Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. március 26., szombat

Horváth Aranka ölni szeretne ! Lehet, hogy lassan nekünk is kéne ?




Hogy kell hazudni ! Bemutatja: Horváth Aranka ! Keményen akar játszani ? Magyarság, ideje ébredni, űzzétek el a lilaszínű liberális mázgát az álmotokból, a mozdonyszőkék ölni szeretnének !

A "bátor" cigány üzenete !

Névtelen írta...

fasszpokódó magyar gecik még a saját fajtátok is utáll a nagyfejük már belássák lasan hogy jobb behódolni ne itt csahojjatok kiskutyák mer elvissz a sinter hódojjatok be szépen és szopkodjátok a cigáyok faszát ti jelemtelen kis korcsok rádüvöltök beszarsz ti a csicsáink voltatok vagytok és lesztek is irigykedtek mi ránk mert minekünk van kutúránk meg zenénk. meg lesztek basztatva
geccikk
üdv a magyarölö
3/16/2011

Gyere te köcsög cigány, be akarok hódolni. Csak tudnám hogy ki vagy, többet nem látnád a napvilágot ! Ennyit a cigányság javarészéről !

http://nacikhaza.blogspot.com/2011/03/nacik-szabadon-zaklathatjak-ciganyokat.html

kispista szerint a cigánynak a saját törvényeit kell alkalmaznia !

kispista: ...
A meghaltak mártírok!!!
Nevük örökre fennmarad a történelemben.
A vádlottak, lehet nem az igaziak.
Nem lettek volna képesek ilyen szervezettségre.
Nem úgy néztek ki, és az anyagi háttér.???
Támogatni kellett, hogy ezt igy el lehessen követ-
ni.A meghaltak mind rumunglók voltak. Az olácigányok, már alkalmazták volna a saját törvényeinket.

Az olácigányok alkalmazták volna a saját törvényeiket, te retkes ! Akkor mi a fasznak kell nekünk az állam törvényeihez tartanunk magunkat ? Kinyírni a picsába a minket fenyegető cigányokat !! Ha betör hozzám, akkor jogom van kinyírni bármilyen bőrszínű tetvest ! Hurrá, ezentúl szarok a törvényre, hiszen azt csak a magyarokra próbálják ráerőltetni ezek szerint, mert a cigányra nem vonatkozik, hiszen ők a saját törvényei szerint akar ítélkezni ! Ez egy nagyon jó beismerés a cigányoktól ! Tehát, ha a törvényt elutasítják a cigányok, akkor miért is kéne nekem betartani a törvényt a cigányokkal szemben ? Mi a faszért vernyákolnak akkor a cigányok rasszizmusról ? Hiszen a Gárdára sem kell hogy vonatkozzon a törvény, elvégre a cigányoknak is van sajátjuk !

A rendszerváltáskor kezdődött, a turai néhány
szem almalorásért, két fiatal halt meg.MARI és JENŐ. A részeg vadász pár évet kapott, jó magaviseletért azt is nagyrészt elengedték.

Nem, akkor kezdődött, amikortól elhitte a cigányság a liberális tetűknek, hogy nekik mindent szabad ! Ha énhozzám beugrana bárki, én elrendezném.


Ébredjetek már fel, össze kéne fogni az egész
cigánynak. Nem különválni kasztok szerint, egymás
fölé kerekedni.Egymást gyalázni,alázni,
Különben meg a börtönben cigánydemokrácia van,
Átkozni fogják a napot mikor megszülettek.
Kívánni fogják a halálukat.
Hacsak nem védőőrizetben tartják őket egész életükben.

Na végre, valaki ki meri mondani, hogy a börtönökben a cigányok felülprezentáltak ! Végre valaki kimondja, hogy tényleg sok cigánynak a bűnözés az életformája, hogy a lételeme a bűnözés ! Köszönöm ezt a gyönyörű beismerést, ez egy ritka dolog a cigánytól !

Ezek nem embert öltek-- gyerekeket, nőket, védteleneket kivégeztek, ártatlanokat gyilkoltak,
MÁRTÍRJAINKAT!!!---Mindnyájunkért haltak..
Az egész cigányságért adták a vérüket, mint
JÉZUS a kereszten. Hogy mernek itt vallásról
beszélni? Sátáni világban élünk!!!!!
A kicsi Robika is ártatlan vérével áztatta hazánk
földjét, kinek mi mostoha gyermekei vagyunk.
Mégis ragaszkodunk,mert itt
ÉLNED ÉS HALNOD KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miért is vagytok mostoha gyerekei ennek a földnek ? Talán csak nem a sok szemétségetekért ? A Mártír szót látom, nem ismered, de sebaj, egy hülyétől ezt nem is lehet elvárni !


