Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. október 13., szerda

Cziroknak csak úgy !

Czirok Péter: Egy képmutató "nemzet" PDF Nyomtatás E-mail
2010-10-12 15:29
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Czirok Péter: Egy képmutató "nemzet"Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítja a társadalom széles rétege.
Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt alapítványnak, hanem a cigányoknak?

MIT IS LEHETNE MÉG ADNI ? VOLT A SZOCIALIZMUS MAGYARORSZÁGON, AMIKOR IS A CIGÁNYOK VÍGAN DOLGOZHATTAK, TANULHATTAK, A KERESETT PÉNZBŐL VÍGAN ÉPÍTKEZHETTEK VOLNA. DE ÉRDEKES MÓDON EZ AKKOR SEM KÖVETKEZETT BE, BÁR DOLGOZNIUK ÉS TANULNIUK MUSZÁJ VOLT, HISZEN KÖNNYEN ELVIHETTE A MUNKAKERÜLŐKET AZ AKKORI RENDŐRSÉG. 4 CIGÁNYGENERÁCIÓ TOVÁBBRA SEM TUDTA MEGVÁLTOZTATNI A CIGÁNYSÁGOT, AKKOR PEDIG IGENCSAK VOLT ESÉLYÜK.





SEMMIT!



Elvenni viszont szinte mindent sikerült már... Két dolog maradt, amitől még meg lehet bennünket fosztani: a magyarságunk és az életünk... Mindkettőre fáj a foga ennek a képmutató "nemzetnek". Képmutató, mert nemzetként azonosítja magát, miközben "faji" alapú magyarságról beszél... Mi nem lehetünk magyarok...Miért?

MIT IS VETT EL A CIGÁNYSÁGTÓL A MAGYAR ? A CIGÁNYSÁGTÓL NEM A MAGYAR, HANEM A PIAC ALAPÚ GAZDASÁG VETTE EL A MUNKÁT, MERT MIÉRT IS ALKALMAZNA VALAKI EGY NYOLC ÁLTALÁNOST SEM ELVÉGZETT FÉLANALFABÉTA CIGÁNYT. MIÉRT IS NEM TUDTA EDDIG ELFOGADNI A MAGYARSÁG A CIGÁNYT ? A VÁLASZ EGYSZERŰ ! BE KELL NÉZNI A BÖRTÖNÖKBE, OTT AZ ILYEN OSTOBA FAJVÉDŐ AGYATLANOK IS MEGLÁTJÁK A CIGÁNYOK VALÓDI JELLEMÉT ! HOGY LEHETNE BEFOGADNI EGY BŰNÖZÉST FOLYTATÓ NÉPCSOPORTOT ? SEHOGY ! ELÉG CSAK AZ EDDIG A CIGÁNYSÁG MELLETT ÁGÁLÓ NYUGATI DEMOKRÁCIÁK VISELKEDÉSÉT MEGFIGYELNI. AHOGY MEGÉRINTETTE ŐKET IS A CIGÁNYOK KIÁRAMLÁSA AZ ÁLLAMAIK TERÜLETÉRE, AHOL TERMÉSZETESEN SZINTÚGY BŰNÖZÉSBŐL ÉLNEK A CIGÁNYOK, RÖGTÖN ELVESZTETTÉK A DEMOKRATA ÁLARCUKAT, EGYBŐL ERŐTELJESEN VÉDEKEZNI KEZDTEK EZ ELLEN A NÉPCSOPORT ELLEN ! ÉRDEKES MÓDON OTT SEM TEKINTIK EZENTÚL A CIGÁNYOKAT ÉRTÉKES UNIÓS POLGÁROKNAK, EGYBŐL KEMÉNY SZANKCIÓKAT HOZTAK ELLENÜK ! MIÉRT NEM LEHETTEK MAGYAROK ? MERT EDDIG NYOMOKBAN SEM LEHET BENNETEK MEGTALÁLNI A BEILLESZKEDÉSRE VALÓ SZÁNDÉKOT ÉS AKARATOT !

