Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 21., péntek

Kiírtásos szövegre válasz a sok cigányrettegőnek ! Bővitettem a bejegyzést a gyilkosságaitokkal !

Újból kénytelenek vagyunk Balogh Artúr uszító írására reagálni, aki továbbra sem hagyott fel !

2010-05-20
Rómák! Ki akarnak benűnket irtani a Paraszt Gádzsó Magyarók! Ne haggyuk! Emeljűk fel az őklűnk!!
Naivak vagyunk ismételten mikor azt gondoljuk, hogy nemzeti üggyé avanzsálódik a romák felemelkedése. Az elsődleges cél a többség lelkiállapotának a meggynyugtatása, hogy cigányok meglesznek fenyítve ( lehet ennek a jele lenne, hogy a Jobbik kapta a szociális bizottságot?). Lehet itt mellébeszélni, meg korrekt magatartás imitálni, de a mai magyar társadalom olyannyira cigányellenes, hogy valóban nemzeti ügy lett a cigányok rendszabályozása.

Ha jól megnézzük milyen intézkedések tarkítják a romák felemelkedését akkor, majdnem azt éljük át mint anno az elnyeletés időszakában, csak persze kulturáltabb formában.

Azt gondolják, hogy háromcsapásokkal, családi-pótlék korlátozásokkal szociális problémákat meglehet oldani.

Ólvasátok el Rómák a tejes cikket Radics Béla Róma szabacság harcós bogján!!! http://romaradicsbela.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=18200
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: csütörtök, május 20, 2010 3 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek


2010. 05. 21.

Kisfasiszta ország..?? "Bánatkövek"
tags:

Bánatkövek

Írta: cachipe
2010 május 20., csütörtök 10:18

Eljött hát! Amitől tartottunk beteljesedett: Egy neonáci párt bekerült a parlamentbe!

Egy régi ösvényre tért ismételten a magyar társadalom majd egymilliónyi része ( persze tudjuk, hogy ez több).

Ha valaki kételkedni mer abban, hogy Ők azok akik őrzik nagyapáik dédelgetett álmát, hát az ne kételkedjen! Nincs annyi véletlen a nap alatt mit amennyi hasonlóság van a Jobbik és a Nyilasok között. Először kezdődött az árpádsávos zászló megjelenésével, azzal a lobogóval melynek zászlóbontása alatt több százezer zsidó magyar embert hurcoltak haláltáborba. Az árpádsávos lobogó alatt gyilkoltak bele embereket a Dunába. E zászló alatt vitték cigány testvéreinket Dachau, Auschwitz-Birkenau halálgyárakba.

Nem véletlen testvéreim a Jobbik szimbólumrendszere ( mondjuk a Fidesz rendezvényeken is sűrű vendég volt az árpádsávos zászló, s csak akkor tűnt el mikor már veszélyeztette a Jobbik a Fidesz szavazatokat), pontosan ezért alakult a Magyar Gárda (is), mert félelem keltő megjelenése, ruházata, bakancsai nagyon jól szimbolizálják egy letűnt kornak véres tetteit. A nyilasok kihasználták a kor gazdasági krízis helyzetét, akkor is - mint most - vágyott a társadalom a rend után. Persze a rendet úgy képzelték el a nyilasok, hogy zsidókat, cigányokat a rendszeridegeneket (ide mindenki beletartozik aki nem neonáci) ki akarta irtani népek történelemből.

De nem sikerült! Athe Sam!



Természetesen tudom, hogy nem az akkori egész magyar társadalom akarata volt az holokauszt, de ne feledjük el, valaki hatalomra segítette a szálasiféle náci hordát és persze valaki hallgatott. A hallgatás a többség részéről véres századdá áztatta a történelem lapjait. A jelenben is némán szemléli a magyar társadalom, hogy egy neonáci ismérvekkel bíró párt ad nekünk felvilágosítást hogyan is kell élni. Ezek az emberek tartanak a társadalomnak erkölcsi prédikációkat rendből és életvitelről, kiknek országgyűlési képviselői közt volt bőrfejűek, nyíltan antiszemita, cigányellenes múlttal rendelkező honatyái lettek (!).

Ennyire vakok és süketek lennék?

A Magyarok ilyen emberektől fogadnak el útmutatást hogyan is kell Isten előtt életünkben tanúbizonyságot tenni a Krisztusi tanítás mindenhatóságáról? Persze ha Jobbikos

ifj. Hegedűs Lórándtól református lelkésztől halljuk a prédikációt, akkor ne csodálkozzunk, hogy a társadalom egy része a Hitet, a Krisztusi szeretetet másképpen képzeli el.

És hogy ne hazudtolják meg a mivoltukat a Jobbikos képviselők, épp úgy mint a szálasi horda, ők is a korona alatt tettek esküt, mint anno a nyilasok.

Mennyi bizonyosság kell még?!

Persze azt gondolná az ember, hogy a jelenben nem fordulhat még egyszer elő, hogy emberek milliót gyilkolásszák csak azért mert valaminek született. Tételezzük fel, hogy nem vadul meg a világ és nem lesz anarchia. De.......

Közvetve is bele lehet avatkozni egy új genocídiumba.

Mint ahogyan látjuk, több parlamenti bizottságban jelent meg a Jobbik. A bizottságok dolga az lenne, hogy törvényeket ellenőrizzék, javasoljanak, szakmaisággal terjesszenek elő elképzeléseket a parlament plenáris ülései elé.

A magyarországi cigányság helyzete - a demokratikus átállástól számolva-, olyan szociális válságba került, hogy a mai kor még nem is tudja felfogni milyen káros folyamatok indultak el a mindenkori döntéshozók immunitása miatt. Ezért nekünk romáknak -és a szegénységben sorstársainknak- nem mindegy, hogy ki van az ifjúsági, családügyi, lakhatási, szociális témákkal foglalkozó bizottság elnöki székében. Ám úgy látszik ez csak nekünk fontos cigányoknak, merthiszen a parlamenti pártok tiltakozás nélkül átadták a bizottságot a Jobbik szkinhed ex vezérének. Természetesen utólagosan mindenki hevesen tiltakozik a média előtt, de a zárt ajtók mögött ezekszerint a Jobbikot legalizálták a tárgyalások alkalmával.



