Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. november 26., péntek

Francia cigányok és a Romániai cigányok helyzete Franciaországban.

NÉZZÜK MEG ELŐSZÖR A CIGÁNYSÁGOT ÁRTATLAN ÁLDOZATNAK BEÁLLÍTÓ VIDEÓT, AMELY ELFERDÍTVE MUTATJA BE A CIGÁNYPROBLÉMÁT, TERMÉSZETESEN A CIGÁNYSÁG JAVÁRA.
Forrás: Duna TV






Reding szerint botrányos a romák helyzete Európában PDF Nyomtatás E-mail
2010-11-13 09:21
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Reding szerint botrányos a romák helyzete EurópábanBotrányos az, amilyen körülmények között a romák Európában élnek - jelentette ki pénteken Viviane Reding.
HONNAN TUDJA EZ A NAGYPOFÁJÚ REDING, HISZEN A CIGÁNYOK HELYZETÉT NEM LEHET FELMÉRNI, MERT AZ OTT FORGATÓ HÍRADÓSOKAT IS MEGTÁMADJÁK EZEK AZ ÁLLATOK ! ÍME EGY KIS ISMERETANYAG A CIGÁNYOK VISELKEDÉSÉRŐL !



Az Európai Bizottság jogérvényesülésért felelős tagja Svájc és az EU kapcsolatainak jövőjéről a svájci Lausanne-ban rendezett sajtókonferencián fejtette ki véleményét. Hangoztatta, hogy a romák helyzete minden európaira nézve botrányos.

"A legnépesebb európai kisebbség - 10 millió ember - teljes szegénységben él, nem jut hozzá a lakhatáshoz és gyakran az egészségügyi ellátáshoz sem."


INGYEN KAPOTT LAKÁSOKAT EGY ÉVEN BELÜL LEPUSZTÍTOTTÁK, AZ EGÉSZET ROMHALMAZZÁ VÁLTOZTATTÁK ! MINDEN ÉVBEN ÚJ LAKÁS JÁR NEKIK ? MAGYARORSZÁG NEM ENNYIRE GAZDAG, ÍGY HA ENNYIRE FONTOSNAK TARTJA REDING, AKKOR JAVASLOM HOGY A GAZDAG NYUGATI VEZETŐ ÁLLAMOK FINANSZÍROZZÁK EZT A SIRÁMÁT, NEKIK LEHET HOGY TELLIK RÁ ! A CIGÁNYOK IS JUSSANAK CSAK ÚGY LAKÁSHOZ MINT A DOLGOZÓ MAGYAROK ! AZAZ VÁSÁROLJANAK A MAGUK EREJÉBŐL !


Az alapjogi uniós biztos különösen azt találta felháborítónak, hogy a roma közösség gyermekei el vannak zárva az oktatástól.

Az Európai Bizottság alelnöke szeptemberben vitába bonyolódott a francia kormánnyal, amelyet azzal gyanúsított, hogy hátrányosan megkülönbözteti a Franciaországban élő romákat.
REDING ASSZONY NINCS A VALÓSÁGGAL TISZTÁBAN, MINT AZT A KÖVETKEZŐ VIDEÓ IS BIZONYITANI FOGJA. MAGYARORSZÁGON A CIGÁNYOK MEGTÁMADJÁK A MAGYAROKAT, MEGALÁZZÁK A FIATALJAINKAT, HA ITT EZT TESZIK, AKKOR VAJON FRANCIAORSZÁGBAN MIÉRT LENNÉNEK KÜLÖNBEK ?

ITT PEDIG MEGTEKINTHETI AZ INTEGRÁCIÓS FOLYAMATOKBAN RÉSZTVEVŐ CIGÁNYSÁG MAGYAROKHOZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSÁT ! ÍGY ÜZENNEK A MAGYAROKNAK AZ EMBERI MÉLTÓSÁGUKBAN MEGALÁZOTT SZEGÉNY CIGÁNYOK !


Reding asszony erre az esetre visszatérve reményét fejezte ki: a keletkezett feszültség segíthet nyilvánvalóvá tenni, hogy jogállamban élünk, és az állampolgárok mindannyian rendelkeznek jogokkal.
IGEN, ÁLLÍTÓLAG RENDELKEZNEK A MAGYAROK IS JOGOKKAL, DE A NAGY EGYENLŐSÉGBEN VALAHOGY NEM VESZI FIGYELEMBE SENKI SEM, ÍGY EZT A HÜLYESÉGET KÁR POFÁZNIA REDINGNEK, AKI CIGÁNYT VALÓSZÍNŰLEG CSAK FOTÓN LÁTOTT. MIÉRT NŐ A FESZÜLTSÉG ? TALÁN AZÉRT, MERT EZEKET AZ ÁLLATOKAT NEM LEHET KORDÁBAN TARTANI, HOGY ERRŐL IS LEGYEN KÉP, EZÉRT EZT A VIDEÓT AJÁNLOM ANNAK A FÉLESZŰ REDINGNEK !


