Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. április 16., szombat

Narancsország cigányai és a nagy Fityesz-KDNP átverés !



Ezután a megtekintett videó után van e még valakinek kétsége a cigánysággal kapcsolatban ? Van-e még valakinek kétsége, hogy a cigányok bármikor hajlandóak lennének-e rendőröket gyilkolni ? Van-e még valakinek kétsége az irányban, hogy a cigányok bűnöznek jelentős mértékben ? Van-e még valakinek kétsége, hogy a cigányok jelentős része természetes életformának tekinti a bűnözést, ami ellen ha bárki is felszólal, akkor azt ezek emberi formájú lények egyből nácinak, rasszistának kiáltják ki, és máris meg akarják gyilkolni ? Van-e még kétsége bárkinek, hogy ezeknek a parazitáknak az életmódját eddig a két "nagy párt" támogatta a magyarok ellenében ? Van-e még kétsége bárkinek is, hogy ezt a kurva nagy toleranciát, amit az SZDSZ-MSZP és a FIDESZ-KDNP kormányoknak köszönhetünk, a cigányok bűnözésre váltották ? Van-e még kétsége bárkinek is abban, hogy a magyarok gyilkosainak számát gyarapítjuk az esztelen cigánypolitikával ? Van-e még kétsége bárkinek is abban, hogy eddig egyetlen párt és kormány sem a magyarokat védte, hanem ezt a bűnöző népcsoportot, amely eljutott már arra a szintre, ahol is már magát az államhatalmat támadja, és annak a rendfenntartó szervezetét fenyegeti ? Van-e valakinek kétsége, hogy ezt az állapotot a sok "emberjogi szervezetnek" köszönhetjük, és annak a sok liberális faszfejnek ? Van-e valakiben is szemernyi kétség, hogy a parlamenti pártok, itt egyenlőre kivétel a Jobbik, csak a személyes gyarapodásukra használták fel a nép által adott mandátumukat ? Van-e még valakiben kétség, hogy a parlamentben ülő pártok nem a magyar érdekeket szolgálják, hanem idegen érdekek kiszolgálójává változtatják szép hazánkat, és szolga sorsra akarják kényszeríteni a magyarokat ?

Most pedig jöjjön Kontrát Károly ! Hallgassuk figyelemmel !



Ilyenkor elgondolkodok, hogy Kontrát nem e hülye, vagy naiv, vagy csak a szolgaleküségből kifolyólag hazudozik-e ? Mindegyik esetben le kéne mondania, mert teljesen alkalmatlan a pozíciójára, hiszen az olajos Pintér két hét alatti rendcsinálást ígért, (ebből semmi sem valósult meg !), mig Kontrát, bár tudja az igazságot, mégis telepofával hazudja azt a Fityeszes hazugságot, hogy rendet raktak ! Nem, nem raktak rendet, ezt rengeteg vidéki bűneset is igazol, és alátámaszt ! hazudott a Fityesz-KDNP duó, csereben hagyta a normális életvitelt folytató magyarságot, fel akarja áldozni a magyarokat a cigányszavazatokért ! Vádolom a kormányt és az elmúlt húszonegy év kormányait azzal, hogy becsapták a magyarságot, vádolom őket azzal, hogy nem a magyarság érdekeit tekintették elsődlegesnek, hanem a saját zsebüket ! Vádolom a kormányokat azzal, hogy kiárusították Magyarországot a "szent privatizáció" nevében, vádolom a kormányokat a magyar föld kiárúsításában ! Vádolom a kormányokat abban, hogy elhallgatnak bűncselekményeket, eltussolnak bűncselekményeket, azzal a módszerrel, hogy hosszú évtizedekre titkosítják ezek aktáit, lásd olajos ügyek, stb, stb ! Ezek után hihetek-e bármelyik kormánynak, amelyek, itt kivétel a Jobbik, eddig regnáltak Magyarországon ? Nem !

FCÖ: A hajdúhadházi járőrözők a múlt legsötétebb korszakát idézik PDF Nyomtatás E-mail
2011-04-16 12:18
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
FCÖ: A hajdúhadházi járőrözők a múlt legsötétebb korszakát idézikA Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) és a Roma Polgári Tömörülés (RPT) elnöke szerint a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület hajdúhadházi járőrözése a múlt legsötétebb korszakait idézi fel, ezért az ottani történés egész Magyarország ügye.









Makai István, a két szervezet vezetőjeként az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében leszögezte: "a főváros és az ország minden településén élő cigány és nem cigány lakosság képviseletében" a Jobbikhoz köthető szerveződés hétfő óta tartó "polgárőr-járőrözései" miatt emelte fel szavát, amely szerinte tarthatatlan helyzetet idézett elő.

