Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. november 20., szombat

Még egy hivatásos rettegő és hazudó !

edit63: ...
stug el hiszem neked hogy irigy vagy rajuk, nem tudod elfogadni havalaki jobb mint te,a zsidokat ,azert utalod mert kulombek mint te a ciganyokat meg azert mert kulomb nek erzed magadhat !!! nezz mar magadba, amit isten nekik adott mert nem tudod elfogadni. lasd be isten nekik adta jeruzsalemet, es isten kivalasszatott nepe. ha teccik hanem . rajtuk van isten aldasa es eszt SENKI EMBER FIA NEM VEHETI EL TOLUK !!!!! jegyezd meg jol ne menny AZ ISTEN akarata ellen mert meg banod salom IZRAEL
15

Isten kiválasztott népe ? Ezek a gyerek és nőgyilkosok ? Te meghülyültél ? Hol van az leírva Isten által, hogy neki adta a zsidóknak Jeruzsálemet ? Én egy ilyen adásvételi szerződést még nem láttam ! Te igen ? Az Ószövetséget tekinted erre bizonyítéknak ? Azt a zsidó Istent, aki kirekeszti a gójokat, és szolgának akarja adni a népeket a zsidóknak ? Az valószínű hogy nem az én Istenem ! És mitől kiválasztottak ? Attól hogy ők azt állítják magukról ? Béke Izraelnek, annak az államnak amelyik gyilkolja az ártatlanokat ? Elment az eszed, ez már biztos ! Jézust is ők ölették meg, vagy ezt is tagadod ? Akkor meg miről is beszélsz ? Hülye vagy, ez már nem kétséges ! Különbek mint a Magyarok ? Ez igaz ! Őnekik mégtöbb vér tapad a kezeikhez, mint a magyaroknak ! Valóban különbek nálunk, mert ők még most is írtanak egy rasszt ! Emberek írták az Ószövetséget és az egyéb iratokat, és a Niceai zsinaton határozták meg, hogy melyik iratot lehet szentnek tekinteni, akik válogattak az iratok között, azok is emberek voltak. A zsidók írták az Ószövetséget, így miért is kell hitelesnek tekinteni ? Mert azt mondják a zsidók ?

EGYÉBKÉNT A STÍLUS EMLÉKEZTET CSIBÓRA, HA PEDIG NEM CSIBÓ ÍRTA, AKKOR ENNEK AZ ILLETŐNEK IS AZ INTELIGENCIÁJA ÉS MŰVELTSÉGE, ILLETVE AZ ISKOLÁZOTTSÁGA AZONOS SZINTEN VAN CSIBÓÉVAL !

Csibike benyögése.

csibo: ...
vicesek ezek a mai értelmiségiek vagycsak kijozanotak és ténleg eljutot az agyukig hogy nagyüzemileg tiporják a roma és zsido emberek becsületét
3

MIÉRT, VOLT NEKIK ?

Fostos Nyaú egyszer igazat mond !

BlackCat: ...
Ideje lenne. Hazug és uszító.
4

Kiről beszélsz Fostos Nyaú, csak nem a C-pressről ? Teljes mértékben egyetértek veled ! A C-press melegágya a Magyarokat gyűlölő, rohadt náci cigányoknak, és kirekesztő rasszistáknak, egy Romale nevű fasiszta cigánynak !

Üdvözöljük edit63-at ! Még egy hivatásos rettegő és hazudó !

edit63: ...
hat igen magyar orszagon minden hepi, van a romaknak munka, eggyelo esely a tanulasban , a lakhatasban, mar mindenki integralodott , nicsenek nyomor negyedek, nincsenek gettok, nincs garda nincs magyarok nyilai, nincs jobbik, nincs raszizmus ,nincs szegregacio,de van nemzeti eggyutt mukodes, mar ha a romakat anemzethez tartozonak tartanak!
3

Na, megjelent a C-pressen még egy jajveszékelő ! Ez is hülye, csak még nem teljesen derült ki róla ! Nézzük a baromságát, bontsuk ki a sipítozását !

