Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. augusztus 23., hétfő

Válasz Villás Lajosnak !

2010. 08. 23.

HUNGAROMANIA


Miféle világban élünk?! Emberek állnak az üzlet pénztáránál, vásárolnak. Egyesek meg ezt a helyzetet akarják kihasználni egy kis provokációra! Botrányt akarnak, szerepelni, kitűnni a tömegből. Ők, a senkik, az aljasok.! Amikor meg szembe találják magukat a tisztességes emberekkel, elhallgatnak, mint a patkányok, behúzzák fülüket, farkukat! Ma nem sikerült a provokáció. Holnap, máshol, másokkal újra kezdik. Ők nem baloldaliak, de nem is liberálisok! Bunkók, a politikai alvilágból.! Sokan vannak!

Állok az egyik üzletlánc boltjának pénztáránál. Előttem, két roma származású fiatalember áll, akik nagy valószínűséggel a közeli építkezésen dolgoznak. Hideg étel, üdítő a kosarukban. Fizetnek, aztán mennek kifelé. Mögöttem a sorban, két szőke hajú fiatalember áll. Látszik, hogy jómódúak, nem fizikai munkások. Egyikük gúnyosan a két roma után szól. – No „morék ez lesz a mai kaja”? A hang gúnyos, kötözködő, botrányt kavaró akar lenni. A két srác nem szól, csak nézik a szőke TITÁNT! Nekem meg a hajam az égnek áll, nejemnek szemmel láthatóan felment a pumpa, félő, hogy megszólal, és abból bizony nagy botrány lenne. Inkább megszólalok én, halkan, óvatosan, de azért úgy, hogy mások is jól hallhassák!

* Fiúk, nem kell odafigyelni egy-vagy két bunkóra! Beszélnek, mondják a magukét, megpróbálnak kitűnni a tömegből. Lám, most is sikerült! Két ekkora bunkót, még nem hordott magán a föld. Az embert, az állattól az különbözteti meg, hogy viselkedni tud. Ezek ketten nem tudnak, minősíteni meg ne akarjuk őket!

Fagyos, hideg lett körülöttem a levegő! Vártam, hogy a kötözködő ”majom” megszólaljon, de néma csendben maradt. Ennek, talán az is oka lehetett, hogy Ő, itt, Angyalföldön idegen lehetett, mi pedig ITTHON voltunk! Látásból ismerjük egymást, nagy vonalakban tudjuk, hogy ki hol lakik, vagy néhányunknak a közösségi tevékenysége ismert. Ma, talán véletlenül, jó néhány ismerős állt a sorban. Egy – egy megjegyzés a durva beszólás miatt elhangzott, de ez a két provokátort nem bátoríthatta, inkább csendben maradtak. A két munkásruhás roma fiatal várt még egy darabig, de mivel további provokáció nem volt, Ők pedig nem akartak egyébként sem összeütközést, eltávoztak. Eltávozott a két TITÁN is. Vajon kik voltak? Mit akartak? Honnan jöttek? Mi volt a szándékuk?

Számomra nem volt egy pillanatig sem kétséges a dolog! Provokálni akartak, hangulatot kelteni a két munkásruhás cigány ellen. Arra azért nem számíthattak, hogy az előttük álló, szemmel láthatón idős cigány ember is meg fog szólalni, és néhány mondattal ellenük tudja hangolni az üzletben lévőket. Pofára estek, lógó orral kellett távozniuk. Ezek után joggal gondolhatom, hogy nem szocialista beállítottságúak voltak, de liberálisnak sem lehetne őket minősíteni. Megnyilvánulásuk közönség, parlagi, mondhatnám primitív volt, mint azoké, akik a szélsőségesek között általában nagy nyilvánosság előtt kiabálni, provokálni szoktak.

Az, hogy nem kétkezi munkából élnek, nem jelent semmit. Ma már nem kell fizikai munkát végezni ahhoz, hogy az ember megéljen. Elég, ha van néhány jó kapcsolata, tud provokálni, törni, zúzni, a pénzt azért is megkapják így, vagy úgy. Vagy egyszerűen csak apuka által adott zsebpénzből élik a világukat felelőtlenül, ostobán, szemben mindenkivel, még talán önmagukkal is. Márkás autó, fehér bőr, szőke, vagy világos haj, és némi gyűlölet. Ezzel már elég jól meg lehet élni egyeseknek. Akár a Parlamentbe is be lehet jutni, csak kellő propagandát kell kifejteni.
Kettős állampolgárság! Csodálatos intézmény! Mennyi, mennyi gondot tudunk majd megoldani. Kevés a Magyar – mondják. Az ország lélek állománya egyre csökken. Monokon pedig, még lakcímről is gondoskodik a helyi polgármester.

