Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 20., csütörtök

A röhejes Helsinki Bizottság !

A Büntető Törvénykönyv szigorítása szakmailag megalapozatlan, nem hatékony és alkotmányellenes


A Magyar Helsinki Bizottság szerint cáfolható, hogy a Fidesz MPP-KDNP Büntető Törvénykönyv szigorítását célzó ún. „három csapás” javaslata (T/25. számú törvényjavaslat) alkotmányos, megalapozott és hatékony lenne.

A javaslat demagóg indokok alapján úgy kívánja szigorítani a Btk.-t, hogy valós problémákat ezzel nem old meg, újakat viszont létrehoz. Mivel a javaslat alkotmányellenes, annak elfogadása esetén a szervezet az Alkotmánybírósághoz fordul.







1. Nem igaz, hogy a bűncselekmények száma drasztikusan emelkedett

A társadalom egy részének szigorítás iránti elvárásai szakmailag semmiképpen sem indokolhatják a Btk. egész rendszerének szigorítását. A javaslat kiindulópontja a bűnözés nagyarányú növekedése, ez azonban megalapozatlan kiindulópont, a statisztikák szerint ugyanis 1999 óta folyamatosan csökken az ismertté vált bűncselekmények száma (600 ezerről 400 ezer bűncselekmény/év). Az erőszakos és garázda bűncselekmények száma sem nőtt. Az egyik legsúlyosabb személy elleni erőszakos bűncselekmény, a befejezett szándékos emberölések száma például tíz év alatt évi 250-ről 136-ra csökkent.

2. Nem igaz, hogy a módosítás javítani fogja a társadalom biztonságérzetét

A büntetőpolitikának nem szigorú látszatintézkedésekre, a már most is túlzsúfolt, alulfinanszírozott költségvetésű börtönökben a fogvatartottak számának emelésére, hanem a közbiztonság tényleges javítására kell irányulnia. A javaslat ugyanakkor nem jelent megoldást azokra a kisebb súlyú bűncselekményekre, amelyeknek az elszaporodása a lakosság biztonságérzetét jelentősen rontja.

3. Nem igaz, hogy a módosítás elrettentő hatású lesz

A javaslat célja, hogy az elrettentés és elkülönítés révén csökkentse a bűnözést – jogintézményeinek azonban nincs semmilyen bizonyított hatása a bűnözés csökkentésére. A példaként említett Egyesült Államok, ahol működik a „három csapás”, éppen története legnagyobb büntetési krízisével küszködik. A két és félmilliós börtönnépességének ellátása fenntarthatatlanná tette a börtönrendszert, amire ezért például Kalifornia államban többet költenek, mint az oktatásra.

4. Nem igaz, hogy a középmérték a büntetéskiszabás helyes alapja

A Legfelsőbb Bíróság a középmérték alkalmazásával kapcsolatban kimondta, hogy a bíróságnak a büntetés törvényben írt keretein belül, az egyéniesítés követelményét alapul véve kell kiszabnia a tettarányos büntetést (BH 2001.354).

5. Nem igaz, hogy a javaslat megfelel az alkotmányossági követelményeknek

A javasolt módosítás egyes esetekben kizárja az egyéniesítést, kötelezően kiszabandó életfogytig tartó szabadságvesztést ír elő, ami sérti a bírák szabad mérlegelési jogát és ellentétes a büntetés egyéniesítésének követelményével, ami az alkotmányos büntetőjog egyik fontos elve.

Látszik hogy a Helsinki Bizottságnak annyi érzéke van a magyarországi helyzethez, mint az elefántnak a baletthez !

Kezdjük az első pontal. Menjenek le a nagytudásuak vidékre, és kérdezzék meg az ott élőket erről ! Nem valószínű hogy osztanák a nézeteiket, esetleg valamelyik gazda, amelyiknek már ellopták mindenét, vasvillával magyarázná el a helyzetet a sok okosoknak ! Hány esetet írjak le nektek okostónik, hány cikket illesszek be a szavaitok megcáfolására ? Hülyeséget ne beszéljetek, csak magatokat alázzátok meg, könnyű úgy dumálni, hogy nem vagytok tisztában a vidéki helyzettel !