A hallgatás az beleegyezés testvéreim! (persze a Fidesz 2/3-dal bármit megtehet, de jelképes üzenete van a bizottság elnöki pozíciójának)



Naivak vagyunk ismételten mikor azt gondoljuk, hogy nemzeti üggyé avanzsálódik a romák felemelkedése. Az elsődleges cél a többség lelkiállapotának a meggynyugtatása, hogy cigányok meglesznek fenyítve ( lehet ennek a jele lenne, hogy a Jobbik kapta a szociális bizottságot?). Lehet itt mellébeszélni, meg korrekt magatartás imitálni, de a mai magyar társadalom olyannyira cigányellenes, hogy valóban nemzeti ügy lett a cigányok rendszabályozása.

Ha jól megnézzük milyen intézkedések tarkítják a romák felemelkedését akkor, majdnem azt éljük át mint anno az elnyeletés időszakában, csak persze kulturáltabb formában.

Azt gondolják, hogy háromcsapásokkal, családi-pótlék korlátozásokkal szociális problémákat meglehet oldani.

Megint nem más folyik ebben az országban mint szemfényvesztés. Elveszik a figyelmet az illuzionisták a valós tényekről. Persze az istenadta nép ennek bedől és elhiszi, hogy a magyar nemzetgazdaság felemelkedése azon múlik, hogy a cigányok fenéken lesznek-e billentve, vagy más cizelláltabb retorziókban részesülnek-e.



Amit látni lehet, hogy ezek az intézkedések ismételten bánatkövek lesznek a cigányság történelmében.....



Üdv: cachipe, a kóbor cigány

Magyarság szégyenfoltjának tartja Radics Béla az ötéves Robika és a többi cigány halálát, amit egy négytagú magyar elkövetői csoport hajtott végre ! Íme Robika temetése !





Mivel az éremnek két oldala van, így vizsgáljuk meg, vajon miért is történt mindez ? Ártatlanok a cigányok, csak szenvedő felek ? Aki ezeket állítja az hazudik ! Cachipe, vajon miért nem mondrad el ennek az okait, csak a nácinak hívott magyarokról süketelsz ! Miért nem teregeted ki a cigányság szennyesét ? Elfogult vagy, esetleg hazudsz ezerrel ?

Akkor frissítek a memóriátokon !

Kezdjük talán a Sajóbábonyi események kirobbanásával. Ahol szerinted miért is robbantak ki az események ? Persze, te rögtön a Gárdázni kezdesz, elhazudva egy fontos tényt. Na akkor itt az ideje annak hogy a kezdetét mutasuk be ! Íme a videó :



Az utána következő eseményekről is elkezdet egy állítólag cigány származású blogger hazudozni !

bullet2009. 11. 16.

Sajóbábony az olaszliszkai igazságtalan 157 év következménye!
tags:

Sajóbábony az olaszliszkai igazságtalan 157 év következménye!

A cigányság zúgolódik!

Független cigány politológusként nekem a tényeket kell elemeznem és az igazságot kell leírnom alázatosan, nem különböző érdekeknek kell megalázkodnom, tehát a pártérdekek hidegen hagynak!

A cigány társadalom igazságtalannak érzi az olaszliszkai bírói ítéletet , de a cigány politikusok továbbra is csak maradékleső kutyaként viselkednek , így mára már nem élvezik a cigányság bizalmát.

A Gádzsó ( nem cigány) politikai elit kegyeit keresik a cigány képviselők, hátat fordítva a cigányságnak , így a cigányok egyedül érzik magukat, és az indulataik elszabadultak a számtalan őket ért igazságtalanság, megalázás és kihasználás miatt.

Az aránytalannak, rasszistagyanúsnak érzett olaszliszkai ítélet benzin volt a tűzre, ami magában hordozza a társadalmi békétlenséget.

A 157 kiszabott év sokkal inkább bosszúnak tűnik a „fehér ember” részéről a cigányság szemében ,mint sem jogos büntetésnek.

Éppen olyan aljas cselekedetnek, fogják fel a 157 kiszabott évet a cigányok ,mint a CigányMészárlások sorozatát, csak ezt az állam, a jog mögé bújva követi el velük , a cigánysággal szemben.

Ezért a cigányok mára nem érzik magukat az állam, államok keretein belül, látva a Gádzsó társadalom egyoldalú jogértelmezéseit.

Ezt az érzetet csak erősíti bennük az, hogy a bíróság által betiltott Náci Pucsítós Oroszlános egyenruhába öltözött , bakancsos, Fasiszta Sertések félemlíthetik meg a cigányságot a saját portájuk előtt!

Az, hogy a Gádzsó társadalom nem érzi a kiszabott olaszliszkai 157 év aránytalanságát vagy valójában érzi ,de mégis jogosnak tartja, nos ez támasztja alá a Náci Fasiszták azon nézeteit, miszerint még bírói végzés is legitimálja azt, hogy a cigányokkal szemben az aránytalanság jogos, mert a cigányok, a cigányság egy alsóbbrendű faj.

Idáig azt tehettek a Magyar Gárdások és a Jobbikosok amit csak akartak, rájuk sem hederített a cigányság!

Ám az olaszliszkai bíró , Magyarország békéjét zárta börtönbe.
A cigányság így érez most ! Jobb, ha tudjátok!


Balogh Artúr

No Cachipe, ezek szerint nácik a bírók is, ahelyett hogy a lincselést elítélték volna, e szerint az agyalágyult cigány szerint csak felfüggesztettet kellett volna csak nekik adni, és ezért lázadtak a Sajóbábonyi romák. Szó sincs itt a cigányok mocskosságáról Sajóbábonyban ! Ezért vagyunk nácik, mert már unjuk a szemétségeit a cigányoknak Cachipe ? Ezekről miért nem írsz ?