Franciaországból mostanában „deportálják” kiutasítják a romákat. Románok, Bolgárok, Szerbek, és még az Isten tudja, melyik államából származnak Európának! Tudjuk, hogy egykor, még Trianon előtt, bizony szép nagy területet mondhatott Magyarország a magáénak. Az itt élő népek, magyarul beszéltek, ez volt a hivatalos nyelv, magyar neveket kaptak, őseik is innen származtak, legalább négy, öt generáción keresztül…

Monok polgármestere örülhet. Rövid időn belül Kossuth házában akár 5-10 millió új magyar állampolgár is bejelentkezhet. Lesz tartózkodási helyük, akár munkát is vállalhatnak, és egészen biztos, hogy mi romák, a rokonainkat nem hagyjuk az utcán a sárban, piszokban hemperegni, a hidak alatt aludni. Szállást, és egy tányér levest tudunk adni a rászorultnak. Állandó lakcím, és kész a győzelem alapja. Kár, hogy az önkormányzati választásokig már olyan kevés az idő…

Választani fogunk!
Mi, nem leszünk rasszisták, nem leszünk a kirekesztés hívei! Azt azonban számon tartjuk, kik azok, akik mostanában velünk ezt teszik! Mi, nem felejtünk!
Lehet, hogy mindez csak vízió! A lehetőség meg adott, csak élni kell vele. A kettős állampolgárság egy olyan lehetőség, amelyet elszalasztani nem szabad. Hiszen, akik ezt a törvényt megalkották, lényegében ugyan ezt akarták, csak egy másik előjellel. Európa térképe, a területi viszonyokat tekintve már átrajzolásra nem kerülhet. Úgy, ahogy a volt Jugoszlávia is széthullott, és új államok jöttek létre, a Duna – Tisza körül most a név megváltozhat.

HUNGAROMANIA

Egy új ország, új nemzettel, új arculattal, emberségesebb politikával! Eljöhet az, az, idő, amikor az egymás elleni gyűlöletről, mint történelmi tényekről beszélünk, és végre mi romák leszünk a többség egy olyan társadalomban, amelynek alapjait mások tették le, a kettős állampolgárság létrehozásával!
Köszönetet mondok annak a két provokáló szerencsétlen embernek, akik gonoszkodni akartak két másikkal. Az ő cselekedetük indított arra, hogy ezt a néhány sort, közre adjam. Ők, ha olvassák, gondolkodni nem fognak – mert az számukra ismeretlen fogalom – de, a gyűlölködőkkel összefognak, és rám az össztüzet fogják zúdítani. Káromolnak majd, közben pedig dicsérnek! Nekik ez, nem jutott volna az eszükbe! Talán nem is olyan sokára, Ők lesznek a .......VELÜNK ÉLŐ KISEBBSÉGEK!


Budapest, 2010-08-23 Villás Lajos

Villás Lajosnak válasz.


Először is fel szeretném hívni a figyelmét pár dologra.

A cigányság igen jelentős része még a nyolc általánost is képtelen elvégezni.
A cigányság nagy százaléka, itt a felnőttekről beszélek, büntetett előéletű !
A cigányság nagy része a jelen pillanatban a most még magyar segélyekből él !
A munkát lealacsonyítónak tartja, így azt messze ívben elkerüli, és inkább megélhetési bűnözésből tartja el magát !

Most jönnek a kérdések.

Vajon ki fogja ezt a nagy létszámú cigányságot a jövőben eltartani ?
Ki fogja gyógyítani ?
Ki fogja megélhetésüket finanszírozni az Unióban ?
Az UNIÓ el e fogja fogadni a megváltozott Magyarországot, vagy esetleg megszűnik az Uniós tagsága, ugyanis kinek kellenek majd a cigányok ?
Ön szerint az EU igényt fog tartani a cigányságra, esetleg támogatni fogja ezen lépésüket ?
Ön úgy gondolja hogy én és a társaim csak úgy szó nélkül fogjuk ezt eltűrni ?
Ön nagyon optimista !

Arra viszont szeretném felhívni a figyelmét, hogyha befogadja valamelyik cigány testvérét, akkor azt a saját pénzén tartsa el, ne a magyarok segélyén élősködjenek ezek a cigány testvérei ! Mert eddig mást sem tettek az Ön testvérei, mint azt hogy segélyt csikartak ki a magyar államtól és azoktól az emberektől akiket Ön most pofátlanul lenáciz !


Egyet ígérhetek, önök veszélyeztetett faj lesznek.