Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 15., szombat

Nesze neked cigányintegráció !




A Jobbik eskütétele a Szarkoronánál !!!!!!


3 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Ez a bejegyzés Balogh Artúr Nácik Haza ! nevű blogján jelent meg !

Gúr Nándor: interneten uszítanak zsidók és cigányok ellen



2009-07-17 09:37
Egy helyi internetes portálon olyan hozzászólásokat tettek közzé, amelyek a zsidóságot és a cigányságot gyalázták, és a megfigyelésükre szólítottak fel. Mivel az internetes portál működtetői nem vették le az uszító üzeneteket, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést Gúr Nándor, az MSZP megyei elnöke és Káli Sándor, az MSZP miskolci elnöke.

A boon.hu nevű hírportálon a július 14-én megjelent, "Van megyei elnöke az SZDSZ-nek" című anyaghoz több vélemény is érkezett, két hozzászólás - ugyanazon a hozzászólói néven - bűnözőnek nevezte a zsidó és a cigány embereket és megfigyelésükre szólított fel, többi között azt írva: "A harc már javában folyik a magyarság ellen. Mindenki gyűjtsön információkat a környezetében, hogy ki a zsidó, hol lakik, kikkel barátkozik, kik a családtagjaik, hol dolgozik. Elővigyázatosságból, ha valamit elindítana a zsidó rezsim, akkor célirányosan és hatékonyan lehessen őket hatástalanítani".

Gúr Nándor elmondta, azért tettek feljelentést, mert akik listáznak nem a szólásszabadsággal élnek, hanem bűncselekményt követnek el. A demokráciában semmilyen megkülönböztetésnek nem lehet teret engedni - fejtette ki.

Káli Sándor hangsúlyozta, a világ összes országában levették volna a világhálóról a hasonló tartalmú hozzászólások szövegét. Magyarországon átléptünk egy bizonyos határt - mondta.

C-PRESS - klubradio.hu


Ezek után vajon érdemes e a magyaroknak egyetlen lépést is tenni a cigányság integrációjának irányába ? Esetleg igaza van a fenti írásnak, tényleg figyelnünk kell e a Magyarországon lévő cigányokat és zsidókat ? Ez az írás, illetve videó vajon nem meríti ki a nemzet gyalázását, amikor egy történelmi ereklyénket nevezi ez a cigányszármazású egyed szarkoronának ? Az SZDSZ egyik tagja ellen miért nem léptek fel, amikor micisapkának nevezte Szent Koronát ? Ezek után kell e egyáltalán foglalkoznunk és segítenünk a cigányságot ? Vajon el fogja ítélni a C-PRESS a Magyarság szimbóluma gyalázását ? Vagy csak akkor irkálnak cikkeket amikor valaki a cigányság ellen szólal fel ? Mi ez ha nem uszítás ? Mi ez, ha nem egy nép meggyalázása attól akit bekéne hogy fogadjon a közösségébe ? Gúr Nándor vajon erről is fog majd írni, vagy esetleg ez nem számít számára, elvégre nem cigányokról és zsidókról van szó ?


És most következzen az írás a Cigány Síratófalról :


EZÉRT HALÁL JÁRT VOLNA VALAMIKOR!

A MAGYAR KORONÁRÓL AZT ÍRTÁK A CIGÁNYOK A NÁCIK HAZA BLOGON,HOGY "SZARKORONA".

TAPSOLHATNAK A CIGÁNY JOGVÉDŐK A TANÍTVÁNYAIK TELJESÍTMÉNYÉHEZ!

AZ EU FIGYELMÉBE AJÁNLOM A CIGÁNYOK MÉRHETETLEN"SZERETETÉNEK" A BIZONYÍTÉKÁT,EL IS JUTTATTUK EGY BELGA EP KÉPVISELŐHÖZ...ELFOGJA MAGYARÁZNI,HOGY NEM KELL IZGULNI A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYOK MIATT,MERT IZGULNI A MAGYARORSZÁGI MAGYAROKÉRT KELL!

EZÉRT KAPNAK TÁMOGATÁSOKAT,ÖSZTÖNDÍJAKAT,SEGÉLYEKET,,LAKÁST,
MŰVELŐDÉSI HÁZAKAT,ÚJSÁGOKAT,SAJÁT RÁDIÓT ÉS TV MŰSORT MAGYAR PÉNZBŐL,HOGY NAPONTA MEGALÁZZÁK A MAGYAROKAT?

A BLOG SÖTÉT,TULOK "AGYA" BALOGH ARTÚR
FIDESZES...EZT FONTOS MEGJEGYEZNI!!!!