De folytassuk tovább !





Nos, akkor kezdjünk neki Cachipe hivatásos cigányrettegő megcáfolásának, mondanivalójának hazug és hazug állításának megcáfolásához !

A cigányholokausztotok nem érdekel, nem is vesztegetem rá az időmet ! Hogy miért nem ? Azért, mert a cigányok Magyarországon bevezették a cigányterrorizmust ! Tudom, erre Cachipe neki áll őrjöngeni, hogy ez nem igaz, pedig dehogynem, ennek igazságát mindjárt bemutatom, így a "jaj de nácik a magyarok" duma már teljesen hatástalan, csak a liberális faszfejek nyivákolnak még ilyen baromságokat ! A társadalom pedig a sok szemétségetek után kibaszottól nem fog rezdülni a naci és a cigányholokauszt dumádra Cachipe, a néped a tengernyi bűn után már nem tud ezzel a kártyával hatni a magyarra ! Ma már mindenkit nácinak bélyegeztek, aki csak mer szólni a cigányoknak a bűnért, nácinak bélyegzitek azokat, akik fel mernek szólni a cigányság ellen, ezek után szerintem mindenki köpni fog a nácizásotokra. Most pedig jöjjön a videó :





Tehát a cigányság terrorizálja a magyar embereket ? Ugye megkaptad a választ Cachipe ? Az az érzésem, hogy te a rendcsinálást tartod holokauszt előkészületnek ! Vagy enyire hülye vagy ? De folytasuk tovább ! Ezt egy Nácik Haza bloggon írták nekünk magyaroknak, azon a bloggon ahol állítólag antifasiszták vannak. Vajon akkor miért is kell a rendrakás ? Ezt a rendrakást akarod átminősíteni, hiszen ebben az írásban is a befogadó nemzet kezébe harap a cigány ! Lesz még elég ilyen írás, csakhogy a hazugságaidat leleplezzem, és bemutassam azt, hogy nem a Jobbikba kéne keresni a nácikat hanem a vigányság között ! Balogh Artúr blogja valójában felfogható a cigányok önvallomásának !

Egy Róma szabacság harcós űzenete a Magyaróknak!!!
na mivan buzi magyarok látom irigyek vagytok erre a kis szép cigány lányra hát jöhettekis hozzá meg mehettekis innen az anyátokba me vissza dugdoslak és elöbb fogtok ti gázkamrába kerülni mint mi me megbaszatlak igy ahogy vagytok sorba büdös magyarok tiszta szégyenek vagyok holjöhettek hozzánk ttiii? alattunk se vagytok akkor miröl beszelünk itt ? elmentek az annyátokba buzerans magyarok inkább mennyetek kapálni rétre azt ugy leszopjátok magatokat legalább amig ti zsiros kenyeret esztek addig mi már mercikkel szaladgálunk megláccik holvagytok nemhogy alattunk még ott se földalatt vagytok me oda tetetlek igy ahogy vagytok buzi magyarok szopjátok le anyátokat
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: vasárnap, május 02, 2010 11 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Ezek után még van pofád nácizni te hazug cigány ? Csodálkozol hogy a magyar elkezdte felismerni a Jobbik nyújtotta lehetőséget, és azt mondta hogy elég volt a cigányokból ! Ezért lenne náci párt a Jobbik ? És ha már itt tartunk te ostoba cigány, a Jobbik nem lehet náci, mert a nácik német nemzetiszocialisták voltak, és mivel a Jobbik se nem szocialista, se nem német, ezért ez az állításod is megdőlt te ostoba cigány !

De folytassuk annak bizonyítását hogy a cigányok értelmiségének blogján a magyar államrend elleni uszítás, magyar közfeladatokat ellátó személyek megölésére felszólítás olvasható ! Ez az írás szintén a Nácik Haza nevű cigánybloggon jelent meg ! Következzék hát az írás :


2010-04-28
Róma értelmíségi Zsukel: jógós az ha az űldőzőt szenvedö meg alázot Rómák meg verik meg őlik a Paraszt Gádzsó rendört a tanárt az órvóst a mentös t
Mert nem kapnak mást tölűk mint szenved és t megaláz ás t és raszizmus t!!!!

Figyelj már te gyászvakarék hogy verjelek telibe anyád hátán.
Ki gyász vagy te hogy verje ki hab a szád szélét, hogy vágott volna apád a falhoz amikor megszülettél te náci kurva, hogy ilyenek állítasz ?

Pedagogus: (szerintem csak tanár mert ez szakma így nevezve kihalt)

Mikor a gyereked kék zölden megy haza és nem akar iskolába menni.
Mikor a gyerekedet kihagyják minden dologból ami a közösséghez láncolná.
Mikor bemész és lenéznek.

Csoda hogy temetőbe teszik a tanárt?
Ez így helyes.
Az én fiamat megrugdosta egy tanárja nos bementem és megmutattam neki milyen a másik oldal. Hm…. Tanárverő cigány vagyok, hmmm… leszarom mit ugatsz.

Orvos:

Mikor nem segítenek mert te cigány vagy és egyébként is mit akarsz te itt?
Mikor a gyerekedet nem látják el úgy mint egy proszto gyerekét.
Mikor egy súlyos betegségre algopirint ír fel hogy elég az és gyereked kórházba kerül.

Csoda hogy temetőbe teszik az orvost?
Ez így helyes!

Mentős:

Hm.. röhögnöm kell ezen mert egy fokkal sem jobbak az orvoktól és még le is nyúlják az embert

Csoda hogy temetőbe teszik a mentőst?
Ez igy helyes!

Rendőr.

Nos erre nincs szó hogy ők mit művelnek velünk és milyen sok a jogtalanság amit nekünk úgymond tűrni kéne.
Nos hát nem tűrjük hanem temetőbe tesszük őket is.

