Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. november 4., csütörtök

Mohácsi állítása, a "magyarok rasszisták" !

Számomra roppant érdekesek ezek az írások, hiszen homlokegyenest mást állítanak a magyar rasszizmusról és üldöztetésről a cigányokkal szemben !


A magyar romákat nem tekintik menekülteknek Kanadában PDF Nyomtatás E-mail
2010-11-04 10:17
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
A magyar romákat nem tekintik menekülteknek KanadábanAz idén Kanadába kivándorolt többségében cigány származású magyar állampolgárok menekültkérelmét szinte kivétel nélkül elutasították a kanadai hatóságok - írja Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdai közleményében.

A Kanada és Magyarországközötti együttműködés révén pontosan tisztázható, hogy valóban jogos-e a kivándorlók menekültkérelme, a cél az, hogy senki ne éljen vissza a két ország közötti vízummentes közlekedés lehetőségével - írja az államtitkár.

Az államtitkár október 30-a és november 8-a közötti kanadai látogatásán találkozik kanadai magyar közösségekkel, és megbeszéléseket folytat a kanadai kormány illetékeseivel, a Magyarországról Kanadába irányuló tömeges roma kiutazásokról. Ennek keretében, november 1-én Balog Zoltán találkozott Neil Yeates-szel, a kanadai Állampolgársági, Bevándorlási és Multikulturális Ügyekért Felelős Minisztérium miniszterhelyettesével. Eszmecserét folytattak arról az együttműködésről, melyre a két ország hatóságai között azért van szükség, hogy senki se éljen vissza a Kanada és Magyarország közötti vízummentes közlekedés lehetőségével.

Neil Yeates köszönetét fejezte ki a magyar rendőrség segítségéért

A miniszterhelyettes elmondta, hogy az elsősorban cigány származású magyar állampolgárok részéről benyújtott menekültkérelmeknek elenyésző hányadát bírálják el pozitívan, idén 1600 kérelemből hármat fogadtak el. Neil Yeates köszönetét fejezte ki a magyar rendőrség segítségéért, amit a szervezett emberkereskedelemben érdekeltek leleplezésében nyújt. Megállapodtak abban, hogy ezt az együttműködést a jövőben tovább erősítik.

C-PRESS - mon.hu

Mohácsi azt hazudta New Yorkban, hogy továbbra is gyilkolásszák fajtársait !

Mohácsi New Yorkig szaladt
A roma politikus Amerikától vár segítséget a hazai „gyűlöletbűnözés” miatt

A legnagyobb lehetőség pályafutásom során, hogy az Egyesült Államok kormányától kérjek segítséget a magyarországi gyűlöletbűnözés miatt – nyilatkozta a Foreign Policynek Mohácsi Viktória volt SZDSZ-es európai parlamenti képviselő, akit a napokban New Yorkban kitüntetett a Human Rights First civil szervezet.
A roma emberek azt hitték, jobb lesz az életük nyugaton, ehelyett diszkriminációt, elutasítást tapasztalnak, a gyerekeiket pedig elveszik tőlük a hatóságok. Most rosszabb nekünk, mint a zárt határok között, a kommunizmus idején – mondta a Foreign Policy kérdésére Mohácsi Viktória.
A díjazott képviselő azt a semmivel nem igazolható állítást tette, hogy Magyarországon napjainkban is folytatódik az a gyilkosságsorozat, amely 2008-ban kezdődött. Közismert: a romák elleni gyilkosságsorozat az 2009. augusztus eleji kislétai eset óta nem folytatódott; a gyanúsítottak ellen vádat emeltek, bírósági tárgyalássorozatuk márciusban kezdődik.

