Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. szeptember 27., hétfő

Válasz Villásnak III rész.

Tamangó, te arra hivatkozol hogy a Jobbik a rasszizmussal, a kirekesztéssel kampányol, pedig ez hazugság, neked az a bajod a Jobbikkal hogy kimeri mondani a cigányság szemétségeit, nyíltan nevén nevezi a dolgokat. Pár videóval bemutatom neked a te rasszod társadalmi viselkedését, ezeket a felvételeket próbáld megcáfolni !

Ez az eset jól példázza a rasszod viselkedését, amikor is megtámadták Kislétán a putris cigányok a Hír TV stábját !





Vajon ők is cigányoztak ? Vagy esetleg ez tipikus cigányviselkedés ? Te is tudod a választ, a te rasszod ilyen, ezen semmi sem tud változtatni !

De itt az ideje hogy szembesítselek egy másik cigánnyal, aki szintúgy a te rasszodat erősitti , terrorizálja a környezetét, egy igazi szamurájkardos "hős" cigány ! Kár hogy nekem nem volt dolgom ilyennel, a szart is kitapostam volna belőle, de az asszonyt sem kíméltem volna ! Ezek vagytok ti segélyen élő cigányok !



Érdekes módon mindenütt baj van a cigányokkal, lehet hogy egész Európa rasszista ? Te is tudod hogy ez hazugság, de azért van pofád ezeket az igazságokat meghazudtolni ! Most pedig nézd meg ezt a két videót, ahol az egyik Romániában készült, aholis a te cigányfajtád egyik képviselője kaszával akar a rendőröknek menni ! Én ott a helyben lelőtem volna mint egy kutyát, kímélet nélkül !



Nézzük tovább, Hevesben a cigányok rendőrökre támadtak, majd pofátlanul hazudtak. Jaj, bocsánat, egy cigány sosem hazudik, csak soha nem mond igazat ! Ezek után van még pofád hazudozni Villás ? Hát persze hogy van, hiszen ez a véredben van neked is !



Na, sikerült a népedet nagyjából kivesézni ebben a három írásban, így bátran rátérhetünk az írásodra. Sorról sorra szétbontom neked, és rögtön meg is válaszolok a fércművedre, amely elejétől a végéig hülyeség, ami jól jellemez téged is.

Villás Lajos: SZENNY, MOCSOK, HAZUGSÁG !
2010-09-09 17:29

Villás Lajos: SZENNY, MOCSOK, HAZUGSÁG!SOKAT GONDOLKODTAM azon, hogy érdemes-e, változtatna-e, valamit a társadalmi párbeszéd módján, ha egyből, egyenesen a Jobbik Magyarországért Mozgalom Vezetőihez fordulnék kérdéseimmel.

Mit akarsz te, Villás Lajos, hiszen az írásaid maguk a megtestesült rasszizmus, ráadásként nyíltan megírtad a Hungarománia című írásodat. Vagy esetleg erre már nem emlékszel ? Ez után az írásod után akarsz te párbeszédet a Jobbikkal ? Gusztustalan és pofátlan cigány vagy, hallod-e !



Nem változna semmit, hiszen maga a vezetőség az, amely nem határolódik el azoktól, akik a pártjukat bemocskolják, beszennyezik. Szellemi silányság veszi körül mindazt, amit ma Magyarországon a szélsőjobb szimpatizánsai színre visznek. Alkalmi kicsi hazugságok, jól körbe ágyazva valós és valótlan elemekkel. Jól meg vannak egymással, és pártjukkal. Az értelmiségiek pedig, akik tisztán jó szándékkal csatlakoztak egykor a mozgalomhoz, most szégyenkezve hallgatnak. Vajon miért?

Jó, beszéljünk a szellemi silányságról ! Nézzük a "nagy cigány" politikusaitokat, elég csak a feltett videók között szétnézni, ahol a te cigányaid köpik szembe az igazságokat,hazudoznak ezerrel ! Vagy minek tartod Horváth Aladár hazugságait, és minek tartod annak a cigányluvnyának a hazugságait ? Hülye vagy Villás, hiszen a te komcsi pártod visszi el eddig a silányság pálmáját ! Miért is nem határolódsz el tőlük, hiszen ők, mármint a szocik bizonyították a silányságukat elégszer, nem is beszélve a szocik által támogatott cigányokról ! Ezekről miért nem beszélsz ? Megmondjam ? Nem kell, hiszen te is tudod magadról !





