Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 19., szerda

Cigányok a cigánybűnözés meglétéről !

Csibó, csakúgy neked egy náczi sertéstől ! Csak hogy fény gyúljon a fejedbe, már ha ez lehetséges, te C-Press zsenije ! Ezek a kis filmek hátha rávilágítanak arra, hogy vajon a Magyarok jelentős része, kb 98%-lék, miért is utasítja el a cigányság nagy részét ! Most üvölts cigányfalka !




És most még jöjjön a ráadás !


Elutasították a Tatárszentgyörgyi szobrot !

Tatárszentgyörgy, ahol nem akarnak emlékezni PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-17 08:47
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Tatárszentgyörgy, ahol nem akarnak emlékezniTatárszentgyörgy köszöni, de nem kéri azt a fából faragott szobrot, amit a faluban meggyilkolt roma áldozatok emlékére készített egy Budapesten élő, német művész.







A szobrász reméli, valamely másik településen hajlandók lesznek kiállítani a művet.



Molotov-koktéllal gyújtották fel tavaly februárban Csorba Róbert és családja tatárszentgyörgyi házát, a menekülő emberekre tüzet nyitottak. A támadásban a férfi és ötéves kisfia életét vesztette, többen megsérültek. A rasszista sorozatgyilkosok összesen hat embert öltek meg az országban, ötöt életveszélyesen megsebesítettek. Az eddigi adatok szerint véletlenszerűen választották ki roma á ldozataikat. A teljes cigány lakosságot rettegésben akarták tartani.



Alexander Schikowski emléket kívánt állítani a meggyilkolt romáknak. A Németországban született művész 1992-ben járt először Magyarországon, 2005 óta Budapesten él. Tavaly ősszel meghívták a németországi Karlsruhéba, az európai kulturális napok keretében rendezett művésztáborba, ott faragta ki Róbert és Robika című absztrakt alkotását. A mintegy három és fél méter magas, csaknem öt méter széles kompozíció a művészetből ismert „világfa”-motívum felhasználásával készült.



A művész felajánlotta Tatárszentgyörgy számára a szobrot. Konkrét helyet nem nézett ki, csak annyit kért, hogy közterületen legyen látható az emlékmű. Kérését elutasították. Berente Imréné polgármester a közelmúltban arról tájékoztatta, hogy a képviselő-testület örömmel fogadta a kezdeményezést, ennek ellenére úgy döntött: „Tatárszentgyörgy község területén nem járul hozzá a szobor felállításához, mivel a községünkben lakókat és községünkbe érkezőket mindig is a tragédiára emlékeztetné, pedig szeretnénk ezt mindannyian elfelejteni.” A polgármester úgy vélte, a mű elhelyezésére a gyilkosság helyszíne, a kiégett ház körüli terület lenne a legalkalmasabb, ehhez viszont az áldozatok családjával kell felvenni a kapcsolatot.



„Fals magyarázat” – reagált az elutasításra Alexander Schikowski, hozzátéve: az önkormányzaton kívül levelet írt a helyi plébánosnak is. Tőle még választ sem kapott.



A művész Németországban, egy olyan társadalomban nőtt fel, ahol a kollektív tragédiák feldolgozására a közös emlékezetet tekintik a legjobb módszernek. „Imádom Magyarországot, imádom Budapestet, imádom a magyarokat, de most valahogy rossz irányba mennek a dolgok” – mondja. Furcsa véleményekkel találkozott az elmúlt hónapokban. Volt, aki a szemére vetette, hogy miért nem inkább az Olaszliszkán (cigányok által) meggyilkolt Szögi Lajos emlékére akar szobrot állítani. Úgy látszik – jegyzi meg a művész –, nem mindenki tudja, hogy az ő emlékét nyilvános kegyhely őrzi.



A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom időközben sajtóközleményben kérte fel a tatárszentgyörgyi önkormányzatot, hogy változtassa meg döntését. A szobrász kevés esélyt lát erre. Mivel az alkotás a sorozatgyilkosság összes áldozata emlékműveként is felfogható, Alexander Schikowski úgy tervezi, megkeres más településeket. Hátha valahol hajlandók befogadni a művét. Még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a szobor amolyan vándorkiállításként járja majd az országot.



Egyelőre azonban az alkotás Karlsruhéban, a művésztáborban pihen, és a sorsára vár.



C-PRESS - Népszabadság Online

Vajon a magyar áldozatoknak miért nem akar ez a művész szobrokat készíteni ? Vajon tisztában van azzal, hogy hány MAGYART öltek már meg rasszizmusból a cigányok ?

A bűnözés mellett ez a másik kedvenc elfoglaltsága a cigányság egy részének. Mi lesz ebben az országban, ha már eléri a cigányság aránya 30%-kot, újra rabszolga tartó társadalom fog kialakulni, csak most nem Amerikában hanem a Kárpát-medencében ? Ezek szerint a nagy cigánykultúra alapjaiba a rabszolgatartás is belefér ? Ezeket eteti a MAGYAR nép ? A leendő rabszolgatartóit ? Ez a bűncselekmény forma már sokszor előfordult a cigányságnál. Talán ezért is a MAGYAROK a hibásak, esetleg azért alakult ki ez a bűncselekmény forma, mert a cigányság mélyszegénységben, esetleg szegregálva, vagy netalántán ezek a szerencsétlenek cigányoztak (idézve Mohácsi Viktória bölcs mondását !)? Vagy esetleg ennyit érnek a cigányok ? Akkor miért is akar a művész csak a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt áldozatoknak szobroz állítani ? A rasszizmusból és a anyagi haszonból elkövetett magyaroknak miért is nem ? Talán a liberális eszméi végett ? Ha igen, akkor bassza meg a kurva liberális eszméit !