Nincs mit veszíteni, HALÁL VAGY BÖRTÖN.
20

2011, March 26 18:57

http://c-press.hu/201103258144/belfold/lepatkanyoztak-a-vadlottakat-a-romagyilkossag-targyalasan.html#comments

SZEREPLŐI LETTEK A TÖRTÉNELEMNEK!!!

Alexander Schikowski, egy évek óta Budapesten élő német szobrászművész szeretett volna emléket állítani a cigány áldozatoknak. Fából kifaragott egy nagyméretű (három és fél méter magas, csaknem öt méter széles) szobrot, amit ingyen felajánlott az egyik érintett településnek, Tatárszentgyörgynek.

Csak annyit kért, hogy közterületen találjanak helyet az absztrakt, „világfa”-motívum felhasználásával készült emlékműnek. Az önkormányzat nem volt hajlandó élni a lehetőséggel. „Tatárszentgyörgy község területén nem járul hozzá a szobor felállításához, mivel a községünkben lakókat és községünkbe érkezőket mindig is a tragédiára emlékeztetné, pedig szeretnénk ezt mindannyian elfelejteni”, tájékoztatta a település polgármestere a művészt a képviselő-testület döntéséről.

Az elutasítás nagy feltűnést és tiltakozást keltett. Többek között a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom is kifogásolta az eljárást, arra kérve a tatárszentgyörgyi önkormányzatot, vizsgálja felül álláspontját. A polgármester közbenjárására a testület újra napirendre vette az ügyet, de a döntés nem változott. Ezúttal már a kisebbségi ombudsman is bírálta az önkormányzat magatartását: „Intő jel, hogy vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy emlékezni fájdalmas és haszontalan, így egy boldogabb jövő reményében ki akarják törölni a rossz emlékeket az életükből.”

Vajon a magyar áldozatoknak miért nem faragott a "mester" ?

Méltóságot Mindenkinek Mozgalom vajon miért nem hallatja a hangját akkor, amikor Szögi Lajost vagy a többi áldozatot is kéne megörökíteni ? Esetleg azért, mert egy liberális, cigányokat uszító rohadékok ?


kispista: ...
Elfelejteni??????????????
El lehet felejteni? A Magyarországi Cigányságnak
még az unokái is emlékezni fog erre a vérengző
embervadászatra.
A cigányoknál az a szokás, hogy beszélgetnek a gyerekeikkel,mesélnek a múltról, az üldöztetésekről.
Évszázadok múlva is emlegetni fogják a mártírok
vérfürdővel járó levadászását.
SZEREPLŐI LETTEK A TÖRTÉNELEMNEK!!!
1

http://c-press.hu/201103268150/belfold/a-nemkivanatos-emlekmu.html#comments

Mesélhetnek is nyugodtan az üldöztetéseikről, de meséljék el azt is, hogy hogyan is lopták és gyilkolták a gádzsókat, bár tudom, hogy ez nem illene bele a "mártiromságuk" képébe !

SZEREPLŐI LETTEK A TÖRTÉNELEMNEK!!! Hát igen, valóban szereplői lettek, hiszen mégegy ennyire káros, tolvaj, rabló, gyilkos népet nem látott még az emberiség, mint a cigányok ! Tegyek be ennek bizonyítására videókat is ? Minek, az egész blogom bizonyítja az állításom megalapozottságát !

Bikónak és Csibónak !

