Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. augusztus 12., csütörtök

Kövér Laci ébredezik !



Mi a 3.14csa ! Ébrednek a nemnormális magyar politikusok, rájöttek arra hogy cigányság egy élősködő, tróger rohadék ? Soha nem dolgozó, rabló, gyilkos, segélyre váró fajta ? Brávó Kövér László ! Végre kinyílt a szemed ! De akkor meg mi a f@sznak kell még ilyen hivatal ennek a népnek nevezett hordának ?


Cigányügyi bizottság alakul ?

Rendben ! De nem értem hogy ennek a primitív aljadékoknak minek ?

Cigányügyi bizottság alakulRövid és hosszútávú terveken dolgoznak majd a roma lakosság felzárkóztatására.


Két új, tárcaközi bizottság alakul: az egyik a társadalmi felzárkózási és cigányügyi, a másik pedig a nemzetpolitikai tárcaközi bizottság - közölte Nagy Anna a kormány szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten. A kormányszóvivő hozzátette, emellett "kiszélesítik" az európai koordinációs tárcaközi bizottságot.



A társadalmi felzárkózási és cigányügyi tárcaközi bizottság olyan állandó testület lesz, amely a magyar cigányság felzárkózását kívánja ösztönözni, ennek érdekében összehangolja a kormányzati intézkedéseket. Feladatai közé tartozik a hosszú távú nemzeti stratégia megalkotása, valamint egy rövidtávú akcióterv kidolgozása - ismertette Nagy Anna.

A nemzetpolitikai tárcaközi bizottság célja pedig, hogy a határon túl élő, illetve a világban szétszóródott magyarságot érintő kormányzati döntéseket összehangolja.



C-PRESS - fn.hu

Ezeket felzárkóztatni ? Minek ? Kiért ? Hogyan ? Ha az UNIÓ-nak kellenek, hát Isten neki, vigyék őket ! Nekik sem sikerült, akkor meg miért velünk akarnak kísérletezni ?
Ezeket sokszáz év alatt sem lehetett, most meg már szerintem a magyar társadalom is leszarja az ez irányú kísérleteket ! Joggal !

Nem eleget adóztunk már ezekért az úgynevezett nomádokért ?

Ronin igaz írása a cigányokról ! Egy tanulságos mese !

Kedves gyerekek!