De ezzel a cigánybűnözést bemutató sorozat még nem ért véget, be fogom mutatni az elkövetőket a Marian Cozma és Szögi Lajos gyilkoságban. Cigányok, biztonsági öveket bekötni, lesz miért !

Csibónak válasz, hogy miért nem szeretik a MAGYAROK a cigányság nagy részét !



Cigányok, hát nem érdekes, mindig is tagadtátok azt a tényt, hogy ti bűnöztök ebben az országban életmódszerűen ! Ezek után legyen pofátok ezt állítani !

Csibó tegnapi produkciója Black Cat segítségével, Black Cat állítólag egy igazi cigány értelmiség. Meg is látszik rajta, szó se róla ! De legalább a sok nemnormális között felbukkan egy értelmes normális ROMA. Őt valóban lehet embernek hívni. Neve Csengéd.

A bejegyzéseket aluról fölfelé kell olvasni, úgy állnak aránylag értelmes párbeszéddé össze. A hozzászólások időbeni sorrendjét pedig az időbélyeg adja meg. Jó olvasást azoknak, akik meg akarnak ismerkedni a cigányok e két elitjével.

Ez Csibónak nevezett genetikai hulladék 2010 Május 18-án írt értelmetlen makogása, és egy Black Cat nevű cigány vernyákolása ! Íme az értelmiség a cigányoknál !

Nothus: Hülyeséget biztosan !
csibo: nos not mindegy ugyan is én mindig értelmes és lényegretöröen nyilvánulok remélem tanultok is valamit tölem more not
csibo: de méjk oldalon
Nothus: Kösz csibó a hozzászólásodat az oldalon, igazi magvas gondolataid voltak, rád jellemző volt a hsz-ed !
csibo: hm ok tomi
2010. május 18. 10:41


Nothus írta...

BlackCat: Melyben azt állítja, igazsághoz híven, hogy kitiltották innen de valahogy mégis itt tolja a szokásos sztereotip, értelmetlen provokáló panelszövegét?
BlackCat: Te mindenki....nem ez az a Nothus aki indított egy blogot anti c.press néven az igazság hangja alcímmel?
Csengéd: Helló !
2010. május 18. 11:57

Nothus írta...

Nothus: Valóban nem engedett a rendszer üzenetet küldeni kedves sötét macska !
harcoslány: http://c-press-club.womenblogs.net/Elohang-b0.htm
harcoslány: Szép napot!
Nothus: Szevasz Sötét Macska ! De bizony ! Provokáló panelszöveg ? Olvasd a Nácik Haza című remekművet buta cigány, aztán rájösz arra hogy ki provokál. A fekete a nevedben a szellemi színvonaladra utal ?
BlackCat: Melyben azt állítja, igazsághoz híven, hogy kitiltották innen de valahogy mégis itt tolja a szokásos sztereotip, értelmetlen provokáló panelszövegét?
BlackCat: Te mindenki....nem ez az a Nothus aki indított egy blogot anti c.press néven az igazság hangja alcímmel?
Csengéd: Helló !
Nothus: Hülyeséget biztosan !
csibo: nos not mindegy ugyan is én mindig értelmes és lényegretöröen nyilvánulok
2010. május 18. 12:03


Nothus írta...

harcoslány: Nekem is menni kell. Szép napot mindnekinek.
Nothus: Lassan elköszönök, nekem is van főnököm. További szép napot Neked Harcos !
Nothus: Már megtettem !:-) A válaszaid után tisztában vagyok veled ! :-) Üdv a mundérosok körében ! Gondolom, a fiaimat is érdekelni fogja az oldalad!
harcoslány: Köszi Nothus. Számítok rád.
Nothus: Szevasz Harcos ! Fel fogom keresni a bloggodat ! :-))
harcoslány: Köszi az üzeneteket! Válaszoltam is rájuk, egyelőre szűken, de később lesz mit kommentálni és olvasni.
Nothus: Valóban nem engedett a rendszer üzenetet küldeni kedves sötét macska !
2010. május 18. 12:15


Nothus írta...

