Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. június 29., kedd

Ismerkedjünk meg egy vad liberálissal !



Íme Fliegauf Benedek ! De hogy véletlenül se lehesen összekeverni ezt az érzékeny, kisebbségi problémákra érzékeny féleszű liberálist, itt van róla mégegy fotó !




Fliegauf Benedek: Cigánynak lenni ma Magyarországon maga a borzongás !

Fliegauf Benedek Wombját még be sem mutatták, de a rendező már hónapok óta járja az országot és amatőr cigány szereplőket keres következő filmjéhez. A Szállnak a varjak munkacímű film a közelmúlt cigánygyilkosságait dolgozza fel egy egyszerű cigánycsalád egy napján keresztül. A téma abszolút aktuális, és a filmnek már világforgalmazója is van, mégsem biztos, hogy az alkotók megkapják hozzá a magyar állami támogatást.









- Miért a Szállnak a varjak címet kapta a film? Kapcsolódik valamilyen konkrét vagy szimbolikus szinten a Szállnak a darvak című klasszikushoz?

- Nem kapcsolódik, ez egyelőre csak egy munkacím. Persze örülnék, ha kapcsolódna: az egy gyönyörű film.

- Eddig annyit tudok a filmről, hogy a közelmúlt cigánygyilkosságait dolgozod fel benne.

- Ez a film egy cigánycsalád egy napját mutatja be, kora hajnaltól késő éjszakáig. Átlagos nap telik el, semmi különös nem történik, csak a szokásos: gyilkosok portyáznak a környéken, és cigányokra vadásznak. Amikor történetünk kezdődik, addigra mindez már megszokott a környék lakói számára. A félelem annyira része a mindennapoknak, hogy már semmi különös sincs benne. Cigánynak lenni ma Magyarországon sokszor már önmagában is maga a borzongás. A gyilkosságok pusztán látványos kisülések. Az igazi feszültség sokkal mélyebbről ered: a hétköznapok szövedékéből. Talán ez az oka, hogy ez a realista anyag szinte önmagától pszichothrilleré szerveződött. Nem sokat kellett rajta szerkeszteni. Egy ilyen filmben a suspense nem egy megvalósításra váró forgatókönyvírói feladat, hanem a rasszizmus természetéből fakadó mintázat, amit egyszerűen ábrázolni kell.

- Hogyan született meg a film alapötlete, és mennyiben illeszkedik a valós eseményekhez a történet?

- Én három éve Németországban élek a családommal, és januárban azért jöttünk haza átmenetileg, hogy ezt a filmet elkészítsem. Nagyon megrázott ez a merényletsorozat, nem tudtam nyugton maradni, úgy éreztem, valamit csinálnom kell. Az aktuális filmterveimet leállítottam, a felkéréseket visszamondtam. Hazajöttünk, és azóta gyakorlatilag cigányok között élek. Kollégáimmal hónapok óta járjuk az országot, helyszínt, és szereplőket keresünk, válogatunk. Az "alapötletet" oda vezethető vissza, hogy amikor tavaly az Északi-tengernél a Womb-ot forgattam, az egyetlen kapcsolatom az volt Magyarországgal, hogy a Mozgó Világot olvastam. Tábori Zoltán cigánygyilkosságokat bemutató szociográfiái nagyon mélyre mentek. Ő egyébként azóta a film konzultánsa.



- Kik a film főhősei?

- A film hősei egyszerű romák. Egy középkorú anya egyedül neveli tizenegy éves fiát, és bimbódzó kamasz lányát. A nő magatehetetlen apját ápolja, és közben takarítóként dolgozik, a kamaszlány iskolába megy, a kisfiú a környéken csavarog. Útjaik napközben szétválnak tehát, és az lesz a kérdés, hogy találkoznak-e még.

- Hogyan válogattad a szereplőket, kik ők?

