Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 27., csütörtök

ÖLNI VAGY NEM ÖLNI, EZ ITT A NAGY KÉRDÉS ?


Kolompár: nem kell cigánynak lenni, hogy az ember megvédje a családját! PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-26 08:35
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Kolompár: nem kell cigánynak lenni, hogy az ember megvédje a családját!Az L. család kedden délelőtt a Országos Cigány Önkormányzat elnökéhez fordult segítségért az őket ért vádak tisztázásában. A szervezet elnökével, Kolompár Orbánnal beszélgettünk az ercsi támadásról és annak sajtóvisszhangjáról.







Mi történt az L. családdal folytatott megbeszélésen?

Tájékoztattak engem a történtekről és főleg jogi segítséget kértek az Országos Cigány Önkormányzattól. Mivel az ügy részleteit nem ismerjük pontosan, türelmet kértem a családtól, meg kívánjuk hallgatni a másik felet is, azaz Ercsi polgármesterét és a rendőrséget.

A médiában nagyon sok rémhír terjeng torokátvágásról és lincselésről, valamint az eset körülményei is tisztázatlanok, ezért véleményalkotás előtt szeretnénk tisztábban látni a körülményeket. Az OCÖ nem egy nyomozó hatóság, de ha valaki hozzánk fordul egy ilyen, vagy hasonló esetben, akkor meglehetősen körültekintően szoktunk eljárni. Mindaddig nem kommentáljuk az ügyet, amíg a lehető legtöbb részletet nem tudjuk az ercsi támadásról.

Az OCÖ tehát a nyomozás eredményeire vár.



Természetesen. A család elmondása alapján azonban meglehetősen durvának tűnik az eset. Az őket ért támadást a család a romagyilkosságokhoz hasonló támadásnak vélte. Az a család előnyére szolgál, hogy a támadás után ők hívták rögtön a mentőket és a rendőrséget, ezért a szándékosság gyakorlatilag kizárható. Cáfolta az L. család azt a sajtóinformációt, mely szerint bármilyen kapcsolat lett volna közöttük és az áldozat között.

Az elkövetkező 1-2 napban az OCÖ médiastábja is meglátogatja a helyszínt, több embert meg fognak kérdezni, de a szakértői anyagok rendelkezésre állásáig várakozó állásponton vagyunk. Ebben a szakaszban a családot lelkiekben segítünk, pszichológust biztosítunk számukra. A család idős hölgy tagját viselte meg az eset, úgy néz ki, még nem tudta kiheverni azt a szörnyűséget, ami történt.

Tart-e attól, hogy az ellentétek szítására használják fel ezt az esetet?



Nézze, Magyarországon minden elképzelhető. Az elmúlt időszakban nagyon sok olyan esemény történt, amit egyes politikai körök felhasználtak szavazatok szerzésére. Ezért nem tartom szerencsésnek a helyi szocialista polgármester megnyílvánulását, hogy még a konkrét tények megismerése nélkül, a rendőrségi szakvélemények ismeretének hiányában ilyen negatív hangot ütött meg a roma családdal kapcsolatban. Ez mindenképpen hagy maga után némi kívánnivalót.

De az elmúlt két hétben több dolog történt az ország területén, például egy Heves megyei család ablakán Molotov koktélt dobtak be, Kiskunmajsán horogkeresztet festettek a helyi kisebbségi önkormányzat ajtajára.

Ezek az esetek nyilván annak is köszönhetőek, hogy közelednek az őszi önkormányzati választások és egyesek provokációként használják ezeket az eszközöket. Arra kérem a roma embereket, hogy maradjanak nyugton és ne üljenek fel a politikai provokációknak. Higgadt kell maradjon a roma társadalom és a rendőrség segítségét kell kérje a visszás esetekben.

Mi a véleménye arról, hogy egyes sajtóorgánumok az ercsi támadás másnapján már lincselésről szóltak, vagy torokelvágásról beszéltek, amit azóta a rendőrség is cáfolt?