Nothus: De menni kéne a lepukkant álértelmiségi cigánytyúkoknak is, hátha úgy kialakulna egy értelmes beszélgetés. Igaz, Sötét Macska ?
BlackCat: nem lehet elégszer rászólni, hogy vegyen vissza mert erősen lesúllyed a mélymagyarok szintjére, de legalább belátja és megígéri, hogy igyekszik fejlődni. De ő egy 15-16 éves kölök...te is az vagy?
BlackCat: Én ? Ti tettetek azzá, így nincs okotok panaszra ! :-) --ahan..és ha azt mondnám "antimyagarista /alá kurutty/ én? Ti tettetek azzá, így nincs okotok panaszra" megértenéd? Vagy úgy gondolnád, hogy mindig is az voltam. Én ezt gondolom rólad nothu
BlackCat: ragaszkodnak hozzánk. Mit lehet tenni?....Mindenki belénk bolondul. Nem új dolog, na menek Örülök, hogy meggyógyultál!
BlackCat: Nem mindenkinek kellene lepattannia. Csak az üres fej "legnyagyobb-értékem-a-magyarságom" fazonoknak akik stílusa olyan mint a pöcegodot, önkritikájuk nincs viszont ítélni nagyon tudnak. Mást sem. Szóval a lepukkant útszéli gádzsoknak. De ők is
Casting Ro Manager: Már a taknyom mind elfolyt - csupán a vágy kínoz, de az nagyon - Macsi! - a cigókról egyszerűen képtelenség lepattanni - én már többször próbáltam, pedig a közeledésemet sem a gyűlölet motiválta
Nothus: Akkor mi a francot keresnek ott csibó gyerek írásai és hozzászólásai ? Elég primitív volt a magyarázatod ! Rasszista ? Én ? Ti tettetek azzá, így nincs okotok panaszra ! :-)
BlackCat: Nem. Ő, igazsághoz méltóan, azt állítja hazug módon a blogján, hogy ki van tiltva erre itt "szagosít". Meggyógyultam magam És Ön?
BlackCat: Azért elég komoly ihlet a press, nem? Ide járnak szemezgetni, hogy legyen miről írniuk, na meg reklámozni magukat. Nem gond ha ez az ára annak, hogy elkotródjanak egymás közé cigányozni. De tuti nem fognak tudni lepattani rólunk.
Casting Ro Manager: Drágám! "Nem kellene "kitiltva" lenned?" = nem azt írtad, hogy ki vagy innen tiltva? - meggyógyultad Magad?
Casting Ro Manager: Harci! - arról nem volt szó, hogy a Te blogodon is mindent nekem kell csinálni - necigánykogggggyámán velem Te is aktivizáld Magad! (ne csak a tested!)
Casting Ro Manager: Nothus! -. pedig arra kell törekedni, hogy lehetőleg egy főnökünk se legyen - ez család esetében sajnos kikerülhetetlen - mert alárendeltségi viszonyban kénytelenek vagyunk lejjebb adni önállóságunkból. Magyarország min.elnökének pl. 10 millió főnöke van.
BlackCat: Black- feete Ha a rasszizmus helywtt tanulnál is, nem lennél ennyire buta.
BlackCat: a nácik haza a kurutty másik bolgja. Mindenki tudja. Buta magyar. A fekete egy szín. Arra utal. Tehát miért hazudtál? Mr. igazság hangja? Nem kellene "kitiiltva" lenned?
2010. május 18. 12:42


Nothus írta...

Nothus: Tudom hogy feketét jelent angolban, de te nekem csak sötét macska maradsz !
BlackCat: Black= fekete. Nem igaz notus. Ha majd megtanulsz beszélgetni, ez csak károgás amit csinálsz és primitív (imádjátok ezt a szót) kötözködés, akkor van esély beszélgetni. Addig is foglakkozz a blogoddal és harcimundéros bolgjával. Úgy egyszóval: egymással
BlackCat: Ugye Tomi. Eygszerűen belénk van őrülve, Nem fog innen lepattani.
Nothus: De menni kéne a lepukkant álértelmiségi cigánytyúkoknak is, hátha úgy kialakulna egy értelmes beszélgetés. Igaz, Sötét Macska ?
2010. május 18. 12:49

Nothus írta...

Nothus: Na, Isten beléd vagy egy fekete kandúr ! Hátha az a te bajod!
Nothus: Ennek csak örülni tudok sötét macska ! De akkor meg mi a fenét nyervákolsz rólam ? Sicc!
BlackCat: Milyen jó, hogy nem érdekelsz sem te sem a véleményed.
Nothus: Tudom hogy feketét jelent angolban, de te nekem csak sötét macska maradsz !
2010. május 18. 13:13


Nothus írta...

Nothus: Ettől ne tarts te kis sírvafakadós kedvű sötétke ! Megpróbálok én is világosságot gyújtani a kis sötét fejetekbe, de sajna nehéz vállakozás !
BlackCat: Szegény, szerencsétlen kis nothuska....ha az olyan mint te szimpatizálna velem, sírvafakdén a szégyentől. Remékhetőleg túljutsz a cigány-mániádon (már már rögeszméd vagyunk) és egyszer vissza sem térsz ide.
Nothus: Látszik is rajta sötét macska !
BlackCat: Arról sokat lehetne beszélgetni nothi, hogy neked mihez van "pofád és tudásod" hét nyelven és ráadásul mindig rossz helyre DE nem ezen az oladoln. Ez egy cigányportál , legfeljebb a hozzád hasonlóak engedhetik meg maguknak ezt a stíluts, majd a
Nothus: ezze=ezzel
Nothus: Minden jót neked Harcos ! Jó viaskodást ezze a sötét cigányértelmiségi macskával ! Sokra nem mész vele, sötét mint az alagút, de hátha te fényt viszel a sötétségébe !
Nothus: Ezt az jelentését nem ismerte ez a sötét macska . Ezért is tudom hogy hülye az angolhoz ! Pofa van, tudás nincs !
harcoslány: fekete: black, darkey, darkie, inky, sooty
harcoslány: Még van pár jelentése az angol anyanyelvűek számára, de ide ennyi is elég.
harcoslány: black: fekete, fekete bőrű, fekete ruha, fekete szín, gonosz, komor, koromszem, néger, piszok, piszokfolt, sötét.
Nothus: Na, Isten beléd vagy egy fekete kandúr ! Hátha az a te bajod!
2010. május 18. 13:38


Nothus írta...