NEM, MAGYARORSZÁGON SEMMI SEM HAPPY, MERT NEM HÚZOTT EL A FRANCBA AZ ÖSSZES POLITIKUS, ESETLEG EZ ALÓL KIVÉTEL A JOBBIK, AKIKET MÉG NEM TERHEL KORRUPCIÓ ÉS EGYÉB DISZNÓSÁG !
LEHETNE MUNKA, HA A CIGÁNY TANULNA, ÉS VÉGRE RÁSZÁNNÁ MAGÁT A MUNKÁRA ! EZ IGENCSAK VALÓSZÍNŰTLEN, DE HÁT A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA. EGYENLŐ ESÉLY A TANULÁSBAN ? HÁT NEM ERŐSZAKOLTÁTOK BE MAGATOKAT A MAGYAROK KÖZÉ ? MI A FRANCÉRT KÉNE NEKTEK CIGÁNYOKNAK LAKÁST ADNI ? VEGYETEK TI IS MINT A MAGYAROK, HA NEM ELÉG A PÉNZETEK, AKKOR TI IS VEGYETEK FEL KÖLCSÖNÖKET, NE AZ ÉN PÉNZEMBŐL AKARJATOK MAGATOKNAK LAKÁST ! BŰNÖS EBBEN A KORMÁNY IS, MERT EGYSZERŰEN ÚGY KÉNE VELETEK SZEMBEN IS ALKALMAZNI A LAKHATÁSI TÖRVÉNYT MINT A MAGYAROKKAL SZEMBEN ! HA NEM TUDSZ VENNI, AKKOR ÍGY JÁRTÁL ! INTEGRÁLÓDNI TI, HÜLYE VAGY ? MÁR RÉGEN MEGTEHETTÉTEK VOLNA, DE TI SZARTÁTOK EZT IS EL, NE TŐLÜNK KÉRJÉTEK SZÁMON, HANEM KÖPJ FEL A LEVEGŐBE, ÁLLJ ALÁ, MERT EZT TI BASZTÁTOK EL ! GETTÓK ? HÁT NEM TIKÖZÜLETEK JELENTETTE KI EGY NAGYPOFÁJÚ CIGÁNY, HOGY TI CSAK EGYÜTT SZERETTEK LAKNI ? AKKOR MEG MIT RINYÁLSZ TE MARHA ! LEGYEN CSAK GÁRDA, HÁTHA EGYSZER CSAK SZÜKSÉG LESZ RÁJUK TE BÉRRETTEGŐ ! A GÁRDA EDDIG CSAK SEGÍTETT, MÍG A CIGÁNY CSAK LOPOTT ÉS FOSZTOGATOTT, INKÁBB AZT KÉNE MONDANI HOGY NINCS CIGÁNY ! LEGYEN JOBBIK, MERT EZ AZ A PÁRT AMELYIK KI MERTE JELENTENI A CIGÁNYSÁGRÓL A VALÓT ! SZEGREGÁCIÓ NINCS ? TI SZEGREGÁLJÁTOK MAGATOKAT, ELÉG CSAK A GHANDIT MEGNÉZNI ! HÁNY MAGYAR IS JÁR ODA ? MIÉRT NEM TILTAKOZTOK AZÉRT HOGY NEM JÁRHATOK SZOCIÁLIS ALAPON A LAUDERBE ? EZ ELLEN MIÉRT NEM TILTAKOZTOK, HISZEN A ZSIDÓ TESTVÉREITEKHEZ SEM JÁRHATTOK ISKOLÁBA ! NEMZETHEZ TARTOZÓKNAK ? TI, AKIK CSAK A SZOCIÁLIS HÁLÓ HOZADÉKÁBÓL AKARTOK ÉLNI ? OLYANOK VAGYTOK MINT A PARAZITÁK A GAZDATESTEN, HIÁBA ÉL A PARAZITA A GAZDATESTEN ÉS A GAZDATESTBŐL, ATTÓL MÉG NEM A TEST RÉSZE !

S.R.V., TE EGY TUDATLAN BAROM VAGY !

S.R.V.: ...
Addig örüljenek a kuruc szerkesztői, amíg a magyar hatóságok akarják betiltani őket. A rengeteg antiszemita cikket, és zsidóság folyamatos lejáratását, előbb-utóbb megfogják unni Izraelben. Nehogy a moszad ügynökei csapjanak szét közöttük, mert akkor tényleg átkozni fogják a napot, amikor elindították portáljukat. Kérdezhetnétek, hogy mi köze a moszadnak egy magyar hírportálhoz? Annyi, mint amennyi a kuruc szerkesztőinek Izrael államhoz, és annak belpolitikájához.
8

MIRE GONDOLSZ HÜLYE GYERMEK ? ARRA HOGY IZRAEL, EGY TERROR ÁLLAM BETÁMADJA MAJD A KURUC SZERKESZTŐGÁRDÁJÁT ? A ZSIDÓKAT NEM KELL LEJÁRATNI, ELÉG CSAK HA MEGTEKINTJÜK A MOCSOKSÁGAIT, ELÉG CSAK HA A KÖZELMÚLTBAN ELKÖVETETT GYILKOSSÁGAIT NÉZZÜK, ELÉG CSAK AZT LÁTNI HOGY HÁNY PALESZTIN GYERMEKET ÖLTEK MÁR MEG ! HÜLYE VAGY, NEM ISMERED IZRAEL VALÓDI ARCÁT ? HA NEM, AKKOR INKÁBB FOGD BE A POFÁD S.R.V. !

HUNATTILÁNAK, A FÉLESZŰ "HŐS" ANTIFÁNAK ÉS CIGÓSEGGNYALÓNAK !

hunattila: ...
10#

Tudom persze hisz eleg csak beleolvasni az igy kezdod szovegekbe

Nekem semmi bajom nincs veluk DE...

NEKEM SOK BAJOM VOLT EDDIG A CIGÁNYOKKAL, DE EZ MÁR NEM IS FOG VÁLTOZNI !

vagy a masik jo kezdes:

En nem vagyok rasszista mert van cigo baratom de...

ÉN RASSZISTA VAGYOK, MERT NINCS CIGÁNY BARÁTOM, DE NEM IS AKAROM HOGY LEGYEN !

na es a fo gyongyszem:

A ciganyok 5% normalis...

JÓL VAN BAZD MEG ! A CIGÁNYOK MARADÉK 5%-KA SEM NORMÁLIS !

ÍGY MÁR ELÉGEDETT VAGY BAROM ?