Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. július 13., kedd

Hát vidámkodjunk !

Bazi nagy romalagzi ! 1 rész a háromból.


2 rész



3 rész



De most következzék a véres valóság !

Ez a moslék a Nácik haza című okádékon jelent meg. Erre az írásra két videóval fogok felelni ! de először jöjjön a cigány okádása a netre !

2010-07-13
Róma értelmíségi Csíbó: ha ma egy roma embercsak anyitkér hogy emberhezméltoan bánjanakvele azonal az életével fizet vagy nyomoréká teszik !!!!!
ólyvá tünik hogy az orbán kormány lepraktállt a jobbik gyilkos és kirekesztö politikai nézeteivel állig felfegyverzet véres száju gárdistákat csupán csak egyora fogda létuttán ki is engedik pedig láthatovolt hogy a rendöreit akarták lincselni és a pintér meg orbán csak látszat intészkedésekel probálja megnyuktatni aszt a három millio mélyszegénységbenélö embert kikelen a jobbik valoságos hadjáratot folytat aminek mára már a fideszis részeselet karöltve akarják legyilkolászni és megsemisiteni magyar emberek milioit aholott a magyarországi törvények is ugyan ugytiltják és büntetik a jobbik által képviselt faji alapu megkülömbösztetést ezért is érthetetlen mindenki számára hogy lehetséges az hogy fegyveresen támadnak rendörökre és egy percetsem ülnek börtönbeérte a mona gábor gárdistái ha ma egy roma embercsak anyitkér hogy emberhezméltoan bánjanakvele azonal az életével fizet vagy nyomoréká teszik holvan itt az igaság

Fórás: http://portal.c-press.hu/201007056899/belfold/dramai-mereteket-olt-a-rasszizmus-uj-formaja.html#comments
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: kedd, július 13, 2010 3 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Csibó, ez a te fajtád normális életvitele ? Ez a ti nyomorékká tételetek ?

Ez a videó jól mutatja a cigány felfogást, bemutatja Magyarország jővőképét, amikor is a cigányság lélekszáma eléri a kritikus határt. Esztelen szaporodásukat is jól példázza ez a videó, bemutatja azt a tényt hogy csak szülnek de eltartani bűnözés nélkül nem tudják az ivadékaikat ! Semmi mást nem hajlandók csinálni, csupán a bűnözést tekintik életformának. Panaszkodnak hogy a magyarok nem segítenek nekik. Miért is segítenének ? Hogy újabb bűnöző generáció keserítse a magyarok életét , hogy újabb horda ölje le a magyarokat ?
És most jöjjön a beígért két videó !




Majd ezek után jön az újabb felszólítás ugyanezen bloggon a magyarok kiírtására, az elmaradt segélyek végett ! Attól a Gárdától várták a segítséget, akiket mindennap igyekeztek gyilkosoknak beállítani a cigányok ! Lázadnak mert nem kaptak az általuk annyira gyűlölt Magyar Gárdától segítséget ! Íme a Nácik haza nevű okádék cigányblogról az alábbi írás !

2010-07-13
Rómák! Ezt nem hagyhassuk annyiba! Mit kébzelnek magúkrol a Parasztok?? Ki kel írtani mindet!! Mócskós álat Paraszt Magyarók!!!
Árvízkárosultak roma származásuk miatt nem kaphattak az adományokból

A Jobbik monori alapszervezete adományokat gyűjtött, illetve jelenleg is gyűjt árvízkárosultak javára. Szalonnán 17 házat sújtott az árvíz, ebből 5-ben romák laknak. A településen a párt egyik aktivistája osztotta az adományokat, ám a roma károsultaknak – nyíltan kimondva: származásuk miatt – nem adott semmit, míg olyan nem roma származású Jobbik szavazóknak juttatott az adományokból, akiket elkerült a víz.

Az adománygyűjtésekről az interneten közzétett egyes felhívások hangsúlyozzák, hogy a szállítmányokat csak „magyaroknak“ juttatják.

Az egyenlő bánásmódról szóló törvény (2003. évi CXXV. törvény) értelmében – egyéb konkrétan felsorolt szervezetek mellett - a pártok az egyenlő bánásmód követelményét általánosságban, minden jogviszonyukban, minden eljárásuk, intézkedésük során kötelesek megtartani. Azzal, hogy az adományozottak köréből kizárják a roma származású károsultakat, közvetlen hátrányos megkülönböztetésben részesítik őket. Ezért a TASZ az ügyben az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordul.
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: kedd, július 13, 2010 18 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek


A TASZ kinyalhatja a seggem, adjon ő a cigányságnak, de még jobb lenne a ha feloszlatná önmagát, mert a magyarok védelmében nem igen hallatta még a hangját ! A Magyar érzelmű pedig odaadja a segélyét és annak akinek akarja, nem kötelező a deviáns cigányokat támogatni ! Had döntsük már el kiknek is adjuk az anyagi javainkat ! Miért kéne odaadnunk cigánynak a pénzünket, az adományaikat ? Nekik segítsenek a romaszervezetek ! Elbaszta a TASZ, mert a Magyar Gárda feloszlott így nem minősül szervezetnek, a Jobbik képviselője pedig magánemberként annak adja az adományt akinek akarja ! Értve vagyon hülye TASZ-szosok ?