"Az európai polgári demokráciákban az alapvető emberi és polgári jogok mindenkit megilletnek, a szabad és félelemmentes élethez való jog minden személy és közösség elidegeníthetetlen joga. Akik ezeket a jogokat semmibe veszik, az alapvető európai civilizációs normák ellen vétenek" - írta a roma vezető, aláhúzva, értetlenül és megdöbbenve állnak a Hajdú-Bihar megyei településen történtek előtt, amely szerintük a múlt legsötétebb korszakait idézi fel, ezért "Hajdúhadháza ügye egész Magyarország ügye".

Az RPT és az FCÖ elnöke úgy véli: "a forrongó hangulatot" csak párbeszéddel és az egymás iránt tanúsított kölcsönös tisztelettel lehet megoldani, mert "ez teremthet alapot annak, hogy közös jövőnket itt és most megszilárdítsuk, és együtt építsük Európa szívében". Ezért arra kéri mindazokat, akik fenyegetve érzik magukat, hogy "ne üljenek fel a provokációnak, a megfélemlítésre ne megfélemlítéssel válaszoljanak".

Makai István, aki fővárosi romaügyi főbiztosként is tevékenykedik, abban bízik: a rendőrség biztosítani fogja a rend, a nyugalom, a félelemmentes együttélés feltételeit.



C-PRESS - STOP!

http://c-press.hu/201104168263/belfold/fco-a-hajduhadhazi-jarorozok-a-mult-legsotetebb-korszakat-idezik.html

Így hazudoznak a cigányok ! Érdemes elolvasni ! Párbeszédet akarnak ezután folytatni, de minden magyarnak tudomásul kell venni, a cigányok ellenségei a magyarnak, a cigányok ellenségei a magyar államnak, mint ahogy az a fenti videóban is igencsak kifejeződött, hiszen már a rendőröket is gyilkolni akarja, és ez irányban ezt a szándékát ki is fejezte ! Nincs miről tárgyalni a cigányokkal, vagy ha tárgyal is a kormány velük, azt ma már senki sem veheti komolyan !

AZ ÉN NEVEMBEN NE TÁRGYALJON A KORMÁNY ! AZ ÉN NEVEMBEN NE ÁLLAPODJON MEG A KORMÁNY, MERT EHHEZ AZ ÉN BELEEGYEZÉSEMET NEM KAPTÁK MEG ! AZ ÉN NEVEMBEN SEMMILYEN ALKUT SE KÖSSÖN MEG A KORMÁNY, MERT AZT ÉN NEM TEKINTEM ÉRVÉNYESNEK ÉS KÖTELEZŐNEK !

Éppen eleget hazudoztak a cigányok a békevágyukról, éppen eleget hazudoztak a szegregációról, éppen elég bűncselekmény és terror írható a számlájukra, hogy egyetlen szavukat sem higgyem el ! Ép elég magyart bántalmaztak vagy gyilkoltak meg, éppen elég magyar rabszolgát tartottak, éppen elég öreget fosztottak, loptak, gyilkoltak meg, hogy a hamis cigány szavaknak ne higgyek többet ! Én nem és nem akarom többet a cigányság hangját meghallani !

A következő videóból pedig kiderül, hogy a szemét cigányok azok, akik agresszorként viselkednek, és nem a SZJPE tagjai ! Ezek a tetvek próbálnak ismét terrorizálni, ezek a retkes cigányok próbálnak meg támadni ! Én személy szerint szétbasztam volna ezeknek a cigányoknak a retkes pofáját ! Nem, ezekkel a férgekkel nem akarok békét, és nem akarok együttélést, ezt még a mostani kormány sem tudja rám kényszeríteni ! Nincs béke ! Nincs kötelességem irányukban, és nem kötelességem eltartani ezt a csürhét ! Nem erőltetheti egyetlen kormány sem az emberekre ezeket az állatalatti lényeket a magyarságra ! Ezekre az állat alatti lényekre pedig legyen vádirat ez a videó ! Ez a film bemutatja ezt a retek cigány agresszivitást, ez a videó bemutatja a "félelembe" élő cigány viselkedését ! Itt az idő narancs kormány, vagy veled, vagy nélküled ! Ha pedig az az ára, hogy felhagyjatok ti narancsos agyamentek, a terveitekkel, akkor ideje lemondatni a kormányt, tüntetéssel és egyéb demokratikus eszközzel felszámolni az elmúlt 21 év antidemokratikus "vívmányait"! Mert elég volt, ezt nem csak én érzem így, hanem minden a Hazáért felelősen gondolkodó ember ! A "fülkeforradalmatokkal" csak ennyire tellett, több kárt okoztatok, mint azt valaki is feltételezte volna. Megvolt az MSZP-SZDSZ Öszödi beszéde, de megvolt a FIDESZ-KDNP öszödi beszéde is Lázár János jóvoltából ! Ma már egykutyaként lehet rátok tekinteni, semmiben sem különböztök egymástól.
Most pedig jöjjenek a narancsosok "rettegő" cigányai, egy nagypofájú, rohadék cigánybanda !