A jól bejáratott receptet alkalmazzák velünk szemben. A bűn mellé etnikumot - már etnikumokat - rendelnek, dehumanizálnak, állatoknak, ördögtől való rettenetnek beállítva bennünket. Mennyivel könnyebb egy állatot elpusztítani, mint egy embert, még ha cigány is... Ez történt a zsidókkal is...dehumanizálták őket és már nem emberként jelentkeztek a köztudatban, hanem valami nem emberi lényként.

A CIGÁNYOK ÁLLATKÉNT VALÓ VISELKEDÉSÉRE SZÁMTALAN VIDEÓT TUDOK BETENNI NEKED TE AGYAMENT ! BENNETEK KEVÉS EMBERI VONÁST LEHET FELFEDEZNI, MAXIMUM A KÜLSŐTÖK UTAL AZ EMBERI FAJHOZ VALÓ TARTOZÁSRA ! NEM KELL A BŰN MELLÉ ETNIKUMOT RENDELNI, ELÉG CSAK A BÖRTÖN ETNIKAI VONATKOZÁSÁT MEGVIZSGÁLNI !

Az emberi mivoltunktól igyekeznek minden eszközt bevetve megfosztani bennünket, mert az adminisztratív eszközök kevésnek mutatkoztak. Nem lehetünk magyarok, nem lehetünk emberek...nem is hagynak... Gyermekeinket szegreált iskolákba, osztályokba kényszerítik, olyan alacsony oktatási szintet biztosítva, amely garantálja a későbbi kiszolgáltatottságot, elvéve tőlük a jövőt. S teszik ezt széles társadalmi egyetértésben, politikai nagykoalícióra lépve a cigányellenességben.

SZEGREGÁLT ISKOLA ? VALAKI FELMÉRTE MÁR A CIGÁNYPURGYÉK VISELKEDÉSÉT ÉS EREDMÉNYEIT AZ ISKOLÁK SZINTJÉN ? EJNYE, EJNYE CZIROK ! VÁDASKODÁS HELYET INKÁBB ENNEK KÉNE UTÁNA NÉZNED, FELMÉRÉST VÉGEZNED, DE HÁT MIT IS VÁRUNK TŐLED, A VÁDASKODÁSON KÍVŰL MÁSRA NINCS TEHETSÉGED !

S most már gyilkolnak bennünket, gyilkolják gyermekeinket és a hatalom csak téblábol, nem érdekelt abban, hogy ez a helyzet megváltozzon.

HÁNY RASSZIZMUSBÓL MEGÖLT MAGYAR TARKÍTJA A CIGÁNYSÁG ÚTJÁT ? ÉPP ELÉG ! HÁNY MEGNYOMORODOTT MAGYAR VAN A CIGÁNYSÁG SZÁMLÁJÁN ? ÉPP ELÉG ! HÁNY MEGKÍNZOTT MAGYAR VAN A CIGÁNYSÁG SZÁMLÁJÁN ? ÉPP ELÉG TE GERINCTELEN HAZUDOZÓ !

Magyarságunk megkérdőjelezik... Mitől magyarabb a "fehér magyar", mint a barna, vagy a sárga, vagy a fekete? Talán még nem tudják, hogy a magyar már csak nemzetként létezik? De, tudják, csak nem képesek feldolgozni. Nem képes ez a társadalom szembenézni önmagával és a múltjával. Mindig másokban keresi a bajok forrását és képtelen az önvizsgálatra. Kizárólag másokkal szemben képesek önmaguk meghatározására...kell az ellenségkép... Most mi lettünk az ellenségkép...és természetesen a zsidók.