Azért nem emelkedett jelentősen a bűncselekmények száma, mert a kisebb lopások nem kerültek be ebbe a statisztikába, illetve ezeket a bűncselekményeket a szabálysértési kategóriába soroltatták a szocik, így kozmetikázva ki a bűnügyi adatokat, javítva a bűnügyi statisztikát ! Ezek a lopási bűncselekmények nem haladták meg a húszezer forint értékhatárt ! De a sok okos Helsinkis menjen csak le vidékre, és kérdezze meg a lakosságot, vajon miért nem művelik a határba a földjeiket, rögtön meg fogják kapni rá a választ, esetleg kérdezzék meg a vidéki öregeket a keleti megyékbe hogy vajon miért nem tartanak már aprójószágot, nevesítve tyúkot, kacsát, libát, rögtön megfogják arra is kapni a választ ! Azért mert ellopják a cigányok ! Ezek után még van bőr a képükön azt állítani hogy csökkent a bűnözés ! Akkor önök tudatlanok, és abba pofáznak bele amit nem tudnak, vagy esetleg a Marson élnek ! Az emberölések száma is csökkent ? Nem vagytok magatoknál ? Esetleg megzápult az agyatok, hány emberölést soroljak fel ? Szándékos emberöléssel jöttök ? Ezek szerint a gyilkosság nektek csak a szándékos gyilkosságot jelenti ? Amit pedig nem előre terveztek el, például Szögi esetleg Cozma gyilkosság, azok nem is gyilkosságok ? Érdekes egy emberkék vagytok, annyi szent ! Szerintem jobb lenne ha nem okoskodnátok !

Most következzen a második pont !

2. Nem igaz, hogy a módosítás javítani fogja a társadalom biztonságérzetét

Dehogynem, elég csak belegondolni abba, hogy nem lesz értékhatára a lopásnak ! Esetleg az ilyen Kozák Rajmund félék nem ússzák meg a gyilkosságot felfüggesztettel ! Ehhez sem értetek ! Akkor meg minek vagytok ? A Kolompárok még négy lopás után is vígan grasszálnak az utcákon, és újabb bűncselekményeket követnek el, de ha már az elsőnél sittre vágják őket ? Ebbe vajon miért nem gondoltatok bele azzal a nagy eszetekkel ? Szerintetek, javulni fog a lakosság biztonságérzete, ha azt látják hogy Kolompárt elviszik az első bulija után, és nem tud második balhét csinálni ?

3. Nem igaz, hogy a módosítás elrettentő hatású lesz

Dehogy nem ! Majd ha a sok lopásért, garázdaságért, és az egyéb bűncselekményekért nem csak felfüggesztettet kap, akkor majd tudni fogja azt, hogy hiába rasszistáza a rendőröket és a bírókat, akkor is megkapja a jogos letöltendőjét ! És ha egy gyilkosságért nem csak 5-7 évet kap, hanem könnyen a nyakába tesznek 20 évet is, akkor majd meggondolja a dolgokat minden ilyen bűnelkövető !

4. Nem igaz, hogy a középmérték a büntetéskiszabás helyes alapja

Puszit ne adjunk a bűnözőknek miattatok ?

5. Nem igaz, hogy a javaslat megfelel az alkotmányossági követelményeknek

Alkotmányozó jogga lett a Fidesznek, mivel 2/3-dos többséggel bír a Parlamentben ! Van még kérdésetek okostónik ? Ha nincs, akkor állítsátok magatokat takarékra, a Gyurcsány kormányzás alatt sem volt valami nagy szavatok, nem is csináltatok a szájtépésen kívül semmit, így inkább most is hallgassatok, és ne a bűnözök mellett álljatok ki, ez nem vet rátok valami jó fényt ! Azt hiszem, nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel ! Bölcs mondás nektek ! Hallgatni arany !

A Helsinki Bizottság tagjai :



Tiszteletbeli elnök: prof. Komoróczy Géza
Alapító elnök: Kőszeg Ferenc

Társelnökök: dr. Kádár András Kristóf és dr. Pardavi Márta

Munkatársaink

Gál Anikó, pénzügyi munkatárs

Németh Dóra, adminisztratív asszisztens

Menekültprogram

Gyulai Gábor, programvezető

Hodinka Zsuzsa, programmenedzser

dr. Iván Júlia, jogi előadó

Szabó Tímea, programkoordinátor (Refugee Law Reader)

dr. Szántai Vecsera Orsolya, jogi előadó (Debrecen)

Gruša Matevžič, jogász

Tudor Roşu, projektkoordinátor

Rendvédelem és emberi jogok program

dr. Tóth Balázs, programvezető

dr. Moldova Zsófia, jogi előadó


dr. Novoszádek Nóra, jogi előadó


Emberi jogi tanácsadó program

dr. Rácz Dominika, jogi előadó

dr. Fazekas Tamás ügyvéd

dr. Győző Gábor ügyvéd

dr. Pohárnok Barbara ügyvéd


És végül egy adalék erről a bizottságról:


Álláspont a 2009. augusztus 22-i, szentendrei gárdistaavatásról


A Helsinki Bizottság szerint a rendőrségnek törvényi kötelezettsége állt fent az úgynevezett Új Magyar Gárda Mozgalom 2009. augusztus 22-i, szentendrei avatásának megakadályozására függetlenül attól, hogy arra nem közterületen került sor.






A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésével feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet és annak részeként a Magyar Gárda Mozgalmat is. Nyilvánvalóan nem lehet komolyan venni azt az érvelést, hogy az „Új Magyar Gárda Mozgalom” nem azonos a feloszlatott mozgalommal. Ennek ellenkezőjét maguk a vezetők és résztvevők teszik teljesen egyértelművé többek között a névválasztással és azzal, hogy „új” mozgalmi tevékenységüket a „régi” gárdaegyenruhában folytatják.