Az eddig megismert körülmények számomra azt mutatják, hogy a család ártalmatlanná akarta tenni a támadót. Ezt mindenképpen mérlegelnie kéne az igazságszolgáltatásnak.
Óva inteném az egyes felelőtlen, uszító magatartást tanúsító embereket és médiumokat, hogy megpróbálják másként beállítani az eseményeket. Nyugvópontra kellene helyezni a romák és nem romák viszonyát Magyarországon, abba kellene hagyni az uszítást, hiszen korábban ez több halálos áldozatot követelt, ami egyáltalán nem hiányzott az országnak.

Felelősségteljes magatartás lenne kívánatos az ügy tálalásában?

Nem kell ahhoz cigánynak lenni, hogy az ember megvédje a családját. Úgy gondolom, hogy ez nem roma kérdés: hajnali kettő órakor mit keres egy idegen ember vegyszerrel, vegyvédelmi ruhába beöltözve egy család házában? Úgy gondolom, nem lenne szabad az események kiindulópontját eltorzítani, mert beláthatatlan következményei lehetnek.

A rendőrségi anyagokban ráadásul semmi nyoma sincsen a szándékos emberölésnek, mégis több médium ennek ellenkezőjét közölte. Ki fogja vállalni a felelősséget, ha egy újabb hasonló eset fog történni? Melyik újságíró fog kiállni és elmondani, hogy "bocs, fiúk, elcsesztem"?

Ne ferdítsék el a valóságot, bízzák az igazságszolgáltatásra, hiszen a rendőrség a nyilatkozatok alapján teszi a dolgát.



C-PRESS - Hírextra



Agyonverték a savval támadó férfit Ercsiben

* Index,
* Független Hírügynökség,
* MTI

2010. május 23., vasárnap 11:20 | Frissítve: 2010. május 23.

Valamilyen vegyi anyagot permetezett egy ercsi ház több lakójára éjszaka egy gázálarcot viselő férfi. Verekedés tört ki, a rendőrség szerint a család egyik nőtagja bottal többször is fejbevágta a férfit, aki belehalt sérüléseibe. A nő ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás. Helyi információk szerint a permetezős támadó korábban többször is falopáson érte a családot, eltűnt fűkaszája miatt akart elégtételt venni rajtuk.




Gázálarcban, permetezővel a hátán érkezett egy férfi vasárnap hajnalban egy ercsi házhoz, ahol az épületből kilépő férfit és több lakót is lefújt valamilyen vegyi anyaggal. Verekedés tört ki, az egyik nő többször is megütötte egy bottal a 39 éves gázálarcos férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az egyik lepermetezett 54 éves férfit bőrfelmaródásos sérülésekkel a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították. Egyelőre még nem tudni, hogy nyolc napon belüliek, vagy komolyabbak a sérülései. A bottal védekező asszony bőrén kisebb marások keletkeztek.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával indított büntetőeljárást az ügyben. A nyomozók halált okozó testi sértés gyanújával őrizetbe vették a férfit bottal ütlegelő 34 éves nőt. Az MTI-nek több ercsi lakos is elmondta, hogy kételkednek abban, hogy az igazi tettes került rendőrkézre.
Nagy feszültség

Az áldozat háza mintegy 300 méterre van a P.-család házától, ahol a támadás történt. A távolságot a férfi gyalog tette meg, az autója most is a kertben áll. A kerítésre egy nagyfeszültségű vezetékre figyelmeztető táblát helyeztek: a szomszédság szerint a tulajdonos így akarta távol tartani a nemkívánatos látogatókat.

