Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. október 15., péntek

Balogh elmebetegségére válasz !

Na, Balogh Artúr már megint alkotott egy cigánysajnáltató írást, amit azonnal meg is lehet cáfolni. Mondjuk ehhez nem is kell sokat agyalni, hogy ezt az elmebeteget cáfolni lehessen ! Először is nézzük meg az írását, amit régebben írt a Nácik haza nevű okádékra ! Íme :

2009-04-11
Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!
Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények.

Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.

A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.

A cigány jogosan lop.

Mivel az alkotmány szerinti cigányokra vonatkozó tételt a többség , az országgyűlés nem foganatosítja ezért minden ami az alkotmányba van minden kötelesség a cigányokra jogilag nem vonatkozhat.

Mivel minden törvény az alkotmányból ered ami nem érvényes a cigányságra,

Így semmilyen törvény szerint nem büntethető a cigány származású magyar állampolgár.

Jelen pillanatban a cigányoknak csak kötelességét hangoztatja a Náci propaganda de
Az alapvető jogairól a Náci hagyományokhoz híven hallgat.

Az a Náci propaganda, amely a proli nép körében rendkívül hatékony.

Úgy ,hogy a szűk látókörű többségnek üzenem,
hogy először tegyék meg az ő kötelességüket azután kérjék számon a cigányokon.

A Magyar Gárda meg ha meg akarja oldani a cigányokkal kapcsolatos problémákat akkor nem
Tatárszengyörgyön kell gyilkosságra buzdítani a jó népet,
hanem azért kellene masírozni, hogy a
cigányokkal kapcsolatos alkotmányos jogokat a Tisztelt Ház tartsa be!

Árja Bayer Zsoltinak meg nem a Náci fajelméletet kéne terjesztenie
hanem a demokráciát .
A múltkor már tartottam Árja Bayer Zsoltnak előadást a demokráciáról négyszem közt ,
Úgy látszik nehéz szegénykém felfogása.


Úgy látom a többség, a
Magyar Gárdával és Árja Bayer Zsolttal együtt nem lesz képes
hatályba léptetni a cigányok jogos követelését ezért azt ajánlom ,
hogy tűrjétek el a megélhetési bűnözést a cigányság részéről !

Lendvai Ildikónak meg az MSZP nek meg nem ,
egy több millióba kerülő öt mondatból álló
mégis egész oldalas ,
kampány szöveggel kell reagálnia Orbán Viktor pénteki ország értékelésére .

Hanem ebből a sok sok millióból erkölcsösebb lett volna ha a meggyilkolt négy éves cigánykisfiú és a szintén lemészárolt édesapjának megmaradt csonka családját segítik ki anyagilag, és talán meg kellett volna jelenni a temetésen.

Ha már az Ő általuk vezetett minisztériumok hibáztak a tettesek elfogásában, a felderítésben, a bűncselekmény megállapításában.

Visszatérve a cigányok megélhetési önsegélyezésére, ami egyáltalán nem lopás,
Nos ezzel kapcsolatban a
Kuruc . Infonak arról kellene harsognia , hogy a cigányok jól teszik ha önsegélyeznek mivel az állam nem tartja be velük szembe a kötelezettségét.

Cigánybűnözés helyett jó lenne ha

cigányönsegélyezés

szóösszetételt használnának
ha már annyira becsületes lovagok.
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: szombat, április 11, 2009

HÁT EZ ROPPANT MÓDON ÉRDEKES, HISZEN AZ Ő ÁLLÍTÁSA SZERINT JOGOS A CIGÁNYSÁG BŰNÖZŐI ÉLETFORMÁJA ! A MOST KÖVETKEZŐ ÍRÁSÁBAN PEDIG MÁR AZÉRT SIRATJA A CIGÁNYSÁGOT, AMIT NEM KÖVETET EL A MAGYAR TÁRSADALOM. EBBEN AZ ÍRÁSÁBAN AZ EZEKSZERINT JOGOSAN BŰNÖZŐ CIGÁNYOKAT SIRATJA, ÉS MÉG POFÁTLANUL BŰNÖSNEK ÁLLÍTJA BE A BECSÜLETESEN ELŐ MAGYAR TÖBBSÉGET !



Az utolsó hegedőszó!
Áll az öreg cigány a hosszú sorban , kezében a nagy becsben tartott hegedű ,lak fekete tokban .Látja amint cigány vérei tűnnek el a magasra húzott falak mögött , ahonnan már nem vezet ki semmilyen út..