A Büntető Törvénykönyv 212/A. §-a szerint aki a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Az egyes szabálysértésekről szóló 218/1999. (XII. 28.) kormányrendelet 10/C. § (1) bekezdése kimondja: aki a bíróság által társadalmi szervezet feloszlatásáról hozott döntésében jogellenesnek nyilvánított tevékenységet végez, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

A fentiek alapján aggálytalanul megállapítható, hogy az Új Magyar Gárda Mozgalom vezetése és a mozgalomban való részvétel a hatályos magyar jogszabályok szerint bűncselekménynek, illetve szabálysértésnek minősül.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (rendőrségi törvény) 13. § (1) bekezdése értelmében a rendőr köteles intézkedni, ha a közrendet sértő vagy veszélyeztető tényt, körülményt vagy cselekményt észlel, illetve ilyet a tudomására hoznak. E rendelkezést konkretizálja a Rendőrség Szolgálati Szabályzatáról szóló 62/2007. (XII. 23.) IRM rendelet 3. § (1) bekezdése, amely kimondja: bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén, illetőleg ha ilyet hoznak tudomására, a rendőrt intézkedési kötelezettség terheli.

Az intézkedési kötelezettség nemcsak közterületen, hanem magánterületen is fennáll. A rendőrségi törvény 39. § (1) bekezdése bűncselekmény elkövetésének megakadályozása, megszakítása, illetve a szabálysértést felszólítás ellenére folytató személy előállítása céljából még magánlakásba is engedélyezi a bebocsátás vagy hatósági határozat nélküli rendőri behatolást, a 40. § pedig kimondja: a rendőr a feladata ellátása során – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – beléphet a magánlakásnak nem minősülő egyéb helyre, és ott az intézmény rendjének lehetőség szerinti tiszteletben tartásával intézkedhet.

Mindezek miatt a Helsinki Bizottság álláspontja szerint a hatályos magyar jogszabályok alapján a rendőrséget intézkedési kötelezettség terhelte a 2009. augusztus 22-i avatással kapcsolatban – függetlenül attól, hogy az eseményt nem közterületen tartották.

Abban a kérdésben, hogy az intézkedés foganatosítása során a rendőrség a jogszabályok maradéktalan betartásával járt-e el, az eseteleges egyedi panaszok alapján, az egyedi intézkedések körülményeinek megismerése után lehet állást foglalni.

Az én álláspontom pedig a következő ! Minek ez a bizottság ? Hiányzik ez a bizottság valakinek ? Nem hinném !

Miért nem vagyok elragadtatva a cigányoknak adandó Parlamenti képviselő helytől !

Kedvezménnyel sem lenne esélyük a kisebbségeknek? PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-20 19:28
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Kedvezménnyel sem lenne esélyük a kisebbségeknek?Kedvezményesen juthatnának parlamenti mandátumhoz az egyes kisebbségek a Fidesz által javasolt választásitörvény-módosítás alapján. A szakértő szerint azonban a feltételek még így is annyira szigorúak, hogy legfeljebb a cigány, a német és a szlovák kisebbségeknek sikerülhetne megugrani őket, nekik is csak akkor, ha egységes pártba tömörülnek.







Teljesen új, és mindenképp dicséretes elem a Fidesz által beterjesztett választási rendszer átalakítását célzó törvényjavaslatban a kisebbségek parlamenti képviseletére vonatkozó 1992 óta fennálló mulasztásos alkotmánysértés orvoslása – írja a Political Capital blogjának vendég szakértője, Hegedűs Dániel.



Az új választójogi törvényjavaslat maximum tizenhárom kedvezményes kisebbségi mandátum betöltésére biztosít lehetőséget a 198 képviselői helyen felül. „A maximum szó hangsúlyozása fontos, ugyanis a 13-as szám ténylegesen csak szimbolikus szerepet tölt be a normaszövegben, utalva a nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló törvény által elismert, hazánkban honos tizenhárom nemzeti és etnikai kisebbségre. Ha a magyar politikai elit a jelenlegi választási rendszeren belül nem tartotta megvalósíthatónak a 386 képviselőn felül vagy belül 13 nemzetiségi képviselő részvételét a törvényhozás munkájában, akkor nehezen lenne érthető, miért történhet ez meg olyan könnyű szívvel 198 országgyűlési képviselő esetében” – fogalmazott az Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány kutatója.

Könnyítések a kisebbségeknek

Felvetődik tehát a kérdés, hogy vajon milyen könnyítéseket tartalmaz ténylegesen a jogszabálytervezet a kedvezményes kisebbségi mandátumszerzéshez? Egyrészt a kisebbségi jelölő szervezetekre nem érvényes az ötszázalékos listás bejutási küszöb, másrészt az első mandátumukat az országos listán az egy mandátum eléréséhez szükséges szavazatszám (kvóciens) egyharmadáért megszerezhetik, minden továbbihoz azonban azt már nekik is újra és újra el kell érniük.