Ha még áll pecked akkor alád veretek egy két haverral hátha jó éved lesz Náci kurva.
Töltény a fejedbe.

Iskola:

Csoda hogy utálnak magyarok között lenni?


http://portal.c-press.hu/201004286717/belfold/a-diakokbol-sut-az-eloitelet.html#comments
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szerda, április 28, 2010 22 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Vajon ezekért visongsz Cachipe ? Szerinted ezekután érdekel is valakit a holokausztozásod ? Vajon miért is nácizod a Jobbikot ? Azért mert nem akarják engedni ezt a cigányoknak ? Félelmet kelt a Jobbik ? Nem is csodálkozom, hiszen dolgoztatni akarják a cigányokat, és végre keményen akarnak fellépni a deviáns cigányokkal szemben. De hogy ne legyen csak duma a cigányság életvitele, ime nézed ezt a videót !




Vajon nem csak ezért nyivákolsz nácizmusról ? Félted a fajtársaidat attól hogy keményen lépnek fel velük szemben ? Vajon miért is került szociális válságba a cigányság ? Tán csak nem azért mert baszott tanulni ? Vajon nem azért nem alkalmazzák őket, mert mint a riport is mutatja, ahová csak elmennek dolgozni, ott nem folyik munka, esetleg még vissza is mennek és ellopnak mindent ? Nesze neked szociális válság ! Ezek szerint meg is van az oka ? De lépjünk. Hogy miért is adták oda a Jobbiknak a bizottsági széket ? Talán mert rájöttek arra, hogy ti semmit sem vagytok hajlandók tenni magatokért, csak a magyarokat akarjátok rákényszeríteni arra hogy nektek lakást, szociális juttatásokat, egyébb segítséget. Cserében nem kaptunk tőletek semmit ! Azaz hazudok, kaptunk tőletek bűnözést, rablást, gyilkoságokat, lincselést ! Radics Béla a magyarok szégyenfoltjának nevezte a szerencsétlen Robika halálát, hát most én is szembesítelek a ti szégyenfoltjaitokkal ! Ezek az esetek voltak a vízválasztók, először bemutatom a videókat Radicsnak és neked Chacipe ! Aztán bemutatom a cigányság némely tagjának a reakcióit. Kíváncsi vagyok, lesz e pofátok ezekután is holokausztozni, nácizni, Jobbikozni ! De jöjjenek a videók !






Különösen ajánlanám azt a mondatot a riportban, ahol a cigány azt mondja hogy jogos volt a lincselés ! Egészen érdeke a cigányok hozzáállása a gyilkossághoz, nem gondoljátok nagytudású cigányok ? Ezek szerint kell a népnek a Jobbik ? Igen kell, mert az legalább fellép a deviáns cigánysággal szemben. De hogy legyen neve a gyereknek, beteszem nektek a már előbb is idézet blogról azt az írást, ahol felszólítják a cigányságot Szögi Lajos lányainak megölésére ! De előtte jöjjön még egy kis szöszenet ugyanarról a blogról :

2010-04-21
Zorro: szögi lajos is meg bas za az anyjat meg te is ! és gázkamraba kerultok mind ahyányan!
szögi lajos is meg bas za az anyjat meg te is ! és gázkamraba kerultok mind ahyányan!

Roma nemzeti felszabaditasi hadsereg!

Halal a Nacikr a Pusztuljon Mind
!

Zorro

Most jöjjön a beharangozott írás.



2010-04-20
Náci Sertés Rónint is Halál Listára!!! Jóbikos és dicséri a Náci Sertés Rómavadász Szőgi Lajós Jóbikos vezetö kurváját a Szőgi Zsuzsannát!!!
Szőgi Lajós azért ment Ólaszliszkára hógy Rómákat gyílkoljón!!! Ezt a C Pres is megirta!!! Nem sikerűlt neki bár elgázólt egy Rómát!!! De a Rómák meg akadájozták hógy megőlje!!! Kár hógy nem vondták felelöségre a lánykurváját a Szőgi Zsuzsannát! Mert az meg Jóbikos!!! Ráadásúl vezetö!!! Halál Listára mínden Jóbikosal! A vezetöket meg mind kívégezni!!! Mert ha nem végezük ki öket akor ök írtanak ki benűnket!! Ezt ne feledgyétek Rómák!!! Jóbikosók meg Gárdisták vóltak a Rómavadászok is!!!!

Egyértelmű a hazugság is, semmi köze sem volt a Jobbiknak és a Gárdának a cigányokat ölő sorozatgyilkosokhoz ! Ezt a tényt valahogy elfelejtették ! De folytassuk tovább !
Jöjjön az újabb videó, nehogy túl száraz legyen Radicsnak, Balogh Artúrnak és Chacipének az írás ! Következzék egy újabb szégyenfolt !



javascript:void(0)

De mint rögtön kiderült, Mohácsi Viktória Cigányszármazású EP képviselő már a rendőri nyomozás vége előtt tudta hogy miért történt a sportoló meggyilkolása, miket is mondok, diszkóbaleset volt, nem más, szerinte azért történt, mert valószínű hogy cigányozott Marian Cozma ! Elmész a picsába Mohácsi Viktória, de diszkóbalesetnek nevezed azt, hogy a cigányhorda késsel rátámad egy emberre ?
Nálatok a kés alapvető dolog a diszkóba járáshoz ? Nálatok már az is gyilkossági ok, ha valaki cigányozik ? Cachipe, Radics, Balogh Artúr ! Milyen kultúrátok is van ? Cachipe, ezek után még csodálkozol hogy alapból utálják a cigányokat ? Van oka a Magyar nemzetnek erre, nem is kevés ! De most jöjjön a nagy Mohácsi Viktóriátok mentegetőzése a genyó nyilatkozata véget ! Biztos hogy az SZDSZ-es gazdái rászóltak arra az agyament cigánypicsára ! Van még valami kérdezni valótok nagy pofájú cigányértelmiségek ? Ha nincs, akkor szerintem kussoljatok ! Jöjjön a videó, benne a "nagyértelmű" cigányal Mohácsi Viktóriával !