Kérlek benneteket nézzétek a kivetítőt, mert egy kis ismertetőt tartanék nektek arról a vészről, mely több áldozatot szedett, mint a himlő, a bubópestis és a spanyolnátha együttvéve.
A cigányokról beszélünk.
Mint azt ismeretterjesztő újságokból tudjátok, a feketehimlőt a civilizált ember tulajdonképpen eltörölte a Föld színéről, csupán laboratóriumi minták maradtak belőle.
A cigányokra is hasonló sors vár.
Ez a csürhe még 10 éve arról fantazmagóriált bilibe lógó kézzel, hogy majd az EU fog nekik területet VÁSÁROLNI :DDDD, ahol megalapíthatják "Cigányországot".
Az értelmes emberek nyerítve röhögtek rajta, meg azon a szánalmas kísérleten, hogy ezt Alaszka megvásárlásához hasonlítgatják.
A cigány általános ostobaságához háttérinformáció, hogy míg az előző esetben Oroszország adta Alaszkát és kapott pénzt, míg USA fordítva felállás jött létre, ezek a beltenyésztett hullazabálók azt hiszik, hogy nekik majd a két szép szemükért fog akárki egy országot összehozni. Bár nem is olyan irreális, ha azt vesszük, hogy hol tartanak és mennyit dolgoznak érte. Mindenesetre borítékolható volt, hogy a "cigányoktól való megszabadulás" valami egészen mást fog jelenteni.
Mikor "vezető értelmiségijeik", vagyis azok, akik csak félig voltak analfabéták, az EU vezetőihez járultak ezzel a hatalmas ötlettel, olyan testületi visító röhögés fogadta őket, hogy fél órára egész Belgiumban megállt az élet.
Eztán azt gondolták, legyen meg a tetveknek! Finn-spanyol-francia-olasz bizottság alakult a téma legkiválóbb szakértőiből, majd végre valahára komoly politikai nagytakarítás után Magyarország is kiküldte sokat tapasztalt, sokat látott delegáltjait.
Egy istenhátamögötti helyen létrehozták a legeslegnagyobb gettót, amit a világ valaha látott. Ez lett "Cigányország". A retkek arénáztak, hogy "Cigányországba" mindenki csak vízummal mehessen, ebből is lett valami. A gettóba csak nagyon szigorú védőoltások igazolásával mehetett be az a balek, akinek nem volt jobb dolga, opcionálisan vegyvédelmi ruhát vehetett.
Ékszereket, órákat, műszaki cikkeket, telefonokat, fém fogtöméseket az őrzött kijáratoknál a technikai személyzet (őrség) vette át megőrzésre.
"Cigányországba" terveztek kocsmákat, játéktermeket, iskolát, óvodát, színházat, könyvtárat, múzeumot is, de mivel csak az első kettőre volt szükség, a többi intézény is lassan átalakult.
A cigányokat ekkor érte el a vég.
Eleve alkalmatlanok voltak mindenféle termelőmunkára, szintúgy egy bármilyen társadalom önálló fenntartására, inkább a többi ország etette őket. Gondolták, így volt ez eddig is, most viszont legalább nincsenek itt nálunk. Viszont mivel hermetikusan elzáródtak a külvilágtól, a cigány alapvető ösztöneinek kiélésére egyre kevesebb alkalom kínálkozott. Eleve csak egymást gyilkolhatták, valamint az ellopható tárgyak száma is véges volt.
Szintén problémát jelentett, mikor az öreg Kalányos bácsi hívta ittapirosholapirosozni a kis Kolompár Ronaldinnyót, erre a rajkó azt mondta, csak ha előbb te játszol nálam.
Szóval "Cigányország" lakosai megtették azt, amire a civilizált világ ötszáz éve képtelen volt: kipusztították a cigányokat.
"Cigányország" földjéről eltüntették a felső réteget és amerikai-orosz-francia űrproject keretei közt kilőtték a kozmoszba. A rekultíváláshoz a legkiválóbb magyar erdőtalajt használják, a munkálatok befejezését két év múlva tervezik.
Így a spanyolnátha és a feketehimlő hét lakat alatt őrzött fiolái mellé odakerült egy ketrecben egy büdös, koszos kis rajkó arra az esetre, ha esetleg valamikor a távoli jövőben ez a rákfene újra felütné a fejét legyen miből védőoltást csinálni.
A kututóorvosok nagyon vigyáznak, nehogy megharapja valamelyiküket.

Egy millió cigány gyílkólja el nyómja a Magyarókat! Pedig mi nem is bünözünk csak egy nagyon nagy részűnk a tőbbi Róma mind becsűletes segílyes!!!!

Ez az igazság:

Egy millió cigány gyilkolja el nyómja a Magyarokat! Pedig mi nem is bűnözünk eleget, csak egy nagyon kis részűnk dógózik, a tőbbi Róma mind becsűletes tolvaj, rabló, gyilkos!!!!!4!!!
Magyar állampolgárként nem foszthatják meg a romákat egyenjogúságuktól csak azért, mert egymillió cigányból az összes cigány mocsok képtelen betartani a törvényeket, ugyanis ők sem ítélnek el kilencmillió magyart azért, mert közülük kevés bünöző akad,míg a cigány magyarokat ver, gyilkol, megaláz, félelemben és nyomorban tart.

És ez pedig a hazugság a nácik hazáról !