A közvetlen szomszéd nem kívánt nyilatkozni, de kicsit távolabb, a sétáló járókelők elmondták, hogy tartottak a férfitól, mert gyakran látták terepruhában és csak a szemeit szabadon hagyó maszkban közlekedni. Az utcában számos házat árulnak. A P-ékkel szemben lakó, pár éve a környékre költözött család is menne a közelebbről meg nem nevezett állapotok miatt, de az épületekre egyáltalán nincs érdeklődő.

A Roma Sajtóközpont információi szerint a férfi és a család között régóta személyes konfliktus volt, mert a férfit többször meglopták, amiért ezt a családot okolta. Toperczer Attila, a helyi polgárőrség parancsnoka azt mondta, hogy a férfi kollégája volt - a MOL helyi olajfinomítójában dolgozott - , és valószínűleg azért támadt az egyébként elmondása szerint problémás családra, amely ellen többször is tett korábban bejelentést, mert előző nap eltűnt a fűkaszája.

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a férfi amatőr íjászként rendszeresen járt a helyi erdőbe, ahol többször falopáson kapta a családot. Néhány esetben értesítette a polgárőröket és a rendőrséget is. A család tagjai egyik alkalommal megfenyegették, hogy megölik, ha még egyszer találkoznak.
Métely

Szabó Tamás, Ercsi polgármestere azt mondta, hogy a szóban forgó család már régóta "mételyezi" a város hangulatát. A polgármester szerint a számlájukra írható több lopás is, és "egy egész erdőrészt irtottak ki." Mindemellett szeméttel árasztják el a várost, és nem megfelelően tartják állataikat sem. A településnek már több millió forintos károkat okoztak, mondta.

Az igazság és jogszolgáltatás lassan reagál ezekre az esetekre, így a számonkérés rendszerint elmarad, pedig mindenki tudja, hogy kik állnak a történések hátterében, mondta Szabó Tamás. Szerinte a meggyilkolt férfi valószínűleg megelégelte, hogy ez ügyben nem történnek lépések, ezért döntött úgy, hogy maga ítélkezik.


Vajon Kolompár Orbán hitelesen hat ebben a kérdésben, esetleg csak azért folyt bele ebbe az ügybe hogy visszaszerezze a támogatóit, azt az oldalát mutassa a magyarok és a cigányok felé, hogy ő a nagy konfliktus megoldó ? Érdekes az is, hogy a pont eljárás alatt lévő OCÖ vezér próbál törvényességről beszélni ! Különösen azt tetszik nekem ebben az emberben, hogy milyen gyorsan kedvezményes helyeket követel a cigányság számára az önkormányzatokban. Vajon van e a cigány társadalomban annyi iskolázott ember, és itt nem a nyolc általánost elvégzett emberekről beszélek, akik ezt a feladatot el tudnák látni ? A levelet lásd fent ! Vajon miért kéne azonnal kedvezményezetten helyet is adnunk nekik ? Kitaszítottságról és rasszizmusról sokat beszélt Kolompár, de a valódi cigányproblémákról mélyen hallgatott, rasszizmussal vádolta meg a magyarokat. Érvként mindig a cigányság ártatlanságát hangsúlyozta ki. De mielőtt belemennénk ebbe a kérdéskörbe, előtte egy másik cigányvezető beszél a cigányság elmismásolt ügyeiről, amire te meg a fajtád a rasszizmusra hivatkozott. Farkas Flórián a Lungo Drom elnöke nyíltan akar beszélni a legnagyobb port felkavaró ügyeitekről. Íme a riport:







Mint a szavaiból kiderül, nem azért menekültek a Zámolyi romák mert üldözték őket, hanem mert egyszerűen köztörvényes bűncselekményt követtek el és a törvény elöl menekültek Strassbourgba ! Te viszont rögtön elővetted a rasszista kártyát ! De folytassuk tovább ! 2010-es választáskor a béka segge alatt sem voltál, így gyorsan kitaláltad a kopogtató cédula égetést és a nem indultok választásokon dumát. Erről itt a videó:




Talán inkább csak azért égeted el a kopogtatókat, mert tudtad hogy a kutya sem fog rád szavazni ? Á, de folytassuk tovább.
Te mint nagy békéltető, soha nem ismerted be, hogy a magyar és cigány összetűzéseknek az alapja a cigánybűnözés ! Mindig a rasszizmusról pofáztál ezerrel ! Vagy a népedet nem ismered, ez esetben viszont jobb ha elkotródsz a picsába, vagy egy hazug szemétláda vagy ? Hát akkor ismerkedj meg a Faddi helyzettel ! Vagy ezek a cigányok is a rasszizmus áldozatai te nagy cigányvezető ! Íme a Faddi valóság !







2010-01-18. 13:49 Nyomtatóbarát változat
Megosztom!
"Fölakasztalak, paraszt, a kapura!" – kiváló videó a faddi cigókról

A HírTV puskás vadászok védelmében (!!) készített, alább két részletben látható kötelező jellegű riportja következik az általunk is már számtalanszor tárgyalt (legutoljára, hivatkozásokkal, ITT) faddi cigánybűnözésről. (Az eredeti Keresztmetszet-adás, teljességében, ITT található.)

Egy jellemző idézet az egyik önkormányzati képviselőtől: “Itt, Faddon, fölnőtt egy olyan generáció a cigányság között, akinek se isten, se ember, sem törvény nem szab határokat, akik főfoglalkozásban vagy rablók, vagy gyereket csinálnak, a napi betevőjüket megszerzik az esti rablással, az állami apanázst meg a családi pótlékkal. Én még nem hallottam, hogy egy magyar megvert egy cigányt. De nem egyszer találkoztam olyannal, hogy egy cigány megvert egy magyart. Nem egyszer, nem kétszer. Öreg, magatehetetlen embereket.”

Nem csupán messziről ordibálnak és fenyegetik a tévéseket a cigányok (sokszor lehúzott nadrágú alfél-mutogatásuk mellett). Az egyik mikrofonvégre kapott ork a következőt mondja: “Azokat kell szekálni, aki elköveti a balhét. De ne az ártatlanokat ahol sok gyerekek vannak (sic!). Mer’ én megmondom őszinte’, a Csurár családot nagyon felejtsék el. Ha nem akarnak gondot! [ez utóbbit hangsúlyozva, hatásszünettel].” A másik, a cigányfajvédő államhatalom feltétlen támogatását maga mögött tudó ork meg beleröhög a kamerába: „Mi itt lakunk, és itt leszünk!”

Számtalan, a bűnözőcigányok által kirabolt, megvert, természetesen, a cigányok “bátorságát” bizonyítva idős fehér riportja látható még a műsorban. Kiderül például, hogy cigányink csak Karácsonykor három idős embert vertek meg és raboltak ki. (Nesze neked “vallásos”, a “Tízparancsolatot betartó”, így “még csak véletlenül sem bűnöző” cigányok!) Ahogy az is, hogy amikor az erőszakos, az időseket összeverő, mások torkának elvágásával fenyegetőző rablókat beviszik a rendőrök, akkor két hét után már szabadon flangálnak, és maximum egy felfüggesztettet kapnak. Hiába, a cigányokat még akkor sem sittelik le, ha embert ölnek – lásd Kozák Rajmund példáját. Miközben, tudjuk, mi történne ellenkező irányban: még egy elcsattant pofonért is kiosztanák a 2-3 év letöltendőt, ahogy azt a barcsi „cigánypofozó” srácok kapcsán is tették.