NEM EZT AKARTÁK! Hitük szerint, lebontottak volna egy politikai rendszert, vagy szerették volna megbuktatni a szocialista vezetésű kormányt - akár radikális eszközökkel is. Maradtak volna a törvényesség talaján, nem volt szándékuk a zsidók, cigányok, más nemzetiségűek kiirtása, meggyalázása, a fasiszta eszmék ujjra élesztése. Igaz, maga a párt vezetése volt az, amelyik zászlajára tűzött egy jelmondatot, amely önmagába véve is szégyen és gyalázat, de ha tömegeket akartak megnyerni, akkor valami olyasmivel kellett előrukkolni, amely ma, a magyar társadalomnak a rákfenéje, és ez nem más, mint a bűnözés. Kábítószer, fegyver kereskedelem, nők futtatása, kizsákmányolása, lakás maffiák működése, zsarolások, erőszakos, élet ellenes bűncselekmények tömkelege, és a nagyon szegény régiókban az uzsoráztatás.

HOL BESZÉL A JOBBIK A CIGÁNYOK ÉS A ZSIDÓK KIIRTÁSÁRÓL TE ELMEBETEG ? MUTASS EGYETLEN ILYEN VONA BESZÉDET ! HAZUDSZ MEGINT VILLÁS, DE EZ TŐLED TERMÉSZETES !
A FELTETT VIDEÓIM PEDIG ALÁTÁMASZTJÁK A JOBBIK CIGÁNYBŰNÖZÉSRŐL SZÓLÓ BESZÉDEIT, ÍGY ERRE NE HIVATKOZZ !

Mindezt egyben - bűnözésnek nevezzük!

NEM VILLÁS ! EZT IGAZSÁGNAK NEVEZZÜK, HA VALAKI KIMERI MONDANI A VÉLEMÉNYÉT, ÉS AZ A VÉLEMÉNY VALÓBAN AZ IGAZSÁGOT MUTATJA BE ! EDDIG A JOBBIK CSAK AZ IGAZSÁGOT MONDTA A NÉPEDRŐL, HAZUGSÁGOT MÉG NEM ÁLLÍTOTT VONA ! AZ A BŰNCSELEKMÉNY AMIT TE MŰVELSZ A HAZUG ÍRÁSAIDDAL, MERT VALÓJÁBAN EGY HAZUG CIGÁNY VAGY VILLÁS !




A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM vezetése azonban, talált magának egy speciális ellenséget, a cigányságot! Retorikájukban már-már a fasiszta eszméket idéző, sőt azt fel- elevenítő mondatok, szóképek jelentek meg. Különösen jól hatott ez akkor, amikor egy bűnözői csoport, - amely ténylegesen a cigány kisebbségből került ki - aljas, kegyetlen módon meggyilkolta Szögi Lajost. A bűnelkövetők a törvény szerint legsúlyosabb büntetést kapták, teljes joggal. Ezzel, minden, törvényt tisztelő magyar, és cigány ember egyetértett. De egyetértés volt, van és lesz abban is, hogy a bűnelkövetőknek nagyon gyorsan a törvény kezére kell kerülniük, és meg kell kapniuk a méltó büntetésüket, - függetlenül attól, milyen a bőrük színe, mely vallásnak tagjai, vagy mely etnikumhoz - tartoznak!

NEM IS TUDOM VILLÁS, HOGY KI IS VOLT AZ AZ ELMEBETEG CIGÁNY, AKI A SAJÓBÁBONYI TETVEKET, AKIK VÉLETENÜL MEGINT CSAK CIGÁNYOK VOLTAK, KI IS NEVEZTE ŐKET, EGY KÖZÖNSÉGES BŰNÖZŐI CSOPORTOT HŐSÖKNEK ! MEGŐRIZTEM AZ ÍRÁSOD VILLÁS, MERT TE VOLTÁL AZ ! VAGY EMLÉKEZTESSELEK RÁ ? ÍGY MONDHATOM AZT, HOGY TE EGY BŰNPÁRTOLÓ VAGY ! HA KÉRED, BEMÁSOLOM AZ EZ IRÁNYÚ ÍRÁSODAT !





A napi híradásokban, sorra olvashatjuk, az elektronikus sajtóban pedig láthatjuk, tapasztalhatjuk, hogy a súlyos élet ellenes, vagy vagyon ellenes cselekményeket döntő többségében nem a cigány származásúak követik el.