Mint hangoztatta: "kötelességünk megoldani a végtelen szegénység kérdését, és azt, hogy a roma gyerekek is kapjanak oktatást".

Végezetül elmondta, hogy minden uniós tagállamot felszólított arra, hogy mutassa be a saját, a roma kisebbség integrációjára vonatkozó programját.



C-PRES - MTI

REDING BESZÉDE ELLEN AZ SZÓL, HOGY MAGUK AZ ÉRINTETTEK KÖPNEK AZ INTEGRÁCIÓS SZÁNDÉKRA, OKTATÁSRA. ELGONDOLKODTATÓ AZ IS, HOGY MIÉRT KELL A DOLGOZÓ TÖBBSÉGI TÁRSADALOMNAK FINANSZÍROZNI A CIGÁNYOK LAKHATÁSÁT ADÓPÉNZEKBŐL, AMI TERMÉSZETESEN FELHÁBORODÁST KELT NEMZETKÖZI SZINTEN IS, HISZEN A TÖBBSÉGI TÁRSADALMAK TAGJAINAK NEM JÁR ALANYI JOGON LAKÁS. AZ OKTATÁSI KONCEPCIÓ IS AZÉRT BUKOTT MEG A CIGÁNYSÁGNÁL, MERT NEM TEKINTIK SEM A CIGÁNYGYEREKEK, SEM A SZÜLEIK FONTOSNAK, ÍGY CSAK A CSALÁDIPÓTLÉK MEGVONÁSÁVAL (MAGYARORSZÁGON) LEHETETT ŐKET AZ ISKOLA FALAI KÖZÉ KÉNYSZERÍTENI, BÁR ANNAK SEM VOLT SEMMI ÉRTELME, HISZEN MAGÁBAN AZ ISKOLÁBAN SEM VÉGEZNEK ÉRTÉKELHETŐ MUNKÁT. ÍGY VISZONT REDINGNEK A SZÓLAMAI CSUPÁN A HÜLYESÉGÉT BIZONYÍTJÁK. EZT HAMAR FEL IS ISMERTE, ÍGY UTÓLAGOSAN JOGOSNAK ITÉLTE MEG A FRANCIA FELLÉPÉST A CIGÁNYOKKAL SZEMBEN.





Idén már több tízezer romát toloncoltak ki PDF Nyomtatás E-mail
2010-11-05 10:47
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Idén már több tízezer romát toloncoltak kiA francia hatóságok több mint 21 ezer embert toloncoltak ki az országból év eleje óta, ebből csaknem 1600 bolgár állampolgárságú személyt. A kitelepítettek között 13 ezer román és bolgár nemzetiségű személy van a francia bevándorlási minisztérium adatai szerint.

Idén csaknem hatezer személyt úgynevezett támogatott visszatérés keretében küldtek haza - ők repjegyet és 300 euró készpénzt kaptak. A francia hatóságok azt állítják, hogy a romák maguktól döntöttek a hazatérés mellett, míg a bolgár külügyminisztérium jelentése szerint kevesebb mint száz bolgár nemzetiségű személy fordult vissza önként hazájába, miután megkapták repjegyüket és a készpénzt. Ezt a gyakorlatot egy szeptemberi szófiai tüntetésen zsarolásnak nevezték a romák.

A román és bolgár romák vízum nélkül is beléphetnek Franciaországba, de csak akkor maradhatnak az országban, ha munkát találnak, tanulmányokba kezdenek, vagy bármilyen más módon beilleszkednek a társadalomba.

A bolgár kormány visszafogottan reagált a romák elleni intézkedésekre, a nemzeti média szerint nyilvánvalóan azért, mert félnek, hogy a két ország közötti feszültség veszélybe sodorhatja Bulgária schengeni csatlakozását. A 2011-re tervezett csatlakozás a bolgár miniszterelnök, Bojko Boriszov legdédelgetettebb álmai közé tartozik.

A romák kitelepítése júliusban kezdődött el, miután Nicolas Sarkozy bejelentette, hogy három hónapon belül 300 illegális táborhelyet kell felszámolni országszerte. Franciaországot nemzetközi szinten élesen kritizálják keményvonalas intézkedései miatt.



C-PRESS - Shenouda Nóra írása a NÉPSZAVÁNAK / Népszava

Cigány telepek okoznak fejfájást Koppenhágának

Elburjánzott a szemét az illegális sátortáborok körül a dán főváros külterületén. A koppenhágai rendőrség és a város önkormányzata ezért összefogott, hogy helyreállítsák a betelepült „kelet-európaiak” miatt felborult rendet és nyugalmat.