Kizártak valamiért a C-Pressről, így érdemben sajnos már nem tudunk beszélgetni. Elmaradnak a témákat boncolgató beszélgetéseink, amit részemről nagyon sajnálok. Ha van kedvetek, akkor titeket, illetve a véleményeteket szívesen olvasnám itt !

mr1 !

mr1 cigány: ...
Csak azt kapják amit érdemelnek a rasszista halálbrigád tagjai!!
Én tudnék jobb módszereket a büntetésükre,de ezt most inkább nem osztom meg az elfogult magyarokkal mert még a végén én leszek rásszistá!!:-))))
Amúgy az egyik náci csőcseléknek a nyakába van tetoválva a 88!! ez mindent elárul a fajtájáról,remélem azt is megbánják hogy megszülettek amiért ártatlan embereket ,gyereket,öltek!!!!
18

2011, March 26 13:42

Vajon miért is nem nyitod ki a pofád arról, hogy a fiatal kölykök , itt a cigánykölykökröl beszélek, egyre több ártatlan öreget ölnek ? Ja, az szerinted csínytevés ?

Gyuszinak !

Gyuszi: ...
Kár lenne tagadnunk, hogy jó néhány kétajtós roma bűnöző büntetlenül hercegi pompában éli mindennapjait.

Nyugi Gyuszi, szemmel vannak már tartva.

A tisztességes állampolgárok lóvéját csapolják, de ez még mindíg elenyésző az igazi rablókkal szemben akik a parlamentben szunyókálnak. Őket miért nem érik atrocitások? Nos igen, mert fosnak tőllük.

Bazd meg Gyuszi ! Miért is nem hallottalak még lázadni ez ellen ? Mert te is köztük ülsz önkormányzati szinten, és ebből jól megélsz ?

Az ártatlan és védekező képtelen romák itták meg ennek a levét ...
Őszinte részvétem az áldozatok családtagjai részére, szavakkal nem kifejezhető mekkora tragédia érte egész Magyarországot és egyben az Európiai Uniót is.
Nagyon szégyenletes hogy ezek az aljas gyilkosok talán még büszkék is a tetteikre ...
Felhívom a moderátor és a szerkesztő úr figyelmét hogy tegye a dolgát és ne az oldal látogatottságát tartsa szem előtt. Ne kapjanak semmilyen teret a neonáci megnyilvánulások, mert ezzel Ti is hozzájárultok ezeknek a sérült embereknek a szellemi kiteljesülésükhöz.

Jáj, a fehérek csak a neonácik ! Olvasd már el te fasz, hogy miket írkálnak a tetves cigányaid ! Seggfej vagy, ez látszik, mert a rühös cigányaid írásai ellen nem ágálsz ! Nem kell már senkit bátorítani, a mocsokságaitok már minden magyart bátorítanak, ebben légy nyugodt !
A C-Press faszságot pedig ki nem szarja le ! Én is csak merítek az oda leírtakból, az éppen elég, hogy tudjam, ott gyűlik össze a sok faszkalap cigány a magyarokat ócsárolni, kivétel ebben a kompániában két ember ! A többi cigány egy marék szart sem ér !

Köszönöm és remélem egyetértesz velem Tamás !?
Üdv:

XVI.kerületi Roma Önkormányzat

UI: Kaptam már néhány fenyegető levelet az email címemre, kérem mindenki csak névvel és címmel üzengessen, köszi!
17

2011, March 26 12:53

Tedd ki a neved is, kapsz tőlem is levelet, de azt nem teszed ki, garantálom, te megélhetési rettegő !

Idehaza bűnbak, Amerikában példakép !?

Idehaza bűnbak, Amerikában példakép PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-25 09:01
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Idehaza bűnbak, Amerikában példaképA román határ mellett, egy kis faluban született. Elvégezte az egyetemet, bekerült a parlamentbe. Most leginkább attól tart, hogy a hiszterizált légkörben elszabadulnak az indulatok. Osztolykán Ágnes, az LMP cigány parlamenti képviselője nemrég az Egyesült Államokban „Női bátorság" díjat vehetett át Hillary Clinton külügyminisztertől.

Konkrétan miért is kapta ? Tán csak nem azért, mert úgynevezett cigányruhába ment be a Parlamentbe, mikor Vona gárdamellényt húzott az első Parlamenti napon ? Micsoda bátorság, micsoda rettenthetetlen akarat kellett ehhez ! Elképed attól a hatalma áldozattól, amelyet tanúsított szegény Osztolykán ! Legyőzte a rettegését !

– Bátornak érzi magát?


– Most, hogy belegondolok: igen, annak érzem magam. Megtehettem volna, hogy diplomával a zsebemben elfeledkezem a cigányságomról, olyan munkát keresek, aminek semmi köze a romaügyhöz. A nehezebb utat választottam

Igen, valóban a nehezebb utat választotta ! Folyamatosan rettegnie kell szegénynek a Parlamentben, mert a csúnya nácikok cigánynak nézik !