A CIGÁNYGYILKOSSÁGOK NYOMOZÁSAKOR 1300 OLYAN AKTÁT VETTEK ELŐ A NYOMOZÓK, AHOL A CIGÁNYELKÖVETŐK OLYAN SÚLYOSAN BÁNTALMAZTÁK AZ ÁLDOZATOT, AMELYBEN VAGY BELEROKKANT VAGY MEGNYOMORODOTT, ÉS EZ CSAK KÉT ÉVRE VISSZAMENŐ AKTACSOMAG VOLT ! NA TE HAZUGCIGÁNY, EZ A HAZUGSÁGOD IS LELEPLEZŐDÖTT ! ELÉG CSAK A BŰNÜGYI STATISZTIKÁT VAGY A BÖRTÖN ETNIKAI ÖSSZETÉTELÉT VIZSGÁLNI, MÁRIS KIDERÜL HOGY MAGASAN FELÜLPREZENTÁLJÁTOK A MAGYARSÁGOT ! pEDIG CSAK ÁLLÍTÓLAG 1 000 000-AN VAGYTOK, MÉGIS NAGYOBB SZÁMBAN KÉPVISELTETITEK MAGATOKAT A BÖRTÖNBEN A 9 000 000 MAGYAR LAKOSSÁGGAL SZEMBEN ! ÉRDEKES A BÖRTÖNARÁNY NEM, HAZUG VILLÁS !

Ilyenkor a Jobbik Magyarországi Mozgalom tagjai hallgatnak, szimpatizánsai pedig megpróbálják a szerecsent „kimosdatni"! Így volt ez akkor is, és még mindig ezt teszik abban az ügyben, amikor a Keleti pályaudvarnál a szolgálatban lévő rendőrt „meggyilkolták, vagy elgázolták. Az elkövető csak erősen nap égette barna bőrű, - de nem cigány származású! Mégis a szimpatizánsok, vagy tagok igyekeznek ezt a bűncselekményt is etnikai szintre emelni. Hasonlókat lehetne még emlegetni, de értelmét nem látom.

ENNEK UTÁNA NÉZEK, DE FÉLEK HOGY ITT IS BAKOT LŐSZ !


Az internet adta lehetőségek is korlátlanok! Egymás után jönnek létre szélsőjobboldali portálok, amelyek a hazugságra, a szennyre és a mocsokra épülnek. Hivatkoznak a Jobbik Magyarországért Mozgalomra, retorikájuk pedig már nem súrolja, hanem egyenesen fasiszta, rasszista, antiszemita. Megnyilatkoznak egy parlamenti párt nevében, mocskolják mindazokat, akik ilyen, vagy olyan módon megkísérelnek felszólalni a jogtalanság, az embertelenség ellen. Különösen fájó pontjuk, ha hivatásos jogvédő, vagy csak olyan ember szólal meg, aki az emberi jogokat és kötelezettségeket nem csak ismeri, hanem oktatja is, és amennyiben lehet, azok megsértéséről saját blogban véleményt is mond.

HÁT VILLÁS, AZ EMBERI EGYÜTTÉLÉST IS OKTATNOD KÉNE, MERT A TE NÉPED ÚGYLÁTSZIK EZT NEM ISMERI ! A JOGVÉDŐK NYILATKOZATAI EDDIG CSAK A MAGYAROKKAL SZEMBENI HAZUGSÁGOKAT HANGOZTATTA, DE A CIGÁNYOK RASSZIZMUSÁRÓL NEM POFÁZOTT ! VAGY ESETLEG TE TUDSZ ILYENRŐL ? RASSZIZMUSNAK NEVEZETT MINDEN OLYAN CSELEKMÉNYT A NAGY JOGVÉDŐ SZARLÁDÁK GYÜLEKEZETE, AMIKOR A CIGÁNY RÁBASZOTT A DISZNÓSÁGAIRA. BÁRKI LÉP FEL A CIGÁNNYAL SZEMBEN, EZT A KÁRTYÁT VESZI ELŐ MINDEN TRÓGER JOGVÉDŐ SZERVEZET, DE LASSAN EZT AZ ÉRVET MÁR KIRÖHÖGIK A VILÁGON MINDENHOL, ELÉG CSAK A FRANCIÁKAT, A SPANYOLOKAT, A FINNEKET, AZ OLASZOKAT, A ROMÁNOKAT MEGNÉZNI ! KIK IS POFÁZNAK A RASSZIZMUSRÓL ? AZOK AZ EMBEREK, AKIK A ZSIDÓTERROR ÁLTAL ELKÖVETETT RÉMTETTEKRŐL KUSSOLNAK ! ÉRDEKES NEM ? TEHÁT A JOGVÉDŐK LE VANNAK SZARVA !