HALÁLTÁBOROKAT VIZIONÁLSZ KÖCSÖG ? MIÉRT IS ? TE IS ÉRZED HOGY MÁR NEM SOKÁIG FOGJÁK ELTŰRNI A CIGÁNYOK BŰNÖZÉSÉT ? VAGY NETALÁNTÁN AZOKAT A FALAKAT LÁTOD, AMELY MÖGÖTT A SOK BŰNÖZŐ CIGÁNYT ELKÜLÖNÍTIK AZ EMBERI MÓDON ÉLŐ, NORMÁLIS TÁRSADALOMTÓL ?



Háta már hajlott , a feleségét már elvesztette , a fiai odavesztek a bujkálások és a szabadságért folytatott harcok folyamán.

Á, EZT ROSSZUL ÍRTAD, NEM VOLT SEMMI SZABADSÁGHARCRÓL SZÓ, A FIAIT FOSZTOGATÁSÉRT, ESETLEG RABLÁSÉRT VAGY NETALÁNTÁN GYILKOSSÁGÉRT INTÉZTÉK EL, EZ A VALÓSZÍNŰBB OK ! PERSZE HOGY BUJKÁLTAK, HISZEN A TÖRVÉNY ELÖL MENEKÜLTEK !



Csak idősek ,betegek és meddővé tett nők megmaradtak a cigányságból, még fiú gyerekeknek sem kegyelmeztek.

EZT A CIGÁNYSZOKÁST NE VETÍTSD KI A MAGYARRA, EZ A TE RASSZOD JELLEMZŐ VONÁSA, TI ÖLITEK MEG AZ ÖREGEKET, A TE FAJTÁD LELKÉN SZÁRAD A LEGTÖBB ILYEN BŰN !



Elmereng azon a vén cigány amikor még , fiai hittek a hamis szavaknak az ígéreteknek és minden erejükkel a felzárkóztatásban segítettek, de becsapták őket és jött a megtorlás, majd megint ígérgetés becsapás és megtorlás , így a harmadik fia is odaveszett a vén cigánynak, ugyan az a forgatókönyv megint és megint és megint.

FELZÁRKOZTATÁS ? HISZEN TI NEM INTEGRÁLÓDTOK BE A MAGYAR TÁRSADALOMBA, MÉG MINDIG KŐKORSZAKI SZOKÁSAITOKAT KÖVETITEK, A KURVA NAGY KULTÚRÁTOK SZOKÁSAIRA HIVATKOZTOK MINDIG ! TI BASZTOK TANULNI AZ ISKOLÁBA, TI BASZTOK A MUNKÁRA, TI SZARTÁTOK LE A SEGÍTŐ KEZET, TI AKARTOK INGYEN LAKÁSOKAT, DE MÉGIS TI VAGYTOK AZOK AKIK AHELYETT HOGY MEGBECSÜLNÉTEK A MAGYAROKAT, MÉGIS SOROZATOSAN NEKIK TÁMADTOK ! PICSÁBA AZ INTEGRÁCIÓVAL ÉS A TÁMOGATÁSOTOKKAL, 600 ÉV NEM VOLT ELÉG, AKKOR MI A FRANCÉR KELL MÉG BENNETEKET ISTÁPOLNI ! ELMEHET A CIGÁNYSÁG A PICSÁBA, HA NEM LENNÉTEK, ÉN BIZONY EGY KÖNNYET SEM EJTENÉK ÉRTETEK !



De ott a falakon túl a szabadság vár rá , a szabadság aminek az ára a biztos pusztulás volt. Ekkor úgy döntött hogy kiáll a sorból a vén cigány.

BÁNNÁ A FENE !

Letette a sáros földre a lak-fekete hegedűtokot és kivette belőle a hófehér hegedűjét és lélekbemarcangolóan elkezdte utolsó hegedűszóját Klikk http://www.youtube.com/watch?v=p0GQo59fMIg&feature=relateda Gádzsóknak !


MEGHALGATNÁM, AZTÁN TOVÁBB MENNÉK DOLGOZNI, SZÁNALMAT MÁR A RENGETEG BŰNÖTÖK VÉGET NEM TUDNA EGY CIGÁNY SEM KICSIKARNI BELŐLEM !




By





Balogh Artúr
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: péntek, október 15, 2010 0 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

By


NOTHUS