Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. április 15., péntek

Rothadó narancs szarkeverője !



Hajdúhadháza szarkeverő cigánya, aki igyekezett hazugsággal lecsukatni a Polgárőröket !

Ez az írás nem post, senki se szóljon hozzá ! Ez csak egy infó !

Egy zsidó, aki erőszakkal akarja a holokausztot terjeszteni



Ezek után mit is pofázhat bárki is ? Persze, ezt is megtehetik a zsidók ? Jogukban áll ? Megcáfolják a szavaikat a tetteik ?











Igen ! Megcáfolják a tetteik a zsidókat, jelen pillanatban is öldökölnek, elég csak a fotókon látható palesztin gyerekek holttesteit látni, és elég csak a sok civil halotra gondolni. Igazat kell adnom Heller Ágnesnak, igenis, a zsidók valóban Eichman szellemi örökösei, hiszen most éppen ők azok, akik államilag támogatott népirtást folytatnak ! Elég csak azt vizsgálni, hogy kik is a mostani népirtók ! Ezek után van még pofájuk a holokauszttal előhozakodniuk ? Én nem vagyok hajlandó egy percet sem rászánni ezekre a holokauszt megemlékezésekre az életemből, hiszen már szembesültem egy XXI századbeli holokauszttal, amit a most is holokausztozó zsidók művelnek a megszállt Palesztin területeken ! Morálisan elvesztették a jogukat, hogy a világot kioktassák, hiszen sok-sok éve folyik már a palesztinok mészárlása állami szinten ! Ép úgy mint a náci Németországban. Mi a különbség ? Talán csak annyi, hogy a zsidók nem építettek koncentrációs táborokat.

Egy igaz írás !

Köszönet a Mindennapi Kenyérért Tüntetés
cjmd (nem ellenőrzött) | 2011. április 15. péntek, 12.54

Szeretnénk, ha a civil jogvédő, esélyegyenlőségi, kisebbségügyi ...stb. szervezetek közül valamelyik szervezne egy tüntetést az alábbi témában:

A rendszerváltás óta Magyarországon jelentős tömegek szegényedtek el, sokan közülük sosem jutottak munkalehetőséghez, sőt, lassan felnő egy nemzedék, aki emiatt sosem láthatta a szüleit dolgozni.
Fontos hangsúlyozni, hogy ez nagy probléma, és ezeket a tömegeket tényleg mielőbb fel kellene zárkóztatni, különben csak még inkább kiéleződik a feszültség köztük és az aktív, dolgozó emberek között.
A roma-ügyi aktivisták is úton-útfélen hangoztatják a fent említetteket. A nemzetközi és a hazai sajtóban is többször jelennek meg olyan írások, amelyek ezekről a problémákról szólnak.
Sok esetben azonban ezek az írások azt is hangoztatják, hogy a magyar társadalom jó része ma is előítéletekkel viseltetik a kisebbségek - különösen a romák - iránt.

Ezt kikérjük magunknak!
A fenti problémákból egyértelműen következik, hogy az elmúlt húsz évben ezek a tömegek - akár önhibájukból, akár azon kívül - segélyekből éltek. Ezek a segélyek az aktív többség által megteremtett pénzből lettek előteremtve, ergo nélkülünk éhen haltak volna! Ezek után nagyon visszás dolog kirekesztéssel, kisebbség iránti gyűlölettel vádolni egy egész társadalmat, amely évtizedeken keresztül ingyen eltart több százezer - kisebbségekhez tartozó - embert.
Aki idegengyűlölő, az nem eteti, hanem elpusztítja vagy elkergeti az idegeneket.

Szeretnénk ha javulna a roma kisebbség és a nem roma többség közötti viszony. Az első lépést a többség megtette az elmúlt 20 évben, hiszen enni adtunk hónapról hónapa azoknak, akik iskolázatlanságuk, képességeik - vagy akár a néhol tényleg jelenlévő előítéletesség - miatt évek óta nem jutottak munkához.
A következő lépést a roma kisebbségtől várjuk:
Civilizált emberek között az a szokás, hogy ha kapunk valamit, akkor azt megköszönjük. Szeretnénk egyszer mi is megtapasztalni, hogy amit adunk, azt megköszöni valaki. A romák megítélésén nagyban javítana egy ilyen gesztus.
Emiatt javaslom egy olyan demonstráció szervezését a közeljövőben, amelynek célja:

Kifejezni a roma és nem roma nemzetiségű, éveken át segélyből élő emberek háláját, köszönetét az iránt a többség iránt, aki folyamatosan segíti az életben maradásban.

A tüntetés mottója lehetne például: "Köszönet a támogatásért, ígérjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy érdemesek legyünk rá!"

Várjuk a magukat illetékesnek érzők érdemi válaszát!

http://tasz.hu/romaprogram/hat-civil-szervezet-kozos-levele-hajduhadhaz-ugyeben#comments

Tipikus cigány !

leleplező: ...
nevitatkozz; te gyökér senki nem áll eléd, hogy elköltözz a felsorolt országokba, ha zavar a cigány jelenléte. NA INDULJ, HOGY B...MEG AZ ANYÁDAT!!!!
8

2011, April 15 09:23

Tudod hogy miért utálom a cigányokat ? Pont az ilyen cigányok végett ! A cigányok jó szokását pedig ne akard a magyarokra erőltetni, ezt a jó szokásotokat tartsátok meg magatoknak retkesek ! A magyar itthon van, a cigány nincs ! Bármit is próbálnak a liberálisok, az MSZP-sek, a Fityeszesek beadni nektek cigányoknak ! Én soha nem akarok a cigányokkal kezet fogni, ahhoz már túl sok szemétséget írok a számlátokra !

http://c-press.hu/201104138242/belfold/felvettek-a-kesztyut-a-romak.html#comments