Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. november 14., vasárnap

Így köszön egy rasszista cigány a c-szaron !

mr1 cigány: Jó napot cigány testvéreim!

HOLOTT ÍGY KÉNE NEKI KÖSZÖNNI :

mr1 cigány: Jó napot rabló és fosztogató testvéreim !

REDING ÁLLATSÁGAI !

Botrányos az, amilyen körülmények között a romák Európában élnek - jelentette ki pénteken Viviane Reding.

VALÓBAN BOTRÁNYOS, HOGY EGY EURÓPAI ALAPJOGI BIZTOS ENNYIRE TÁJÉKOZATLAN ÉS FELKÉSZÜLETLEN LEGYEN, VAGY CSAK SZIMPLÁN OSTOBA ! SZÖRNYŰ HOGY EGY ILYEN ALULKÉPZETT ÉS TUDATLAN EGYÉN SZÓL BELE EGY EURÓPÁT ÉRINTŐ FONTOS KÉRDÉSBE !

Az Európai Bizottság jogérvényesülésért felelős tagja Svájc és az EU kapcsolatainak jövőjéről a svájci Lausanne-ban rendezett sajtókonferencián fejtette ki véleményét. Hangoztatta, hogy a romák helyzete minden európaira nézve botrányos.

REDING, VIZSGÁLJUK CSAK MEG A KÉRDÉST ! MIÉRT IS VANNAK A CIGÁNYOK EBBEN A HELYZETBEN ? HOGY KERÜLTEK ODA ? MIÉRT IS KÉNE ŐKET TÁMOGATNI ?

"A legnépesebb európai kisebbség - 10 millió ember - teljes szegénységben él, nem jut hozzá a lakhatáshoz és gyakran az egészségügyi ellátáshoz sem."

VIZSGÁLJUK MEG EZT A HAZUGSÁGOT IS ! KEZDJÜK TALÁN A FÉSZEKRAKÓ PROGRAMMAL, AMELLYEL AZONNAL CÁFOLNI LEHET A HAZUGSÁGAIT ENNEK A FÉLESZŰ NÉMBERNEK !



LAKHATÁS ? MIRŐL BESZÉLSZ AGYATLAN ? LAKHATÁSUK VAN, SEGÍTSÉG IS VOLT ! NÉZD MEG TE HÜLYE PICSA, HOGY A CIGÁNYOK MIT CSINÁLNAK EGY EMBERI KÖRNYEZETBŐL !


Az alapjogi uniós biztos különösen azt találta felháborítónak, hogy a roma közösség gyermekei el vannak zárva az oktatástól.



ÍGY AZ A HAZUGSÁG AMELYET OSTOBA MÓDON ÁLLÍTOTT, AZ TELJES MÉRTÉKBEN HAZUGSÁG ! MIÉRT IS ALKALMAZZÁK A CSALÁDIPÓTLÉK MEGVONÁST VAJON, CSAK NEM AZÉRT MERT A CIGÁNYPURGYÉK NEM AKARNAK ISKOLÁBA JÁRNI ? NYILVÁNVALÓ, HOGY EZ A BIZTOS HAZUDIK MAGYARORSZÁGGAL KAPCSOLATBAN !

Az Európai Bizottság alelnöke szeptemberben vitába bonyolódott a francia kormánnyal, amelyet azzal gyanúsított, hogy hátrányosan megkülönbözteti a Franciaországban élő romákat.



Reding asszony erre az esetre visszatérve reményét fejezte ki: a keletkezett feszültség segíthet nyilvánvalóvá tenni, hogy jogállamban élünk, és az állampolgárok mindannyian rendelkeznek jogokkal.



ITT IS LÁTSZIK A TUDATLANSÁGOD, MERT ÉPPEN A CIGÁNYOK TIPORJÁK A JOGOKAT A MAGYAROKKAL SZEMBEN, HISZEN NEM EGY ETNIKAI TÍPUSÚ TÁMADÁST HAJTOTTAK VÉGRE MÁR A MAGYAROKKAL SZEMBEN. ÉP A CIGÁNYSÁG ÉL VISSZA A JOGAIVAL EBBEN AZ ORSZÁGBAN A 90-ES ÉVEK ÓTA ! A CIGÁNYOK RASSZIZMUSA ÉS A CIGÁNYOK JOGTIPRÁSÁT ÉPPEN EZEKBEN A HETEKBEN MEGHOZOTT ÍTÉLET IS BIZONYÍTJA, TE OSTOBA, TUDATLAN MARHA !

Mint hangoztatta: "kötelességünk megoldani a végtelen szegénység kérdését, és azt, hogy a roma gyerekek is kapjanak oktatást".