Mohácsi azt is állította: folyamatosak a támadások a magyarországi cigányság ellen. Ezeknek a bűncselekményeknek a száma — a politikus úgymond saját felmérése alapján — háromszorosa annak, amiről a rendőrségi jelentések szólnak. — Nem jó érzés cigányként Magyarországon élni — hangsúlyozta a cigánybűnözés fogalmát használó Jobbik tavalyi választásokon elért 15 százalékos eredményére kitérve. A roma politikus egyúttal azt hangoztatta: abban bízik, a washingtoni külügyminisztériummal közösen nyomást tudnak gyakorolni, hogy a leendő EU-romastratégiába vegyék bele a gyűlöletbűnözés büntethetőségét.

A szerző kétes állítása az, hogy európai parlamenti mandátumát a Jobbik térnyerése miatt veszítette el 2009-ben. Ám az eredetileg országos cigány önkormányzati elnöki ambíciót dédelgető Mohácsi az idén október 3-i települési kisebbségi választásokon a Hajdú-Bihar megyei Bedő községben nem tudott bekerülni a négytagú cigány önkormányzatba.

Egy közvélemény-kutatásra hivatkozva Mohácsi azt állította, itthon 2004-ben a lakosság 94 százaléka nem akarta, hogy gyermeke roma padtársat kapjon. A kisebbségi tanulók „gettóiskolákba" kényszerülnek, és esélyük sincsen, hogy a későbbiekben sikeres felnőttekké váljanak. Mohácsi tehát elhallgatta a lap olvasói előtt, hogy egész térségek válnak cigány többségűvé, sok helyütt már csak emiatt is lehetetlen volna „integrált" intézményeket létrehozni. „Nincsenek roma tanárok, orvosok, ügyvédek, emberi szabadságjogi aktivisták, senki, aki sikeres lenne" — fakadt ki Mohácsi. Ám nem említette, hogy a rasszizmus elleni küzdelem „élharcosa", Kolompár Orbán évek óta az Országos Cigány Önkormányzat élén maradhat a vele szemben három ügyben folyó büntetőeljárás ellenére.

Mohácsi szerint az, hogy a roma származású gyerekek nem vesznek részt az oktatásban, egyetlen százalékukra igaz. Figyelemre méltó azonban: a családi pótlék feltételéül a cigány gyerekek iskolába járatását szabó kormányintézkedést hajdani párttársa, Hága Antónia romaügyi szakértő is üdvözölte mint a felzárkózás egyik zálogát.

A riporter ama tendenciózus kérdésére, hogy minek köszönhető a Jobbik megerősödése és a cigányellenes hangulat erősödése Magyarországon, Mohácsi elmondta: a rossz gazdasági helyzet miatt sokan elvesztették az állásukat, és ezért alaptalanul a cigányságot hibáztatják. Érvelésében nem szerepelt az a — még Horváth Aladár roma polgárjogi aktivista által is elismert — tény, hogy a cigányság felzárkóztatási kudarcával összefüggésben is jelentékeny részben kriminalizálódik.

Mohácsi Viktórián kívül Julius Kaggwat ugandai homoszexuális aktivista vehette még át az idei Human Rights First Awardot.

MOST PEDIG VIZSGÁLJUK MEG AZT AZ EMBERT, AKI A CIGÁNYOKAT "KÉPVISELI", ÉS AKI RASSZIZMUSSAL VÁDOLJA MEG A MAGYAROKAT.
SZÁMOMRA AKKOR VÁLT IGAZÁBÓL HITELTELENNÉ, AMIKOR A COZMA GYILKOSSÁG UTÁN NYILATKOZOTT, ÉS A VILÁG SZÁMÁRA IS EKKOR KELLETT VOLNA HITELTELENNÉ VÁLNIA, DE HÁLA A LIBERÁLIS MÉDIÁKNAK, E MEGJEGYZÉSE FÖLÖTT IGYEKEZTEK SZEMET HUNYNI !



DE IDÉZZÜNK EGY TAMANGO NÉVEN ÍROGATÓ CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ HOZZÁSZÓLÓ ÍRÁSÁT IS. EZ A HOZZÁSZÓLÁS A C-PRESSRŐL SZÁRMAZIK.

