Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 26., szerda

Balogh értelmiség és Radics a megmondó a Rádió C-ben



Először ismerkedjünk meg Radics-csal ! Magyargyűlölő, cigányokat a mennybe emelő, cigánybűnözőket védő személy, aki ez után az írása után még volt pofája a mostani politikáról beszélni, illetve számonkérni attól az erőtől amit kigúnyolt !

bullet2010. 04. 28.

Még a nap is másképp süt a FIDESZ MAGYAR KIRÁLYI PÁRTRA
tags:

Őfelsége I. Viktor király egy nemzetközi sajtótájékoztatón szellemes akart lenni, s megjegyezte, hogy még a nap is másképp süt.

Hát... neki biztos. Minden esetre én a cigány nem érzem annak a bizonyos napnak a melegét. Mivel azt a bizonyos „cigánynapsugarat”, amelynek a cigányságra kéne ontania áldásos melegét még mindig úgy hívják, hogy „közkegyelemben részesített, sunyi, megélhetési-képviselő, renegát, kétszínű, alakoskodó, hamis, köpönyegforgató, képmutató ratyi Farkas Flórián”

Ez a FIDESZ MAGYAR KIRÁLYI PÁRT, s Ő CSÁSZÁRI-KIRÁLYI felségének I.VIKTOR császárkirályunknak szegénységi bizonyítványa cigányügyben.

S hogy a mi napsugarunk, még csak nevében sem változott az bizonyíték arra, hogy marad- a több húsz éve- a cigányság nyakára ültetett oligarchia.

Ezért ne is csodálkozzon senki, ha mi cigányok nem érezzük azt az euforikus örömöt, amit Ő CSÁSZÁRI-KIRÁLYI fensége I. Viktor császárkirály, és oligarchiája érez a „közkegyelemben részesített, sunyi, megélhetési-képviselő, renegát, kétszínű, alakoskodó, hamis, köpönyegforgató, képmutató ratyi Farkas Flórián” nevének hallatán.

S hogy sorsunk jobbrafordulásában még csak ne is reménykedjünk I. Viktor császárkirály megjegyzi:

„azonnal javítani kell a közbiztonságot főleg Észak-Magyarországon, ahová oda fognak menni, és konzultálni fognak minden szereplővel, így cigány vezetőkkel is.”

„A közbiztonság javításához egyrészt a munkalehetőséget kell teremteni, akár közmunkaprogramokkal, másrészt pedig a rendőrség visszakapja a kis értékű bűncselekmények kezelését.”

No... drága testvéreim, méltóságos kigyelmes uraim, és hölgyeim, elvtársak, hát... mondott a mi császárkirályunk, bármi újat is, biztatót???

Ha valaki nem értené lefordítom, I. Viktor Ő CSÁSZÁRI-KIRÁLYI felsége nem mond mást, mint amit már 22-éve hallunk folyamatosan minden egyes magyar politikai hatalomtól, azaz: A cigányoknak szigorú rendőrterror kell, közmunka (szemétszedés az árokparton).... oszt jó napot!

Ennyi...

Oszt alázattal kírdezném is méltóságos, kigyelmes uramtú, hogy, amikor a kis-értékű bűncselekmények anno a rendőrség kezében voltak, akkor jobb volt a közbiztonság?

Ugyi nem, kírem alássan...?

I.Viktor császárkirály még azt is mondta, hogy minden féllel tárgyalni fog, képzeljétek drága testvíreim még roma vezetőkkel is.

Ejjj...az áldóját neki, hát egyik udvari bolondja sem jelentette Őfelségének, hogy a választási eredmények egyértelműen bizonyították a tényt, miszerint ma a Magyar királyságban nem létezik egyetlen egy hiteles roma vezető sem, aki joggal élvezhetné a cigányság támogatását?

„Tanút” királyunknak ilyen nehéz levonni a konzekvenciákat, például abból, hogy az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, aki a cigányság első-számú vezetőének tartja magát, alig kapott pár száz szavazatot...talán a szűk családi, s baráti köre szavazhatott rá..oszt jó napot. Vagy az ország legismertebb, a magyar politikai elit által a legelfogadottabb roma politikus csúfos bukása sem mondott semmit a királyi oligarchiának???

De ha valaki a FIDESZ MAGYAR KIRÁLYI PÁRTBAN azt gondolná, hogy a „közkegyelemben részesített, sunyi, megélhetési-képviselő, renegát, kétszínű, alakoskodó, hamis, köpönyegforgató, képmutató ratyi Farkas Flórián” egyéniben több voksot kapott volna a fent említett uraktól, nos... annak innen üzenem, gyorsan verje ki a fejéből ezt a marhaságot.

Ezen a választásokon a cigányság egyértelmű üzenetet küldött az egész magyar politikai elitnek. Nem ártana elemezni.

Testvéreim a cigánypolitikát teljesen új alapokra kell helyezni, önálló, pártosodástól független, a cigányság valós támogatottságával kell új, cigány-központú érdekképviseletet létrehozzunk! Az elkövetkező években én ezen fogok dolgozni.

