Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. április 28., csütörtök

Felhívás!

Felhívás!

Felhívok minden magyart, aki hátán elnyomók talpainak tiprását érzi, hogy álljon szárnyaszegett, megnyomorított nemzete mellé!

Jelen nyilvános levelemben felhívok minden nemzeti érzelmű médiát és pártot, hogy szervezzenek meg egy kitartó, nagy tömegű demonstrációt! Ezt a népet ellehetetlenítették! Lassan védekezésre képtelen állapotba kerülünk itt, saját hazánkban! Kérem a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, a Bar!kád újságot, a Kuruc.info-t, hogy szervezésükkel tegyék lehetővé a népnek, hogy nyomatékosan hallassa a szavát!

Nagyon sok követőnk van jelen a közösségi oldalakon is! Éljünk a kor vívmányainak lehetőségeivel! A Gyurcsányi Demokratikus Charta egy nap alatt tudott tüntetőket vinni az utcára! Mi kicsit több idő ráfordításával ezerszer annyi hívünket meg tudjuk mozdítani!

Magyarországon nagyon sok támogatónak nincs lehetősége Budapestre menni demonstrálni, mert anyagi helyzete nem engedi meg! Segítsetek, szervezzetek meg egy olyan hatalmas méretű demonstrációt, amilyet csak lehet! Kérjétek ehhez minden olyan vállalkozó és tehetősebb ember segítségét, akik autókkal, kisbuszokkal rendelkeznek és vállalják, hogy a demonstráció helyszínére odaszállítják a szimpatizánsokat!

Szervezzétek meg! Az olvasottságotok, támogatottságotok adott hozzá! Éljetek vele!

Kérem a fent említett médiumokat, hogy most álljanak a nép mellé, szervezzenek tömeget a parlament elé! Kérem őket, hogy bátorítsák kitartó demonstrációra a szimpatizánsaikat! Egy hétvégi tüntetés nem elég! Diktátorok elkergetéséből vegyünk példát az Egyiptomban összegyűlt kitartó demonstrálókról! Összefogással, kitartással győzhetünk! A demonstrációnak békés jellegűnek kell lennie! Hívják fel nyomatékosan a demonstrálók figyelmét akár többször is, hogy semmilyen provokációnak ne üljenek fel!

Kérek minden magyar embert, aki úgy érzi, hogy kormányunk intézkedései nem a magyar nép javát szolgálják, mindentől függetlenül csatlakozzon a demonstrációhoz!

Most tehettek értünk! Itt az idő, mert elég volt már a magyarellenes kirohanásokból! Állítsuk meg Orbán Viktort és pribékjeit! Állítsuk meg az LMP és MSZP hangulatkeltéseit! Állítsuk meg a magyarellenes ámokfutást, mert ez Magyarország, a mi hazánk!

Ez a nép már az utolsó utáni órában van! Ha nem teszünk valamit sürgősen, teljesen elveszítjük a védekezőképességünket, le fognak bennünket taposni az idegen hatalmak szolgái!

Emberek! Nem szabad semmi mást nézni, csak az ország és a nemzet érdekeit és jövőjét! Most semmi más nem számít, csak ez! Tegyetek félre minden más érvet, ahogy azt más népek is megtették és győzedelmeskedtek 40 éve uralkodó diktátorok felett! A mi diktátorunk még csak egy éve uralkodik, de könnyedén bebetonozhatja pártja hatalmát az elkövetkezendő 39-re is!

Szebb jövőt!

2011.április 29.

Igaz Magyar Szó

http://igazmagyar.tumblr.com
Posted 57 minutes ago
Tagged: Felhívás,

Csibó debil ugatása a c-szaron ! Soha ne feledjétek ezt az embernek nevezett véglényt !



Soha sem szabad elfeledkezni azokról, akik a magyar embereket védő embereket náciknak hívja, holott az ő népük írtja a magyarokat, fosztogatja a házaikat és a földjeiket, alázzák meg a becsületes magyarságot ! Én nem felejtem, és nem bocsátok meg az ellenségeimnek és a népem ellenségeinek soha.

Ha a képernyő fotókat nagyobban akarod látni, akkor a bal egér gombbal kattints rá a képre, majd még egyszer ugyan azt ismételd meg.