MIÉRT IS KÉRDŐJELEZIK MEG ? MIÉRT NEM KÉRDEZED MEG A CIGÁNYOKTÓL HOGY MINEK TARTJÁK MAGUKAT, CIGÁNYNAK VAGY MAGYARNAK ? CIGÁNYSÁGUKAT HANGOZTATJÁK MINDENHOL, HÁT AKKOR HOGYAN IS LEHETNE ŐKET MAGYARNAK TEKINTENI ? EZ A NEMZET KÉPES AZ ÖNVIZSGÁLATRA, LÉGY NYUGODT PÉTER ! MÁR FELISMERTE AZT IS EZ A TÁRSADALOM, HOGY AZ UNIÓNAK CSAK MINT PIACRA VOLT SZÜKSÉGE A MAGYAR NÉPRE, DE FELISMERTE A TRIANONI ESEMÉNYEKBEN IS A TERÜLETRABLÁSOKAT, AMELYEKET A "NAGY" NYUGATI TÁRSADALMAKNAK KÖSZÖNHET, ÍGY LASSAN TISZTÁBAN LESZ AZZAL A SZOMORÚ TÉNNYEL HOGY EURÓPA LESZARJA A MAGYAROKAT, AZ UNIÓ CSAK A PÉNZRŐL ÉS A PIACRÓL SZÓL. TISZTÁBAN VAN AZZAL IS A MAGYAR NEMZET, HOGY KÉPTELEN LESZ EGYÜTTÉLNI A CIGÁNYSÁGGAL. EZEKUTÁN A FELISMERÉSEK UTÁN VAJON MÉG KELL ELLENSÉGKÉPET KERESNIE ? ÉN ERŐSEN KÉTLEM ! ZSIDÓK ? MIT IS GONDOLJON A MAGYAR AMIKOR LÁTJA HOGY MIT MŰVELNEK AZOK A ZSIDÓK A PALESZTINOKKAL A SAJÁT HAZÁJUKBAN, MIKOR LÁTJA HOGY EGY TERRORISTA ORSZÁG ELRABOLJA EGY NEMZET FÖLDJÉT. EZEKUTÁN MIT IS LEHET GONDOLNI A ZSIDÓKRÓL ? TERRORISTÁK, ELNYOMÓK, EGY ÉLŐSKÖDŐ NÉP MINT A CIGÁNY !
ELÉG CSAK A MOSTANI HOLOKAUSZT UTÓDOK PÉNZÉHSÉGÉT MEGFIGYELNI, PÉLDÁUL A MÁV ÜGYBEN, MÉG ÉVTIZEDEK MÚLVA IS MEGPRÓBÁL A ZSIDÓ ÉLŐSKÖDNI A MAGYAROKON ! AKKOR MIRŐL IS BESZÉLSZ HÜLYE EMBER ! NA, EZ IS HASONLÓSÁG A CIGÁNY ÉS A ZSIDÓ KÖZÖTT.
Itt születtem, szüleim, dédszüleim és sok nemzedékre visszamenően őseim is itt születtek ebben a hazában. Magyar vagyok, magyarul beszélek, magyarul suttogom párom fülébe, hogy szeretem, magyarul álmodok, magyar nyelven beszélek és gondolkozom. Őseim együtt harcoltak és haltak a magyar nemzet többi tagjával a szabadságért.

MELYIK ŐSÖD HARCOLT A MAGYAROKÉRT ?

Nem hagytok nekünk semmit...nem hagyjátok, hogy gyermekeinknek hitet, jövőt, reményt adjunk...Nem az éhezés fáj...hanem az, hogy a gyermekeinknek sem adtok mást, csupán a jövőtől való félelmet.