BlackCat: Jó tanács neked is Nothus! Csináld Te is azt amit a Te kultúrádban olyan sokan csinálnak, nem egyszerű iskolás fokon. Ezt az egészvilág elismeri a Te fajtádról. Hála égnek a enyémről még szót se hallani. Ugye tudod miért?
BlackCat: Ezt már benyelted Nothus! Amit írsz az már csak eső után köpönyeg!
Nothus: Szevasz sötét macska ! Kár hogy nem voltál ellenfél ! Még erre sem vagy jó !
Nothus: Ez nem lehetséges, a te fejecskédben már régen éhenhalt, így nincs lehetőség a kipróbálására! Nálam halálra enné magát !
Nothus: Menj el egy kandúrral, hátha az jót tesz neked. Én meg megyek, nem bírom a sötétséget ! Sajnos, nem bírom a szubhumán egyedeket sem ! Ugye érted sötét macska ? Légy jó, ne írkálj, inkább csináld azt amit a cigányok a kultúrájukban olyan sokat emlegetnek !
BlackCat: Nothus egyetlen kérdés. Mit csinál az agyrágóbogár szegény fejecskédben? Megfejtés: ÉHENHAL!
Nothus: A tietekében ? Talán reflektorral ! A fény agyba nem ütközne, az látszik rajtad is ! Ki fogom javítani a bejegyzést, de egy kis kiegészítéssel ! :-))
BlackCat: javítsd a bologodn: nem vagy kizárva) Ez lenne az értelmes "világos" mondanivaló amivel ifyekszel felvilágosítani minket? Ne viccelj.
BlackCat: Hála égnek. Isten mentsen meg tőle, hogy bármiben is irányítsd a véleményem Egyébként miben próbálnál világosságot gyújtani a sötét fejünkbe? Eddig csak provokálást, személyeskedést, cigányozást és hazugságot olvastam tőled (apropó: gerinces módjára jav
Nothus: Ettől ne tarts te kis sírvafakadós kedvű sötétke ! Megpróbálok én is világosságot gyújtani a kis sötét fejetekbe, de sajna nehéz vállakozás !
2010. május 18. 13:54


Nothus írta...

Nothus: Nem én vagyok, de legalább csak ennyi hibát ejtek, mig köztetek elég sok a félanalfabéta !
Nothus: Kösz hogy a hülyeségeitekből olyan jó írásokat lehet írni ! Kösz, hogy megismertethetem a hülyeségeiteket a világgal ! Megfelelt ?
BlackCat: Kölcsönös.
BlackCat: Te nothi...most nem ide vágó téma....de nem te vagy sámán-csngéd? Ugyanaz a helyesírási hiba...furi. Ha nem akarsz ne válaszoÓlj
Nothus: De vannak utódaim, akik szintúgy ismerik a fajtádat, és nincsenek is elragadtatva tőletek . :-))
BlackCat: Tudom nothi. Ide jártok témáért. Azért legalább egy köszi megilletne ha már részesedést nem is adsz
BlackCat: A ti szokásotok szerint., ha kicsit is figyelmetlen vagyok azzonnal elkezdek asszimilálódni
Nothus: Olvasd sűrűn a bloggot, megígérem, ezzel a témával is találkozól, be van szkennelve !
BlackCat: Tőled hallottam. Talán te mondtad? Egyébként te gyűlölködsz, ezt sem veszed észre kis hányzó láncszem. Egyébként bármit is testek tovább tehetem mint te mert te jóval örgebb vagy mint én. És közelebb vagy a sírhoz...bocsi.
Nothus: Na kocc ! Buta kis sötét cica, hazudni már megtanultál jó szokásotok szerint. Híretek lesz a nagyvilágban, ne aggódj ezen !
BlackCat: Nem ismerős te hazug. ÉN mikor mondta ezt?
BlackCat: észre?
BlackCat: nothi, te senki, antrophomorf lényecske, azt kérdeztem mivel próbálsz minket felvilágosítani, (talán arról, hogy milyen érzés a hiányzó lánvszemnek lenni) és még egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudsz felelni. Lejártatod a magyarságot nothi...nem veszed
Nothus: "Öld a magyart!". Nem ismerős, te kis hazug ?
Nothus: Mert elhallgaták, de sajnos ez már nem sokáig lesz így ! Légy jó, gyűlölködd ki magad, mert már nem sokáig teheted !
BlackCat: Megfejtés Nothus!: Mert nálunk nem szokás.
BlackCat: Jó tanács neked is Nothus! Csináld Te is azt amit a Te kultúrádban olyan sokan csinálnak, nem egyszerű iskolás fokon. Ezt az egészvilág elismeri a Te fajtádról. Hála égnek a enyémről még szót se hallani. Ugye tudod miért?
2010. május 18. 14:06


Nothus írta...