Talán mondanunk sem kell, a rendőrök nem kívánnak állandó őrsöt telepíteni a településre, pedig a kevésbé cigányfertőzöttebb helyekhez (például Tolnához, ahol, bár háromszor annyi lakosa van, feleannyi a bűncselekmény) képest kimagaslóan rossz a statisztikájuk. Budai Bernadett, Szekszárd városi rendőrkapitányságának szóvivője egyenesen odáig megy, hogy letagadja a statisztikákat. Azt állítja, a szükséges lépéseket megtették a bűncselekmények felderítésére és visszaszorítására. Persze, tényleg vissza lehet szorítani a cigánybűnözést azzal, hogy a legerőszakosabb rablók is megússzák egy sima ejnyebejnyével! Az meg egyenesen felháborító, hogy Budai gúnyosan mosolyog akkor, amikor (a második interjújában) elmondja, hogy nincs esély arra, hogy Faddon önálló rendőrőrs létesüljön. Erre csak azt tudjuk mondani, hogy egyáltalán minek tartjuk fent a rendőrséget meg a(z i)gazgságszolgáltatást, ha deklaráltan NEM akarnak / tudnak megvédeni bennünket? A korszerű államhatalom egyik alappillére a társadalmi szerződés: fizetem az adót az államnak és lemondok az önvédelem jogáról cserébe azért, hogy az legjobb tudása és képessége szerint megvédjen engem a bűnözőktől. Most, itt, Magyarországon, mit kapunk cserébe? Se rendőr nincs (az kell a Jobbik tüntetéseinek, a Gárda megmozdulásainak szétveréséhez – akkor és ott mindig van elég), a cigánybűnözőknek kiosztott „ítéletek” meg nevetségesek (lásd fent a két hét után az előzetesből kiengedett, soha felfüggesztettnél többet nem kapó ítéletekről szóló idézetet).

Arról nem is szólva, hogy általában a vizsgálatokat eredmény nélkül zárják le – mint az a(z első) Budai-interjú utáni blokkban is azonnal kiderül. A szóban forgó katolikus hitoktatót ezen felül azzal is megfenyegették az orkok (többször is!), hogy, idézzük, „Fölakasztalak, paraszt, a kapura!”. Nem, elég volt!

Láttad Kolompár ? Annál a rasszista disznónál sörétes fegyver volt ! Biztos cigányt ment ölni ! Láttad a kicsit sem kultúrálatlan cigányokat ? Hallottad a fiatal cigánykölköt hogy fejbe akarja rúgni a kamerázókat ? Vajon miért nem voltál lent Faddon ? Esetleg akkor még jól fizető állásod volt ? Esetleg akkor még vígan tudtál lopni ? Miért nem hallatad a hangod nagy vezető ! De most jöjjön egy igazi rasszista fiú, aki egyszál maga megtámadta a szegény elnyomott cigányokat !



Láttad Kolompár hogy mekkora rasszisták ezek a gádzsó ügyészek és bírák, elferdítették a tényeket ! Nem a cigányok támadtak öten a magyar gyerekre és nem azért kellett a kés nekik hogy leszúrják a magyart, hanem mert pont almát evett az egyik cigány ! És hogy harminc centiméteres volt a kés ? A cigány ekkora késsel szokott az asztalnál is enni ! De komolyra fordítva a szót, itt miért nem pofáztál Kolompár ? Miért nem beszéltél a magyar gyerekkel ? Miért nem okoskodtál, miért nem akartál segíteni jogilag a magyarnak ? Elmész te az anyád picsájába !

De akkor sem láttalak, amikor Pórcsalmán az egyik cigánycsalád tagjai lemészárolták egy másik cigánycsalád családfőjét, a család többi tagját pedig súlyosan megsebesítették ! De érdekes, vajon azért nem mentél oda mert számodra ott nem termett volna politikai babér, sehol sem döngetheted volna a mellkasod hogy miként is véded a cigányságot a magyarok rasszizmusátol ?



Esetleg önkormányzati kedvezményes helyre törsz, és ebbe nem segíthetett volna az a szerencsétlen Pórcsalmai családdal történt eset ?