VAJON MIÉRT IS LENNE NEKÜNK KÖTELESSÉGÜNK A CIGÁNYSÁG SZEGÉNYSÉGÉT MEGOLDANUNK, CSAK NEM AZÉRT MERT A CIGÁNYSÁG NEM AKAR DOLGOZNI ? ESETLEG TÁMOGATOD A PARAZITA ÉLETFORMÁJUKAT ? HA IGEN, AKKOR VIDD KI ŐKET BRÜSSZELBE, ÉS TÁMOGASD ŐKET TOVÁBB TE ÉS AZ ELMEROGYANT HIVATALOD ! MI MAJD VALAHOGY KIBÍRJUK AZT A RETTENETES "VESZTESÉGET", AMIT A CIGÁNYSÁG TÁVOZÁSÁVAL KELETKEZIK MAJD A GAZDASÁGUNKBAN ! :-) NEHEZEN, DE MAJD TÚLTESSZÜK MAGUNKAT A MI GAZDASÁGI "KÁRAINKON", AMIT A CIGÁNYSÁG ELTŰNÉSE OKOZ ! DE NEKTEK MAJD LENDÍTENI FOG A GAZDASÁGOTOKON A SOK "SZORGALMAS ÉS DOLGOZÓ" CIGÁNY ! ÁLLJON ITT EGY KIS VIDEÓ A DOLGOZNI "VÁGYÓ ÉS AKARÓ" CIGÁNYSÁGRÓL.






Végezetül elmondta, hogy minden uniós tagállamot felszólított arra, hogy mutassa be a saját, a roma kisebbség integrációjára vonatkozó programját.

VANNAK MÁR ORSZÁGOK, AMELYEK BEMUTATTÁK MÁR AZ INTEGRÁCIÓS PROGRAMJAIKAT, PÉLDÁUL OLASZORSZÁG, AMELY TÁBORBA ZÁRÁSSAL OLDJA MEG A NORMÁLIS LAKOSSÁG VÉDELMÉT A CIGÁNYSÁGGAL SZEMBEN, VAGY VEGYÜK A FRANCIÁKAT, AKIK ELLEN NAGY POFÁVAL ÁGÁLTÁL, DE A LEGVÉGÉN EL KELLETT KUSSOLNOD, ESETLEG A FINNEK PROGRAMJÁT NÉZZÜK MEG, AKIK NEMES EGYSZERŰSÉGGEL LELÖVIK A FOSZTOGATÓ, RABLÓ CIGÁNYT ! VANNAK MÉG MÁS, OKOSABB ORSZÁGOK IS AKIK TUDJÁK HOGY MIKÉNT KELL A CIGÁNYSÁGOT INTEGRÁLNI, EZEKNEK AZ ORSZÁGOKNAK AZ INTEGRÁCIÓS PROGRAMJÁT TARTOM KÖVETENDŐ PROGRAMNAK !

MOST PEDIG NÉZZÜNK EGY KÉT HOZZÁSZÓLÁST A C-PRESS NEVŰ FÖRMEDVÉNYRŐL !

Ursa Maior: ...
Ha minden uniós biztosnak csak ennyi esze van, s csak ennyire tájékozott, akkor ideje lesz kilépni az EU-ból. A képen csak azért nem látszik Viviane Reding csörgősipkája, mert kiretusálták. Az ő példája is mutatja, hogy akinek az isten hivatalt adott, annak nem biztos, hogy észt is ajándékozott hozzá.
26

2010, November 14 23:43

Ursa Maior: ...
#24:

Olykor te is foghatnád és forgathatnád a kezedben a fejedet. Akkor okosabban szólnál. Az EU-nak piac kellett. Megkapta. A cigányokat is, a Balkánt is. A piac kell, a nyomor és a cigányok kérdését pedig lerázza a nyakából. Az ilyen agyatlan úniós biztosok csak bábok, s melyik nem agyatlan?
27

2010, November 14 23:49


TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK URSA MAIORRAL !

csibo: ...
nem elég hogy sok hozá szolás csorog a szükláto körüségtöl még olyan ember szavait is hazugságnak tartotok mint

Reding
tipikus mosdatása részetekröl az elmult huszév romákalszembeni gyarloságotoknak reméljük eljön az idö mikor a mult rendszer kiszolgáloi eltünek vég érvényesen minden részéröl a politikának és a közéletnek és tánakor egyenlö eséjeket szorgalmazo emberek is meg halgatatnak és történi kis valami jo a romákal
15