Vajon ha ilyen hülyeségeket mondott a "nagy" Mohácsi, akkor vajon milyen értelmes lehet a cigányság többi része Cachipe ? És most pedig következzen a nagy integrációs program keretén belül egy kis videó !





Ezeket kéne integrálnunk a magyar társadalomba ? Ezeket érdemes-e integrálnunk ? Hiányoznak valaha is a társadalomba ? Lesz-e ezekből hasznos ember, aki tiszteségesen tud élni ? Ne törd a fejed, a választ úgyis tudjuk ! De most összegzem az egészet és megválaszolom Chacipének, Radicsnak és Baloghnak az eredményt ! Chacipe, te egy szánalmas selejt vagy, aki csak a gárdát tudja okolni és nem a cigányok életvitelét azaz a bűnözését ! Radics, te egy uszító hazug vagy ! Balogh, te egy igazi rasszista szemétláda mocsok vagy, aki támogatja a gyilkosságokat, a cigánybűnözést, és beleharapsz abba a kézbe, amelyik eteti a népedet ! A magyaroknak nem kéne rátok egy forintot sem költeni, ti soha nem lesztek normális emberek cigányok ! Vagy csak akkor váltok valamennyire kezelhetővé, ha a törvények szigorításával odabaszunk nektek ! És igen, kell a szociális juttatások szabályzása, mert ti cigányok, bár a gyerekszeretetre hivatkoztok, ész nélkül gyártjátok őket, de az iskoláztatásukra, nevelésükre már szartok, és úgy vagytok vele, hogy majd a magyarok felnevelik ! Követelőztök csak, de adni eddig csak gyilkosságot, rablást, lopást, zsebelést, stb , stb adtatok !
Mást eddig nem nagyon láttunk tőletek ! Holokauszt ? Azt a magyarok élik át tőletek nap mint nap ! Ezt kéne megírnod te nagypofájú Cachipe ! Nézz körbe Európában ! Vajon ott nyugaton hogy állnak a cigánysághoz ? Miért hoznak ellenük annyi törvényt ? Miért üldözik el őket ? Csak itt ilyen hülye a nép, csak itt cinkosok a politikusok a cigánysággal, máshol normálisabb országokban már megunták a szemétségeiteket ! Másoljak be erről is cikkeket ? Vagy te is tudod ? Ne gyere a holokauszttal Cachipe, ne gyere a Jobbikkal. Inkább hiszek a Jobbiknak mint neked, aki nyíltan hazudik az okokról ! Béla, te mindig is csak követeltél, mást se tudtál ! Csókold meg Artúr cimborádat egy nyelves puszival és menjetek a picsába ! Van még kérdés cigányság ? Most pedig jöjjön a bűnlistátok !


1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.

2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.

2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsővel két cigánybűnöző agyonütötte.

2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason.

2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.

2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők a testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből Flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tőle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.

2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.

2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.

2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...

2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.

2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.

2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.

2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.

2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.

2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejbe rúgta. A férfi a kórházban meghalt.

2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.

2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.

2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.

2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.

2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.

2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.

2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!

A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.

Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.

85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.

2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.

2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.

2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.

Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.

2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.

Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.

2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.

2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.

Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont-törést - szenvedett.

2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.

Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.

2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.

A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.

2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.

Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.

Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.

2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.

Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Szabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották.
2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.

A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.

2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

Ezen írás a beilleszkedett cigányságra nem vonatkozik ! Ez a szám maximum 5-10 százalékot takar csak, ennyien vagytok hasznosak, normális életvitelűek. A többi cigány meg csókolja meg a seggem !

És most ezen írásmű elolvasása után lazítsunk, következzék a cigánykultúrát bemutató képek és zene !


Sólyom a cigányok felemelkedéséhez való útról !

Sólyom: A cigányság integrációjának az iskola az útja PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-20 19:27
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Sólyom: A cigányság integrációjának az iskola az útja. Az oktatási rendszer újjáépítésére semmilyen összeget nem szabad sajnálni - mondta a köztársasági elnök csütörtökön egy budapesti konferencián az elkövetkező időszak oktatáspolitikai elképzelései kapcsán. Sólyom László hangsúlyozta azt is: fontosnak tartja, hogy a nevelésügy egy kézben maradjon a bölcsődétől egészen a felnőtt- és szakmunkásképzésig. Ami a cigányságot illeti, az integrációnak az iskola az útja - jelentette ki az államfő.





Sólyom László megnyitó beszédében emlékeztetett arra, a hazai iskolák súlyos problémákkal küzdenek, ezért az oktatásügy újjáépítéséért mindent meg kell tenni. A szakemberek régóta dolgoznak ezért, az új kormány pedig remélhetőleg támaszkodni fog a szakma véleményére a döntések meghozatalánál – fogalmazott Sólyom László.

A köztársasági elnök szerint a „Szárny és teher” című, hosszútávú oktatásügyi elképzeléseket tartalmazó javaslatgyűjtemény széles körű szakmai konszenzus után jött létre, amelyet érdemes szem előtt tartani. Az anyag nem a diákok későbbi „funkciójára” fókuszál, hanem arra, hogy harmonikus és boldog fiatalok kerüljenek ki az intézmények falai közül, akik később az élet más területein is megállják a helyüket. Ennek jegyében a javaslatok is elsősorban a pedagógusok személyiségére helyezik a hangsúlyt – hangzott el.



C-PRESS - HírTV

Na, akkor kicsit boncolgassuk a "nagy" elnökünk szavait ! De előtte be kell mutatnunk a cigánygyerekek viselkedését, hogy megértsük !

Csikket is elnyomtak a tanárnő arcán a cigányok !