– Voltak kétségei?



– A miskolci egyetemi évek alatt elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e belevágni. Sok negatív hatás ért abban a környezetben.



– Például?



– A szociálpolitikai vizsgán nem engedték, hogy tételt húzzak. A hajléktalanellátásról írtam a szakdolgozatomat, de a roma integrációról kellett beszélnem. Hisz én is roma vagyok.

Jaj, micsoda kibaszás, hiszen a saját fajtájáról milyen nehéz is volt beszélni, ezt a skandalumot !

– Durvábbra számítottam.



– Ennyi nem elég? Egyetemistaként ugyanolyan jogokkal bírtam, mint a többiek, mégis a származásom jelölte ki a helyemet. Egyébként történtek durvább esetek is. Nem állítom, hogy roppant nagy megrázkódtatásokat szenvedtem el, de azt, amikor a saját csoporttársaim a jelenlétemben cigányoztak, nehezen viseltem. A rózsadombi gimnáziumban, ahol a középiskolát végeztem, egyszerűen nem volt szokás az ilyesmi. Nem törődtek azzal, honnan jöttél, egyedül az számított, hogyan teljesítesz. Márpedig a teljesítményemmel nem volt gond. Az elején sokat kínlódtam, hogy hozni tudjam a szintet, aztán belejöttem.

Jáj, hát az egyetemen nem vették figyelembe, hogy szegíny Ágika honnan is jött, nem vigyáztak arra a rohadt tanárok, hogy nehogy megsértsék Ágikát, hiszen őtőle is úgyanazt elvárták mint a magyar tanulóktól ! Cigányoztak ? Miért, mit kellett volna mondaniuk ? Kátrányos helyzetű ?

– Csengersimán nevelkedett, egy eldugott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban, a román határ mellett. Hogyan került a budapesti Móricz Zsigmond Gimnáziumba?



– Az egész faluban én voltam a legjobb tanuló. De én voltam „a cigány” is. Az embereknek különböző a mentalitásuk. Vannak, akik ebbe lelkileg belerokkannak, engem viszont ösztönzött. Na, majd én megmutatom nektek! Apám olyan típus, hogy bármilyen nehézség adódik is az életben, nem hátrál meg, hanem szembemegy vele. Az ő egyéniségét örököltem. És volt két szenzációs tanárom, egy házaspár. A lányuk a Móriczban tanult. Rávették a szüleimet, hogy engedjenek el Budapestre. Eljöttem az anyukámmal, felvételiztem, felvettek. 1989 szeptemberében kezdtem. Először a gimnáziumhoz tartozó kollégiumi részben laktam, nem sokkal később, amikor elkezdődött az iskola átadása a piaristáknak, átkerültem a Pannónia utcába, egy fiúkollégium legfelső szintjére.



– Kapott ösztöndíjat?



– Semmiféle ösztöndíjat nem kaptam, a szüleim finanszírozták ezt az időszakot. Csodálatos emberek, minden támogatást megadtak. Még ma is, ha valamiért elbizonytalanodom, hozzájuk fordulok. Belőlük merítek erőt. A gimnázium idején még viszonylag jó helyzetben voltunk. Anyám és apám is dolgozott, mindketten betanított munkások voltak a közeli cipőgyárban. Aztán mire eljött az egyetem, anyukám rokkantnyugdíjas lett, apukám munkanélküli. Nagyon nehéz évek következtek. Időnként, amikor Miskolcról hazamentem, a szomszéd bácsitól kértem kölcsön, hogy vissza tudjak utazni. Anyám a helyi háziorvosnál vállalt takarítást, közben állandóan a fejéhez vágták a faluban, hogy minek taníttatni azt a lányt, ha ennyire nincs miből. Én is mondogattam a szüleimnek, hogy nem akarom terhelni őket, abbahagyom az egyetemet, és hazaköltözöm, besegítek otthon. Ragaszkodtak hozzá, hogy folytassam. Persze amennyire bírtam, én is próbáltam pénzt keresni. Minden nyarat végigdolgoztam. Hol a boltban voltam eladó, hol a földeken szedtem az uborkát.