De bírom benned azt is, amikor állítod hogy a cigány nem kap munkát! :-)) Arról viszont nem beszélsz hogyha kap, de arról sem hogy mi történik munkavégzés címén, mi a cigány munkavállalók teljesítménye ! Itt egy eset !:


Az cigány pofátlanság netovábbja: közmunka helyett aprított tűzifát kérnek

Cigányaink már annak látszatával sem törődnek, hogy legalább úgy tűnjön, tényleg dolgozni akarnak. Nem, nekik még a közmunka is büdös.

Az alábbi cikk tanúsága szerint korábbi közmunkája során történetünk főszereplője összebalhézott a munkavezetővel (valószínűleg ivott / nem dolgozott / lógott stb.), emiatt mostanában már a közmunkát sem hajlandó elfogadni, ma már az kell neki, hogy a kisujját se kelljen megmozgatnia (még fát aprítani sem hajlandó az élősködő), hanem a sült csirke a szájába repüljön. Természetesen a mi pénzünkön. Biztos, hogy ilyen élősködőket el kell tartanunk?!

Ami pedig az állítólagos havi 9 ezret illeti, egy kérdés: az élettárs mennyit kap? A gyerekek után mennyi a bevétel? Nehezen hihető, hogy nincsenek gyerekeik: cigányéknál szinte nincs olyan család, ahol ne lenne 6-8 jövendő segílyes és/vagy bűnöző. Utánuk meg szépen kapnak… Igen, ebben is hazudik cigányunk.

Munka helyett aprított tűzifát kért a karádi cigány
Havi tízezer forintot fizet az albérletért. Az álláskeresési járadékból csupán kilencezer-nyolcszáznyolcvanöt forint marad egy hónapra.

Tüzelővásárlásra kért segélyt, de nem kapott – állítja a karádi Kovács Sándor.
– Cigány vagyok, de mindenkivel szemben tisztelettudó és becsületes – így a 46 éves férfi. – Munkanélküli vagyok, élettársammal élek. Mint álláskereső havi 19 885 forint a bevételünk, abból kell megélnünk. A kemény télben elfogyott a tüzelőnk. A közelmúltban jártam a polgármesteri hivatalban, és segélyt kértem tüzelőre. Mindössze ezer forint támogatást ítéltek meg. Nem vettem át. Mit tudok venni ezer forinton? A faluban az idei télben már megfagyott két férfi...

Kovács Sándor havi tízezer forintot fizet az albérletért. Az álláskeresési járadékból csupán kilencezer-nyolcszáznyolcvanöt forint marad egy hónapra. Abból kell(ene) kijönniük.

– Az ősszel hat köbméter fát beszereztem, de elfogyott. Igaz, néha éhesek vagyunk, ám azt még ki lehet bírni. Alkalmi munkát is vállalok, ám abból az összegből tűzifát venni nem tudok. A helyi cigány kisebbségi önkormányzat sem tudott segíteni.

Baranyai Károlyné polgármester azt mondta: Kovács Sándort az ősszel felvették közmunkásnak azért, hogy a keresetből az élelemre valót és a téli tüzelőt megvehesse.

– Sándor összeveszett a munka vezetőjével, és azonnali hatállyal fölmondta a munkaszerződését a polgármesteri hivatalban – magyarázta Baranyai Károlyné. – Az volt a baj, hogy a vezető számon kérte munkája elvégzését. Kovács Sándor egykor a tanítványom volt. Emlékszem rá, hirtelen természetű diák volt, ezért arra kértem: aludjon egyet az esetre, gondolja át a rendkívüli felmondást. Nem ezt tette. A múlt héten felkeresett a hivatalban, és közölte, hogy tűzifára lenne szüksége, és ha lehet, fűrészelve kéri...

Karádon a rászorulók támogatásáról évek óta a szociális bizottság dönt. Az éves keretet – amely 2009-ben kétmillió forint volt – felhasználták. Kovács Sándor is kérelmet nyújtott be a bizottsághoz. Ezer forint támogatást szavaztak meg számára.

