Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. július 25., vasárnap

Röhögjünk egy jót Radics Béla hivatásos antifán !




Hivatásos rettegőnk ha pénzt vagy más hasznot hajtó tevékenységet észlel az általa olyan nagyon megvetett gádzsók részéről, azonnal beindul. Egyből rácsap az általa állandóan szarozott Gárda és Jobbik adományára, olyankor ezek a szavak mint rasszista, náci, fasiszta, kirekesztő szavak valahogy törlődnek az 1 MB agyából. Elfelejtettél tiltakozni ilyenkor a Gárda és a Jobbik adománya ellen, hiszen a tetves rasszisták osszák, vagy ebben az esetben nem érvényesek az általad olyannyira szajkózott elvek ? Béla, Béla, lehet hogy ahogy öregszel, úgy megy el az eszed ? És ha javasolhatom, akkor fizess be egy jó nyelvtanára, csodálkozom hogy a te antifasiszta barátaid kibírták röhögés nélkül. Különösen érdekes a nagy cigány antifasiszták probléma megoldó képessége, tipikus cigánymegoldás !

Válasz Tamangónak azaz Villás Lajosnak ! Ezen írásra itt válaszolok, mivel Radics szennyblogja nem alkalmas ! Íme az írás, amire reagálok:

Tamango bullet 2010. 07. 23. time: 13:39
A Magyar Parlament dísz cigányai közül egyik sem volt jelen- ez tény! Farkas Flóriánt nem érdekelte a téma, neki ebből haszna nem volt. Az MSZP- néhány képviselője megjelent, de nem akartak szavazatot gyűjteni. Ott voltak, beszélgettek az emberekkel - és nem több.
Zagyva képviselő úrnak volt vér a pucájában és ezért "kalapot emelek előtte"! Miért is?
- Volt ott egy GAZEMBER az őrsereg forma ruhájában. Igen bátor volt, amikor egy kicsi gyereket és az édesanyját provokálta, de Radics Béla elől elmenekült. Nagy bátorságra vallott, gyermeket, nőt provokálni, utána meg szaladni!!!
A képviselő úr pedig csak tette a dolgát! Beállt a kör közepébe, és egyenként válaszolgatott a kérdésekre. A hangulat előbb paprikás volt, aztán ahogy kialakult a párbeszéd - egy sor témában meg is volt az "egyetértés"!. Csak kommunikálni kellene emberhez méltóan, úgy, ahogy azt tette a képviselő úr! Nem úgy, mint a szellemi "CSŐCSELÉK" akiknek teljesen mindegy, hogy miről szól a nóta, csak a maguk ostoba indulóját fütyülik! Azt hiszem, most nyilvánvalóvá vált, vagy válhatott, hogy ezekre az emberekre már a JOBBIK-nak sincs szüksége. Azt hiszem, hogy eljön az az idő, amikor a JOBBIK, és a magyarországi cigányság - most még el nem ismert - tényleges harcos vezetői között, létrejön egy párbeszéd, egyenrangú félként, egymás emberi jogainak tiszteletben tartásával. Akkor pedig a szellemi csőcselék, a politikai alvilág rikkancsainak befellegzett... Pannon és a többiek, akik arctalanul, névtelenül terjesztik az emberi butaságaikat, visszatérnek majd oda, ahonnan jöttek .
A KUKÁBA !!!

Először is a téren nem egy gazember volt hanem sok ! Némelyik még szónokolni is próbált, csak hát ahhoz először is megkellett volna tanulnia magyarul beszélni, no meg olvasni ! Ezt tehát megbeszéltük ! Radics pedig jól példázta a tipikus cigány viselkedést a primitív magatartásával, így őt nincs is miért tovább tárgyalni. Ha megnézzük a videót, láthatjuk azt is hogy kik tartják magukat harcos cigányvezetőnek ! Hát elég gyenge a felhozatal, még úgy is hogy beleveszem azt a szemüveges szakállas, bohókás figurát is, gondolom mindenki kitalálta hogy kiről van szó ! :-) Villás, te is meg a többi agyhalott is csak a jogairól tud prédikálni de vajon a kötelességekről miért is nem pofázol ? Ha a cigányokat nem kedvelőket csőcseléknek nevezed, akkor Magyarország 90%-káról beszélsz ! Ha a Jobbik beáll cigánysegget nyalni, akkor eltűnik a kukába ! Nem a magyar csőcselék, nem a Jobbik, hanem azok akik a Gárdát náciknak nevezi de a segélyére már rácsapna ! A szellemi csőcselék kifejezést pedig azokra használod akik megmerik írni a cigányság mocskos dolgait ? Na, ebből látszik az hogy te is kiféle és miféle vagy. És én hogy egyenrangú lennék a cigányokkal ? Ennyire mélyre az egyenjogúság nevében nem vagyok hajlandó olyan mélyre ereszkedni ! A te néped, hogy is mondjam, még az ősközösség szintjén él, nem hiszem hogy egy épelméjű magyar az egyenjogúság nevében a ti szintetekre akarna alacsonyodni. Béla mint harcos vezető ? Ennek a vezetőnek rengeteg írása megvan, szerintem ha bemásolok egyet-kettőt, máris kirajzolódik ennek a nagy vezérnek az igazi portréja, ami nem teszi majd igazán hitelesé.