Egy millió magyar gyílkólja el nyómja a Rómákat! Pedig mi nem is bünözünk csak egy nagyon kis részűnk a tőbbi Róma mind becsűletes!!!!!4!!!
Magyar állampolgárként nem foszthatják meg a romákat egyenjogúságuktól csak azért, mert egymillió cigányból ötezer cigány férfi képtelen betartani a törvényeket, ugyanis ők sem ítélnek el kilencmillió magyart azért, mert közülük egymillió cigányokat ver, gyilkol, megaláz, félelemben és nyomorban tart.

Legszarabb Róma kőltő Csík Ferenc arol a Náci Sertés cigányok hogy hazudnak a rendőrröl, aki rá úszított egy kútyát a rühedék Rómákra!!!!

Legjobb Róma kőltő Csík Ferenc arol az Igaz és Hős rendőrröl aki rá úszított egy kútyát a ingyenélő Rómákra!!!!
A Mocskos rasszista pribékek,mit keresnek a cigáyság putri kötelékében?
az ilyen szarházi mocsok cigány járassa le a többi "becsületes" cigányt.
Azt a randalírozó cigányokat börtönbe kell csukni,de előtte le kell verni róla a húst,had tanuljon a féregje!

A Rendőr ellen eljárás indul és lehet,hogy ki is rúgják,mert megvédte magát a koszóscigány ellene!
Hogy mer egy magyar rendőrre a rühedék cigány kezet emelni a féreg rasszista elmebeteg.
Miért nem köti fel magát egy fára!
Ezt kellet volna tarkón lőni,nem a becsületes rendőrt.

Itt az eredeti hazugság !

Legjobb Róma kőltő Csík Ferenc arol a Náci Sertés rendőrröl aki rá úszított egy kútyát a Rómákra!!!!
A Mocskos rasszista pribékek,mit keresnek a rendőrség kötelékében?
az ilyen szarházi mocsok rendőr járassa le a többi becsületes rendőrt.
Azt a randalírozó rendőrt börtönbe kell csukni,de előtte le kell verni róla a húst,had tanuljon a féregje!

A Rendőr ellen eljárás indul és lehet,hogy ki is rúgják,mert magyar ellene!
Hogy mer egy magyar cigányra kezet emelni a féreg rasszista elmebeteg.
Miért nem köti fel magát egy fára!
Ezt kellet volna tarkón lőni,nem a becsületes rendőrt.

Fórás: http://portal.c-press.hu/201008107083/videogaleria/rakuldte-kutyajat-a-rendor-a-roma-szorakozokra-videok.html#comments
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: kedd, augusztus 10, 2010 5 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Legjobb Róma kőltő Csík Ferenc (Sodan): Cigányok = büdös dögök,egy porszemek,szemetek,tetvek,Élősködők

Legjobb Róma kőltő Csík Ferenc (Sodan): OCÖ = büdös dögök,egy porszemek,szemetek,tetvek,Élősködők
A OCÖ is mit tesz?
Csak a magyarok ellen uszít,
közbe meg összevesznek a koncon .
Nagy cigányok! Német fasiszta náci eszmékkel.
Messziről szép,de közelről büdös dögök,egy porszemek,szemetek,tetvek.
Élősködők.Becsapják a tudatlan, hülye, élősködő cigány népet.

És itt a hazugság !

Legjobb Róma kőltő Csík Ferenc (Sodan): Jobbik = büdös dögök,egy porszemek,szemetek,tetvek,Élősködők
A jobbik is mit tesz?
Csak a cigányok ellen uszít,
közbe meg összevesznek a koncon .
Nagy magyarok! Német fasiszta náci eszmékkel.
Messziről szép,de közelről büdös dögök,egy porszemek,szemetek,tetvek.
Élősködők.Becsapják a tudatlan népet.

Fórás: http://portal.c-press.hu/201008087072/belfold/-kitaposnam-a-beled-felreerthettek-zagyva-gyulat.html#comments
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szerda, augusztus 11, 2010 10 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Glimbó szét csap a C Pres ál Magyarai kőzőtt!!!

