Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. november 16., kedd

Jó reggelt Magyar tesvéreim !

mr1 cigány: A Devla áldjon meg minden cigányt kivétel nélkül!!BÁTER!!
mr1 cigány: Jó reggelet Cigány testvéreim!!

ÍGY VAN MR1 ! A DEVLA ÁLDJON MEG BENNETEKET MINDEN ROSSZAL, ÉS ÁLDJON MEG BENNETEKET LEMUR HAJLAMMAL ! ÉS HA MÁR CSAK A CIGÁNYTESTVÉREIDNEK KÖSZÖNSZ CSAK TE HULLADÉK NÁCICIGÁNY, AKKOR ÉN PEDIG AZON MAGYAR TESTVÉREIMNEK KÖSZÖNÖK ÍGY, AKIK NEM NYALJÁK A CIGÁNYOK KOSZOS VALAGÁT ! SZEBB JŐVŐT MAGYAR TESTVÉREIM !

mr1 cigány a jogaikról pofázik !

mr1 cigány: Minden cigánynak üzenem hogy ugyanannyi joga van mint akármelyik Gádzsónak!!Ne érezze hogy "kisebb"lenne egy fikarcnyival sem!!

MI VAN CIGÁNY, A KÖTELESSÉGEITEKRŐL MIÉRT NEM POFÁZOL ? DE HÁT EZ TERMÉSZETES, HISZEN TI TESZITEK AZ SOKÉVSZÁZADOS KÖTELESSÉGEITEKET, RABOLTOK, GYILKOLTOK, FOSZTOGATTOK ELEGET !

mr1 cigány: Ha ti itt lehetttek ebben az országban, Miért ne lehetnénk??? Ez a miénk is nem csak a tiétek!!! Attól függetlenül hogy nem így gondoljátok!!

EGY LÓFASZT A TIÉTEK IS ! CSAK ANNAK A HÜLYE MÁRIA TERÉZIÁNAK KÖSZÖNHETITEK HOGY ITT VAGYTOK, AZ A FÉLESZŰ RAKOTT BENNETEKET A MAGYARSÁG NYAKÁBA, AHELYETT HOGY ELADOTT VOLNA BENNETEKET ROMÁNIÁBA RABSZOLGÁNAK, VAGY ELZAVART VOLNA BENNETEKET A PICSÁBA VISSZA ODA AHONNAN JÖTTETEK !

Cigány anya roma gyermeke, Magyar földön !

Cigány anya roma gyermeke, magyar földön
2010-11-15 18:34

Cigány anya roma gyermeke, magyar földönRoma, cigány vagy magyar? Magyarország legnagyobb kisebbségét nem könnyű néven nevezni. A „cigány" lehet bántó, hiszen a magyar nyelvben sokszor kapcsolódik hozzá pejoratív jelző, viszont a „roma" szó néha túl homályos és elidegenítő. A köznyelvet figyelve néha az az érzése az embernek, hogy „jó" cigány magyarul a roma, a „rossz" roma pedig a cigány.

EBBEN IGAZAD VAN, VALÓBAN CSAK AZT LEHET ROMÁNAK, AZAZ EMBERNEK HÍVNI, AKI EMBERKÉNT IS TUD VISELKEDNI ÉS ÉLNI, MÍG AZ A 95% TÉNYLEG CIGÁNY !

Emlékszem, amikor tizenévesen először vettem fel mindennél többre becsült matrózblúzomat, és mentem a gimnáziumba. Az első órán felszólított az osztályfőnök: „Álljon fel, aki cigány!” – nem értettem a kérdés okát, de gondolkodás nélkül elléptem a székem mellől, és színt vallottam. Piros tollal, szép, gömbölyű betűvel vésték a nevem mellé a C-t. C, mint cigány. Néhány hónappal később rájöttem, hogy ez a megjelölés azt jelenti számomra: kitaszított, megalázott, olyan ember, aki rosszabb másoknál.

HA EZ AZ ÁLLÍTÁSOD IGAZ LENNE, AKKOR MÁR 40 ÉV KÖRÜLI LENNÉL, TEHÁT EBBEN A C BETŰS HISTÓRIÁBAN HAZUDTÁL !

Mára néhányan úgy emlegetnek: a cigány írónő. Gondolom, ez tiszteletteljes megszólítás lehet.

ÍRÓNŐNEK AZÉRT NEM TARTANÁLAK, MERT NÉHÁNY ÍRÁST PAPÍRRA VETETTÉL.

„Anya, mi most mik vagyunk?” – kérdezte minap nyolcéves lányom. „Ó, ez könnyű kérdés! – de azért a fejemhez kaptam zavaromban. – „Magyarok. Nagyon is! Ide születtünk, ez a hazánk. Épp csak egy ecsetvonásnyi különbség van közöttünk, hogy színes legyen a világ, mint a szivárvány. Mestermunka” – mondtam mosolyogva.