Vannak és működnek olyan roma portálok, amelyek kifejezetten a magyarországi cigány lakossághoz, népességhez szólnak. Megkísérlik a közvetítést a többségi társadalom, és a legnagyobb kisebbség tagjai között. Egyik portál sem uszít, egyik portál sem rágalmaz, emberi hangon adunk hírt egymásnak, és mondunk véleményt!

A C-PRESS CIGÁNYPORTÁLRÓL BESZÉLSZ ? ARRÓL A CIGÁNYBANDÁRÓL AKIKNEK EGYETLEN NORMÁLIS HANGVÉTELE SEM VOLT ? OLVASD EL EZT A BLOGGOT, AJÁNLOM FIGYELMEDBE !
ITT A LINK !
http://tetvek.blogspot.com

Nagy valószínűséggel ez a tevékenység a részünkről eredményes lehet, hiszen a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM tagjai, szimpatizánsai, nem egy esetben, öt-hat, vagy még több nick névvel beregisztrálnak, és mindent megtesznek azért, hogy ezek a közösségek ellehetetlenüljenek. Beépülnek, beregisztrálnak minden olyan oldalra, ahol a demokrácia, mint értékrend jelenik meg, és ahol az ember tisztelete, megbecsülése alapvető követelmény. Bomlasztanak, züllesztenek, hirdetik aljas, rasszista, antiszemita eszmeiségüket.

MIRŐL BESZÉLSZ AGYAMENT, A TE FAJTÁDNÁL RASSZITÁBB MOCSKOT MÉG NEM HORDOTT A FÖLD A HÁTÁN ! A BEREGGELÉS PEDIG AZÉRT HAZUGSÁG, MERT A RASSZISTA CSÍK MINDIG TÖRLI AZOKAT, AKIK LE MERIK ÍRNI AZ IGAZSÁGOT, DE ERRŐL EGY KÜLÖN GYŰJTEMÉNYBEN FOGOK NYILATKOZNI, ÉRDEMES LESZ MEGTEKINTENED !



A hangnem, amelyet megengednek maguknak, alpári, a kocsmai söpredék is jobban kommunikál ismert, vagy ismeretlen társával. Nem tudom, hogy ezek az emberek tényleges tagjai-e, a pártnak, vagy csak szimpatizánsai!

ELÉG CSAK ELOLVASNOD A CIGÁNYAID ÍRÁSAIT, MÁRIS KIDERÜL HOGY HAZUDSZ VILLÁS !



HA a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM vezetősége ezeket az embereket felvállalja, akkor nincs miről beszélni! El kell fogadni azt, hogy amilyen a tagság, olyan a vezetés, és olyan a politikája is.

AKI PEDIG A TE CIGÁNYVEZETŐIDET, ILLETVE A TE RÉSZEDRŐL SZÁVA VINCÉT FELVÁLLALJA, ÉS MELLETTE MÉG KORTESKEDIK IS, NOS AZ AZ ÉN SZEMEMBEN EGY HULLADÉK ! A VEZETŐIVEL EGYÜTT ! HOGY MIÉRT ? MERT JAVARÉSZE MÁR VOLT MÁR BÜNTETVE ! A TAGSÁGRÓL SZÓLVA PEDIG CSAK ELÉG A CIGÁNYOKRA NÉZNI ! JÓL ÖSSZEILLENEK A VEZETŐIKKEL !


Nem akarom elhinni, hogy a Magyar Köztársaság Parlamentjében lévő párt, mindezt a szennyet, mocskot, hazugságot a magáénak vallja. Van saját politikája, amit mi, a társadalom jóérzésű tagjai vagy elfogadunk, vagy nem, de amíg törvényesen működnek - el kell viselni.

ÉN SEM AKAROM ELHINNI, HOGY VAN OLYAN CIGÁNYPÁRT, AMELY A CIGÁNYOK MOCSKAIT MAGÁÉNAK VALLJA, ÉS AZ IGAZSÁGOT SZEMBEKÖPVE NYILTAN SZEMREBBENÉS NÉLKÜL HAZUDIK ! DE SAJNOS VAN ! KÖZTÜK ITT VAGY TE IS, AKI A MAGYAROKAT HAMISAN VÁDOLJA !