Ahhoz, hogy mindezt el tudják érni, előfeltétele egyfajta kisebbségi pártosodás, ami csak a nagyobb létszámú nemzeti és etnikai kisebbségek esetében lehet sikeres a szakértő szerint. Másrészt öt egyéni választókerületben össze kell gyűjteniük 750 ajánlószelvényt. „Tekintettel a hazai nemzeti kisebbségek diaszpórikus földrajzi elhelyezkedésére, ez a cigány, a német, a szlovák és talán a horvát kisebbség számára lenne egyáltalán – optimális esetben – teljesíthető” – véli a szakértő.



Ha sikerülne egyéni jelöltet indítani öt választókerületben, akkor jöhetne szóba az országos kisebbségi lista felállítása, ami a kedvezményes mandátumszerzési lehetőséget biztosíthatja. A kisebb létszámú nemzeti és etnikai kisebbségeket azonban ab ovo kizárja az a szabály, hogy közös kisebbségi listák nem indíthatók.

Legfeljebb négynek van esélye

Hegedűs Dániel emlékeztet: ha a 2010-es első forduló részvételi adatai alapján szimulálnánk az országos listáról a kisebbségi mandátumok kiosztását, akkor a 64,38 százalékos részvétel és 5 172 222 leadott szavazat alapján az országos listán a 78 mandátum kvóciense 65 471 szavazat, ennek harmada (a kedvezményes kisebbségi mandátumhoz jutás szavazatszáma) pedig 21 823 lenne.

„Ilyen mértékű kisebbségi választói bázissal Magyarországon pedig biztosan kizárólag a cigány, talán jó eséllyel a német és esetleg a szlovák kisebbség rendelkezik. További kisebbségi mandátum megszerzésére esélye kizárólag a cigányságnak lenne, ha valami csoda folytán képes lenne egységes kisebbségi párt és lista kialakítására, valamint az etnikai alapú választási mobilizációra. Mindezek alapján úgy vélem, hogy valószínűleg 2-4 kisebbségi mandátum betöltésére nyílna lehetőség e választási szabályozás alapján, ami még semmilyen formában nem okozna erőegyensúlyi vagy elvi zavarokat 198 fős parlament munkájában” – fogalmazott a kutató a blogbejegyzésben.

Kisebbségi lista kontra pártlista

Ami elvi kérdésként nyitott marad, az a választójog kérdése. A törvényjavaslat csak a passzív választójog gyakorlását (azaz a választhatóságot) köti a kisebbségi névjegyzékbe történő felvételhez, az aktívot nem. Vagyis minden választójoggal rendelkező állampolgár szavazhatna a kisebbségi jelöltekre és listákra, míg a kisebbségekhez tartozó személyeket ténylegesen választás elé állítaná, hogy kisebbségi jelölő szervezet listájára vagy pártlistára adják le második szavazatukat, mivel a rendszer nem garantál extra szavazatot a kisebbségekhez tartozó személyeknek.

Hegedűs Dániel szerint, ha a kisebbségi országgyűlési képviselők választását nem az országgyűlési választásokkal, hanem a kisebbségi önkormányzati választásokkal kötnék össze, megvalósítható lehetne, hogy kizárólag a kisebbségi névjegyzékben szereplők élhessenek választójogukkal. „Ebben az esetben valószínűleg a jelöltállítás rendszerét át kellene dolgozni, ám a kisebbségi választók nem kényszerülnének választásra, hogy második szavazatukkal kisebbségi listát, vagy pártlistát támogassanak-e” – hangsúlyozta a szakértő.



C-PRESS - fn.hu

Most jöjjön az hang, amelyik már nem elégszik meg az adható mandátumokkal !


2010-05-20
Parasztok! Miért nem kapúnk a szám arányúnknak meg felelö képvíseletet????
Náci Sertés Gádzsókáim! Kőveteljűk hógy ne csak 13 nemzetíségi képvíselö legyen! Rá adásúl bíztosan az is ugy hógy mínden nemzetíségnek eggy! Nekűnk cigányóknak is csak eggy! Vagy ketö de nem tőb!

Bujatok már ki egyszer a Náci Sertés Börötökböl ti Náci Magyarók és adjátok meg a Rómáknak ami meg ileti öket! A szám arányúnknak meg felelö képvíseletet! Ha 200 tagu lesz az Ország gyülés akor minimum 20 Róma képvíselőt!! Ha nem kapjuk meg Feljelentsük az országot Gádzsók és akor bajba lesztek!!!
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: csütörtök, május 20, 2010 11 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Artinak már azonnal mind a 13 mandátum kell ! Ha valaki nem ismerné, a neve Balogh Artúr cigányblogger, akinek a blogja a Nácik Haza nevű okádék. Mondanunk sem kell, ő a cigányértelmiség véleményformálója !

