Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 17., hétfő

Pujaró Herceg dicsérete a dolgos cigányoknak.

Ez a hozzászólás az árvízzel kapcsolatban jelent meg C-PRESS oldalán egy cigány beírótól

Pujaró Herceg: Bakonycsernyén jóformán csak tesók vannak a gátakon!!! = http://www.mno.hu/portal/713684

Erre nagy röhögés között elolvasva a cikket, rájöttem hogy miért dolgoznak a cigány tesói ! Nem azért mert önkéntesek, hanem mert a büntetésvégrehajtásiból kivitték őket dolgozni !

Íme a cikk:

Rabok is segítenek

Tűzoltók, polgárőrök, vízügyi szakemberek és a helybeliek mellett a pálhalmai és baracskai büntetés-végrehajtási intézet fogvatartottjainak mintegy 40 fős csoportja is segíti az árvíz elleni védekezést Bakonycsernyén; a faluban több tucatnyi házat veszélyeztet a kiáradt Gaja patak – mondta a település alpolgármestere.

A falu alsó részén egy épületet teljesen körbezárt a víz. Vasárnap még sikerült megakadályozni, hogy az ár betörjön a házba, hétfőn azonban olyan veszélyessé vált a helyzet, hogy ki kellett költöztetni az ott lakókat, s kimenteni az istállóból 15 tehenet – mondta el Ackermann Zoltán.

A víztől veszélyeztetett ingatlanok védelmén csaknem százötvenen dolgoznak. Homokzsákokkal igyekeznek védeni az Ifjúság, a Rózsa és a Bercsényi utca házait. A védekezést nehezíti, hogy az eső folyamatosan esik, s ezen a szakaszon a Gaján sem kezdődött apadás. „Katasztrofális a helyzet. A múlt héten sárlavina öntötte el a falu mélyebben fekvő részét, s még az utakra rakódott iszapréteg letakarításával sem végeztünk, amikor a kiöntött Gaja árasztotta el a település egy részét annak ellenére, hogy nagy gondot fordítunk a vízelvezető árkok tisztítására” – mondta az alpolgármester. A község egyébként elkészítette a vízrendezési tervét, de eddig minden pályázatát elutasították, saját, évi 300 millió forintos költségvetéséből pedig képtelen megoldani ezt a problémát.

(MTI)

Maga az árvíz nagy tragédia ennek az országnak, de azért röhejes az a tény, hogy csak így lehet a cigányt munkára fogni !

Kik is a Magyarok ?

Nácik haza blog cigány "értelmiségeinek" véleménye a Székely himnuszról !

2010-05-16
Dessewffy Tibor antifasiszta: székely himnussz = középszerű műdal
Na Náci Sertések!!! Ere mit léptek???? Antifasiszta értelmíségi Dessewffy Tibor is azt móndja amit mi más Antifasíszták!!!! és hól vagytók ti Náci Sertés Magyar Sárga Kutya Móngolok az ólyan értelmíségiktöl mint a Dessewffy!!!! Nem csóda hógy Ő a hires Őt hivják meg míndenhóva és nem az ólyanokat mint ti Magyar Sertések!!! Mert ti óstobák vagytok és retartáltak!!! Buták! Nácik!

A székely hímnusz egy szar!!!
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: vasárnap, május 16, 2010 13 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Most pedig jöjjön a hivatkozott emberkének a videója:



Ez az ember Magyar egyáltalán ? Esetleg egy rohadt hazaáruló szemét ? Mi is ez az egyén, egy rohadt, férges szívű idegen érdekeket szolgáló faszszopó, hazug tetű ? A választ nem keresem, mindenkinek az értékrendjére van bízva ennek a megítélése. Mi a véleményem ezután a cigányságról ? Minek tartom a cigányság 90%-kát ? Miért is nem léptek fel az ilyen értelmiségi cigánnyal szemben mint ez az uszító, magyarellenes Balogh Artúr ? Nyilván a Fidesz dolga lenne, hiszen ez a valami az ő tagjuk ! Értelmi színvonala vajon mennyivel van a béka segge alatt ? Ha ilyenek a cigány értelmiségiek, akkor milyen az egyszerű cigány ? Ezeket támogatni ? Minek ?


És most jöjjenek az igazi hazájukat szerető, a nemzeti hagyományokat és a Magyarország határain túlra került MAGYAROKAT tisztelő igazi MAGYAROK ! Nézzük meg a szocialisták viselkedését a Székely Himnusz eléneklése alatt ! Ez a tolvajokból és rablókból álló párt lenne magyar érzelmű ? Ez a párt lenne demokratikus ? Ez a párt humanista beállítottságú ? Ez a párt pofázik magyar érdekekről és a Jobbikról ? Lendvai és Mesterházy, van pofátok nyilatkozni arról a pártról amelyik ezerszer magyarabb mint ti ? Nem nektek köszönhetjük ezt a sok ócska nagypofájú cigányt és a cigánybűnözést ? Nem az SZDSZ volt a koaliciós partneretek, amely ugyanúgy lopott ? Pártot koaliciós barátjáról ? De most jöjjenek a valódi magyar értékeket képviselő emberek a Parlamentben ! Íme a Jobbik !