A GYERMEKEITEKNEK NEM ÉPPEN A HITET ADJÁTOK, HANEM HOGY HOGYAN LEHET A GÁDZSÓKAT FOSZTOGATNI, MIKÉPPEN TUDJA MAJD TERRORBAN TARTANI A MAGYART, DE AZT EGY CIGÁNY SEM MONDJA EL A GYEREKÉNEK HOGY ÍGY VISZONT FELÉLIK A SAJÁT JÖVŐJÜKET A CIGÁNYOK ! ÉS MIÉRT IS ÉHEZNEK ? SEGÉLYBEN UGYANANNYI PÉNZT KAPNAK, CSALÁDI PÓTLÉKBAN PEDIG TÖBBET MINT A MAGYAROK, LÉVÉN A CIGÁNY GYÁRTJA A PURGYÉKAT ÉSZ NÉLKÜL ! AKKOR MEG MIRŐL BESZÉLSZ ? A JÖVŐT PEDIG A CIGÁNYOK VESZIK EL A GYEREKEIKTŐL, HISZEN ŐK SEM DOLGOZNI ÉS TANULNI AKARNAK, HANEM AZ ÉLŐSKÖDŐ, PARAZITA ÉLETFORMÁT TEKINTIK A CIGÁNYSÁG ÉLETFORMÁJÁNAK !

Azt mondjátok, nem dolgozunk, ti tartotok el bennünket...

EBBEN NINCS IS MIT VITATKOZNI, JÓL ÍROD ! VALÓBAN A MI SZOCIÁLIS HÁLÓNK TARTJA EL A CIGÁNYT !

Nem mi akartuk, hogy a rendszerváltáskor munka nélkül maradjunk - VÉGLEG... Nem mi kértük, hogy munka helyett segélyt adjatok! Ezt ti akartátok, nem én/mi! Míg a "fehér magyarok" közt 10% a munkanélküliség, addig a cigányság körében ez az arány 90%!

NEM VÉLETLEN AZ ARÁNY, HISZEN A SZOCIALIZMUSBAN SEM VOLT MEG BENNETEK A TANULÁSI SZÁNDÉK, AZÓTA PEDIG A MUNKAERŐPIACNAK NEM KELL AZ ANALFABÉTA SEMMIHEZ SEM ÉRTŐ MUNKAERŐ. TI ÍRTÁTOK KI MAGATOKAT A MUNKAERŐ PIACRÓL, NEM A MAGYAROK TETTÉK EZT VELETEK ! HUMÁNUSAK A MAGYAROK, HISZEN NEM HAGYJÁK ÉHENDÖGLENI A FAJTÁTOKAT, ÍGY JOBB LENNE HA NEM POFÁZNÁL HÜLYESÉGET ! BÁR ÉN ERŐSEN REMÉNYKEDEM BENNE HOGY HAMAROSAN VÉGET ÉR EZ A PÁTYOLGATÁS !

Nem segélyből tengődni, hanem munkabérből ÉLNI szeretnénk! Erre esélyünk sincs...Elgondolkoztál már ezen "fehérbőrű" honfitársam? Elgondolkoztál már azon, hogy mivé teszitek gyermekeinket, amikor elveszitek a csökkentett tantervű iskolákban a jövőjüket, szüleiktől a produktív munka lehetőségét?

ÉLNI SZERETNÉTEK MUNKABÉRBŐL ? ENNEK AZ ALAPJA A TANULÁS, MINT MÁR ÍRTAM, SENKINEK SINCS SZÜKSÉGE EGY TUDATLAN, ISKOLÁZATLAN, SEMMIHEZ SEM ÉRTŐ MUNKÁSRA ! ERRŐL PEDIG NEM A MAGYAROK TEHETNEK, HANEM A CIGÁNYSÁG FELFOGÁSA! TI VAGYTOK AZOK AKIK MÁR ELEVE FELESLEGESNEK TARTJÁK AZ ISKOLÁT, EZT SULYKOLJÁTOK BELE A GYEREKEITEKBE !

Azt mondjátok, "megélhetési gyerekgyártásból" élünk... Tudjátok, hogy a cigányságon belül a családonkénti gyerekszám országos átalgban 3,2 gyerek? Tudjátok azt, hogy a nem cigány származású honfitársaink esetén ez a szám már csak 1,2?