Nothus: Te pedig a szubhumán fajtádról tarthatnál előadást, bár szerintem nem sokan volnának kíváncsiak az előadásodra ! Ez van ! Sajnos eleget látják a magas értelmi szintetek eredményét !
Nothus: Nem, nem szeretnék olyan magas tudású lenni mint te ! Nagyon alacsonyra tenném a mércét !
BlackCat: Kéhetek Tőled valamit? Mesélj a hiányzó láncszemek életéről, szokásairól légyszi . légysziiiiiiiii?
BlackCat: Tőled megfelel Szeretnél te olyan félanalfabéta lenni mint én Egyszerű kérdést sem fogsz fel, de azért tanulndod nem ártana cs..s...nothi.
Nothus: Nem én vagyok, de legalább csak ennyi hibát ejtek, mig köztetek elég sok a félanalfabéta !
2010. május 18. 14:11


Nothus írta...

Nothus: Elég csak megnézned a fehér ember címszót a lexikonban, na, ott megtalálsz! Másoknak meg elég kitekinteni az utcára, ott meg titeket lehet megtekinteni !
BlackCat: Szia!
Nothus: Mi a francot foglalkozom egy ilyen sötét macskával ? Lepusztult, vedlet jószágok mint te, soha sem voltak a kedvenceim. A macskák hasonlóak mint ti, a kajáért és a szállásért hízelegnek, de sohasem hűségesek! Szia !
BlackCat: Mióta keresik a a hiányzó láncszemet, mióta nem találják! Pedig itt élsz közöttünk, magyarországon. Már ha igaz és nem valahol a USA.-ban vagy Ausztráliban bújtatod azt a kis popsi buksidat.
BlackCat: Nem mesélsz mégsem? Irigy vagy. Miért nem világosítasz fel minket szokásaitokról, hagyományaitokról, Még a legnagyobb tudósok is két kézzel kapnának a beszámolóid után.
Nothus: Te pedig a szubhumán fajtádról tarthatnál előadást, bár szerintem nem sokan volnának kíváncsiak az előadásodra ! Ez van ! Sajnos eleget látják a magas értelmi szintetek eredményét !
2010. május 18. 14:19


Nothus írta...

BlackCat: Könnyen mondasz bármit Nothi! Itt senki se tudja, hoigy valüójában ki vagy, mi vagy. Azt mondasz magadról amit akarsz.
Nothus: Ezek szerint te roppant módon fogékony vagy az ilyesmire. Én nem, mert egészséges heterószexuális férfi vagyok,! De hát mit is várhatnék tőletek ! Sziasztok, ti éhenkórászok !
csibo: na ja tévedni emberi dolog not ércsdmeg akor vagy magyar ha ugy is viselkedel
csibo:
BlackCat: Félreértetted Nothi bácsi . Csibo a Te feltételezett szokásaidra gondolt éppen. Tévedett?
csibo: not azért merthogyte jo ruhában jársz hibátlan az irásod teröktön aszthiszed hogy értelmiségivagy és nagy magyar hm nézesd meg magad öcsém egy dili dokival
Nothus: Ha én nem vagyok magyar, akkor az ország 90 % -ka sem ! Hiába no, kár belétek a mi pénzünk, kérjetek azoktól, akik szerintetek magyarok !
BlackCat: Hagy el csibi. Úgy magyar az úr/hölgy ahogy én sziriuszi vagyok.
csibo: bocs ahüle kérdésért degondolom ere is van vállaszod
BlackCat: Az olyan fürdőről, részletes beszámolót lehetett látni , már régebben a Tv. híradókban. Te is láttad?
csibo: not azelvakultság és bántás miota magyar virtus ????
Nothus: Előjött a cigánytempó, csibó egyből a nemi szokásait akarja rámvetíteni ! Ennyit rólatok, abberált cigányok ! Megyek is mert még megfertőződöm !
BlackCat: Ezek szerint a magyarok nem is magyarok ? Ezt hogy érted Nothi bácsi? Mi szerint nem magyarok?
Nothus: Ha ennyit tudsz az ilyen fürdökről, akkor szerinted melyikünk jár oda ?
Nothus: Ezek szerint a magyarok nem is magyarok ? Nézd meg csibi írását, ezek szerint ez meg cigány értelmiség ? Ezek vagytok ti, nemes cigányok !
BlackCat: Csibi! Ne írd ki ilyen direkt stílusban. Nekem is eszembe jutott már, hogy Nothi papi vajon mindennapos vendég a .........fürdőben?
BlackCat: Szia csibi! Olvastam olyasmit, higy a férfiaknak is van van havi ciklusuk és klimakszolnak is csak százszor rosszabb és gusztustalanabb mint a nőké. Talán Nothi pont ebben az időszakban van?!
csibo: remélem elvisz az árviz not és kimosabelöled eszt a téveszmét amiben élsz
csibo: ugy tünik a not is csak aszthaljameg amit akar haegy kicsit szembesitenek önmagadal röktön irsz a náci uszito betanultakszerint
csibo: not ugy irsz mint egy kivénhet csöves f@szopo kurvinc
BlackCat: A fehér ember Noti, az a kaukázusi ember, nem az urali. Tehát Te nothi ha magyarnak hazudud magad............... Miért gyűlölöd a Magyarokat? Miért járatod le ilyen hátulról támadós gusztustalan stílusban? Nem vagy te magyar se cigány. Csak egy hiányzó
csibo: not táncsak nem a haviciklusban vagy ????
Nothus: Elég csak megnézned a fehér ember címszót a lexikonban, na, ott megtalálsz! Másoknak meg elég kitekinteni az utcára, ott meg titeket lehet megtekinteni !
2010. május 18. 14:36