Jé, a cigánynak adtak munkát a rasszista magyarok ? Hát nem nácultak, hanem dolgoztatták a szegény, elnyomott cigányt ? És micsoda űdítő látvány lehetett látni, hogy azért akad még cigány, amelyik dolgozik !

– A szülei miért tartották anynyira fontosnak az egyetemet?



– Ha ismerné őket, nem kérdezne ilyet.



– Testvérek?



– Egyetlen testvérem van, a bátyám, aki hét évvel idősebb nálam. Ugyanolyan háttérrel indultunk, de az ő élete máshogy alakult, szakmunkásképzőbe jelentkezett. Sokkal sötétebb a bőrszíne, mint az enyém, ami miatt eleve nehezebb boldogulni.

Jáj, szegény bátyó, a bőrszíne végett szegregálják a magyarok, hajrá, legyen ő is politikus !

– A bátyja tehát nem is titkolhatta a származását. Nem volt választási lehetősége.

Ezek szerint Osztolykán titkolta a származását az egyetemen ? Ezen írás szerint igen ! Ejnye, ejnye ? Akkor még nem voltál bátor ?

– Kiderült, hogy nekem sincs. Volt idő, amikor azzal hitegettem magam, rajtam nem látszik, hogy cigány vagyok. Aztán a külvilágtól rendre kaptam valamilyen jelzést, ami meggyőzött arról: de bizony, nagyon is látszik.

Lehet, hogy a nagy pofád végett, esetleg a szokásaid végett ?

– Az ön karrierjének lehet olyan olvasata, hogy lám-lám, kellő szorgalommal és akarattal egy szegény falusi cigány gyerek is érvényesülhet: a feltételek adottak.



– Csodálkoznék, ha az eddigiekből valaki ezt a következtetést szűrné le. Nagyon kevés cigány szülőnek van lehetősége ennyit nyújtani a gyerekének.



– Az amerikai „Női bátorság” díjat a roma integrációért végzett munkája elismeréseként kapta.



– Valóban én kaptam a díjat, de a kitüntetés nyilvánvalóan az ügynek szól.

Milyen ügynek ? Milyen integrációnak ? Annak az integrációnak, amelyben a cigányok terrorizálják az embereket és terrorizálják a hordáik a magyar falvakat ?

– Hadd legyek ünneprontó. A nemzetközi Roma Évtized Program, amelynek egyik kidolgozója volt, finoman szólva nem egy sikertörténet.



– Attól függ, honnan nézzük. Rengeteg időt és energiát fektettem bele. Az én olvasatomban nyugodtan nevezhetjük sikernek, hogy a részt vevő országok kormányainak képviselői és a roma civil szakértők leültek egymással, programok és cselekvési tervek készültek, nálunk még országgyűlési határozat is született. A Roma Évtized Programnak – biztosra veszem –komoly szerepe volt abban, hogy az Európai Unióban már léteznek roma integrációval foglalkozó részlegek, és szerepe volt abban is, hogy a magyar uniós elnökség egyik kiemelt témája a cigányság, a romastratégia elfogadtatása. Más kérdés, hogy a szép tervekből végül mi valósult meg, mit érzékel mindebből Józsi bácsi a faluban.

Hogy mit is érzékel Józsi bácsi ? Már melyik Józsi bácsi ? A cigány Józsi, vagy a magyar Józsi ? A cigány Józsi azt érzékeli ebből a fenenagy integrációból, hogy nyugodtan lehet menni lopni és rabolni, no meg magyart verni, mert a legrosszabb esetben elkezd rasszizmusról ordítani, amikor lebukik, és máris megússza a dolgokat ! A magyar Józsi pedig látja a lopásokat, a rablások áldozata, a verések alanya, jó esetben nem ölik meg a cigányok a pénzéért ! Nesze neked integráció ! Bazd meg Osztolykán az ilyen integrációt, remélem előbb-utóbb eltakarítanak a selejtes pártoddal együtt , te "bátor" hazudozó !

– Gyakorlatilag semmit. Pedig éppen ez lenne a lényeg.



– Hiányzik még egy nagyon fontos elem: a civil szféra. Sokfelé elmondtam – kaptam is érte hideget-meleget –, hogy Magyarországon hosszú ideje nincs roma civil önszerveződés, és olyan sincs, hogy roma civil közélet.