– Kovács Sándor havi hetvenegyezer-ötszáz forintot keresett közmunkásként. Jobban meg kellett volna becsülnie a munkahelyét – tette még hozzá a karádi polgármester.

Karád önkormányzata még nem fogadta el az idei költségvetést, ezért a szociális bizottság számára jelenleg a 2009. évi keretösszeg az irányadó. Baranyai Károlyné azt mondta: idén várhatóan megemelik az erre felhasználható keretet, 2,4 millió forintra.

(SONLINE)

De ezt nagyon szeretitek, előszeretettel üzitek a mással való dolgoztatást, avagy nevezük nevén a gyereket, a modernkori rabszolgatartást ! Vajon ilyenkor hol voltál Orbika ?



Vajon miért nem ítélted el ezeket a rabszolgatartó cigányokat ? Lehet hogy azért nem mert nem cigányokat dolgoztattak ? Cigányokat dolgoztatni, micsoda hülye megjegyzés ez a részemről ! Itt elnézést kérek azon cigányoktól akik valóban dolgoznak becsülettel ! De sajnos ők igencsak kevesen vannak ! Akadna a cigányságnak munka, de hát a segély ingyen van !

De folytassuk tovább ! vajon miért nem mer a magyar cigány származású dolgozót alkalmazni ? Vajon miért nem szereti a cigányt a közelébe tudni ? Vajon miért előítéletes a cigánysággal szemben ? Erről miért nem beszélsz te cigányok szégyene ? A nagy hallgatásoddal elbaszod annak a kevés cigánynak is az esélyét, akik valóban beilleszkedve élnek a társadalomban. A beilleszkedés alatt nem azt értem, hogy veszítsék el az indentitásukat, hanem a bűnözés helyett becsületesen dolgozva élnek, illetve felismerték azokat a folyamatokat amelyek a cigányság jelentős részének a kitaszítottságához vezetett, ezen okból a gyerekeik is iskolába járnak, mert a cigányszülők felismerték ennek jelentőségét ! Nem a segílykére várnak, hanem ráléptek a társadalmi felemelkedéshez vezető útra. Nekik minden tiszteletem ! Valószínű Kolorbán hogy az ő szavazatukat nem te kapod meg !
De most jöjjön a még őskori állapotokban élő cigányok kitaszítotságának okai, a cigánybűnözésről szóló videó ! De kurvára unom már bizonygatni az okokat, mintha nem lenne egyértelmű az ok ! De neked Kolompár ez fel sem tűnt, illetve nem hozott volna pénzt ugye ?




Most pedig a kijelentése után, hogy mindenkinek joga van saját magát megvédeni, ezekután söpörjön Szoboszlai Barna bácsinak segíteni, vagy fogja be a pofáját ! Érdekes, amikor Barna bácsi portáján, a kerítésén belül bementek a cigányok és agyonbaszta az egyiket az áram, akkor nem ezt pofázta, hanem azt hogy rasszista, mármint az öreg magyar ! Hiteltelen vagy, csak akkor pofázol, amikor a cigány kerül bajba, de ha a magyar baszta volna agyon ilyen esetben a cigányt, rögtön azt vinnyognád hogy-milyen rasszista ez a magyar, megölte a véletlenül odatévedt szerencsétlen cigányt ! Elmész te a picsába ezek után a javaslataiddal, inkább készülj a bírósági peredre, ne pofázz bele olyan dolgokba amihez nem értesz ! És mielőtt követelnél te bűnöző, előtte felhomályosíthatnád a néped, csak akkor van joga követelni, amikor végre befogja tartani a törvényeket, de mivel te sem tartottad be, így neked is kuss, a követelésed pedig dugd a seggedbe ! Majd követelj akkor, amikor végre méltóak lesztek rá, te pedig húzz el végre a picsába a politikából !

Slotának csak úgy, tőlem !



Nesze neked, te betegagyú, magyargyűlölő faszláda !