És végül illesszük be ide a legnagyobb hazugságokat és magyarok gyűlöletére felszólitó blog tulajdonosának írását a legvégére, Balogh Artúr politikai szerveződésének a hitvallását !

Móhácsi Viktoriát az Ocö élére!!!!
A Három Pontos NeoDrom Deklaráció

A NeoDrom egy olyan új, önálló szövetség, mely tömöríti a politikailag aktív, ám független építő és reformer csoportokat, egyéneket, mely elsősorban nem valami ellen, hanem valami érdekében óhajt politizálni, s reméli, hogy ehhez partnerekre talál. A NeoDrom Szövetség létrejötte az első lépés a hazai cigányság és a többségiek kulturális és politikai szakadékainak áthidalására.

A NeoDrom szövetségesei kötelességüknek érzik a fizikai, a társadalmi és az erkölcsi biztonság visszaállítását a magyarországi cigányokkal, romákkal, beásokkal, szintókkal, kárpáti cigányokkal, tehát a továbbiakban, a népünkkel szemben.


A NeoDrom szövetségesei feladatuknak tekintik:

- a népünk fizikai biztonságának visszaállítását oly módon, hogy megszüntetjük a rettegést és megvédjük népünket a magyarországi szélsőséges megnyilvánulásoktól. Ennek érdekében új eljárásokat kezdeményezünk a népünk tagjai ellen elkövetett sorozatgyilkosság ügyében, valamint újabb gyűlölet-bűncselekmények felderítésérére vállalkozunk. Népünk közbiztonságát nagyban veszélyeztetik azon - a felderítetlen ügyek több mint - 60 támadás elkövetői, cinkostársai, akik még mindig nem ülnek börtönben.



- A népünk társadalmi biztonságának visszaállítása a NeoDrom szellemiségében azt jelenti, hogy nem engedhetjük meg, hogy gyermekeink kimaradjanak a minőségi iskolai oktatásból, hogy éhezés miatt családok fizikai fennmaradása megkérdőjeleződjön, vagy akár családok fagyjanak meg a tél beálltával olyan helyeken, ahol nincs ivóvíz, sokszor orvosi ellátás. Népünk szociális biztonsága veszélyben van a 'társadalombiztosítás' hiánya miatt. A közmunka önmagában nem megoldás a problémákra, és sok esetben, még ebből is kimaradunk.



- A népünk erkölcsi biztonságának visszaállítása legalább annyira fontos, mint a korábban említettek. A népünk erkölcsi biztonságát veszélyben érezzük akkor, amikor a bűnözés bélyegét ártatlanok homlokára sütik.



A NeoDrom arra kötött szövetséget, hogy megőrizze népünk emberi méltóságát: történelmünket, kultúránkat és nyelvünket, családjaink jövőjét, fiataljaink tehetségét, az időskor tisztességét.



A NeoDrom Szövetség a politikai pártoktól függetlenül, a belső roma/beás/szintó/kárpáti cigányok új politikáját testesíti meg és megnevezi az Országos Cigány Önkormányzat elnökjelöltjét, Mohácsi Viktóriát.



További információ:

Bogdán János, 06 30 844 4785



NeoDrom Szövetség alapítói:

Balogh Artúr, a cigány közösség tagja, politológus

Bogdán János, a beás közösség tagja, aktivista

Forgács Marietta, a roma közösség tagja, igazgatásszervező

Mohácsi Viktória, a roma közösség tagja, politikus
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: kedd, július 13, 2010 0 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Ezért a történelemért és kultúráért kár volt ezt a szart létrehozni ! A nevek is sokat elmondanak ! Ha egyszer valóban elindulnak a politikai pályán, akkor könnyedén meg lehet állítani az egész bagázst, hiszen Szartúró írásait kell csak bemutatni, az írásait elég csak a napilapoknak elküldeni , én személy szerint már feljelentettem, csak hát az igazságszolgáltatás malmai mint tudjuk lassan őrölnek. EZEN ÍRÁS NEM VONATKOZIK AZOKRA A CIGÁNYSZÁRMAZÁSÚ EMBEREKRE, AKIK A MAGYAR TÁRSADALOM MEGBECSÜLT ÉS HASZNOS TAGJAIKÉNT ÉLIK ÉLETÜKET !