Dehogy nincs önszerveződés, hiszen azt minek hívnád te agyatlan, ha nem önszerveződének, amikor a fiatal , rohadék, cigánykölkök agyonütötték az öreg magyar asszonyt ? Vagy amikor csoportosan támadnak meg egyszál magyart ? Esetleg amikor csoportosan vernek agyon magyart, lásd alapból a Szögi ügyet !

– Történetesen ön sem a civil szférában mozgolódik.



– Véletlenül alakult így. Pár éve, amikor az LMP megkeresett, még szóba sem került, hogy valaha is parlamenti képviselő lehet belőlem. Jó ideig hittem abban, hogy a mi generációnk az, amelyik képes megteremteni az erős cigány önszerveződést... Az integrációs politikában is voltak hibák. Az oktatásban például sokáig főként a tehetségekre koncentráltunk. Nyilván fontos az elitképzés, csak éppen nem szabad elfeledkezni azokról sem, akik kevésbé tehetségesek. A mostani kormány rossz és káros intézkedések sorát hozta, de annak legalább örülhetünk, hogy olyan ösztöndíjrendszert akar bevezetni, amely az iskolából való kiesést is igyekszik megakadályozni.

Dehogy véletlenül ! Nem tudtál a büfészakos diplomáddal megélni, ezért kellett egy olyan állás, ahol nem kell értelem, az LMP-nek pedig kellett egy díszcigány, aki majd szajkózza a hülyeségeit ! Hát így találtatok egymásra hulladékok !

– A közérzetéről sokat elárul, hogy pártja egyik sajtótájékoztatóján „Bűnbak” feliratú táblát viselt a nyakában.

Rossz volt a megoldás ! Kötelet kellett volna a nyakába tenni, az jobban illett volna ehhez az uszító, senkiházihoz ! És nem bűnbak feliratú táblaszöveget, hanem uszító rohadék felíratott kellett volna a nyakába akasztani még pluszba !

– A tavaszi ülésszak kezdete előtt a Jobbik elnöke bejelentette, hogy a gárda egyenruhájában jön be a parlamentbe. Éles helyzet volt, úgy éreztem, ezt vállalnom kell.

Igen, vállalnod kellett Ágika, és ehhez iszonyú nagy bátorságodnak kellett lennie ! Remélem nem szartál be közben a félelemtől ?

– Folyamatosan „éles helyzet” van. A rasszista alakulatok masírozásának Gyöngyöspatával nincs vége: Hajdúhadház és ki tudja, melyik település következik.

Igazad van ! Folyamatosan éles helyzet van a bűnöző cigányok végett, ez tagadhatatlan ! A cigányok javarésze lop, rabol , erőszakoskodik ! Ahova a cigány beteszi a lábát, ott vége a biztonságnak és a társadalmi együttélési gyakorlatnak !

– Borzalmasan éreztem magam. A díjátadó ünnepség miatt éppen kint voltam Washingtonban, közben kaptam a híreket itthonról, hogy mi történik Gyöngyöspatán. Amerikában bárkinek elmeséltem, mindenki ugyanazt kérdezte: mit csinál a rendőrség?

Éppen az a baj, hogy semmit ! Nem védi meg a magyart a retkes cigánytól, ettől a javarészt bűnözést éltető és életformának tekintő csürhétől !

– Hogyan tovább?



– Az agresszióra nem agresszió a válasz, de a szemérmes félrefordulások helyett sokkal határozottabb és keményebb fellépésre van szükség. A jobbikosok Gyöngyöspatán megpróbálták megfélemlíteni és rettegésben tartani a helyi romákat. Gyöngyöspatán azonban csak négyszáz roma él, Hajdúhadházon négyezer. És legközelebb a cigányokat sem fogja váratlanul érni a felvonulás. Eddig szerencsére sikerült elkerülni, hogy a romák is erőt demonstráljanak. Iszonyatosan tartok attól, mi lesz, ha a hiszterizált légkörben elszabadulnak az indulatok.

Mi van cigányluvnya, miért hazudsz ? Hány magyarral beszéltél, te ócska cigány ? Hány magyartól kérdezted meg, hány levelet olvastál, te hazug cigánypicsa , miért nem olvastad el a magyarok által írt leveleket, amelyeket a rendőröknek és egyéb képviselőknek írtak ? Van még pofád hazudozni ? Van hát, hisz ez neked is genetikai adottság !