- A szereplőválogatás lassan öt hónapja tart. Iskolákba, cigánytelepekre járunk. "Válságövezetekbe", ahol kifejezetten nagy az etnikai feszültség, mint például Ózd, Miskolc környéke, éppen úgy elmegyünk, mint - mondjuk - az ezekhez képest idilli Alföldre. Nagyon intenzív élmény. Egyik pillanatban vidám cigányokkal beszélek, akik a falu főútján kertészkednek, a másikban meg a pokol hetedik körében találom magam, egy iskolában, ahol arra kérdésre, hogy mi leszel, ha nagy leszel, azt válaszolja egy roma kisfiú, hogy rokkantnyugdíjas. És nem viccel.

- Képi szempontból hogyan közelíted meg a történetet? Vizuális stílusában mutat majd rokonságot ez a film a korábbi munkáiddal?



- Lovasi Zoltán lesz az operatőr, aki a Rengeteg-et is fényképezte, és régóta várom, hogy újra dolgozhassak vele. A film kép világa sok mindenben hasonlít majd a Rengeteg-éhez, kézikamerát használunk, de ezt nem videóra, hanem super 16-osra forgatjuk. Már túlvagyunk sok próbafelvételen, ezek alapján állíthatom, hogy ez a képi stílus szervesen hozzárendelődik ahhoz, amiről a film szól.



- Milyen jellegű zenéket használsz? A filmjeidnek te szoktad írni a zenéjét, ez most is így lesz?



- Kipróbálok majd különböző zenéket, de nem hiszem, hogy működni fog. A szereplők mozgásának, viszonyainak lesz egy erős zeneisége, belső ritmusa, amit kívülről érkező, komponált zenével, azt hiszem, csak összezavarnék.



- A film magyar producere, Muhi András azt mondta, hogy ez egy dokujátékfilm lesz, ami megközelítésében nagyon elüt majd a korábbi munkáidtól.

- András talán arra gondol, hogy ennek a filmnek sokkal erősebb a szociográfiai háttere, mint az eddigi filmjeimnek. Kétségtelen hogy most először nem csak a személyes történet, hanem maga a társadalmi ügy is nagyon fontos. De nem csak nekem: soha nem tapasztaltam ekkora nyitottságot, érdeklődést az európai partnerektől, mint most.

- Hogyan áll össze a film finanszírozása?

- Partnereink Franciaországban, Németországban értesültek a történtekről, és nagyon fontosnak tartják, hogy ez a film elkészüljön. A Match Factory a sürgősségre való tekintettel szinte azonnal döntött: világforgalmazói lettek a filmnek. A német Post Republic rögtön és nagy elánnal szállt be a filmbe. Az ARTE pre-sales pályázatára nyolcvan filmtervvel neveztek szerte Európából, a kört a múlt héten szűkítették: a Szállnak a varjak bekerült a tízbe, amiből végül majd négyet választanak. Jók az esélyeink. A magyar támogatás az eddigi filmjeim normatív támogatásából ered. Illetve eredne: a nagykuratórium nemsokára összeül és dönt az ügyben. Ha nem írják alá a szerződésünket, akkor az egész konstrukció összeomlik, mint egy kártyavár. Én mégis optimista vagyok, szerintem felelősségteljes emberek ülnek ott, akik remélhetőleg mérlegelik a prioritásokat.



- A tervek szerint mikor fogtok forgatni?

- Ez nem az film, amit sokáig lehet halogatni, az idén februárra tervezett forgatást eddig lehetett halasztani, és nem tovább, ha most nyáron nem állunk neki, akkor ez film soha nem készül el. De el fog. Valahogy el kell neki. Kicsit olyan ez, mint a gátépítés, amit a napokban láttam a Tiszánál: összehozza az embereket.



