s ezzel magyarázható az is, hogy ebben az évben már 4300 intézkedésen vannak túl.

Érpatakon kicsiben, Finnországban nagyban


A Finn Rendőrszakszervezet elnökét kérdezve Yrjö Suhonen elmondta, hogy az érpataki modell megismerése arra döbbentette rá a finn delegáció tagjait, hogy lényegében Érpatakon ugyanaz valósult meg kicsiben, amely Finnországban már országos szinten régóta működik. Természetesen hozzátette, hogy ezen a téren is - mint oly sok más területen - előrébb járnak, de mindenképpen követendő példaként beszélt az érpataki modellről. Mindemellett Yrjö Suhonen hozzátette, hogy Finnországban nincs akkora probléma a cigány lakossággal, mint országunkban hiszen majd ötszáz éve élnek együtt a helyi finn lakossággal, így az asszimiláció már korábban végbe ment, de a bevándorlók és a munkanélkülivé váló társadalom tagjai időzített bombaként ketyegnek.

A Finn Rendőrszakszervezet elnöke emellett örömét fejezte ki a magyar kollégákkal kialakult szoros kapcsolatról, illetve arról, hogy az érpataki példán keresztül betekinthettek a hazai rendőrök mikrokörnyezetébe és abba, milyen körülmények között dolgoznak.

www.szon.hu-ról lett a cikk idemásolva !

Bizony, bizony cigányok, lassan Európa megkezdi a bevándorlók és ellenetek cigányok ellen a védekezést, úgylátszik mindenhol megunják a pofátokat és a bevándorlók pofáját is !

Hiába próbálja a tényeket elhallgatni a kormány, hiába próbál most diktatúrát létrehozni Orbán, lassan de biztosan elkezdődik valami, ami remélem véglegesen megoldja a cigánykérdést Magyarországon. Lassan a cigányság előtt bezárul Brüsszel kapuja is, így lassan nem lesz hova visítanotok. Amen !

És végül egy kis nyugtató zene, amely egyben egy kicsit talán a jővőt is bemutatja egyes rasszoknak !





Gondolom tetszett a cigányoknak a videó, no meg a liberális seggfejeknek is, elvégre mindig nácizák a magyarokat !

Na, mégegy pénzlenyúló intézményt hoz létre a 2/3 uraság !



"Népirtásmegelőzési" központ - újabb MSZP-s agymenést valósít meg a kormány


Gönczováék találmányaMég a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség idején megkezdi működését a Népirtás és Tömeges Emberi Jogsértés Megelőzési Központ. A budapesti székhelyű intézmény a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) és a Közép-európai Egyetem (CEU) együttműködésében jön létre.
Az intézet létrejöttét a harmadik budapesti emberi jogi fórumon, hétfőn a Külügyminisztériumban jelentette be Martonyi János külügyminiszter. A központ alapító okiratát szintén a hétfői eseményen írták alá a CEU és a Károli vezetői.
A külügy első embere kijelentette, a jogsértéseket megelőző központ létrehozásában sok neves szakértő vállal szerepet. Az intézmény céljai megjelennek a 2010-2011-ben az EU elnökségét betöltő trió - Spanyolország, Belgium és Magyarország - programjában is. Martonyi János kitért a lehetséges kapcsolatokra: európai székhelyű központként az intézmény szoros kapcsolatot alakíthat majd ki az EU-val, akárcsak az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezettel (EBESZ), az Afrikai Unióval, az Amerikai Államok Szervezetével (OAS) és a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségével (ASEAN). Martonyi János reméli, hogy sok ország hozzájárul majd a központ céljainak eléréséhez.
A Károli Gáspár Református Egyetem rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettese, Balla Péter a bibliai tízparancsolatot idézve úgy vélte, a Ne ölj! parancs valójában az élet értékének védelmét is előírja. Reményét fejezte ki, hogy a központ munkájához más országok is csatlakoznak majd.
A központ alapításának tervét 2008-ban, az első budapesti emberi jogi fórumon jelentette be a Külügyminisztérium akkori vezetője, Göncz Kinga. 2009-re, a második fórumra készült el a megvalósíthatósági tanulmány: a központ éves költségvetését 2-2,5 millió euróra becsülték. 2008-ban Göncz Kinga azt mondta: a budapesti intézet célja egyebek mellett "a világban kialakuló konfliktusok előrejelzése lenne".
(Református.hu)
MINDJÁRT LEHETNE VIZSGÁLÓDNI GÁZÁBAN, MERT A RÜHES HÁBORÚS BŰNÖSÖK FOLYAMATOSAN KÖVETNEK EL NÉPÍRTÁST PALESZTIN TERÜLETEN ! AZ ÁLLAM NEVE PEDIG IZRAEL ! VAGY EZZEL NEM AKARTOK FOGLALKOZNI ? ESETLEG EZ AZ INTÉZMÉNY IS CSAK A PÉNZLENYÚLÁSRA LESZ JÓ ? MÁST NEM IS LEHET VÁRNI A NARANCSKORMÁNYTÓL SEM !