A tanárnő – érthetően – idegösszeomlást kapott. És, ezek után, csodálkozik azon bárki is, hogy az orkok olyan szinten képesek kiborítani a tanáraikat, hogy azok késsel kezdenek ámokot futni, ahogy az például a hírhedt (cikk, hivatkozásokkal, ITT) hajdúhadházi cigányokat idomítani próbáló Rapcsák Annamária?

Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú

Nem először lendültek támadásba az almamelléki bentlakásos speciális iskola diákjai. A most összevert tanárnő, Kadiró Erika arcán néhány éve cigarettát nyomott el egy diák.

Én már egyszer lepofoztam B. Mátét, mert rendszeresen verte a lányomat – mondta egy falubeli apuka, aki szerint ezek a gyerekek a falu nyugalmát is veszélyeztetik. Mint megírtuk: heteken át ütötte-rúgta 50 éves tanárát egy 11 éves fiú a baranyai településen. A tanárnő, Kadiró Erika – aki idegösszeomlást kapott a terrorizálás miatt – alacsony termeténél fogva nem tudott védekezni.

– Az igazgatótól hiába kértem segítséget a bántalmazások miatt, soha nem tett semmit, ezért tettem feljelentést a rendőrségen – mondta a Borsnak a pedagógus. – Nem igaz, ami itt megy. Pár évvel ezelőtt egy másik diákot próbáltam megfegyelmezni, sikertelenül. Egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.

Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú - Idegösszeroppanást kapott a tanár-polgármester.

S hogy miért nem lépett az igazgató, aki egyébként tegnapelőtt rátámadt a Bors munkatársára? Nos, Erika és az igazgató között évek óta politikai ellentét van. A tanárnő 8 éve a polgármester, s Szubotics Miklós szintén polgármester szeretett volna lenni – sikertelenül. Az országgyűlési választásokon az MSZP színeiben indult, de vesztett.

Hiába kerestük tegnap B.Mátét, nem találtuk a faluban. Szubotics Miklós igazgató szerint a magyartanárnő a hibás a történtekért, mert rosszul alkalmazza a pedagógiát, így nem tudja megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket.

Az iskola egyébként igazi baranyai Csikágónak számít: nemrégiben felkerültek az internetre olyan pornográf felvételek, melyeket a kollégista fiúk készítettek egymásról az intézmény zuhanyzójában.
FG

Csendes mokkaterror az iskolában - verés, zsarolás, megfélemlítés !

2009-12-07. 14:58
Az alábbi cikkből csak a szokásos derül ki – a tegnapelőtt idézett (ennyit arról, hogy mekkora az ilyen híradások gyakorisága) hajdúhadházi eset, sajnos, egyáltalán nem egyedi – már a bevezető is kiemeli, hogy az egész megye általános iskoláiban mindennapos az ilyen. Nesze neked Drazsé/MSZP-sikerpropaganda (“minden nagyon szép, minden nagyon jó, a bűnözés soha nem látott mértékben csökkent, Magyarország sokkal biztonságosabb, mint bármelyik nyugati ország” stb.)…

Figyeljük meg az írás utolsó szekcióját (Megoldás lehet a speciális iskola?). A szakember egyenesen cigány-szegregációt akar, mert, ahogy azt pl. a mórás deviánscigányok integrációja” kapcsán is láttuk, osztályonként már valóban 2-3 ork is képes teljesen tönkretenni az oktatást. Lehet fogadást kötni, mekkorahangerővel esnek majd neki a cigányfajvédők…

Az eredeti anyag:

Csendes terror az iskolában - verés, zsarolás, megfélemlítés

Agresszió | Zsarolás, megfélemlítés, lopás, uzsorakölcsön – mindenki azt hiszi ezután, a felsorolás után, hogy ezek egy bűnszövetkezethez köthetőek, azonban téved. A megye általános iskoláiban sajnálatos módon mindennaposak a hasonló esetek.

A közelmúltban nagy vihart kavart az, az eset, ami az egyik szolnoki általános iskolában történt. Itt két idősebb fiú orális szexre kényszerített egy kisfiút a vécében.

Az ügy kapcsán utánajártunk, egyedi esetről van-e szó?

— Sokáig félve mentem az iskolába, mert az egyik idősebb srác valahogy megtalált és elkezdett zsarolni – emlékezik vissza Zoltán. — Az udvaron mindig kiskirálynak képzelte magát, és mindenki félt is tőle mert két évvel idősebb volt nálunk. Gyakran rászállt a kisebbekre, elszedte a rágót, csokit, ami megtetszett neki. Az udvaron ettem meg mindig a szendvicseimet, amit vittem magammal, gondolom ez feltűnt neki is. Tél volt, amikor egyszer csak két másig sráccal elém állt a folyosón és kijelentette, hogy elkapnak az idősebb testvéreivel – akik szintén odajártak – és a bokros területen jól megvernek mindaddig, amíg nem kapnak ennivalót, és ha szólok valakinek, akkor is. Nem szóltam három hétig, mindig odaadtam az ennivalóm. Azonban otthon édesanyám észrevette és faggatni kezdett, mire elmondtam a dolgot. Egyből szólt édesapámnak, aki felkereste másnap az igazgatót. Szembesítettek a gyerekkel, aki be is ismerte a tettét, és kijelentette, hogy éhes volt, mert neki nem csomagolnak reggelente ennivalót. Kapott egy beírást, állítólag a szüleit is behívták. Néhány nap múlva megállított és kijelentette ezt még megbánom. A szüleim felháborodtak és szóltak az iskolavezetőnek, aki csak annyit mondott, nem tud mit kezdeni a helyzettel, problémás gyerek. A szüleim döntöttek és egy másik iskolába írattak. Azóta sem sikerül elfelejtenem, és talán soha nem is fogom azt, a három hétnyi rettegést – tette hozzá a fiatalember.

Szintén a megye egyik iskolájában esett meg, hogy egy fiút azért fenyegettek meg, mert farmerkabátja volt.