Nothus írta...

othus: Nem értem, akkor meg miért sírtok azon hogy éheztek ? Látod csibi, ezek vagytok ti ! Élősködőségeteket most valotad be ! Szarok vagytok, és ez így is marad ! Szevasztok senkiháziak !
csibo: d d d föleg meg a bulcsu gyász
csibo: még ijent not azért aszthitem etöl sokal értelmesebvagy
csibo: a jo isten vágjon föthöz minden romaelenes malymot
csibo: cat ezekel nemlehet értelmesen beszélni sem hisz röktön támadnak meg szitkozodnak miféle emberek ezek???
csibo: már lasan roszab leszel mint a bornyu barátod a bulcsu
csibo: fuuuu defel idegesit ez a not
csibo: még éhenkorhászok more kenyérböl nem eszel eleget te csuda kiraklak pénzel ugy ahogy állsz te malyom
csibo: de neked eszt hiába mondjuk neked ez kinai
BlackCat: Könnyen mondasz bármit Nothi! Itt senki se tudja, hoigy valüójában ki vagy, mi vagy. Azt mondasz magadról amit akarsz.
2010. május 18. 14:41


Nothus írta...

Nothus: Hát igen, nehéz is a primitív cigányősödet megérteni sötét macska ! Bár nektek nem, még mindig azon a szinten álltok ! :-))
BlackCat: Ha te vagy valaki, akkor mi inkább senkik vagyunk Nothi! Érted-i ? Vagy mégsem? Csibi! Szerintem inkább egymással beszélgessünk. Ahhoz még sokat kell tanulnuk/ őslénytant/ hogy a hiányzó láncszemet is meg tudjuk érteni. Igaz Csengéd?
Nothus: Jav=vallottad
Nothus: Nem értem, akkor meg miért sírtok azon hogy éheztek ? Látod csibi, ezek vagytok ti ! Élősködőségeteket most valotad be ! Szarok vagytok, és ez így is marad ! Szevasztok senkiháziak !
2010. május 18. 14:50

Nothus írta...

Nothus: Mindezekre inkább neked van szükséged Cat ! Nekem nincs.
Nothus: Ne izgulj, csak ugyanazt művelem amit csibó meg arti! Vagy az nem zavar, mert ők cigányok ?
BlackCat: személyeskedést, önvigasztalást, szánalmas kínlódást. Őszintáén kíváncsi vagyok rá.
csibo: ok neandervölgyi tegyösztél csak maradj csöndben
Nothus: Mit csibó, baromságot ? Kösz abból nem kérek ! Magadfajtának pedig megfelel ő is !
BlackCat: Notus...mint két felnőtt ember, hagyd most csibot ő egy 15-16 éves gyerek...ő is ellenfél számodra?, mire jó neked az amit itt művelsz mint "nagy magyar" és "intelligens ember" miközben semmi mást nem lehet tőled olvasni csak személyes
csibo: egyszerüen elképesztö vagy not hogynem érzedeszt fogalmamsincs
Nothus: Sajnos az én erkölcsi normámba nem fér bele, sem a törvényeinket nem hágom átt, de nálatok cigányiknál ez hagyomány kultúrális szinten. Igaz szubhumánok ?
csibo: artiol tecsak tanulhatol barátocskám
Nothus: Csibó, sajnos téged etettek be, te sajnos még az állati lét szintjét is alig éred el, valószínű hogy arti barátod átvágott !
BlackCat: Ez a primitív szó az iq gyengék kedvence már látom. Ennyire késő lenne? Nem voltam nothi. Te mit loptál?
csibo: vazeg kár hogy bezárt a lipot szerintem temeg az iku bajnok bulcsu egy szobában volatok kivolt a csajka felelös kimostakinek a butyiját nos not meg mondod?
Nothus: A magyarok kultúrájának szintjén nehéz megérteni a ti kőkorszaki szinten álló primitív kultúrátokat és viselkedéseteket ! Aprópó, voltatok már lopni, nehogy éhen haljatok ?
csibo: most legyél jo valami és pihizé
csibo: nehigy senkinek hisztemég nemvagyember se állat ugy hogy nyugi hameg valamire kiváncsivagyol majd mi kioktatunk
csibo: not dekomolyan holkaptad meg aszt a jelzöt hogy ember ??? mondmeg kipalizot igybe szevamra megrugdosom
csibo: not hagydmár eszt a bélférges dumát elég hacsak emberi hangon brobálsz beszélni ok malyom
BlackCat: Hála égnek. Nem a hiányzó láncszemek szintjén. Bár lehet, hogy kényelmesebb lenne? Nos Nothi? Milyen az a szint?
Nothus: Hát igen, nehéz is a primitív cigányősödet megérteni sötét macska ! Bár nektek nem, még mindig azon a szinten álltok ! :-))
2010. május 18. 15:01


Nothus írta...