De hogy mennyire szereti a magyarokat és mennyire tiszteli őket, ehhez ennek a mocsoknak a blogján megjelent videót most bemutatom, ahol a Magyarság egyik szent tárgyát leszarkoronázza ! Ím, itt a videó :




Ez pedig a véleményét tükrözi a Magyarok külhonba szakadt tagjairól !


Ezek után kellene helyet biztosítani a Parlamentbe ennek a népcsoportnak, amely nyíltan kimer jelenteni ilyeneket a Magyarok egy csoportjárol ? Kell ezeknek egyáltalán nyújtani valamit ? Elment az esze a Fidesznek ?
2010-05-16
Dessewffy Tibor antifasiszta: székely himnussz = középszerű műdal
Na Náci Sertések!!! Ere mit léptek???? Antifasiszta értelmíségi Dessewffy Tibor is azt móndja amit mi más Antifasíszták!!!! és hól vagytók ti Náci Sertés Magyar Sárga Kutya Móngolok az ólyan értelmíségiktöl mint a Dessewffy!!!! Nem csóda hógy Ő a hires Őt hivják meg míndenhóva és nem az ólyanokat mint ti Magyar Sertések!!! Mert ti óstobák vagytok és retartáltak!!! Buták! Nácik!

A székely hímnusz egy szar!!!
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: vasárnap, május 16, 2010

De folytassuk tovább.


A romák angyalai: Árpád népe el korcsosult .
Magyar vér.
Árpád népe el korcsosult .

Mivel vagy te különb magyar mint én cigány létemre?
Nézzük mennyire vagy te magyar .El indultak az őseitek a mongol
sztyeppékről és Kína északi részéről mire ide értetek a kárpát medencébe
már hígult a véretek.
A Honfoglalás ideje alatt ti már korcsosultatok a már itt élő néppel .
Volt egy kis pihi, utána jöttek a barbár tatárok akik állat módjára meg
hágták ősanyáitokat és születtek a fél tatárok, ÁRPÁD NÉP HEJ. Volt egy
kis pihi utána jöttek a törökök azok nem csak kivont kardal jártak hanem
kivont fasszal is. Közel 150-évig ápolgatták ősanyáitokat és születtek a
sok kis janicsárok ÁRPÁD NÉPE HEJ. Nem volt pihi jöttek az osztrákok és
nem hagyták veszni az özvegy anyáitokat. innen ered a sógorság itt már
volt egy kis pihi. ÁRPÁD NÉPE HEJ.!!! első második világ háború szartig
baszták itt is ősanyáitokat a németek és az oroszok meg születek a
Komonista náci fattyak az egyik vállukon horog kereszttel a másikon a
vörös csillaggal ősi magyar jelképként. ÁRPÁD NÉPECSKÉJE HEJ !! 500 éve
keveredik a cigányok vére is ősanyáitokkal megszülettek a félvér
gyerekek akiket nyugodtan cigók nak nevezhetünk. Mert a cigó jelentése
cigány és gádzsó! Ez a tiszta magyar MONGOL,TATÁR,OSZTRÁK,TÖRÖK,SZLÁV
,OROSZ, NÉMET, CIGÁNY, vér folyik bennetek. Ezt zabi gyereknek hívják
NEM tiszta Magyar embernek, te is csak papíron vagy magyar mint én.
Hol tartunk a híres vezetőtökkel :V. Gáborral aki lengyel és próbálja
irányítani az úgy nevezett tiszta Magyarságot. Ha Árpád apátok a vén
strici nem jön a Kárpát medencébe akkor talán lehetnének tiszta
Magyarok. VAGY INKÁBB DÖGÖLTETEK VOLNA MEG A SZTYEPPÉKEN. ÁRPÁD NÉPE
HEJJJJ!!!!!!!

Ezek után is még mindig az a véleménye valakinek, hogy jár a cigáyságnak
egyetlen hely is a Parlamentbe ?

2010-05-16
Nemzetközi vizsgálatot a Székely Himnusz ügyében!
Hazánk elkötelezte magát az európai értékrend mellett. Amellett, hogy
tiszteletben tartja szomszédainak jogos érzékenységét. Amellett, hogy
nem sérti azt feleslegesen.

A neonáci Jobbik ezt a szabályt már első parlamenti napján áthágta,
amikor a súlyosan románellenes, irredenta Székely Himnuszt elénekelte.
Ezzel súlyos károkat okozott a magyar-román kapcsolatoknak. Követeljük a
Jobbik felelősségre vonását és betiltását. Ha erre az Orbán-kormány nem
hajlandó, akkor készek vagyunk Hágáig menni, hogy érvényt szerezzünk
igazunknak.