Horváth Attila elmesélte, hogy akkor kapta meg az új dzsekijét és első nap ment abban az iskolába. Az ebéd utáni szünetben az udvaron odalépett hozzá néhány felsőbb éves és egy – nagy valószínűséggel az étkezőből ellopott lekerekített végű kést nyomtak az oldalába. Ezután a fiút egy fa mögé rángatta a négy gyerek és azt mondták neki megölik azzal a késsel, ha nem adja oda a kabátot. Ebben a pillanatban odaszaladt néhány lány, akik valószínűleg mit sem tudtak a dologról, és a nagy zűrzavarban elszaladt a megfélemlített fiú. Egyből az ügyeletben lévő tanítók felé vette az irányt, akik a közelben beszélgettek. Elmondta a történteket, mire az egyik tanító elsétált vele a helyszín felé, de a támadók már nem voltak ott. Erre a nevelő azt mondta, hogy ha meglátja őket, akkor szóljon, hogy azonosítani tudják a tetteseket.

A fiú elmondta otthon az esetet, mire a szülők jelezték a dolgot, de mivel látták az iskola nem tudta rendezni a kérdést, átíratták egy másik településre. A most már családos fiatalember elmondta, ott sem volt nagyobb szerencséje, mivel az első héten belekötöttek az udvaron, mivel újfiú volt, és jól helybenhagyták.

A témával kapcsolatban megkérdeztünk egy gyermekvédelemben dolgozó szakembert is, aki elmondása szerint naponta találkozik hasonló esetekkel.

— Egyre többször keresik fel a szakrendeléseket olyan gyermekek, akiket az iskolában inzultálnak — kezdi mondandóját egy gyermekvédelemmel foglalkozó szakember. — Az őket ért sérelmek listája hosszú, a megfélemlítéstől, a zsaroláson át, egészen a szexuális erőszakig terjed. Az is megfigyelhető, hogy a támadásokat sohasem egyének, hanem csoportok követik el, és általában ezek a bandák idősebb, túlkoros fiúkból állnak.

— A lányoknál is előfordulnak hasonló esetek, de ott általában a tettlegességben kimerül a dolog – hangos veszekedések, ruhatépés, a másik nem képviselői azonban sokkal brutálisabb eszközöket vesznek igénybe - folytatta a szakember. A kiszemelt áldozatot nyíltan megalázzák, megfélemlítik, megverik, kisebb testvérének bántalmazásával riogatják, a családja kiirtásával fenyegetik. Legtöbben, hogy ezt elkerüljék inkább megteszik azt, amit a banda követel tőlük – pénzt fizetnek, odaadják a telefonjaikat, uzsonnájukat, cigarettával, édességgel látja el a gang-et. Azonban ezt hosszabb távon nem bírják elviselni az áldozatok, romlik az iskolai teljesítményük, bevizelnek éjszakánként, agresszívvá válnak a családjukkal szemben.

A rehabilitáció csak hosszas kezelésekkel lehetséges, de minden hatástalan, ha a kiváltó okot nem szüntetik meg, azaz, ugyanabba a közösségben marad. Sőt, miután elárulja a bandát még több kegyetlenség várhat rá. Legtöbb esetben egy új iskola a megoldás. Az, azonban sajnálatos, hogy a támadók soha, vagy csak nagyon ritkán kerülnek szakemberekhez – általában iskolai, hatósági rendelkezés miatt, hogy esetlegesen kezeljék az agressziójukat. Ilyenkor a terápia hamar zátonyra fut a család passzív, nemtörődöm hozzáállásának köszönhetően. Az agresszorokról tudni kell, hogy általában hátrányos helyzetű családok gyermekei, és a banda többi tagja is ilyen emberekből áll össze.

Megoldás lehet a speciális iskola?

A szakember szerint egy általános igényű húsz-, harmincfős közösségben két-három speciális gyerek bomlasztólag hathat, akadályozva a többi gyerek, és a nevelő munkáját . A speciális igényű fiataloknak olyan oktatási tematikára, közösségre, oktatóra van szüksége, amelyek kielégítik az ő igényeit. A kiscsoportos foglalkozások és a külön, ilyen tanulók számára kifejlesztett módszerek mellett szép eredmények érhető el, és a későbbi, felnőtt társadalomba való beilleszkedést is elősegítheti.
(SZOLJON)

De utoljára tartogatom a csemegét !

Megússza a börtönt az osztálytársát halálra verő cigány !

Mint ismeretes, a szakközépiskolában egyébként egymás mellett ülő két fiatal viszonya megromlott, s egy veszekedés közben a meggyilkolt magyar állítólag megjegyzést tett a gyilkos cigány származására. (Ezt mindig szorgalmasan hangsúlyozza az MTI, mintegy azt sugallva: tessék, kellett neki cigányozni, így járt.
Az akkor 17 éves selejt és 18 éves áldozata 2008. január 10-én olyannyira összeveszett, hogy már az iskolában, tanítási órákon bántalmazásig fajult a vita.
Az osztályfőnökük ugyan megpróbálta rendezni a helyzetet, és aznap külön engedte haza a tanulókat, a cigány megvárta a sértettet. Az utcán követte, és amikor utolérte, kihasználva az ökölvívásban való jártasságát, félholtra verte. A magyar fiú ezt követően még haza tudott menni, de rokona már eszméletlen állapotban talált rá, és nem sokkal később agyzúzódás okozta légzési és keringési rendellenesség következtében életét vesztette.