C-PRESS - Origo.hu

És a magyar áldozatokról mikor forgatsz ? Vagy az nem dúlja fel azt a kibaszott liberális lelkedet ? Nyald ki a seggem ! Ha pedig annyira rezdülsz az "ártatlan és üldözött" cigányságra, ajánlhatom hogy költözz közéjük ! A szarkavarásod és a többi elmebajosságod pedig tartsd meg magadnak ! Ha kéred, akkor szívesen adok neked témát, például bemutathatnád a Hétesi megölt utolsó magyar nénit, akinek a halála három cigánykölkön szárad ! Ezt miért nem mutatod be ? Szopd le az összes cigányt, ha neked ez tetszik, de ne hazudj olyanról amivel nem vagy tisztában ! Szerintem úgy lenne őszinte a filmed, ha az utcára és udvarra szaró cigányt is bemutatnád, és ha raj cigányok mentalitását is meg akarod ismerni, akkor ajánlhatom a nácik haza című blogot a szardarab blogírókkal egyetemben ! Na, ők a cigány véleményformálók ! Ép hozzád illenek ! De ajánlhatok más helyszíneket is a szegény cigánysággal szemben elkövetett rasszista támadásokkal kapcsolatban, példának okáért Németországban, az neked ugyis helyben van, vagy esetleg Finnországot, ahol még le is lövik a szegény megélhetési bűnöző cigányt ! De tudok mégjobbat neked ! Van egy egész rasszista ország, úgy hívják hogy Olaszország, képzeld, ott táborba zárják a cigányságot ! Vajon miért ? Van még pár helyszín a tarsolyomban, ha kéred akkor még mondok néhány helyszínt neked ! Az én adómból pedig ne finanszírozd a filmedet, én egy forintot sem akarok adni erre a baromságodra ! Ha pedig ezek után se vagy képes felfogni az agyaddal a mondanivalómat, akkor javasolhatom neked az elmeorvosi vizsgálatot ! De mivel tisztában vagyok a típusoddal, tudom hogy felesleges a lila ködöt elhajtani, az újra visszaszáll az agyadra, elborítja a ténylátásodat. Humanistának próbálod beállítani magad, de a látásmódod elég szubjektív, csak azt látod meg amit akarsz, a tényeket pedig gyorsan elfelejted ! Készítsd el a filmed, de a saját zsebedből, ne a kirabolt, meggyilkolt, megvert magyaroktól akard ezt az elmebajos filmed költségeit beszerezni ! Bár az Orbán érában könnyen adnak a magyarok adóiból ilyen szemétre, ez is jól mutatja az állami vezetés igazi arcát ! Orbán kéthetes határideje a cigánybűnözéssel szemben, na erről kéne filmet csinálnod ! Bemutathatnád hogy hogyan baszta át a népet a hazugságával.

De azért hogy lásd hogy mennyire érzékeny vagyok én is a cigányság problémáira, felteszek a filmedhez néhány vágóképnek, illetve egy zárófilmrésznek valót. Mindjárt kettőt is hogy tudjál belőle válogatni !

Az utolsó Hétesi magyar :



Esetleg van még egy zárófilm, a címe ez lehetne hogy Faddi cigány életképek ! Nagyon jól bemutatja a magas cigánykultúrát, a beilleszkedett cigányokat!



Végül következzék az általad olyan nagyon keresett rasszista magyaroktól egy kis zene ! Ők nyíltan kifejtik a véleményüket a dalaikban. Mivel a cigányok dolgai elviselhetetlené váltak a magyarságnak, így előbb-utóbb egyre nagyobb támogatottságot tudhatnak maguk mögött ! Nyilván nem véletlenül ! Nekem ugyan nem egyezik a véleményem velük, mert én a cigányság beilleszkedett tagjait elfogadom és embernek tekintem, de a deviánscigányokkal szemben viszont kőkeményen fellépnék. Jó ég, ezek szerint én is rasszista vagyok ? Ha igen, akkor bevállalom ! Nyíltan kimerem jelenteni hogy Jobbikos szavazó vagyok ! Miért ? Mert Orbán ígéretében nem bíztam, de mint kiderült igazam volt ! Álságos magatartása tovább bátorítja a cigányság deviáns részének a viselkedését ! A Jobbikot pedig ne keverd össze a szélsőjobbal, ugyanis nem azonosak, csak az Orbán agyában egy és ugyanazok, de hát mint tudjuk Orbán nincs tisztába dolgokkal, de az üres frázispufogtatáshoz és a Dakota közmondásokhoz nagyon ért ! Máshoz ? Ezt eddig nem igazolta ! Sokat nem várhat tőle a magyarság mintahogy a többi parlamenti párttól sem, kivéve talán a Jobbikot. Na, a következő filmet talán őróla kéne készítened, hidd el, rögtön megkapnád a pénzügyi támogatást a filmedhez ! Mindjárt javaslok is egy címet ehhez a filmhez. A címe ez lehetne: Orbán a törpe isten ! Lelkileg vagy testileg, ezt mindenki döntse el maga ! De most következzék a zene !



