Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. augusztus 21., szombat

Válasz Kayi Jagnak !

Kajy Jagnak ! Lehet hogy nem jól írom a neved, de ettől a mondanivalómat meg fogod érteni. Azért válaszolok itt neked, mert jobb ha tisztában van minden cigány származású magyar állampolgár az alábbi tényekkel. Mint írtad nekem e-mailban, legszívesebben megölnél, kiírtanád a családomat is, mert biztos hogy nácik. Nos, én csak annyit mondhatok erre neked, úgyis lesz dolgom Magyarországon, így lesz lehetőséged beváltani a fenyegetésed, azt is írtad hogy én is egy genetikai korcs vagyok, és ezért basszam meg az anyámat. Továbbá tájékoztattál arról is, hogy a magamfajta mocskok, korcs magyarok ki lesznek nyírva ! Benne vagyok, én legyek az első akivel ezt megpróbáljátok. Én nem fenyegetlek meg, ez nem az én stílusom, de annyit azért mondok, jobban járnál ha egy bengáli tigrissel rúgnád össze a port helyettem. Roxynak pedig írd meg magad a véleményed, én nem vagyok postás, így a neki szánt üzeneted is tolmácsold te az irányába. Én ugyanis hetek óta nem beszéltem vele. Blogjának címe: http://pirosho.blogspot.com/ . Itt tolmácsolhatod a véleményed. Most pedig jöjjön a véleményem rólad. Ócska alak vagy, egy szájhős. Annyi bátorságod sem volt hogy aláírd a neved, a leveledet is sunyi módon írtad, egy nettes kávéházat használtál fel erre a célra, ha akarnék akkor utánad is mehetnék, de én ezt merő lustaságból nem teszem. Ezt az írást is azért írtam itt, hogy ha még van olyan "bátor" cigány "hazafi", aki ugyanilyeneket írna nekem, annak csak elég legyen itt elolvasni a válaszomat. Azt is írtad hogy vegyem le a videókat mert nagyon rá fogok baszni. Én ezt nem hiszem, mivel a videókat nem én készítettem, és ezek valóságot mutatják. Ennyi volt az én véleményem az irányodba, továbbiakban pedig foglalkoz a ........,........., ..........., .......... anyáddal ! Tiszteletlenül : Nothus

Bemutatom a cigánykultúra néhány gyöngyszemét.

Bemutatom a cigánykultúra néhány gyöngyszemét, válaszul Baloghnak, így megismerhetitek azt a népet, amelyet a liberálisok és a mostani kormány integrálni akar a magyarok közé. Ismerjétek meg a csupaszív, érzelemdús, magasan fejlett kultúrájukat !





Ez pedig Balogh Artúr szerinti cigányság ! Még köszönő viszonyban sincs az írása a cigányság valódi arcával és kultúrájával !

Cigányország állampolgárai!
Cigányország állampolgára szabad, egyenlő és független személy, hatalom, és érzelem.
Ezek a tulajdonságok belülről fakadnak , a tiszta emberi énünkből ,függetlenül a személy nemzetiségétől, nyelvtől, bőrszínétől nemi hovatartozásától, vallásától, politikai és eszmei látásmódjától.

Ámen


By

Balogh Artúr

Hogy melyik az igaz ? Azt ma már mindenki tudja Európában, elég csak körbenézni ! Mindenki tisztában van a cigányság igazi természetével, integrációjuk reménytelenségével. Különösen most kezdenek már kiütközni az államok reakciói, lásd Franciaország, ahol szerintem már átkozzák a szabad mozgást, amit az Unió garantál. Érdekes módon mégis kitoloncolja a cigányokat a területéről. Lehet hogy rájöttek valamire ? A mi hülye kormányunk pedig még nem ?