HOGY MIÉRT VAN EZ ÍGY ? EGYSZERŰ AZ OK, A MAGYAR A GYEREKÉT NEM AKARJA ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT FELNEVELNI, A TOVÁBBTANULÁSÁRA GONDOLVA TERVEZI MEG A JÖVŐT, NEM AKARJA ÚGY NEVELNI A GYEREKÉT HOGY AZ ESZTELEN SZAPORODÁSA VÉGETT NYOMORBA DÖNTI AZ UTÓDJÁT ÉS MAGÁT, ÍGY A JÖVŐJÉT IS KÉTSÉGESSÉ TESZI A GYEREKÉNEK. CSAK ANNYIT VÁLLAL FEL A MAGYAR, AMENNYIT BIZTOSAN FEL TUD NEVELNI. A CIGÁNY ELLENBEN ........


2 fiam van. Szeretem őket...ahogyan te is a tieidet. Valamennyien szeretünk, érzünk, szenvedünk...magyarul...mint te/ti...Mégsem lehetünk magyarok...nem lehetünk a nemzet tagjai, mert jött egy alattomos politikai érdekcsoport, amely rajtunk keresztül akar hatalmat. Nem számít nekik semmi, csak a hatalom...bármi áron. Nem számítanak életek, nem számítanak az erkölcs és a demokrácia szabályai. Te pedig cinkosan összekacsintasz velük, pedig nem is ismersz. Nem is ismersz bennünket...Nem tudod, hogyan érzünk, hogyan fáj, hogyan sírunk, hogyan nevetünk...csak gyűlölsz. MIÉRT? Mondd, miért?

NE A JOBBIKON KÉRD SZÁMON A NÉPED SILÁNYSÁGÁT ! ERRŐL NEM A JOBBIK ÉS NEM A MAGYAR NÉP TEHET, HANEM A CIGÁNYSÁG, EZEK VAGYTOK, EZT TUDTÁTOK CSAK ELÉRNI. NEM ISMERÜNK BENNETEKET ? EZ HAZUGSÁG ! AZ A BAJ HOGY NAGYON IS ISMERÜNK BENNETEKET !

A magyar nemzet tagjai vagyunk valamennyien...Te és Mi... Vagyis nem...nem Te és Mi, hanem MI együtt. Elég a megosztásból és a megosztottságból! Elég! Legyen kérlek elég...


AMÍG A CIGÁNYSÁG NEM VÁLTOZTAT A HOZZÁÁLLÁSÁN ADDIG CSAK TI ÉS MI VAGYUNK ! MI IS AZT MONDJUK NEKTEK HOGY ELÉG VOLT, ITT AZ IDEJE HOGY VÁLTOZZATOK !

DE BETESZEK NEKED MÉG EGY ÍRÁST IDE, HOGY BEMUTASSAM MIÉRT IS NEM LESZÜNK MI MAGYAROK ÉS CIGÁNYOK MI ! MINDIG IS KÜLÖN FOGUNK ÁLLNI, MI MAGYAROK NEM TARTUNK IGÉNYT RÁTOK !

2010-10-13
MIK VAGYUK A KIRÁJOK FELESEGNEK VISZO CSAK RÓMA NÖT VEGYETEKK ELL MER A PARASZ KURRVA CSAK BASZN JO MASRA NEM ESZT JEGYEZÉTEK MEK!
MIDE PARASZT RIBAC TUGGYA HOGGY A RÓMA LATIN NÉPSÉG EZÉR IMÁDNAKK MIKET ZSIGOLO RÓMÁK ELÖRRE. A DICOBA IS MIK VAGYUK A KIRÁJOK FELESEGNEK VISZO CSAK RÓMA NÖT VEGYETEKK ELL MER A PARASZ KURRVA CSAK BASZN JO MASRA NEM ESZT JEGYEZÉTEK MEK.

GYILKOS RÓMA ÉRTELMISÉG
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szerda, október 13, 2010 0 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Czirok Péter - 2010 október.



C-PRESS