A Parlamentbe pártlistán bejutott képviselőknek, meg a következőt üzenném. Tanuljanak elődeik hibáiból, jobb ha tisztában vannak vele, hogy csak eszközök, s a nagy-pártok csak addig tartanak rájuk igényt, míg úgy táncolnak, ahogy Ők fütyülnek! Nézzétek meg Aladár testvérünket, a rendszerváltás óta, szinte minden politikai hatalom kihasználta a személyét, elkábították, félrevezették...s, most eldobták, mint a cigaretta csikket. Persze ez az Ő hibája is...hitt nekik...néha vakon követte Őket. Véleményem szerint, ha 15-évvel ezelőtt megy el független roma politikusnak, akkor ma már lenne megfelelő roma képviselet a Parlamentben.

Testvéreim, ha nem teszünk, mi saját magunkért, akkor senki nem tesz majd értünk.

A napot nekünk saját magunknak kell megkérjük, vagy ha kell hát kényszerítsük, hogy süssön ránk is végre! Nekünk is jogunk van sütkérezni a napon!

Radics Béla

Béla, te egy fasz vagy !

Most pedig jöjjön a nagy "politológuszseni", a nagy "véleményformáló" blogjáról írás ! Ez az írás a Nácik Haza nevű okádékon jelent meg !

2010-04-28
Róma értelmíségi Zsukel: jógós az ha az űldőzőt szenvedö meg alázot Rómák meg verik meg őlik a Paraszt Gádzsó rendört a tanárt az órvóst a mentös t
Mert nem kapnak mást tölűk mint szenved és t megaláz ás t és raszizmus t!!!!

Figyelj már te gyászvakarék hogy verjelek telibe anyád hátán.
Ki gyász vagy te hogy verje ki hab a szád szélét, hogy vágott volna apád a falhoz amikor megszülettél te náci kurva, hogy ilyenek állítasz ?

Pedagogus: (szerintem csak tanár mert ez szakma így nevezve kihalt)

Mikor a gyereked kék zölden megy haza és nem akar iskolába menni.
Mikor a gyerekedet kihagyják minden dologból ami a közösséghez láncolná.
Mikor bemész és lenéznek.

Csoda hogy temetőbe teszik a tanárt?
Ez így helyes.
Az én fiamat megrugdosta egy tanárja nos bementem és megmutattam neki milyen a másik oldal. Hm…. Tanárverő cigány vagyok, hmmm… leszarom mit ugatsz.

Orvos:

Mikor nem segítenek mert te cigány vagy és egyébként is mit akarsz te itt?
Mikor a gyerekedet nem látják el úgy mint egy proszto gyerekét.
Mikor egy súlyos betegségre algopirint ír fel hogy elég az és gyereked kórházba kerül.

Csoda hogy temetőbe teszik az orvost?
Ez így helyes!

Mentős:

Hm.. röhögnöm kell ezen mert egy fokkal sem jobbak az orvoktól és még le is nyúlják az embert

Csoda hogy temetőbe teszik a mentőst?
Ez igy helyes!

Rendőr.

Nos erre nincs szó hogy ők mit művelnek velünk és milyen sok a jogtalanság amit nekünk úgymond tűrni kéne.
Nos hát nem tűrjük hanem temetőbe tesszük őket is.

Ha még áll pecked akkor alád veretek egy két haverral hátha jó éved lesz Náci kurva.
Töltény a fejedbe.

Iskola:

Csoda hogy utálnak magyarok között lenni?


http://portal.c-press.hu/201004286717/belfold/a-diakokbol-sut-az-eloitelet.html#comments
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szerda, április 28, 2010


Ez is Balogh kezenyomát dicséri !

magyarság = halál-gyilkolás éhinség és a romákkiittására valo buszditás
ügy tünikegymásra leltetek romák gyilkosai megalázoi sütt belöletek a gyilkosági hajlam és még tihiszitek magatokat magyarnak még timertek csotányozni tiakiknek a demokrácia semit nemjelent puszta elnyomáson és ki irtáson kivül ROXy leirod minden egyes nap hogy mijen rosz a mifajtánk akivagy te is állitolag minden nap elmondjátok hogyna kéne napalmot a romákra dobni e csillagokig dicséritek magatokat ez jelenti a magyarságot számotokra a halál-gyilkolás éhinség és a romákkiittására valo buszditás NEMHISZEM HOGYTI ETÖL MAGYARABAK LENÉTEK SÖTTT!!! KÖZÖTÖK SINCS A MAGYARSÁGHOZ üdv csibo
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szombat, május 15, 2010

És végül ez, ami végett az utolsó esélyt is eljátszottátok !



A Jobbik eskütétele a Szarkoronánál !


Ezek után ezt a két sötét barmot lehet még komolyan venni ? Egy nagy sz@r mind a kettő, primitív, ostoba cigányok, akik csak követelnek, minden egyébről pedig elfeledkeznek ! Ennyit erről a két sötét baromról ! Ezután hogy lehet még a Magyar nemzettől kérni valamit ? A Szarkoronázás után pedig inkább nem kéne magatokat a Magyar társadalomhoz tartozóknak beállítani. Így nincs is mit követelnetek !

A HANGFELVÉTELÉRT KÖSZÖNETET MONDOK MR.MOTÓNAK, AKI VOLT OLYAN SZÍVES ÉS ELJUTATTA HOZZÁM ENNEK A KÉT SÖTÉTNEK A RÁDIÓ C-BELI SZEREPLÉSÉT !