Tamango: ...
Egykoron Farkas Flórián vállalta az áruló szerepét. Voltak hírek, hogy az idén megint utazik, de úgy látszik, nem mert, de nem is válaszolt...
Most, a hazugságot felvállalta más. Igaz, Ő nem roma, tőle nem kérhetjük számon...

Most, azokon van a sor, akik ott élnek Kanadában. Meg kellene találniuk azt a csatornát, és lehetőséget, amellyel tömegével tudnának fellépni, véleményt mondani...
Mohácsi Viktória akár oda is utazhatna....
Talán tudna mondani egy-két érdekes dolgot arról, ami most, itthon történik...
32

2010, November 06 17:03

IGEN, VALÓBAN TUDNA, HA NEM HAZUDNÁ EL A MAI MAGYAR VALÓSÁGOT, DE TERMÉSZETESEN MOHÁCSI KINT IS FOLYTATNÁ A HAZUGSÁGAIT, ÉS ELHALLGATNÁ A CIGÁNYTERRORIZMUS TÉNYÉT ! ENNYIT A NAGY CIGÁNY VEZETŐ NŐ NAGY "IGAZSÁGÉRZETÉRŐL" ÉS ENNYIT A VALÓSÁGHOZ ÉS A KORREKTSÉGHEZ VALÓ RAGASZKODÁSÁRÓL !

LÁSSUK CSAK, HOGY MENNYIRE IS TUD EGYÜTT ÉLNI A CIGÁNYSÁG A MAGYAROKKAL, LÁSSUK HOGY MENNYIRE IS ILLESZKEDIK BE AZ ÁLTALA RASSZISTÁNAK NEVEZETT TÁRSADALOMBA, MENNYIRE CIVILIZÁLTAK, MENNYIRE KÉPESEK A NORMÁLIS LAKHATÁSRA ÉS EGYÜTTÉLÉSRE EGY HÁZBAN. A FÉSZEKRAKÓ PROGRAM KERETÉBEN MISKOLCON, AZ AVASON LAKÁSHOZ JUTOTTAK, ÉS A NAGYON "BÉKÉS", NAGYON "ÜLDÖZÖTT" CIGÁNYSÁG ITT BE IS MUTATTA A CIGÁNYSÁG ÉRTÉKEIT, BEMUTATVÁN AZT AZ ÁLLAPOTOT, AMELY JÓL PÉLDÁZZA AZT, HOGY VALÓJÁBAN MILYEN A CIGÁNYSÁG IGAZI ARCA, AZ ÁLTALA OLYAN NAGYON RASSZISTÁNAK TARTOTT MAGYAR TÁRSADALOMBAN. VAJON ERRŐL MIÉRT NEM MESÉLSZ TAMANGO, ÉS VAJON ERRŐL MIÉRT NEM MESÉL MOHÁCSI ? HOGY MIÉRT NEM ? A VÁLASZ EGYSZERŰ, HA AZ IGAZAT MONDANÁK EL A NÉPÜKRŐL, AKKOR A VILÁG KÖPNE EGYET, ÉS AZONNAL LESZARNÁ A CIGÁNYKÉRDÉST ! A CIGÁNYOKRÓL ÉS A VEZETŐIKRŐL PEDIG MESÉLJENEK EZEK A VIDEÓK !


BEFEJEZÉSÜL PEDIG JÖJJÖN A MAGYAR RIDEG VALÓSÁG, AHOL A CIGÁNYOK RASSZIZMUSA VALÓBAN LÉTEZŐ DOLOG, AHOL A CIGÁNYOK TERRORIZMUSA TETTEN ÉRHETŐ !










íGY HAZUDIK EGY CIGÁNY "VEZETŐ" AZOKRÓL, AKIK ELMERIK MONDANI, HOGY A CIGÁNYOK NAGY RÉSZE BŰNÖZŐ ! HORVÁTH ALADÁR CIGÁNY HAZUGSÁGAI !