Glimbó szét csap a C Pres ál Magyarai kőzőtt!!!
na most szét csapok kösztetek buzi csicskák!
Te more nevü köcsög ha magyar volnál tudnád hyogy minden magyar most jogosult a vérboszura tárgyalás nem is kéne
Csak neked mer egy köcsög csicska vagy! Fel kéne nyomni a segedbe egy szálkás kocsirudat és ugy végig kocsikéztatni! Ne is legyél a tárgyaláson nincs rá jogod!
Renoval meg a bizi német náci imádo átkotok visza szál rátok mer a magyar harcosrol az le jön föleg ha isten félö katolikus és a családja is bölcs!
Éljenek az igaz lelkü magyarok!
Halál a megalkuvo náci segnyalo bünös lelkü magyar utánzatok!
Ja és ha iténel kel gyere hozám tölem kapsz

Ne aggódj cigány !

Romagyilkosságok: feldolgozható a trauma?
2010-08-12 10:20
Betűméret: Kicsi: Nagy:


Milyen motiváció állhat a romagyilkosságok mögött? Mennyire sokkolja az eset a gyilkosok környezetét és a társadalmat? Feldolgozható a társadalmi trauma? Dr. Finszter Géza, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa válaszolt.









Milyen motiváció állhat egy ilyen sorozatgyilkosság mögött? Mi kell ahhoz, hogy valaki több, számára ismeretlen emberrel végezzen?

A sajtótájékoztatón meglehetős általánosságban fogalmazott a rendőri szakértő félelemkeltésről és bosszúvágyról. Jó lenne tudni, hogy mennyire sikeres a nyomozás az indítékok feltárásában. Ez egyrészt azon múlik, hogy az elkövetők hajlandóak-e, és képesek-e számot adni a saját céljaikról.

Ebben az ügyben azon kívül, hogy milyen szörnyű hat ember halála pont az a nagy kérdés, mi visz rá felnőtt embereket arra, hogy általuk nem ismert férfiakat, nőket, gyerekeket meggyilkoljanak. Én is csak kérdezni tudok. Bár volt egy hipotézisem idestova egy éve. Úgy fogalmaztam, hogy ezek világnézeti, rasszista ideológiai indíttatású cselekmények lehetnek. Ez a feltételezés nem dőlt meg, de az eddigiek alapján, nem is erősödött. Bár még hátra van a vádemelés és a bírósági szakasz is, úgyhogy ez változhat.

A gyilkosok, illetve a meggyilkoltak környezete hogyan dolgozza fel a traumát, amit egy ilyen eseménysor kivált? Egyáltalán traumatizálhatja ez őket?



Remélhetőleg egészséges emberek veszik körül ezeket a gonosztevőket is, akikben nyoma marad az esetnek. Nekem volt már olyan tapasztalatom, amikor nem a bűncselekmény volt meghatározó, hanem az elkövetők mentegetése. Nem akarták problémaként elfogadni, hogy emberek képesek szörnyűségeket elkövetni, miközben ordas eszmékért harcolnak.

Akik ezekhez a harcos eszmékhez nagyon közel álló tanokat hirdetnek, azoktól nem várható, hogy elborzadjanak. Valószínűbb, hogy olyan magyarázatot fognak keresni, amivel ezek a cselekmények távol tarthatóak az ő "szent" ideológiai felfogásuktól. Vagyis, ha valaki rasszista, akkor szeretne megmaradni rasszistának. Csak egy kissé kínos, hogy gyilkosokkal van egy ideológiai platformon, ezért a jobb ízlésű rasszisták megpróbálnak fenntartani valamiféle távolságot, míg a kevésbé finnyásak egyszerűen vállalják.

