Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. szeptember 15., szerda

Remény !

Így néz ki a tökőr most !


2010-09-15
OCÖ elnökjelöltje lettem, a hírt csak megerősíteni tudom
Szóval mostanában ilyenek történnek velem, ami rossz hír a Jobbikos Sertés Parasztoknak, és azoknak a cigány testvéreimnek akik idáig kizárólag a Gádzsók kívánságait lesték és erősen mélytorkozták őket.

Ám a putritól Budapestig , keleten és nyugaton, idős és fiatal ,a munkanélkülitől az értelmiségiig, a cigány népem ujjong. A blog olvasóim elsőként tudnak meg minden hírt arról, hogy milyen fázisban van CKÖ választási kampány.

A PARASZT Jobbikos fehér Keresztény Sertésekkel mostanában nincs sok időm foglalkozni, mégis megint van egy számomra is megszívlelendő törvénymódosításuk , miszerint a köztudomású tények tagadását börtönnel kellene büntetni.

Tehát Gádzsókáim ha valaki tagadja azt , hogy a Jobbikosok :

Náci Sertés, fehér, keresztény , péniszpumpás, hímringyó, drogos, fegyvernepper, pedofil, gyilkos állatok az mind börtönt érdemel.

Börtönt Vona Zázrivecc Gáborrak Novák Elődnek és nejének aki véletlenül a Jobbik hányásszórója is Quró bocsánat Dúró Dórikának.

By

Balogh Artúr

Hurrá ! Megalakult egy igazi magyarokat gyűlölő náci cigánypárt ! Remélem megválasszák Balogh Artúrt OCÖ elnöknek, így már elhárul az akadály az előtt, hogy a magyarság megismerje ezt a cigánycsürhét, alig várom hogy Balogh Artúr összes írását kitegyem, így bizonyítva Balogh Artúr magyarság kiírtására szőtt terveit, ezáltal bemutathassam a Jobbik igazságát a cigányok ellenében. Külföldi újságíró barátaim addig nem akartak foglalkozni a Nácik Haza nevű bloggal, amíg Artúrunk egy kis senki volt, de így az írásait végre le lehet porolni és felhasználni a cigányság ellen, hiszen egyetlen cigányvezető sem határolódott el ettől a szennyblogtól érdemben. Ezekután már csak annyi a dolgom, hogy elővegyem a lementet oldalakat és közzétegyem az angol, francia és spanyol nyelvű blogjaimon, ezáltal bizonyítást nyer a magyarság kiirtására buzdítása ! Köszönöm Artúr, hogy ilyen jelentős fegyvert adsz a magyarság kezébe a vezetői szék elfoglalásával. Végre jót tesz a cigányság nekünk, Balogh, neked pedig sikeres megválasztást kívánok, minden jót !

Válasz Villásnak II

Ha pedig már így előkerült a Jobbik, akkor szívesen elmagyarázom neked, hogy miért is akarnak a magyarok elkülönülni a cigányoktól, és miért is tartják őket idegennek ettől a nemzettől. Vegyük először is a cigányság sáska természetét, a pusztítás és a rombolás utáni vágy meglétét a cigányságnál. Ez a két riport két különböző országban készült, de az azonosság mind a kettőben megtalálható ! Ez pedig a cigányság viselkedése ! Íme:






És most jöjjön Szlovákia !



Gondolom az Avasi helyzetet senkinek sem kell bemutatnom, nem kell bemutatnom a cigányhordák pusztítását, azt mindenki jól ismeri ! De ez a videó bemutatja Horváth Aladár hazudozását az Avasi helyzetről. Ezért tartom én azt hogy a cigánynak hinni a legnagyobb ostobaság a világon, igaz szó ritkán hagyja el a szájukat !





Ezeket a videókat elnézegetve egy film jutott az eszembe, a film címe pedig a Függetlenség napja volt. A filmben a Földet megtámadja egy idegen faj, amelynek a szokása az hogy megszállnak egy bolygót, majd miután mindent feléltek és elpusztítottak, akkor más bolygó után néznek majd tovább állnak ! Egyes népcsoporttal párhuzamot vonva, ez a népcsoport csak azt felejti el, hogy miután mindent feléltek és elpusztítottak, akkor nem lesz hová menniük !

Ez után a kis kitérő után menjünk tovább, tovább cáfolom Villást, és ki fogom fejteni azt, hogy miért nem kell elhatárolódnia egyetlen magyarnak sem Vonától és a Jobbiktól, és miért is érdemes rájuk figyelni !

Miért húztak falakat a cigányok közé ? Szlovákiában a nép és a polgármester nem egy beszari csapat, hanem megelégelve a fosztogató és folyamatosan lopó cigányságot, bátran felvették a kesztyűt, falat húztak védelmük érdekében a cigányság és a normális életvitelű emberek közé ! Ezt én is csak helyeselni tudom ! Íme:




Látod, látod Villás, máshol már a tettek mezejére léptek a rasszoddal szemben. Felszólítod Vonát, holott már más nemzetek arra az útra léptek régen, hogy igyekeznek szegregálni a cigányokat. Vajon miért is utálják a rasszodat ? Nézd figyelmesen a neked írt kis szösszenéseimet és majd rájössz a szomorú tényre.

Még nincs vége az irányodba írt válasznak, csak mostmár megyek aludni. A további folytatás pedig majd következik !

Mivel a bloggodra nem tudtam írni !

AGATHA CHRISTIE IDÉZETEK:
Bizonyos dolgok egyszer beveszik magukat az ember életébe, mint a moly a ruhába, és nagyon nehéz tőlük megszabadulni.


A félelem nem más, mint a tudás hiánya.


Régi bűnök hosszú árnyékot vetnek!
Bejegyezte: SZÉCSI MAGDA dátum: 1:48:00




A félelem néha a tudásból táplálkozik ! Az én félelmem pedig abból, hogy van sejtésem arról, mi lesz ott Magyarországon húsz múlva, ha az a primitív 90 %-nyi cigányság már a lakosság 50%-kát teszi ki !

És igazad van ! Húsz éve követik el a bűnöket a magyarsággal szemben, így ez az árnyék már nem hosszú, hanem végeláthatatlan !