Emellett kérjük a Fideszt, hogy azonnal rendeljen el vizsgálatot, miért
álltak vigyázzba képviselői a Székely Himnusz elhangzása alatt. Azokat,
akik a dalt a Jobbikkal együtt énekelték, haladéktalanul vonják
felelősségre és vonják vissza a mandátumukat. Európában nem tűrik meg az
olyan kormánypártokat, amelyek egy nyíltan szélsőséges, irredenta dalt
(ún. „Himnuszt”) énekelnek, és ezzel is a szélsőjobboldalt legalizálják.

Végül felkérjük az Országgyűlés demokrata, antifasiszta erőit, de
legfőképp az LMP-t és az MSZP-t, valamint a Fidesz-KDNP européer
képviselőit, hogy hétfőn azonnal a Roma Himnusz eléneklésével kezdjék az
ülést. A romák sokkal többet adtak-adnak ennek az országnak, mint a
székelyek. Együtt védtük Hazánkat – elég legyen megemlítenünk Gábor Áron
nevét, aki nélkül Petőfiék nem vívhatták volna szabadságharcukat ilyen
hatékonyan.

Budapest, 2010. május 15.

Magyarországi Antifasiszták és Antirasszisták Szövetsége
Roma Szövetség
Romák a Rasszizmus Ellen
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: vasárnap, május 16, 2010

Mi a francot adtak nekünk a cigányok, esetleg a bűnözést, azaz a
rablást, a lincselést, esetleg a rengeteg lopást, gyilkoságokat ? Mit
adtatok nekünk ? Esetleg azt, hogy élősködtök, követelőztök ? A közösbe
vajon mikor tesztek be ? Mikor fogtok valaha is adót fizetni ? Vajon az
EU tagállamokban valahol is van olyan ahol hasznos tagjai vagytok
valamelyik államnak ? Én nem tudok róla! Mindenhol megvetnek benneteket ?
Vajon miért ? Gondolkozzatok, aztán majd követelőzhettek !

Ócska magát cigányszármazásúnak valló genetikai hulladéknak válasz !

Ez nem a beilleszkedett romáknak szóló írás, azoktól előre is elnézést kérek a stílusért ! Ez az írás a C-Pressen írogató Csibó néven futó, a beilleszkedett becsületes cigány embereket megszégyenítő, magát cigányszármazásúnak valló genetikai hulladéknak íródott !

csibo: és othol is takarjálle minden tükröt a házatokba nehogy szembesülj saját magad szörny képével
csibo: not töröldki a hszemet mielöt elolvasák a hajbokoloid mert nagyon beégtek a roxival együt
csibo: ugy tünik bejön a sámán tanitása hállistenek ja és a tied tomi55
csibo: mitszolsz hozá tomi555?
csibo: nos ez a CSIBO gyözelme
csibo: tomi amijen gyorsanjötek reméljük hogy olyan gyorsan el is huznak a szelemi csöcselék
csibo: not HUN vagy náci barátom ???
csibo: roxika cigány lány tesvérünknek szeretném hameg világosulna az a mára elsötétült agya ja agy ahozelöb agy iskel neki pufffff
csibo: én nem veszekszem csak kicsit notika van belázulva a roxika
Tomi55: neveszekeggyetemánállandóan amikor a fullos csajokok konganak az ürességtől
csibo: az meg hogy nem irsz ide hidel hidegen hagy not fikázni aszt jolmegtanultad hogyna kel márcsak némi igaság alapotkén neked meg a roxinak tanulni és tán akor egy malyom szintjét elérnétek tááánnn (bocsika a malymoktol)
csibo: szörnyü ugye not és roxi látni mijen szörnyek vagytok de most énkáb csak a roxirol van szo
csibo: tomi55 látod eröl beszélek mikor aszt mondom hogy fáj a saját maguk tükörképéb nézni
csibo: hald te is meg a roxi is miaz igaság egy komi
csibo: mivan noti szorit a tanga és folytogat azigaság nocsak nocsak
csibo: pedig hamost jo gyerek volnál elmondanád asztis hogy miért is ne irjak oda??? pedig most asztán semi roszatnem montam senkiröl csak reagáltam nektek
csibo: szorult vona az a náci fejed tudod hová
csibo: mivan notika fáj az igaság
Tomi55: Hali! - megint esik - a lényeg: az árvíz utáni kárfelmérés és a kár lemérése két teljesen más dolog - a második után zsetont ne várjatok senkitől!
Nothus: Csibó, én erre az oldalra nem írok többet, így kérlek mellékeld a bloggomat, nektek sincs ott semmi keresnivalótok. Hülye náci cigányok !


Ócska voltál, magyarán szar, de nem is lehet tőled mást várni Csibó, nem csak testben de szellemben is nyomorék vagy ! Neked a megfelelő blog a Nácik Haza ! És ne keverj össze magaddal te genetikai hulladék ! A kb 5 %-nyi cigányságtól elnézést kérek a blog szegregáló felszólításáért, nem ellenük irányul, hanem a nácikat is megszégyenítő magatartású cigányság ellen, akiknek az egyik képviselője ez a Csibó nevű kotonszökevény, aki sajnos cigányszármazásunak vallja magát !

