Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 29., szombat

Hurrá ! De sok tizenéves alsótagozatos marad !

Ismét visszaállítanák a buktatás lehetőségét az alsó tagozaton PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-29 09:47
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Ismét visszaállítanák a buktatás lehetőségét az alsó tagozatonMár szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől a kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa a közoktatási törvény módosítását célzó indítványában.







A parlament honlapján pénteken közzétett javaslat rögzíti, hogy az első évfolyamon félévkor és év végén, a második évfolyamon félévkor szöveges minősítéssel kell kifejezni, hogy a tanuló kiválóan, jól vagy megfelelően teljesített, illetve felzárkóztatásra szorul. A másodikban év végén és a további évfolyamokon a tanulókat osztályzással értékelik, de az iskolai pedagógiai programban elő lehet írni a szöveges értékelést is.

Hoffmann Rózsa a módosítást indokolva kifejtette: a jelenlegi törvény az 1-4. osztályos tanulók esetében az iskolát, illetve a pedagógust a kizárólagos szöveges értékelésre kötelezi. Az intézkedés idegen az általános hazai pedagógiai gyakorlattól, nem ad választ a tanulók és a szülők jogos kérdésére, amely szerint tudni szeretnék, hogy a gyermek eredményei hogyan viszonyulnak az elvárthoz, illetve a többiekéhez. Az előre megadott sablonok szerinti minősítés értékelési-önértékelési zavarokhoz vezetett, a szülőket elégtelenül tájékoztatta, és komoly társadalmi és szakmai ellenállásba ütközött – mutatott rá a szakpolitikus.

A kereszténydemokrata képviselő, aki várhatóan az oktatást felügyeli majd a Nemzeti Erőforrás Minisztériumában, kitér arra is javaslatában, hogy a tanuló az iskola magasabb évfolyamába, illetve szakképzési osztályba akkor léphet, ha az előírt tanulmányi követelményeket sikeresen teljesítette. A tanuló az első évfolyamon csak abban az esetben utasítható évfolyamismétlésre, ha a tanulmányi követelményeket az iskolából való igazolt és igazolatlan mulasztás miatt nem tudta teljesíteni.

Ha az iskola szakképzési évfolyamába való lépés előfeltétele az érettségi vizsga megléte, a tanuló akkor is megkezdheti tanulmányait a szakképzési évfolyamon, ha a vizsgát megkezdte, de nem fejezte be. Tanulmányait azonban az adott évfolyamon csak akkor fejezheti be, ha a tanítási év első félévének utolsó napjáig az érettségi bizonyítványt megszerezte.

A módosítás megerősíti, hogy az alapfokú nevelés-oktatás szakasza az első évfolyamon kezdődik, és a nyolcadik évfolyam végéig tart. Az alapfokú nevelés-oktatás szakasza négy részre tagolódik. Az első évfolyamon kezdődik és a második évfolyam végéig tart a bevezető, a harmadik évfolyamon indul és a negyedik végéig tart a kezdő, az ötödik évfolyamon kezdődik és a hatodik évfolyam végéig tart az alapozó, a hetedik évfolyamon indul és a nyolcadik évfolyam végéig tartó a fejlesztő szakasz. A változtatást az jelentené, hogy az alapozó és a fejlesztő szakaszban a tanítási órák legfeljebb 25 százalékában „nem szakrendszerű” oktatás is folyhat. A hatályos törvény előírja, mikor, milyen arányban folyhat nem szakrendszerű és szakrendszerű oktatás.

A javaslat elfogadása esetén hatályát veszti a jogszabály azon passzusa, amely szerint a 2008/2009–2010/2011. tanítási évben az ötödik-hatodik évfolyamon a nem szakrendszerű oktatás megszervezhető oly módon is, hogy az e célra felhasznált idő csak az összes kötelező óra húsz százalékát éri el. Szintén kikerül a jelenlegi törvényből, hogy a 2012–2013. tanítási év végéig az ötödik-hatodik osztályban, továbbá emelt szintű oktatás esetén az első-negyedik évfolyamon, a nem szakrendszerű oktatásban pedagógus-munkakört tölthet be az a tanár, aki 2004. szeptember 1-jéig legalább öt év gyakorlatot szerzett az első-negyedik évfolyamon. A jogszabályi változtatások, ha az Országgyűlés elfogadja a javaslatot, szeptember 1-jén lépnek hatályba.

A PDSZ üdvözli

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) üdvözli a közoktatási törvény Hoffmann Rózsa (KDNP) által javasolt módosítását, amely végre a pedagógusokra bízza a gyermek előmenetelét, és az évfolyamismétlés kérdését.

Kerpen Gábor, az érdekvédelmi szervezet elnöke az MTI-nek pénteken elmondta, a javaslatban a szöveges értékelés tervezett új szabályozása is megfelel a szülői elvárásoknak a pedagógusok tapasztalata szerint. Emlékeztetett arra, hogy PDSZ a buktatás tilalmáról és a szöveges értékelés kötelezővé tételéről szóló szabályozás visszavonását kérte, már annak megalkotása óta.

Üdvözölte, hogy értelmezésük szerint a nem szakrendszerű oktatás kötelező jellege is megszűnne ötödik és hatodik osztályban, ugyanakkor fontosnak tartotta, hogy érdemi egyeztetést folytassanak hetedik és nyolcadik osztályra vonatkozóan a nem szakrendszerű oktatás lehetővé tételének okairól.



