Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. március 22., kedd

Szerkesztés alatt !



Áládár hivatásos cigányrettegőnek a szavait is ki fogjuk elemezni, csak előbb összeszedem az idevágó videóanyagokat !

Most jöjjön Balogh államtitkár úr süketelése ! Ezt is ki fogjuk elemezni !



Balogh : Nincs több bűncselekmény Gyöngyöspatán mint máshol !


Ez moss mind arra megy........



Egy igazi köpönyegforgató polgármester Gyöngyöspatáról !



hunattila: ...
4

Ne haragudj egyetlen olyan setero, sem tudok, hogy par cigany elment magyar emberek csaladjaihoz, rajuk gyujtottak a hazat es menekulo gyerekeket lotek le hatulrol! Raadasul Kisletan is kozvetlen kozelrol lottek ra egy gyerekre! nehogy mar erre magyarazatot akarj talalni!

Hontalanattila ! Rengeteg esetet tudok felhozni a cigányság rasszizmusára ! A te eseti ismertetőd csak ezzel tud példálózni ! Mi van, te véresszájú cigány, csak ennyire telik ?






































Ez pedig a C-Press oldaláról való, ahol egy cigány dolgozni küldi a magyart, hogy az dolgozzon a fajtájára, azaz a cigányságra ! Íme az omniózusos idézet:
"Az egész megye cigányságával találják magukat szembe" PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-20 11:56

ZSURFI: ...
ÁBRA!! ITT VAGY? TE MÁSIK RABSZOLGA KUTYA? VAGY MEGINT DOLGOZOL?? EZ DICSÉRETES.JÓ KUTYA. OKOS.
DOLGOZZ,DOLGOZZ,HOGY NEKEM NE KELJEN. EZÉRT VAGY. KUTYA. TE ÖSZVÉR.
38

ZSURFI: ...
ÉS TE EICHMAN! REMÉLEM ÚGY JÁRSZ MINT A NÉV ROKONOD.
ÉS UGYAN ÚGY FOGSZ LÓGNI.TE ÖSZVÉR,RABSZOLGA KUTYA.
DOLGOZZ!!!!!! MERT ÉN NEM FOGOK, TE MEG AZÉRT VAGY.
39
ZSURFI: ...

Ez is ugyanattól a cigánytól van, csak más cikkből lett kimásolva a C-Pressről :

MSZP: a kormány vessen véget a cigányság kirekesztésének PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-22 07:25


DUGTÁL MÁR MA ?? TE ÖSZVÉR KURVA. JELENTKEZZ A CLUBBA. TUDOD MILYENBE? A FASZ KÁROSULTAKÉBA.

ADDIG MEG DOLGOZZ KUTYA!!!!

ÉS A SEGÉLYEMRŐL NE FELEDKEZZ MEG,IDŐBEN JÖJJÖN,MERT AZÉRT VAGY.

MAJD HA MÁS HANGNEMBEN BESZÉLSZ A NÉPEMRŐL,MAJD FOGLAK TISZTELNI,ÉS TALÁN KULTURÁLTABBAN ÍROGATOK NEKED,TE ÖSZVÉR KURVA. ADDIG IS: DOLGOZZ!!! ÉS POFA LAPOS.
7
Az újfasizmus ellen tüntettek a Kossuth téren PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-22 07:24
ZSURFI: ...
EZ BORZASZTÓ,HOGY EGY NŐBEN ENNYI GYŰLÖLET LEGYEN.
(VAGY JENŐ).EGY ESETBEN VAN EZ ÍGY HA KOMOLY FASZ KÁROSULT VAGY.PRÓBÁLJ MEG EGY GÁRDISTÁT LE SZOPNI,HÁTHA MEG NYUGSZOL TE ÖSZVÉR KURVA. ADDIG IS DOLGOZZ!!!! ÉS KUSSS!!!! ÉN ADDIG PIHENEK. JAA! A SEGÉLY IDŐBEN JÖJJÖN. FOGADD MEG A TANÁCSOM,ÉS DUGJÁL EGY JÓT.VAGY OLYAN CSÚNYA VAGY,HOGY MÉG EZEKNEK AZ ELCSESZETT KÖCSÖGÖKNEK SEM KELESSZ??.
13
Az újfasizmus ellen tüntettek a Kossuth téren PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-22 07:24

ZSURFI: ...
ZALAI ÖSZVÉR KÖCSÖG! EZ NAGYON FIKA VÁLASZ.MI VAN KI FOGYTÁL? BENNEM MÉG MINDIG VAN.NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK!!!! MERT A TÜCSKÖK ELHÚZZÁK A NÓTÁTOKAT. RABSZOLGA HANGYÁK.

