Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 18., kedd

Na, mit rejt a kép ?



Kattints a képre nagyobb méretért, majd mégegyszer nagyíthatsz rajta a nagyítóval !

Ismerkedjünk meg egy igaz Magyar szocialista képviselővel ! Vajon ki lehet a gazdája ? Keresd meg a gazda jelét, majd agyalj rajta ! Ugye milyen érdekes? Vajon a gazda nem fogja lebaszni, hogy hamar vallott színt ? Milyen jó is az, hogy egy ilyen ember is van a parlamentbe ! Vajon nekünk magyaroknak mi közünk van Izrael államalapításához, vagy a milyenkét is ünneplik Izraelben ? Nem hinném, már azért is lázadtak, mert egy Izraelben lévő Spanyol divatcég ki merte tenni Karácsonykor a karácsonyfát, bojkotra szólítottak fel a zsidók !

Putriból palotába? - Elégedetlenek a romák a telepfelszámolás után

Putriból palotába? - Elégedetlenek a romák a telepfelszámolás után PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-18 07:53

A telepfelszámolási programba bevont romák jobb lakhatási körülmények közé kerültek ugyan, ám a kapott házakra esetenként még így is több százezer forintot kellene költeniük Zalaszentjakabon.







Bogdán György, bár beköltözhetne Petőfi utcai új otthonába, még mindig egy kukoricagóréban lakik. Annak ellenére, hogy fényévnyi különbséget jelentene számára a program kapcsán biztosított lakóház.





- Már kulcsunk is van, az öcsémmel költözhetnénk - magyarázta Bogdán György. - De én addig nem vagyok hajlandó idejönni, amíg meg nem csinálják rendesen. Fürdőszoba készült ugyan, villamosítottak is, de a falak vizesednek, repedezettek, a tetőzet rossz, hullámos, s a szoba sem lett lebetonozva.



Kicsivel odébb, a 113. alatt lakik külsőre takaros házában Bogdán Imre és felesége. A házaspár januárban költözött.



- Nézze, valóban jobb körülmények közé kerültünk, mint amilyenek közt korábban laktunk. Itt vannak melléképületek, szép kert és kaptunk új, csempézett fürdőt is. De megmondom az őszintét: az igazság az, hogy jobb állapotú házra számítottunk. Ezzel együtt megértjük az alapítványt is, elfogadjuk, hogy mindenre nem jut pénz - magyarázta az asszony.



Nos, az épületre valóban van még mit költeni: az ajtón belépve, a küszöbnél két tátongó lyuk fogadja a vendéget, egy gyerekcipő eltűnne bennük. A fal itt is vizesedik, azt pedig már a férj, Bogdán Imre mondta el: úgy költöztek be, hogy nem volt meleg vizük. Egy, a közelben lakó német baráttól kértek pénzt, hogy megoldják a technikai hiányosságot - most részletekben fizetik vissza a kölcsönt.



Nikolics Ferenc, a zalaszentjakabi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke attól tart: a romáknak nem lesz pénzük arra, hogy folytassák új otthonaik felújítását, szerinte már azok karbantartása is nehézségbe ütközik.



- Hozzám jönnek panaszkodni az emberek, hogy még ezt, meg azt is meg kellene csinálni, nekem pedig CKÖ-elnökként fel kell vállalnom a képviseletüket - magyarázta. - Csak annyit kérünk az alapítványtól, hogy újítsák fel megfelelő állapotúra a házakat, úgy, hogy a lakóknak ne kelljen százezreket költeni azokra.



Bogdán Gyöngyi telepi delegált (aki egyébként Bogdán Imréék lánya) viszont úgy véli: a romáknak nincs okuk az elégedetlenségre - csak arra kellene visszaemlékezniük, milyen körülmények közt éltek korábban... Az ablak nélküli vityillóknál minden jobb, mondta.

Gérczei Ildikó, a Hálózat az Integrációért Alapítvány kuratóriumának elnöke a felvetésekkel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet: a pályázati program nem ígért új lakóingatlanokat.



- Úgy hiszem, nem várható el, hogy modern és új házakat adjunk, valamennyit a lakóknak is fel kell vállalni a felújítás munkálataiból - magyarázta. - Éppen ez a program lényege: hozzászoktatni a résztvevőket ahhoz, hogy ingatlanjaikat gondozzák, fejlesszék, kialakuljon bennük egyfajta felelősségérzet. A pályázati kiírás egyébként csak eggyel magasabb komfortfokozatú lakást írt elő, ennek pedig a műszaki szakértő állásfoglalása szerint valamennyi zalaszentjakabi ingatlan megfelel. Hozzátette még: a projektre elnyert 101 millió forintnyi támogatás első hallásra soknak tűnik ugyan, de ebből a pénzből majd másfél tucat házat vettek meg, s újítottak fel részlegesen. Az esztétikai jellegű munkálatokra emiatt nem jutott forrás - ezeket a családoknak maguknak kell megoldani.



Megkerestük az ügyben a Szociális és Munkaügyi Minisztériumot is, melynek sajtótitkárságán azt a tájékoztatást adták, hogy a lakások átvételekor egyik család sem kifogásolta az ingatlanok állapotát. Egyedül a CKÖ elnöke kérte a javítási munkálatok pótlólagos elvégzését, amire a Hálózat az Integrációért Alapítvány képviselője a program befejezéséig ígéretet is tett.



A pénzből tizenhat házat vásároltak



Az alapítvány Zalamerenyén és Zalaszentjakabon egy közös projektben valósította meg a telepfelszámolást. Százegymillió forintot nyertek a házak megvásárlásához és felújításához, további 55 milliót pedig az Országos Foglalkoztatási Közalapítványtól. A támogatás és a 9 család után megigényelt szocpol révén a két településen összesen 16 házat vásároltak, többet, mint amennyit a pályázatban vállaltak. Ezek kiválasztásában az érintett családok is részt vettek.

C-PRESS - zalaihirlap.hu

Nem jó neki a lakás ? Vajon a kormány miért nem baszik így ki az albérletben tengődő magyarokkal ? A cigányok meg palotát akarnak ingyen ? Menjenek az UNIÓ többi tagállamába, hátha ott kapnak ! Vagy elzavarnák őket a picsába ? Magyar miért nem kap ilyen lehetőséget ? Jaj, szegény cigányok, hogy el vannak nyomva ! Van egy kis munka benne, mindjárt lázadtok ? Egyből rasszista fasiszta mindenki ? Egyszerű a dolog, építsetek magatoknak a pénzetekből megfelelőt !