2010, November 14 15:09

CSIBÓ ! SOK DOLOG TÖRTÉNT A CIGÁNYOKKAL, DE MINDIG VISSZAÉLTEK VELE, LÁSD A SOROZATOS NÁCI MEGMOZDULÁSAIKAT, LÁSD HOGY EL VANNAK TARTVA, AHELYET HOGY MINDEN PÉNZÉRT MEGDOLGOZTATNÁK ŐKET ! LAKÁS KELL A CIGÁNYNAK ? OLDJA MEG ÚGY AHOGY A MAGYAROK IS MEGOLDJÁK ! LÓFASZT NEKIK INGYEN LAKÁST, HA KELL NEKIK LAKÁS, AKKOR DOLGOZANAK MEG ÉRTE ! DE EZ SZÁMUKRA NEM JÁRHATÓ ÚT, HISZEN AKKOR MUNKÁT KÉNE VÉGEZNIÜK ! INKÁBB BŰNÖZIK A CIGÁNYSÁG IGENCSAK NAGY RÉSZE !

dragontears: ...
Reding a kijelentés után példamutatásból egy komplett 4 tagú szőke, kék szemű svéd roma családot szállásolt el házában három napra. Titkos szennylap források szerint a sötétebb bőrűeket nem merte bevállalni, mert félt, hogy kirabolják.
14

2010, November 14 11:53

DRAGONTEARS, TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN ! REDING FOGADJON BE EGY SZABOLCSI VAGY EGY BAZ MEGYEI CIGÁNYCSALÁDOT KOMPLETTEN, MAJD MINDJÁRT BEFOGNÁ A HÜLYE POFÁJÁT !

dodo: ...
"A legnépesebb európai kisebbség - 10 millió ember - teljes szegénységben él, nem jut hozzá a lakhatáshoz és gyakran az egészségügyi ellátáshoz sem."

Hazug luvnya, a kórházakban kinek a pénzén segítik világra a purdékat?
12

2010, November 13 19:57

EHHEZ MÁR NEM IS KELL HOZZÁSZÓLNI !

Sodan: ...
Felháborító mennyire hátráltassák a roma oktatásban a kiemelt szintű oktatást.
De ha már a munka lehetőségektől megfosztotta a politika a cigányságot,akkor legyünk gerincesek és
Támogassuk az oktatást,a lakhatást és az egesség megőrzését.
Vissza kell adni a romák önbecsülését.
Adjuk vissza a munkát ami erővel el lett véve!!!!
A Szélsőséges frusztrált fasiszta pártokat letiltani és egészséges politikát követelünk.
2

SODAN BAROM ! MIKOR VETTE EL AZ ÁLLAM BÁRMELYIK CIGÁNYNAK IS A MUNKÁJÁT ? MIÓTA MUNKÁLTATÓ AZ ÁLLAM ? MIÉRT IS KÉNE TÁMOGATNI A LAKHATÁSOTOKAT ? A MAGYAROKÉT MEG MIÉRT NEM ? VAGY TI VALAMI KÜLÖNLEGES ÁLLATFAJTA VAGYTOK ? AKKOR PEDIG ÁLLATKERTBEN A HELYETEK CIGÁNYOK ! EGÉSZSÉGES POLITIKÁT KÖVETELSZ ? ÉN IS ! MÁR RÉGEN MEG LENNE OLDVA A MAGYAROK PROBLÉMÁJA A CIGÁNYSÁGGAL SZEMBEN ! NEM ÉLŐSKÖDNÉTEK RAJTUNK VÉGRE, VAGY DOLGOZNA ÉS TANULNA A CIGÁNY, VAGY ÉHENDÖGLENE !

csibo: ...
panon te isten barma mikor huzod mánki a segedböl a fejed???
21

HA NINCS ÉRVE EZEKRE A DOLGOKRA A CIGÁNYNAK, AKKOR RÖGTÖN POFÁZNI KEZD ! EZEK A CIGÁNYOK !

csibo: ...
ursa és pannon mint mondotam nem azalvanagond hogy kimitmond hanam itt a hangsuj az onvan hogy menyien is atákmánelö az eu-us képviselök bár harci olvasva a hsz-d kelet a piac asokkszemétnek amit megetetnek velünk dearomakérdés szerintem a gazdasági dolgokal valo ösze boronálása enél a ciknél neméletszerü szerintem debár nembántásként mondom de ábra is ösze kegveri a faji alapon történ gyilkoságot a haszonzerésböl elkövetett gyilkoságokal
30

2010, November 15 14:31

A CIGÁNYNÁL EZ A KETTŐ MÁR ÖSSZEOLVADT ! ELÉG CSAK AZ ÖREGEK ELLENI CIGÁNYTÁMADÁSOKAT MEGNÉZNI, VAGY A VEREKEDÉSEKET MEGVIZSGÁLNI, MIKOR A CIGÁNY FALKÁBA TÁMAD NEKI AZ EGYSZÁL MAGÁBAN LÉVŐ MAGYARRA ÉS KÖZBEN MÉG EZ A HORDA KI IS RABOLJA A SZERENCSÉTLEN MAGYART !

C-PRES - MTI