Nem várom el, hogy Vona Gábor elnök úr személyesen határolódjon el azoktól, akik az általa vezetett pártot, mozgalmat beszennyezik, besározzák. Kíváncsi vagyok, hogy a vezetőségből lesz-e, valaki, aki felhívja a szimpatizánsok figyelmét arra az írott és íratlan kötelezettségére, miszerint a társadalmi párbeszédnek, a kommunikációnak vannak olyan szabályai, amelyeket az értelmes, okos emberek figyelemmel kísérnek, és be is tartanak. Vajon lesz-e, olyan személy, aki ezektől a személyektől, a szennytől és mocsoktól bűzlő honlapoktól a párt nevében elhatárolódik, vagy marad minden a régiben és akkor a jelzőket, amelyek mindehhez ragadnak, már vízágyúval sem lehet lemosni.

VALÓBAN VANNAK A TÁRSADALMI PÁRBESZÉDNEK ÍROTT ÉS ÍRATLAN SZABÁLYAI, DE AZT A TI ÉS A SZOCIK HAZUG POLITIKUSAI MÁR RÉGEN LESZARJÁK ! MIKOR HATÁROLÓDOTT EL VALAKI, KÖZTÜK TE IS BALOGHRATYI NÁCIK HAZA NEVŰ BLOGJÁTÓL, ESETLEG A C-PRESS NÉMELYIK ÍRÁSÁTÓL, VAGY NÉMELYIK CIGÁNY KOMMENTELŐ HOZZÁSZÓLÁSÁTÓL , TUDSZ ERRE VALAMIT IS FELHOZNI MENTSÉGEDRE ? NA UGYE, TE IS TUDOD HOGY HAZUDSZ ! ENNYIT A TE ÍRÁSODRÓL, HÜLYESÉG AZ EGÉSZ ÚGY AHOGY VAN ! DE LEGVÉGÉRE TARTOGATOM NEKED AZ ÉN MONDANIVALÓMAT, UTÁNA PEDIG SZALADHATSZ A JOGVÉDŐKHÖZ MEG A SZOCILIBERÁLIS SEGGFEJ BARÁTAIDHOZ ! NEKTEK SZOCILIBERÁLISOKNAK KÖSZÖNHETJÜK AZT A SOK MOCSKOT, AMIT A TETVES CIGÁNYSÁG EL MERT KÖVETNI AZ ELTARTÓ MAGYARSÁGGAL SZEMBEN, MERT TI HITETTÉTEK EL A CIGÁNYOKKAL AZT, HOGY BÁRMIT TEHETNEK BÜNTETLENÜL ! DE HOGY NE CSAK ÉN MONDJAM EL A MEGSZÁMLÁLHATATLAN BŰNEITEKET, MONDJA EL EZ A VIDEÓ IS ! TE PEDIG, TE HAZUG ALJADÉK NYUGODTAN PERELJ BE, A BÍRÓSÁGON ELÉG LESZ BEMUTATNI A MELLETTEM TANÚSKODÓ EMBEREK NÉVSORÁT, MINDAZÉT A KILENCMILLIÓ MAGYARÉT, AKIKET A TE NÉPED MOCSOKSÁGA, BŰNÖZÉSE SÚJT ! MERT TI VAGYTOK AZOK A MOCSKOK AKIK MIATT ÉLHETETLENNÉ VÁLT AZ ORSZÁG, TI VAGYTOK A LEGNAGYOBB RASSZISTÁK ! IGEN TI, PRIMITÍV CIGÁNYOK ! ÉS TI VAGYTOK AZOK, AKIK A SZOCILIBERÁLISOKNAK KÖSZÖNHETITEK MAJD MEG AZT, HA EGYSZER ÚGY ISTENIGAZÁBÓL VADÁSZNI FOGNAK RÁTOK ! MAGATOKNAK KÖSZÖNHETITEK AZT, HOGY A BŰNÖZÉS ÉS A RASSZIZMUS SZINONIMÁJÁVÁ VÁLTATOK HA VALAKI KIEJTI A SZÁJÁN HOGY CIGÁNY ! EZÉRT NE A JOBBIKOT HIBÁZTASSÁTOK, TI MAGATOK GYŰLÖLTETTÉTEK MEG SAJÁT MAGATOKAT !








Budapest, 2010-09-09



Csak egy ember, aki gondolatait, írásait„ nevével" ellátva, adja közre.



Villás Lajos