Nem lehet nem kiemelni, hogy ellenkező irányban (fehér támad cigányra) már egy elcsattant pofonért is simán kiosztják a letöltendő(!) több évet – szintén fiatalkorúaknak (!). Emlékszünk még a barcsi srácok ítéletére? „Bűnük”: felpofoztak egy kötekedő? zsebtolvaj? szexuális szolgáltatásait felkínáló? cigányasszonyt. „Fizetségük”: majdnem egy éven keresztüli előzetes, ahonnan még érettségizni sem engedték ki őket, majd két-három év(!) letöltendő(!). Nem járt jobban az a (fehér) környezetvédő aktivista sem, aki autókat karcolt meg - őt is könyörtelenül hűvösre vágták. Rajmundunkat meg gyakorlatilag felmentik – egy évet kap a legalacsonyabb büntetési fokon (fogház), ráadásul azt is felfüggesztve. És, persze, barátunkat az előzetesből is pár hét után kiengedték – szabadon járhatott boxedzésekre, hadd készüljön fel még több nemcigány legyilkolására. Ráadásul Kozák példája, az elképesztően alacsony „büntetés” még csak véletlenül sem egyedi – valahogy, ha cigány az elkövető, „igazság”szolgáltatásunk, sündőrségünk sosincs a helyzet magaslatán. A liszkai lincselők, ill. azok pszichikai bűnsegédei (az ötvenből csak néhányan kaptak büntetést, azok egy része se a maximumot), a kétegyházi villás támadó, a tanárverők (lásd pl. EZT és EZT), a hernádpetri gyilkos, a csepeli lincselők, a nagykanizsai késelő mind-mind aránytalanul alacsony büntetést vagy a legtöbb esetben felfüggesztettet kapott. És még mondja valaki, hogy a hazai igazságszolgáltatás negatívan különbözteti meg a cigányságot...
Frissítés (20.00): az MNO alább idézett cikkéből kiderül a bíróság álláspontja. Talán mondanunk sem kell: felháborító az a cigánymosdatás, amit csinálnak. Idézzük és kommentáljuk
Felfüggesztett az osztálytársát meggyilkoló roma fiúnak?

Egy év, négy év próbaidőre felfüggesztett, fiatalkorúak fogházában letöltendő fogházbüntetést szabott ki a Fővárosi Bíróság csütörtökön arra a budapesti szakközépiskolai tanulóra, aki tavaly januárban olyannyira bántalmazta osztálytársát, hogy a sértett – miután hazament – életét vesztette.

A szakközépiskolában egyébként egymás mellett ülő két fiatal viszonya megromlott, mert a sértett megjegyzéseket tett a vádlott roma származására. Az akkor 17 éves tanuló és 18 éves áldozata 2008. január 10-én olyannyira összeveszett, hogy már az iskolában, tanítási órákon bántalmazásig fajult a vita.

Mint ahogy azt az SZDSZ volt EU-parlamenti képviselője, Mohácsi Viktória is megfogalmazta a Cozma-ügy kapcsán, cigányozást jogosan meg lehet torolni bármilyen eszközzel… Nem csodálkoznánk, ha tényleg ezzel jönnének a Kozák-védők.

Az osztályfőnökük ugyan megpróbálta rendezni a helyzetet és aznap külön engedte haza a tanulókat, de a vádlott megvárta a sértettet. Az utcán követte, és amikor utolérte, megütötte és megrúgta. A sértett ezt követően még hazament, de rokona már eszméletlen állapotban talált rá, és nem sokkal később agyzúzódás okozta légzési és keringési rendellenesség következtében életét vesztette. Az utcai bántalmazás és a halál beállta között mintegy 3 óra telt el.

A bíró indoklása során elmondta: sokkal gyakoribb a diákok közötti konfliktus, szokványosabb az erőszakos iskolai magatartás, mint a tanuló és pedagógus között. Az elmúlt időszak hírei közül többet is felhozott példaként, többek között a legutóbb Lentiben történt esetet, ahol megvertek egy diáklányt osztálytársai.

Ilyenkor örülök, hogy talán végre megszűnt az a szemét ócska, korrupt, hazudozó libsi párt, az SZDSZ !

Az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye védi az elkövetőt

A büntetés kiszabásával kapcsolatban azt mondta: mivel fiatalkorú, jelenleg is szakközépiskolás vádlottról van szó, figyelembe vette az ENSZ Gyermekjogi Egyezményét, amelyet a magyar jogrend is átvett és amely kimondja, hogy ilyen korú elkövetők esetén csak a legvégső esetben indokolt kényszerintézkedés, illetve végrehajtandó szabadságvesztés elrendelése. Példaként említette, hogy ez alapján akár emberölés esetén is lehetőség van fiatalkorú esetében a felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására.

Hadd jegyezzük akkor meg, hogy a barcsi cigánypofozó srácok jó része szintúgy – érettségi előtt álló – szakközepes volt. „Érdekes”, ott nem hallottuk ugyanezeket az érveket, sőt – a cigányfajvédő bíróság a lehető legszigorúbb büntetést szabta ki.

A vádlott esetében további enyhítő körülményként értékelte, hogy beismerő vallomást tett. A fiatalember elismerte a bántalmazást, a bíró szerint az élsportoló ökölvívó vádlott szándékában állt, hogy sérülést okozzon osztálytársának, de nem látta előre, hogy bekövetkezhet a halála.

Ezek után Sólyom László meg kell öntől kérdeznem, hogy is képzeli tovább a cigányság tanulással való felemelését ? Egyszerűbb megoldás lenne talán az ilyen deviáns, ócska emberek elkülönítése a tisztességes, tanulni vágyó normális gyermekektől. Nem értem, vajon miért erőlködik a mai politikai elit az integráció nevű agyrémen, amely látjuk hogy merre viszi az oktatást. Vagy éppen ez a céljuk ? Persze a legtöbb politikus gyermeke is integrált iskolákba jár ugye ? Tudomásul kéne a politikusoknak venni végre, a magyarok nem akarnak az önök marhaságaikba részt venni, nem óhajtják az önök hülyeségeit a bőrükön érezni ! Könnyű a csalánt mások f..val verni ! Ezt az integrációs baromságot pedig először az önök gyerekeivel kéne kipróbálni, szívesen megnézném hogy nekik ízlik e ! A tanárokat is megkéne kérdezni, mielőtt ilyen szépeket mond Sólyom Úr, hátha nekik más véleményük lenne az integrációról, nem csak az önök demagóg szövegének és az eszetlen döntéseinek az eredményét "élveznék" !