DOLGOZZ KUTYA!!!! ÉS IDŐBEN FIZESS!!!
17
Az Amnesty International levele a gyöngyöspatai események nyomán azonnali és megfelelő lépéseket kér az állampolgárok egyenlő védelmére, elítél minden közösség elleni erőszakot, a rasszista indítékú erőszak kivizsgálását és megbüntetését kéri. Azoktól, akik csatlakoznak a levélíró kampányhoz, a jogvédők azt is kérik, hogy a Facebook-on cseréljék ki profilképüket a kampányhirdetések egyikére. Ezek is arra szólítják fel a magyar hatóságokat, hogy hazai és nemzetközi jogi kötelezettségeiknek eleget téve avatkozzanak be a törvényes rend fenntartása érdekében. Ezt az Amnesty már korábban, csütörtökön is kérte, közösen a Európai Roma Jogok Központjával és a Human Rights First nevű jogvédő szervezettel. A címzettek közt volt Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter, több parlamenti képviselő, valamint Kállai Ernő, a kisebbségi jogok országgyűlési biztosa.



Orbán Viktor kormányfő pénteken egyeztetett a cigányság helyzetéről Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárral és Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselővel, az Országos Roma Önkormányzat (OCÖ) vezetőjével. A megbeszélés után kiadott közleményben mindössze annyi áll: a felek egyetértettek abban, Magyarországon a rend fenntartása a rendőrség kötelessége.

Az origo.hu azonban úgy tudja: a találkozó eredménye, hogy a belügyminiszter megbízást kapott a Gyöngyöspatán is járőröző polgárőrökhöz hasonló szervezetek tevékenységének megállítására. A Heves megyei Gyöngyöspatán a Jobbik támogatását élvező Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai "járőröztek" fekete - a feloszlatott Magyar Gárdáéra emlékeztető - egyenruhában, távozásukkor pedig bejelentették, hogy legközelebb Hajdúhadházra mennek.



C-PRESS - Népszava Online

Orbán szerint a rendőrség elvégezte a feladatát Gyöngyöspatán

Orbán Viktor szerint Gyöngyöspatán csak azért nem lett nagyobb baj, mert a rendőrség elvégezte a feladatát.
"Ha a rendőrséget nagy erőkkel nem vezényeltük volna ki a kritikus helyszínekre, akkor ott csúnya történetek is megeshettek volna" - mondta a miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március elejétől csaknem három héten át járőröztek Gyöngyöspatán. Arról is beszámolt, hogy áprilisban pedig Hajdú-Bihar megyében, Hajdúhadházon terveznek hasonló tevékenységet folytatni.
A kormányfő azt is hangsúlyozta: "Ha bárki túllépi a magyar jogrendszer által számára nyitva hagyott lehetőségeket, akkor a rendőrség teljes tekintélyével és súlyával fog eljárni".

Azt vizsgálja Kállai, nem sérült-e a patai cigányok méltósága, amiért három hétig nem tudtak lopni

Vizsgálatot folytat Kállai Ernő kisebbségi ombudsman a március elején történt gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban - tudatta az országgyűlési biztos hivatala kedden az MTI-vel.
Az ombudsmani eljárás célja annak megállapítása, hogy "az állami szervek, hatóságok megfelelően jártak-e el a gyöngyöspatai események kapcsán, és mindent megtettek-e a helyi roma lakosság békés életkörülményeinek biztosítása és emberi méltóságuk védelme érdekében" - olvasható a közleményben.
A nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa a vizsgálat lezárultát követően nyilvánosságra megállapításait - írta az ombudsman hivatal, amely arról is tájékoztatott, hogy Kállai Ernő kedden találkozott Farkas Jánossal, a Gyöngyöspatai Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökével.
A gyöngyöspatai cigány közösség vezetői hétfőn petíciót juttattak el a kormányhoz, és tárgyaltak Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárral. A kisebbségi közösség tagjai azzal a kéréssel fordultak a kormányhoz, hogy garantálja a közösség "megvédését".
Kállai Ernő hétfőn, az antirasszista világnap alkalmából szervezett konferencián a Heves megyei településen történtekre utalva úgy fogalmazott: vannak olyan települések, ahonnan kivonult az államhatalom, magára hagyta az ott élőket, ezért "az állam szétcsúszik", s a kialakult helyzetben a hatalom késlekedése, hallgatása nyílt felhatalmazást ad a különféle mozgalmak szerveződésére, ami akár beláthatatlan következményekkel is járhat.
(MTI nyomán)