Nothus: Black Cat, íme csibó !
Nothus: Csibó, te inkább hallgass, felnött dolgába ne beszélj !
csibo: csibo folyton gondolkodik malyom gyerek
csibo: hajtod itt a jobegyakorolt mondokádat
Nothus: Akkor már régen rendbe kellett volna raknod ! Ugye milyen szar érzés amikor szaroznak téged meg a népedet ? Most, hogy ezt megértetted, lehet majd értelmesen is beszélgetni. Csibó meg gondolkodjon.
csibo: temégcsak közelébensem vagy a dolgoknak more not
csibo: not hate aszt müvelnédmint én nemhiszem hogy ekora segarc volnáll
BlackCat: szánalmas.
BlackCat: csibo szokott itt lenni. Rászólok olykor, mint mondtam ő még gyerek, számodra ciki ha egy gyerekhez hasonlítod magad vagy nem? És igenis zavar mert úgy gondolom, hogy neki különbnek kell lennie. Egyébként nem azt csinálod nothi....valami egyészen szánalma
Nothus: Mindezekre inkább neked van szükséged Cat ! Nekem nincs.
2010. május 18. 15:07

Nothus írta...

Hozzászólás megtagadva a csúnya-szó szűrő által.
csibo: deigen egyépkén olvashato mindegyik a nácikháza blogon
csibo: nem másold egybe öket és nézük barátom
BlackCat: A te írásaid Nothi? Inkább a Te hányásaid. Miből gondolod, hogy neked jogod van sérteni? Másnak nincs joga visszadobni rád a te mocskolódásodat? Annyi tiszteletet adj másnak, amennyit magadnak is megkívánsz! Nem ismerős?
csibo: igen not sajnálom aszt hogy mégcsak szoba isállok ijen elvakult kritikátnem biro emberekel hát ez van bocs
Nothus: Normális hang, értelmes társalgás oké, de amit te művelsz az már kimeríti a magyarság gyalázásának fogalmát. Olvasd vissza az írásaidat !
csibo: igen kritika ara amit mondol te és a mr moto gárdista barátod nomeg a bulcsu
csibo: egész nyugotan másoldbe kérlek és meglásuk mijen igazadvan
csibo: szerintem menjél kukát gyujtogatni és rendört lincselni ahoz szerintem jobbanértelmint emberekel beszélni csá barom
Nothus: Milyen kritikát, bemásoljam az írásaidat, vagy emlékszel rá. Ha az kritika, akkor az én írásaim irodalmi remekművek !
csibo: igy nehézlesz egyetérteni bármiben is bárkivel not
csibo: ja vagy megint csak fáj atökörbenézni not értem
csibo: barom
csibo: ok batom
csibo: seholnem nésztemle egyeteln embertsem kivéve azokat akikengem et a származásom véget cikiznek
Nothus: Az édeapádat címezd meg a barom címszóval !
csibo: not ha másokat megszolsz akor te is viseld emberségel a kritikát hanem tudod csak cigányozva meg lenézöen akor huzál a batikádra vagy a kuruc fingora enyi
Nothus: A véleményedet elégszer lehetett olvasni arti blogján a magyarokról. Te beszélsz felsőbbrendű dumáról ? Lesülhetne a bőr a pofádról !
csibo: bocs cat csak mármegint idegesletem ugyan is azkén not nak hogy mindenki áljon vigyázba mertö mindenkitöl töbet tud és lát egy fenéket
csibo: ime csobo igen olvasd és döljbele a saját magad hüjeségébe barom
BlackCat: csiboka, te meg uralkodj néha magadon, ne beszélj csúnyán.
BlackCat: Nem "szarozom" és nem is tettem, a magyar népet. AZokat igen akik idejönnek , előadják a felsőbbrendű embert, és általánosítva beszélnek elítélő és embertelen módon a cigányokról. Azok viszont ne is várjanak visszfelé sem mást nothi.
csibo: tenekedkelene elkondolkodni azon hogy mitirsz és hogyan senkinemjárlesenkit csaktejöszitt az árja faj dumádal meg a bulcsu folyton hameg van valakinek elen véleménye atilenézö monokátokra azonal lecigányozátok fujjj
Nothus: Black Cat, íme csibó !
2010. május 18. 15:16


Nothus írta...

Nothus: Nem kellett címeznie senkinek, mindenkinek címezte az írásait, elég csak elolvasni ! De hogy teljes legyen a kép, be fogöm másolni egy új blogba az összes Hsz-t és az összes írást, amit valaha is írt az artúr blogjába. Ott olvashatsz kedvedre.
csibo: not olvasd a mai hsz met is és mond holvanbene az hogy kit és mijen modkelmegölni ?? sehol nemolvashatoltölem olyant mertén nem is igen fogok olyanokat irni az atiszokásotok
Nothus: Jó napot csibó bácsi ! Gondolom hogy itt van, mert a fia a barom szóval állandóan önt szólóngatja! Megnevelhetné ezt a kis szerencsétlent, elégé ostoba !
csibo: not a gyász kieszi a gyomrod mikor ijeneket hazudol rolam fuuuu huzál most már olyant irok hogy magam is megbánom
csibo: énsohanem irtam aszt hogy ircsuk eszt vagy aszt vagy tüzesvas st st de te és a barom barátaid análinkáb ijeneket irogatok
BlackCat: Csibo sohasem gyalázta a magyarságot. Mindig annak az embernek címezte a válaszát, aki személyesen belelekötött.
csibo: deigen egyépkén olvashato mindegyik a nácikháza blogon
csibo: nem másold egybe öket és nézük barátom
BlackCat: A te írásaid Nothi? Inkább a Te hányásaid. Miből gondolod, hogy neked jogod van sérteni? Másnak nincs joga visszadobni rád a te mocskolódásodat? Annyi tiszteletet adj másnak, amennyit magadnak is megkívánsz! Nem ismerős?
2010. május 18. 15:22


ITT AZÉRT BELEFŰZÖK EGY MEGJEGYZÉST, HOGY A PICSÁBA TISZTELNÉK EGY ILYEN SZAR, ROHADÉK KIS PRIMITÍV CIGÁNYGYEREKET, AMIKOR A POFÁTLANKODÁST Ő KEZDTE, TE ELMEBETEG, DEGENERÁLT BLACK CAT !