Artinak válasz a "Bűrfejű" skinhead írására !

2010-05-20
Bűrfejű skinhead vezér karmaiba dobják a cigánygyerekeket a gádzsók!
Ma reggel volt a gádzsó M1-en , ami csak nevében Magyar 1 valójában kizárólag csak a gádzsó álláspontot képviseli, szóval volt ebben a Gádzsó1 reggeli műsorában az a Jobbikos Paraszt Bűrfejű skinhead vezér akire a hazai gádzsók rá akarják bízni azt, hogy a cigányok ne szüljenek több gyereket és ezért kinevezték a szóban forgó Bűrfejű skinhead vezért az ifjúsági bizottság élére!

Azt mondja ez a Bűrfejű skinhead vezér a reggeli gádzsó műsorban:

Oda kell figyelni a „minőségi” gyerekszülésre, mert ha így folytatódik tovább akkor az ország észak- keleti része el fog cigányosodni és még több bűnöző fog így születni, hiszen a cigány eleve bűnözőnek születik, sugallta a Bűrfejű skinhead vezér.

Tehát genetikailag bűnözőnek születünk az ifjúsági bizottság új elnöke szerint.
Na ez mi ha nem NÁCULÁS ! Ő már konkrétan Náci!

És ezt be is bizonyítom bíróság előtt is ha kell!
Perelj be te Paraszt Bűrfejű skinhead vezér ifjúsági bizottság elnöke!


By


Balogh Artúr
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: csütörtök, május 20, 2010


Igazat kell adnom annak a bőrfejű ifjúsági bizottság elnökének, valóban
oda kell figyelni a cigányok gyerekvállalására, mert a cigányok
jelentős része csak a csp-ért és a kis segílyírt vállal gyereket, no
meg úgy van vele, majd a gádzsók eltartják ! Egy nagy szart nem válik a
legtöbb cigánygyerekből bűnöző, elég csak az alábbi videót megtekinteni
a Csibónak írt megjegyzésemben, ahol a Borsodi vajda is elismerte a te
néped bűnözési hajlamát, te szerencsétlen, sötét gyökér ! A MAGYAROKNAK
pedig szerintem elég volt a támogatásotokból, elméletileg és
gyakorlatilag nincs is rá szükség, ezt egy általad is ismert személy
ismerte el, lásd az ő énhozzám idézett írását ! Íme az írás
csibo: még éhenkorhászok more kenyérböl nem eszel eleget te csuda
kiraklak pénzel ugy ahogy állsz te malyom


Ezt a beírást a C-Pressen jegyezte be egy cigányszármazású kiskölyök,
nekem címezve azt, hogy ők milyen gazdagok ! Ezekután felmerül bennem
az alábbi kérdés, vajon mi a fasznak etetjük ezt a gazdag népet a
szamurájkardos kultúrájukkal együtt ?


De hogy még árnyaltabb legyen a kép, íme még egy nagyszerű írás Balogh
blogjáról, amit szintúgy egy cigány jegyzett be !
Egy Róma szabacság harcós űzenete a Magyaróknak!!!
na mivan buzi magyarok látom irigyek vagytok erre a kis szép cigány
lányra hát jöhettekis hozzá meg mehettekis innen az anyátokba me vissza
dugdoslak és elöbb fogtok ti gázkamrába kerülni mint mi me megbaszatlak
igy ahogy vagytok sorba büdös magyarok tiszta szégyenek vagyok
holjöhettek hozzánk ttiii? alattunk se vagytok akkor miröl beszelünk
itt ? elmentek az annyátokba buzerans magyarok inkább mennyetek kapálni
rétre azt ugy leszopjátok magatokat legalább amig ti zsiros kenyeret
esztek addig mi már mercikkel szaladgálunk megláccik holvagytok nemhogy
alattunk még ott se földalatt vagytok me oda tetetlek igy ahogy vagytok
buzi magyarok szopjátok le anyátokat
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: vasárnap, május 02, 2010 11 megjegyzés
A bejegyzésre mutató linkek

Ha ennyire gazdagok és pofátlanok vagytok
cigányok, miért velünk tartatjátok el feleslegesen (Természetesen
számunkra felesleges, számukra a megélhetést biztosítja !)megcsinált
cigánygyerekeket ! De erre is felvilágosítást adott a kis cigyánygyerek
Csibó a C-Pressen a nekem adott válaszban ! Egyébként bárki aki kéri,
annak szívesen bemutatom az egész beszélgetés stílusát, ahol csak a
náci magyarok ment, meg hogy micsoda szemetek vagyunk ! Ezt az írást is
alulról felfelé kell olvasni ! Íme Csibó írása, vajon miért is kell a
sok cigánygyerek :


csibo: vagy mivan irigyeled a romákat hogy ök b@sznak temegnem hm
vegyél magadnak bibrátort báratol nem hiszem hogy teherbe esnél
harcoslány: A téma a rajkók/purdék csereüdültetése, nem az én
tinikorom.
csibo: teneszaporodj ok harcos
csibo: ideszegénység meg oda egyszer ugy is csak joblesz
csibo: more harcos fogyik a népeség magyar országon csak
hadszaporodjunk nehogy mán majd másországbeliekel népesitsékbe az
országot
Tomi55: "nagyon is észrevettem a gyengébbeket" - nem kétlem, de
gyanítom, hogy ebben a közösségben ezt nem tetted teljesen egyértelművé
harcoslány: Lám, csibo is akkora pa.raszt, hogy kilóg a fistes
pofájából a kapanyél.