Vagy van még egy jobb és építő javaslatom, menj haza Németországba és örülj annak hogy nem a te asszonyodat, lányodat erőszakolják meg és rabolják ki a cigányok, esetleg még fel is gyújtják és megölik hogy ne maradjon tanú a mocskosságaikról ! Örülj annak hogy nem a te szüleidet ölik meg, verik meg és nem őket rabolják ki a cigányok ! Vagy nem őket csicskáztatja valami rohadt cigány ! Esetleg nem vernek össze és nem rabolnak ki a cigányok ! Örülj ennek és keres valami értelmesebb témát ! De legfőképpen ne hazudj a Magyarokról, hanem keresd meg az igazságot a cigányokról !


Fliegauf Benedek: Cigánynak lenni ma Magyarországon maga a borzongás !

Ez a mondat pedig így hangzik helyesen !
Magyarnak lenni Magyarországon maga a reménytelenség !

Így hazudik egy igazi cigány !

2010-06-29
Róma értelmíségi szabacság harcós Csíbó arol hógy a Magyar azaz Náci Gárdisták el menek pólgár örnek!!!!
MINDEN KÉTSÉGET KIZÁROAN IGYAKARJA A GÁRDÁT LEGALIZÁLLNI A JOBBIK és föleg lemészároltatni a romákat éjszaka macsak egy ijen holnap még egy és szépenlasan minden várost és települést ujbol támadnak a gárdisták igy vagyugy de kikezdik a romákat csak azért hogy polgár háborut idézenek elö MÉG SZERENCSE HOGY ORBÁN VIKTOR BEJELENTETE HOGY SEMIJEN FÉLKATONAI SZERVEZET NEM LEHET JELEN AZ ORSZÁG RENDCSINÁLLÁSÁBAN TÖRVÉNYTKEL HOZNI AMISUJJOS BÖRTÖNEL SUJTJA AZ ÉRTETLEN BAJKEVERÖ GÁRDISTÁKAT ÉS AZOK GAZDÁIT hagynikel hogy a rendörség végeze a dolgát börtönbe a tolvajokal és fajgyülölökel !!!!!

Ritka egy hazug, tényeket elferdítő szemét disznó vagy Csibó ! Ajánlom neked ezeket a videókat ! Az állításaid megcáfolására pedig már nem is pazarlom az időmet, elég csak ezeket a videókat megnézni, azok máris cáfolják a hazugságaidat !

Vajon kik is gyilkolnak ? Csak nem a cigányok ? Miért is lehet őket gyűlölni ?



A lopásaitokra pedig itt van a válasz ! Nem a magyarok a lopósabbak, hanem a svédek ! Vagy nem is ők hanem a cigányok ?




De hogy ne csak komor témákról írjak, teszek fel egy kis könnyed zenét, amely pihentetőnek tűnik. De ez a zene csak a 90%-tokra vonatkozik, a 10%-nyi cigányra nem akik beilleszkedve a magyar társadalomban valóban hasznos tagjává vált a közösségnek !



És legvégül itt van neked Csibó a főnököd, mentsd le, majd a kinyomtatott képével menj el vécére ! A többit ugye tudod ? Szartúró képe okozzon neked sok örömöt !