TÉVEDÉS, NEM MAGYAR VAGY, HANEM CIGÁNY ! EZT KÁR TAGADNI. CSAK VALAMI VÉLETLEN FOLYTÁN ITT RAGAD A RETKES CIGÁNYBANDA, ENNEK A VÉLETLENNEK MÁRIA TERÉZIA A NEVE, KÁR HOGY NEM A DÖGVÉSZ PUSZTÍTOTTA EL IDŐBEN A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT, MIKOR AZ OSTOBA FEJÉBEN MEGSZÜLETETT AZ A GONDOLAT, HOGY EZT A HORDÁT LETELEPÍTI !

Belevághattam volna szómagyarázatba is, mert én már régóta tudom, mit jelent valójában a cigány szó, hasonlóan a román, a cseh, a német, a francia, elnevezésekhez. Jelentése: kitaszított, különálló, vándor. Vagy elmesélhettem volna, hogy a roma kifejezés embereket jelent, és magában foglal számtalan cigány népcsoportot (kalderás, churari, beás, romungro)… És ha nagyon okos anyukának akartam volna tűnni, hivatkozhattam volna a kutatásokra, melyek szerint a többségi társadalom a roma és a cigány kifejezéseket közel azonos mértékben használja. A romák között végzett felmérésből viszont az derül ki, hogy többnyire ők maguk a roma szó használatát szorgalmazzák.

SZORGALMAZZÁK NYUGODTAN A ROMA SZÓT, NEKEM AKKOR IS CSAK CIGÁNYOK MARADNAK, EMBERNEK HÍVNI ŐKET A LEGNAGYOBB HÜLYESÉG !

De inkább a nehezebb utat választottam: őszintén és egyszerűen válaszoltam neki.



„A nagyszüleim még cigányok voltak. – gondoltam végig. – Mi már csak finoman szólva: romák.” Pillanatnyi töprengés után eldöntöttem: nem szeretném, hogy az én gyermekeim már csupán magyarok legyenek. Mert a származásuk ajándék. Nem egy „ostoba” véletlen. Mindegy, hogy romának vagy cigánynak nevezik majd őket, tudniuk kell, hogy ők egy „Művész” alkotásai. Aki tudta, mit csinál. Nem az a lényeg melyik megnevezést használjuk, hanem az, hogyan. A cigány jelentheti ugyanazt, mint a roma: egy sajátos kultúrájú, színes hagyományú népcsoportot, amelyik többé teheti a magyar nemzetet, ahová született.

ÉN SEM SZERETNÉM HOGY MAGYARNAK HÍVJÁK A RETKES CIGÁNYT, HISZEN AZZAL MEGGYALÁZNÁK AZ IGAZI MAGYAROKAT, HISZEN ÖSSZEMOSNÁK A MAGYART A BŰNÖZÉSSEL, AMIT A CIGÁNYOK NAGYON NAGY TÖBBSÉGE ŰZ ! MARADJANAK CSAK CIGÁNYOK ! AZ BIZTOS HOGY SZÍNESKULTÚRÁJÚ, HISZEN ENNYIRE ÉLET ÉS TÁRSADALOMIDEGEN NÉP NEM LÉTEZIK MÉGEGY, HISZEN NEMRÉGEN MÉG EMBERT ETTEK, ÉLETELLEME A CIGÁNYOK NAGYTÖBBSÉGÉNEK A BŰN, ELLIK A PURGYÉKAT A VILÁGRA, DE SZARNAK RÁJUK ! EZ TÉNYLEG EGY SZÍNES, ÉS ITT A SZÓ EREDETI ÉRTELMÉRE GONDOLOK, EZ A NÉP, VALAHOGY NEM EURÓPÁBA VALÓK ! A KULTÚRÁJUKRÓL PEDIG NE IS BESZÉLJÜNK, MERT ILYET MONDANI A CIGÁNYOKRÓL HOGY KULTÚRÁLT NÉP, AZ EGYENEST ISTENKÁROMLÁS !

Minden embernek vállalnia kellene a származását, szégyenkezés nélkül. Én büszke vagyok, hogy a cigány anyám roma gyermeke lehetek, és majdan a magyar föld lehet a végső nyughelyem.

VÁLLALJÁTOK, NEM VÁLLALJÁTOK, NAGY SZÁZALÉKOTOK AKKOR IS CSAK CIGÁNY MARAD, A SZÓ LEGROSSZABB ÉRTELMÉBEN ! KB 5 %-KOTOKRA MONDANÁM CSAK AZT HOGY EMBER, A TÖBBIRE PEDIG CSAK ANNYIT, HOGY ÁLLAT ALATTI LÉNYEK !

C-PRESS - sosinet.hu