Én nagyon bízom benne, hogy ez egy abszolút kivétel, egy olyan szélsőségesen extrém jelenség, ami nincs benne a társadalomban, de még azokban az előítéletekben sem, amelyek elvezethetnek idáig. Én még abban is reménykedek, hogy tanulságként szolgálhat ez az eset azoknak az embereknek, akik a tisztességes gondolkodás határmezsgyéjén szeretnek tartózkodni.

A mindennapi emberek életére milyen hatással van egy ilyen sorozatgyilkosság? Mennyire bolydult föl a magyar társadalom az esetet látva? Mennyire viszonyulunk az ügyhöz másképpen, más nemzetekhez képest?

Vannak a társadalomnak válságos időszakai, amikor bizonyos konfliktusokat nem tud jól kihordani. Amerikában ilyenek voltak a hatvanas évek. Akkor rasszista indítékú támadásokból volt nem is egy, amely napvilágra került. Óriási társadalmi mozgalmak indultak el, és a társadalom gyakorlatilag átalakult. Tehát a hatás nagy volt, de hozzá kell tenni, hogy ezek ritka történelmi pillanatok, olyanok, amikor az egész társadalom válságként éli meg ezeket a konfliktusokat. Mi nem álltunk messze ettől érzéseim szerint.



Az lenne jó, ha a társadalom ki tudná hordani az esetet. Ezért volt fontos, hogy a köztársasági elnök mikor és hogyan reagált az eseményekre, és ugyancsak ezért fontos, hogy minden párt kivétel nélkül nyilvánuljon meg és ítélje el a történteket. Nagyon várnám, hogy a Jobbik azt mondja, ettől teljesen elhatárolódnak.

Fontos még megjegyezni, ez nem hétköznapi sorozatgyilkosság volt. Nem arról volt szó, hogy egy ámokfutó elkezdte lemészárolni a huszonéves nőket, ami szintén szörnyű lett volna. Viszont abban az esetben nem tekinthető a gyilkosság társadalmi ügynek, hiszen ott a gyilkos személyiségével van probléma.

Ami most történt, ahogy Sólyom László fogalmazott, a nemzet ügye. Így is kellene kezelnie mindenkinek.

Akkor inkább beszélni kell erről, mintsem megpróbálni felejteni?

Nagyon komolyan meg kell vitatni ezt az esetet. Napirenden kellene maradnia az ügynek. Ha lesz jogerős ítélet, én azt is el tudom képzelni, hogy akár egy parlamenti vitanap keretében kellene erről beszélni. A társadalomnak szembe kell néznie azzal, hogy Magyarországon egy ilyen eset megtörtént. Addig nem lehet megnyugodni, amíg pontosan meg nem tudjuk, milyen társadalmi működési zavar vezet oda, hogy olyan idióták fogjanak fegyvert, akik ilyesmire képesek.

Ha nem lesz vita, akkor pont a legfontosabb tanulságot nem vonjuk le az ügyből.

Van nemzeti trauma ! Amit a cigányok a mindennapunkban okoznak, elvégre másról sem olvasunk csak a rablásaikról, verekedéseikről, lopásaikról, gyilkosságaikról ! Ez az igazi trauma ! Te pedig, te féleszű kriminálpszihológus, menj a jó édes anyádba ! Mikor fogod vizsgálni azt a tényt, hogy az ócska cigányság milyen traumát okozott már eddig a magyar társadalomnak ? Már egy egészséges nemzet kibaszta volna innen őket a sok szemét, tetű, rabló, gyilkos, ingyenélő rohadékokat ! Elég csak a C-Presst olvasni, rajta a sok aljadék cigánnyal, illetve a hozzászólásaikkal és a magyargyalázásaikkal, rögtön tudja az ember hogy hányadán áll ezekkel a genetikai hulladékokkal ! Kövér László (Fidesz) is felismerte végre a cigányproblémát, és tisztában van azzal a ténnyel, hogy ezt a csürhét munkára nem tudja befogni ! Ezek vagytok ti cigányok !

C-PRESS - Hírextra