– Nem lehet, hogy a szélsőjobb pontosan ezt szeretné?



– A Jobbik egyik képviselője lila fejjel odakiabált nekem a parlamentben, hogy polgárháború lesz, ha mi – mármint az LMP-sek – nem változtatunk a kommunikációnkon. Elhűltem: hisz éppen ők tesznek meg mindent azért, hogy így legyen. Nyugati országokban a demokratikus pártok képviselői politikai hovatartozásra és származásra való tekintet nélkül, közösen lépnek fel a rasszista eszmékkel szemben. Magyarországnak is el kell jutnia idáig. Ez az egyetlen kiút.

Én is elhűlök a te pofátlanságodon Ágika ! Kezdjük a legelején, amikor is feltűnési viszketegségből vállaltad be a cigánynépviseletet, Na, ehhez kurva nagy bátorság kellett, te hivatásos cigányrettegő ! De ez a faszságod neked nem volt elég, máris elkezdted a patkánykodást te cigányriherongy, mert rögtön megváltoztatás mellett törtél lánndzsát, hogy nehogy már a legfiatalabb képviselő olvassa fel az eskü szövegét, hiszen Duró Dóra Jobbikos ! Elmész te az anyádba ! Szar, ócska, hazug egy mocsok vagy, más semmi ! A "díjadat " pedig dugd fel magadnak, te büfé szakon végzett ostoba cigánypicsa ! Lásd, az első videót !

Másodsorban, nézd meg te hülye cigánypicsa, hogy a nyugati demokráciában milyen módon rendezik a cigánykérdést ! Van olyan hely, ahol 3 napnál tovább nem maradhat a cigány, van olyan hely, ahol repülőre rakják vagy vonatra,, esetleg buszra, és már küldik is haza a retkes cigányt ! Van olyan ország, ahol táborba zárják a cigányt ! Miről is pofázol te genetikai selejt ?

Osztolykán Ágnes



1974. november 3-án született a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben. Az általános iskolát Csengersimában, a középiskolát a budapesti Móricz Zsigmond Gimnáziumban végezte. A Miskolci Egyetem bölcsészettudományi karán politológus és középiskolai tanári diplomát szerzett. Dolgozott tanárként egy VIII. kerületi (józsefvárosi) roma fiatalokat segítő intézményben, majd a Soros Alapítvány munkatársaként roma oktatási és jogvédő programokat vezetett. 2002 és 2007 között a közigazgatásban tevékenykedett, osztályvezetőként részt vett a Roma Integráció Évtizede Program kidolgozásában és szervezésében. Mindezek mellett számos civil kezdeményezésben vállalt szerepet. 2009 óta a Lehet Más a Politika tagja. A 2010-es országgyűlési választásokon a budapesti területi listáról szerzett mandátumot. Egyedül neveli ötéves kisfiát, Balog Zsombor Bencét.



C-PRESS - Népszabadság Online



A második videón pedig látható, ahogy az LMP-s hulladékok pofáznak, meg persze a rettegő cigányok képviselői ! De érdekes, egyetlen magyar véleményét sem kérdezték ezek a szarok, hogy vajon mi bajuk is van a cigánysággal ? Vajon miért is nem ? Bassza szájba az anyját az összes LMP szarrágó ! Miért nem kérdezték meg az egyszerű, ott élő embereket ezek a mocskok, talán féltek attól, hogy lebuknak ezek a liberális faszfejek ? Persze hogy féltek ! Osztolykán, te is csak egy hazug rohadék vagy, egy hivatásos rettegő, aki ráadásként egy olyan párttal vagy, amely drogozást szeretné törvényerőre emelni. Ezek után szopd le az LMP-s barátaidat ! Ime, egy kitüntetésre érdemes cigány !

Válasz Hontalanattilának !

hunattila: ...
vona sem hulye gyerek, rajott hogy a legnyomorultabb, szellemileg leepult embereket az ujja kore csavarja es jo ki szavazobazist allit ossze maganak! Igy lett a gumicsizmas, tanyasi ertelmisegbol jobbik szavazo bazis!
8

2011, March 26 04:16

Ez tetszik ! Akkor mondok jobbat ! A hülye, putris, tanulatlan, antiszociális, bűnöző cigányból pedig LMP rajongó, Osztolykán segget nyaló retkes szavazó cigány ! Ez most így megfelel ?