C-PRESS - MNO




Na vajon ez a kiskölyök hányadik osztályig jut el ? Ha tényleg igaz a hír, akkor a nyolcadik osztály elvégzése után kaphat bárki jogosítványt. Lehet hogy a kisebbségnek a jelentős részének nem lesz jogosítványa, mert a felső tagozatba nem is jut be ? A cigányszármazásúaknál ugyanis nem nagy jelentőséggel bír az általános iskola, nem baj, majd őket is segélyezzük felnőtt korukba ! De én a választói jogokat is minimum a 8 általánoshoz kötném, az az érzésem hogy nem lenne nagy szavazati erő a kisebbségnél. Végre valahára a tudás érvényesül, nem pedig az a liberálisnak nevezett takony felfogás marad az oktatásban, így az eleve alacsony szellemi színvonalú egyedek kihullanak, legyen az magyar vagy cigány, vagy bármilyen más kisebbség. Hajrá kisebbség, itt a nagy lehetőség !

Pintér szakmaisága !

Pintér szerint nincs cigánybűnözés PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-28 08:32
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Pintér szerint nincs cigánybűnözésSzakmai barátság fűzi a volt budapesti rendőrkapitányhoz, Gergényi Péterhez, így nem akarja megítélni a munkáját, azt másokra bízza. Ezt mondta bizottsági meghallgatásán Pintér Sándor. A leendő belügyminiszter ugyanakkor azt ígérte: minden adatot átadnak a 2006 őszi tüntetések rendőri intézkedéseit vizsgáló bizottságnak. Azt is mondta: nincs cigánybűnözés.







Pintér Sándor leendő belügyminisztert négy bizottság is meghallgatta.



- Személyes vagy egyéb kapcsolatban áll-e Gergényi Péterrel? – Ezt tudakolta a miniszterjelölttől Gulyás Gergely fideszes képviselő. Arra volt kíváncsi, mit gondol a 2006 őszén történt rendőri intézkedésekről.



- Szakmai barátság fűz Gergényi Péterhez. Ezért az ő tevékenységének a megítélésére úgy gondolom, hogy szubjektív okokból, közvetlenül én nem lennék alkalmas – mondta Pintér Sándor, emiatt jobbnak látja, ha a rendőri vezetők felelősségét a történtek tisztázását célzó bizottság állapítja majd meg. Azt ígérte: minden adatot, jegyzőkönyvet, rögzített rádióbeszélgetést átad a Balsai István, fideszes képviselő vezette bizottságnak.



- Osztja-e Ön a Jobbik álláspontját, hogy ma Magyarországon létezik cigánybűnözés? Ezt egy szocialista képviselő kérdezte tőle. – Azt gondolom, hogy nem azt kell nézni, hogy cigány vagy nem cigány – válaszolta.



Pintér Sándor azt mondta: nem származástól, hanem anyagi helyzettől függ, hogy a legszegényebbek gyakran hasonló bűncselekményeket követnek. – Életszínvonalban, akik az alsó tizedben vannak hasonlóan és szinte azonos módon bűnöznek. Teljesen lényegtelen, hogy ebbe az alsó decilisbe utána, hogy kik tartoznak bele.



Több bizottságot járt körbe Navracsics Tibor, közigazgatási és igazságügyi miniszterjelölt is. Ő is beszélt az új kormánynak a közbiztonság helyreállítását célzó terveiről. Azt mondta: új büntető törvénykönyvet akarnak.



- Önmagában a szigorúbb büntetőtörvénykönyv nem oldja meg a közrend, közbiztonság problémáit. De úgy érzem, hogy ez egy fontos jelzés lenne a mi részünkről a békét szerető, békés polgárok felé is: nagyobb biztonságban érezhetik talán a javaikat – mondta.



Szerinte egyébként ez nem ideológiai kérdés, a békés hétköznapok megteremtése függ tőle. Mindkét miniszterjelölt kinevezését nagy többséggel, általában az MSZP és a Jobbik képviselőinek ellenszavazatai mellett, támogatta minden bizottság.



C-PRESS - tv2

Pintért már ki sem szabadna nevezni, mert nincs tisztába a cigányság dolgaival ! Tudatlan és tájékozatlan, nincs tisztában az országban dúló közállapotokkal ! Nevetséges az állítása a cigánybűnözéssel kapcsolatban, így pedig nem sok jót jósolok az ő tevékenységével szemben, nesztek Fityeszes szavazók, ti szavaztátok be. Már az előző kormány idején végzett munkája sem volt fényes teljesítményű ! Nesze Pintér, itt a cáfolat a röhejes kijelentésedre ! Orbán, Orbán, mit vagy kit szakítottál a szerencsétlen magyarok nyakába ?




Úgyvélem Pintér úr, hogy ebből a riportból kiderül az, nem is a cigányok bűnöznek, hanem a norvégok ! Lehet hogy ön nem alkalmas ezek után erre a tisztségre ? Fidesz, vezetők ! Van eszetek hogy ilyen embert ültettek a nyakunkba ? Vagy esetleg elment ? De következen egy másik videó is ebben a kérdésben. Pintér figyelj !




Pintér, Pintér, hol élsz te ? Nem köztünk az egyszer biztos ! Meddeig tart ez a nagy bűnüldözési kedved, remélem nem csak az önkormányzati választásokig ? Aztán vissza a régi sémához, újból kezdődik a cigányok seggének nyalása ? Van egy rosz érzésem, a rátok szavazok kibaszottul meg fogják még bánni a szavazatukat ! Még hivatalba sem léptél Pintér, de már két kurva nagy hibát elkövettél, az egyik Gergényi volt, a másik ez. És még van négy év belőled ! Vagy nem ? Esetleg az ellenetek tüntetőknek most már nem a szocik fogják kilövetni a szemét, hanem ti ? Mert ez után a nyilatkozat után nem lehet sok reményt fűzni a Fideszhez sem ! Lehet hogy nem is lesz négy évetek ? Gárdát azért könnyebb hajszolni ugye ?