Aggasztó állapotok alakultak ki az illegális sátortáborok körül Dániában, Amager szigetén – mondta el a helyi médiának a koppenhágai rendőrség. Bár a hivatalos jelentések kelet-európai betelepülőket említenek, több forrás szerint is romániai cigányok lepik el szeméttel, emberi, valamint állati ürülékkel Kalvebod Fælled egy részét. Az elmúlt két hónap alatt gyakorlatilag szemétdombbá alakultak át a zöld területek – idézte a The Copenhagen Post internetes változata Richard Østerlund La Courtot, a helyi rendőrség szóvivőjét.

Hozzátette, a hatóságok összefognak a dán főváros vezetőségével, hogy felmérjék az illegális telepek okozta problémák valódi mértékét. „Ha újabb betelepülőkről kapunk hírt, feljegyezzük, az önkormányzattal közösen pedig felmérjük, hogy hol a legrosszabb a helyzet és hozzálátunk ezeknek a területnek a megtisztíttatásához” – fejtette ki a szóvivő. A TV2 News úgy tudja, hogy az illegális területfoglalók jelentős része feltehetően bűnözésből tartja fent magát, s jelenlétük miatt jelentősen megnőtt az aggodalom a helyi lakosság körében.

(The Copenhagen Post)

HALÁL A MAGYAROKRA ! RASSZIZMUS ÉS TÁMADÁS A MAGYAROK ELLEN. NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT MAGYARORSZÁGON IS A CIGÁNYSÁG !


LASSAN A MI AZAZ A MAGYAR POLITIKUSAINKNAK IS FEL KÉNE ISMERNI, HOGY NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT A CIGÁNYSÁG, ILLETVE HOGY AZ INTEGRÁCIÓ MEGBUKOTT ! MEGBUKOTT AZ A TÉZIS, MISZERINT A MAGYAR TÁRSADALOMBA INTEGRÁLNI LEHET A CIGÁNYSÁGOT, MEGBUKOTT AZ A NÉZET HOGY A CIGÁNYSÁG VALAHA IS DOLGOZÓ, HASZNOS TAGJA LEHET A TÁRSADALOMNAK. TUDOMÁSUL KELL VENNI, HOGY ABBÓL A PÉNZBŐL AKARNAK MEGÉLNI A CIGÁNYOK, AMELYET AZ ÁLLAM SEGÉLYKÉNT ÉS CSALÁDI PÓTLÉK JOGCÍMÉN UTAL KI A SZÁMUKRA. HA EZT NEM ISMERIK FEL, ÚGY HÚSZ ÉV MÚLVA ÖSSZEOMLASSZÁK A MAGYAR ÁLLAMOT EZEK A SÁSKÁK, ÍGY MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ VÁLIK A MOSTANI MAGYARELLENES POLITIKAI VEZETŐK MIATT. A MOSTANI VEZETÉS, EZALATT A FIDESZ , MSZP, LMP, ÉS AZ AZÓTA MEGSZŰNT IGAZI SZEMÉTPÁRTOT AZ SZDSZ-T ÉRTEM EZ ALATT, TEHETNEK ERRŐL, MERT A CIGÁNYKÉRDÉSHEZ NEM NYÚLNAK RADIKÁLISAN, HANEM A MAGYAR TÁRSADALMAT PRÓBÁLJÁK ERŐNEK EREJÉVEL A CIGÁNYTÁRSADALOMHOZ IDOMULTATNI. SAJÁT MAGUK ÖLIK MEG A MAGYARSÁGOT, MERT TETSZELEGNI AKARNAK A GAZDÁIKNAK BRÜSSZELBEN, ÉS EZÉRT NEMES EGYSZERŰSÉGGEL INKÁBB A VALÓBAN ÁLLAMOT FENNTARTÓ, VALÓDI MUNKÁT VÉGZŐ TÖBBSÉGET TERRORIZÁLJÁK EZZEL A LIBERÁLIS BAROMSÁGGAL ! A CIGÁNYINTEGRÁCIÓ EGY ZAGYVA, MINDEN REALITÁST NÉLKÜLÖZŐ AGYRÉM, A CIGÁNYSÁGOT NEM LEHET INTEGRÁLNI !

Nesze neked liberális oktatás !



Kattints a nagyításra, hogy el tud olvasni a válaszokat !
Bár nehezen lehet olvasni, de érdemes rászánni az időt !

Ezt tartják követendőnek ? Nem véletlen az amerikaiak agyelszívása, de van egy előnye is ennek a nagymérvű sötétségnek is, minden marhaságot el lehet adni a két "demokrata" értékrendet valló demokrata és republikánus párt vezetőinek a nép irányába, mivel tudatlanok, így bármilyen hazug háborúra azt hiszik, csakis az USA-nak lehet igaza. Különösen az képeszt el. hogy az idióta amerikai Ausztráliát hiszi Koreának ! Ha nem mennének ki tudósok amerikába, az egész elmebeteg ország már régen visszasűlyedt volna a középkorba tudásilag. Talán jobb is lenne a világnak.