Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. február 15., kedd

A törpe cigánytolvaj máris elkezdte a hazudozást !

Feljelenti az Echo TV-t Szaniszló miatt az OCÖ-s gnóm

Feljelenti az Echo TV-t az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) volt elnöke, mert szerinte a Világpanoráma című műsorban "náci és uszító" kijelentések hangzottak el a napokban egy műsorvezető szájából.



Kolompár Orbán közölte: "Egy újságíró kijelentéseivel megpróbálja szembeállítani a többséget a cigánysággal, embereket lázít".
Szerinte a műsorban elhangzott kijelentés - miszerint Magyarországon cigányterrorizmus van - és "a hasonló uszító beszédek" miatt történtek 2008-ban és 2009-ben a "romák elleni támadások", amelyek hat halálos áldozatot követeltek. Ezért felszólítják a kormányt, védje meg a "kisebbségi közösséget", a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pedig indítson vizsgálatot, és vonja meg a kereskedelmi televízió sugárzási jogát.
Balog József, az OCÖ volt elnökhelyettese, az Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF) civil szervezet alelnöke ennek kapcsán úgy fogalmazott: "A cigányságot nem lehet bűnbakká tenni az ország gazdasági helyzetéért, és nem lehet áldozati bárány mások bűneiért".
(MTI nyomán)

A köztörvényes cigánytolvaj hazugságai jellemzők a cigányság nagy részére ! Én pedig felszólítom a bűnösöket büntetlenül hagyó Fideszt, hogy ezt a törpe, tolvaj cigányt és a valóban bűnöző fajtáját minél előbb fékezze meg, ne csak hazudozzon Pintér Fideszes belügyminiszter a közbiztonságról ! Én magam nagyon szívesen verem ezt a mocsok nép tagjait, sőt gyűlölöm nagy százalékukat ! Pláne azért, mert a gyáva, szemét, mocskos cigányok ma már az öregeket gyilkolják, ez ellen pedig a mostani és a volt szocialista-liberális söpredékpárt sem tett semmit ! Ez a bűnpártolás egyre jobban a Fidesz oldalán is látható, az igazságot kimondó embereket pedig igyekszik elhallgattatni ! Szaniszló úr az igazat mondja a felvételen, ez ma már nagyon sok ember véleményét tükrözi ! A Fidesz ugyanazt a politikát követi, mint az előző kormány ! A lakosságot(Magyart) igyekszik terrorizálni, büntetni azért a tényért, amelyet kimond, nevezetesen azt a tényt, hogy a cigányság egy értéktelen, bűnözésből élő népcsoport ! Nem a dolgozó, becsületes állampolgárokat kéne védeni inkább elmebeteg Fidesz vezetők ?

Szaniszló videója :


A cigányságot nem kell bűnbakká tenni, azt már maga a cigányság elintézte ! Meg kell nézni csak a börtönök arányát, rögtön kiderül a százalékos bűnözésük ! Az LMP-söpredék is teletorokból tiltakozik a cigánybűnözés szó ellen, de kérdem én ezektől az elmebetegtől, vajon voltak már lent vidéken ? Hát persze hogy nem ! De a buzikat és a cigányokat támogatja ez az elmebeteg csoportosulás, pártnak nem nevezem, mert ez az LMP-s képződmény nem a magyarok miatt van, így magyar erre a hulladék társaságra nem szavaz, így nem is tekinthető pártnak. Vajon ezek a fartúró és cigányvédők hányszor hallatták a hangjukat a magyarok védelmében a deviáns cigánysággal szemben ? Egyszer sem !

Hallgassuk meg Kaufer Virágot a Lehet Máshogyan Pofátlankodni párttól !




Én pedig felszólítom Virágot, hogy ne csak a pofáját jártasa hülyeséget beszélve, hanem valóban győződjön meg a cigányság valódi arcáról ! És végre a magyarság érdekeit nézze ! Ha pedig nem képes erre, akkor takarodjon az anyjába !

Ime egy kis ízelitő ettől a szemét bandától a C-Pressről ! Ismerkedj LMP a cigányaiddal, aztán menjetek az anyátokba !

Ezek a hozzászólások mind a tetves cigányoktól van hülye Kaufman Virág !

mr1 cigány: Már kiderült az is hogy az összes Európai miniszterelnök Úr egy sehonnai bitang ember!! Tolvajok!!!ÉS ezek az emberek mind Fehérek!!
mr1 cigány: Ehhez nem nagy tudás kell sápadt arcu TÁPOS, Gyenge,Beteg,elméjű Horda!!!
mr1 cigány: Szétlopják a világot (precízen,hatalommal a kézbe) és ráfogják a zsidókra meg a feketékre meg CIGÁNYOKRA.!
mr1 cigány: A Legrablóbb fajta a Fehér ember ha tetszik ha nem!!! Nem a zsidók hanem a FEHÉREK!!!
mr1 cigány: Akik nem hiszik el hogy felülkerekedünk ők valójában félnek a következményektől!!
renoval: mert ti kevesebben lesztek,mi meg még többen leszünk.
renoval: Nem vitázok senkivel,de leszögezem,hogy a cigány seggét nyalnotok kell,ha akarjátok,ha nem.Lehet pattogni,lehet durván beszólni,de ti akkor is kinyaljátok a fenekünket.Lehet tartani egy két év szünetet,de utánna dupla erővel kell neki fogni,mert ti kevese

Na, majd ha erről is fogsz pofázni, akkor jártasd a pofád, addig meg inkább a barátoddal legyen tele a szád, legalább lesz benned valami értelmes is !