Nothus írta...

Nothus: Oké, mára elég volt ennyi, további szép napot !
csibo: nos megyek csá mindenkinek
csibo: na jo nemidegesitem magamat veled bocsha sértö voltam márol ésbe fejesztem veled a beszédet
csibo: jo ok másold énállokelébe anak amit énirtam
csibo: de not mondom havalakit vagy valakiket kritikával iletel legaláb teviseld az elen véleményt nelegyél olyan mint a bulcsu aszthitem temásmijen vagy és remélem is hogy nemvállszolyan agyatlan senkiházivá
Nothus: Nem kellett címeznie senkinek, mindenkinek címezte az írásait, elég csak elolvasni ! De hogy teljes legyen a kép, be fogöm másolni egy új blogba az összes Hsz-t és az összes írást, amit valaha is írt az artúr blogjába. Ott olvashatsz kedvedre.
2010. május 18. 15:24

Nothus írta...

csibo: neked van már zabid harcos
Tomi55: Harci! - figyelj! - az a lényeg, mint a nyelvtanulásnál, amikor nem hallja az anyanyelvét senkitől, csak a vendéglátó nyelvén beszélnek - sztem nem hülyeség!!!
csibo: FUJJJ harcos remélem megfuladsz amiért ijeneket hazudgálsz a roma gyerekekröl te átok
csibo: harcos te és a kultura kétkülön fogalom föleg hogy most már a radikállisokNAK NYALSZ
csibo: harcos egyet sehogynem értekmeg miarákértnem töröltek még inen enyi hazugságután és lejáratásutánsem
harcoslány: Hülyeség Tomi55. Ha kiteszi a lábát a purdé otthonról, mindjárt egy másik kultúrába csöppen, s lásd mire mentek vele.
Tomi55: Harci! - elviccelődjük a dolgot, pedig nem az a szándékom! - voltál már hosszabb ideig egyszerű, szegény emberek között - azt is meg kell ismerni és...
csibo: helo more
csibo: harcos tán tevitet öket üdülni hogy enyire tájékozot vagy vagy csak egy ujab harcos HAZUGSÁG
harcoslány: Különösen a késsel bántak jól, úgyhogy akadt zsákmány, csakhát ott nem a magyar rendőrség tart rendet és gyorsan szétütöttek közöttük.
more: hello
harcoslány: Kezdetben csak a szobaasszonyt akarták megerőszakolni, aztán nekiláttak szerezni. Utóbbi remekül ment.
Tomi55: Biztosan nem hülyeség! - előtte környezettanulmány és aztán be a gyerekeket a másik kultúrába - Te is sokféle embert ismersz - csak úgy lehet valaki széles látókörű!!! - nem?
harcoslány: Hogyne. Olvastam pár csereüdülésről, ahová purdékat vittek. Már az első éjjel kikötött a társaság a fogdában.
csibo: vices vagy nyuszika harcos
csibo: vagy már azöregedet gyámságalá vonatat az örögségért ösi szokásotokhoz hiven
harcoslány: Csinálnád nekik a sok - sok félvér Tomikát főállásban, pedig ehhez ők nagyon értenek. Lekörözik az üreginyulakat is.
Tomi55: Harci! - én egyébként ezen komolyan gondolkoztam, mert a rádióban hallgatom, hogyan tanul meg a gyerek nagyon gyorsan egy nyelvet!!!
csibo: harcos apád élmég csak gondoltam megkérdezem hogy vane valaki aki lenyuljatöle d a páleszt
harcoslány: Ugyan Tomi55. Azokból te egyet se engednél el.
csibo: harcos egynap hányszor baszolbe a lenyult segélyekböl
Tomi55: A csereüdültetésnél természetesen a gyönyörű cigánylányok motiválták a világraszóló megvilágosodásomat
harcoslány: Ne nagyon rajoskodj Tomi55, mert szigorú a Moderátor.
csibo: harcos menyi segélyt tuclenyulni havonta
harcoslány: Jó. Úgy gondoltam, hogy kiküldjük a cigánygyerekeket és ott felejtjük őket. Hmm?
2010. május 18. 18:10


A következő írásomban pedig bemutatom Csibó munkáságát, ha már ennyire kérte !

MOST PEDIG JÖJJÖN EGY HELYREIGAZÍTÁS ABBAN A TÉMAKÖRBEN, AMELYET A KIZÁRÁSOMRÓL ÍRTAM ! A GÉP EGY IDEIG NEM ENGEDETT FEL A C-PRESS-RE, ÍGY ABBAN A TÉVHITBEN VOLTAM HOGY VÉGLEG KIZÁRTAK A C-PRESS ÜZENŐ FALÁRÓL ! EZ AZONBAN TÉVES VOLT, ÍGY ELNÉZÉST KÉREK EZ ÜGYBEN AZ ÉRINTETT OLDAL SZERKESZTŐITŐL !