Hát ezért kell sok nemzeti érzelmű ember a sok bizottságba, olyanok
kellenek akik nem csak a töküket vakarják a sok pénzért, de még soha
sem hoztak normális határozatot semmiről. Nem a magyar érdekeket
nézték, hanem az előnyök megszerzése volt a cél.
És most jöjjön BlackCat írása arról, amikor a cigányok "Öld a magyart
!" hoztam fel neki, ezt ordították teli szájjal Szögi Lajos
meggyilkolásakor. Az írást alulról felfelé kell olvasni ! Íme :
BlackCat: Tőled hallottam. Talán te mondtad? Egyébként te gyűlölködsz,
ezt sem veszed észre kis hányzó láncszem. Egyébként bármit is testek
tovább tehetem mint te mert te jóval örgebb vagy mint én. És közelebb
vagy a sírhoz...bocsi.
Nothus: Na kocc ! Buta kis sötét cica, hazudni már megtanultál jó
szokásotok szerint. Híretek lesz a nagyvilágban, ne aggódj ezen !
BlackCat: Nem ismerős te hazug. ÉN mikor mondta ezt?
BlackCat: észre?
BlackCat: nothi, te senki, antrophomorf lényecske, azt kérdeztem mivel
próbálsz minket felvilágosítani, (talán arról, hogy milyen érzés a
hiányzó lánvszemnek lenni) és még egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudsz
felelni. Lejártatod a magyarságot nothi...nem veszed
Nothus: "Öld a magyart!". Nem ismerős, te kis hazug ?
Nothus: Mert elhallgaták, de sajnos ez már nem sokáig lesz így ! Légy
jó, gyűlölködd ki magad, mert már nem sokáig teheted !
BlackCat: Megfejtés Nothus!: Mert nálunk nem szokás.
BlackCat: Jó tanács neked is Nothus! Csináld Te is azt amit a Te
kultúrádban olyan sokan csinálnak, nem egyszerű iskolás fokon. Ezt az
egészvilág elismeri a Te fajtádról. Hála égnek a enyémről még szót se
hallani. Ugye tudod miért?

Rögtön a Magyarokat vádolta rasszizmussal,
és még bőszen ki is jelentette, hogy külföldön is annak tartják a
magyarokat, míg az ő fajtája a legártatlanabb a világon ! Igen
liberális faszfejek, ezért kell hogy a Jobbik tagja legyen az Ifjúsági
bizottság elnöke. És még sok helyre kellenének, hogy a Mohácsi
Viktóriák meg a többi szemét ne tudjon hazudni a világnak tovább !
Legfőképpen azért kéne még több Jobbikos, hogy ne kelljen tömnünk
pénzel az integrációs programot, a cigányputrik felszámolására indított
programot, és a különböző más címszó alatt működtetett programokat,
aminek valljuk be, semmi hatása sem volt, kézzel fogható eredménye
pedig inkább negatív lett. Nem kell a "bőrfejű" Jobbikos markába dobni
a cigánygyerekeket, hanem csak annyit kell csinálni, amennyit el tud
tartania cigány, és nem a magyarok pénzére várva csinálni őket ész
nélkül ! Tartsátok el őket ti cigányok, ne pedig mi magyarok. Én azt a
pénzt juttatnám nektek csak vissza, amennyit ti befizettek a
költségvetésbe ! És még egy fontos megjegyzés, ha annyi nálatok a
nagyeszű cigányértelmiség, akkor miért nem alakítotok cégeket
vállalkozásokat, amibe tudnának dolgozni a csak cigányok, így nem
volnátok rászorulva a náciknak, rasszistának, hulladéknak, sárga
mongoloknak nevezett magyarok pénzére. Vajon miért nem teszitek ? És
igen is, kellenek már az olyan emberek is a Parlamentbe, akik végre
tesznek valamit ezért a sokat szenvedett népért ! Orbán most akar 13
helyet nektek adni a Parlamentben, annak ellenére, hogy a választásokon
szart sem értetek el, ilyenkor mit gondoljon az ember a Fideszről ?
Valószínű nem azt, hogy ők a magyarság megmentői ! Talán inkább azt,
hogy Orbán már előre készül a 4 év múlva esedékes választásokra ? És
nem fogja ezek után a Fideszről azt gondolni senki sem, akinek van egy
csöpp esze, hogy a magyarság érdekeit védi.