Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 15., szombat

Telik a cigányságnak roma konferenciára New Yorkban ?

Romakonferencia New Yorkban PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-07 15:10


Az európai roma kisebbség integrációjáról, a problémák megoldási lehetőségeiről rendeztek amerikai és magyar szakértők részvételével szimpóziumot csütörtökön a New York-i főkonzulátuson.

A konferencia ötletadója, Polgár Viktor főkonzul az MTI-nek elmondta: az amerikai sajtóban néhány hónapja több cikk is megjelent a magyarországi romák helyzetéről, és úgy gondolta, célszerű lenne egy tanácskozást tartani arról, hogy a romák ügye nem csak Magyarországot vagy a bűnözést érinti, általánosabb kérdésről van szó. A szimpóziumon több mint százan, diplomaták, kutatók, szakértők és jogvédők vettek részt.

Daniel Nadel, a külügyminisztérium tisztviselője elmondta: Hillary Clinton külügyminiszter üdvözölte a szimpózium megrendezését. Kifejtette, hogy az Obama-kormány kiemelt külpolitikai céljai közé sorolja a roma kérdés megoldásának támogatását. Elmondta: Washington számos eszközzel, nyilvános és bizalmas diplomáciával, a külföldi látogatók programján keresztül, kormányzati szervezeteknek nyújtott támogatással és képzéssel is segíteni akarja az ügyet.

A Foreign Policy Association kutatóintézettel és az Arthur Schneier rabbi vezette Lelkiismeret Felhívása Alapítvánnyal együttműködésben szervezett szimpózium két magyar vendége Szalai Júlia, a Közép-európai Egyetem kutatója és Csongor Anna, az Autonómia Alapítvány igazgatója volt.

Előadást tartott mások mellett Ian Hancock, a Texasi Egyetem kutatója, aki a roma kérdés egyik legavatottabb szakértője az Egyesült Államokban, Kevin Gover, a washingtoni Amerikai Indiánok Nemzeti Múzeuma igazgatója és George Khaldun, a harlemi fekete gyerekek beilleszkedését célzó sikeres New York-i Harlem Children's Zone program egyik vezetője. Arthur Schneier rabbi felhívta az európai egyházakat, hogy az eddigieknél aktívabban vegyenek részt a roma kérdés megoldásában.

Szalai Júlia szociológus az MTI-nek kifejtette: fontos, hogy az amerikai külügyminisztérium "részletekbe menően komolyan veszi, hogy mi történik ma a régiónkban a romák kérdésével". Hangsúlyozta: csak egy integratív megoldással lehet eredményt elérni.

Csongor Anna kiemelte: a Harlem Children's Zone integrációs program magánkezdeményezésként indult, magánadományokból finanszírozták, sikeressége keltette fel a politika érdeklődését.

Szombati Béla amerikai nagykövet április végén mondta el: magyar és amerikai szakemberek részvételével konferenciát rendeznek júniusban Washingtonban arról, hogy a fekete gyerekek integrációját segíteni hivatott harlemi program átültethető-e Magyarországra, a romák helyzetének javítására. Szalai Júlia, aki a konferencia szakértői között lesz, az MTI-nek csütörtökön kifejtette: mindenekelőtt azt fogják megvizsgálni, hogy "miben más és miben hasonló a két színes bőrű kisebbség helyzete, sok mindenben nagyon rokon, és sok mindenben nagyon különböző".

C-PRESS - Zipp


Ilyen konfliktus kezelés lenne ugye jó a cigányságnak ! Nem egyszerűbb lenne a konfliktus kezelése sok évi börtönnel ? Nem egyszerűbb lenne a háromcsapás törvénnyel ?






De nézzük meg, hogy hogyan rendezik a cigányok egymás közt a konfliktusokat, de a Magyar származásúakkal is hasonló a rendezés módja.










És most jöjjenek a szokásos kérdéseim. Vajon az amerikaiak tisztában vannak a cigányok jelentős részének az életvitelével ? Vajon tisztában vannak azzal az amerikaiak hogy hány ártatlan kisnyugdíjast öltek meg az úgymond hátrányos helyzetű deviáns életvitelű cigányok ? Vajon tisztában vannak egy nagyon fontos dologgal az amerikaiak, mégpedig azzal hogy itt nem lehet alkalmazni a Harlemi programot? Tisztában vannak e az amerikaiak az itteni cigányok szokásaival, beállítottságukkal ? Mentális képességeikkel ? És egy nagyon fontos kérdés. Mi a jelentős különbség az amerikai négerek és a Magyarországon élő cigányok közt ? Talán az lenne a különbség hogy ők rabszolgának vitték be a négereket, mig a Magyarországon élő cigányokat nem kellett behozni, esetleg jöttek ők maguktól ? Talán ettől már nem is alkalmazható itt a fene nagy programjuk ? És milyen érdekes, a rabbik is tudják hogy mi kell a cigányságnak ? Talán csak mi nem tudjuk ? Esetleg keményebben kéne fellépni ellenük és máris rend lenne ? Esetleg több börtön ? Tényleg kéne az a háromcsapás törvény ? Miért nem vezeték be eddig ? Érdekes, a nagy amerikában vajon miért vezették be ? Ott bevált ? Erre miért nem tesz javaslatot a nagy amerikai észosztók csapata ? Esetleg rá kéne jönnünk arra, hogy a cigányság szarik a fejünkre, ezért nem kéne erőltetnünk az integrációt ? Vagy ha ennyire megakarják nekünk mutatni az amerikaiak az utat, akkor próbálják meg ők a nagy amerikában nevelgetni őket ? Hátha nekik sikerülne integrálni őket ? Minket meg békén kéne hagyni talán a hülyeségeikkel ? Obamának pedig javasolhatom azt esetleg, ha valamihez nem ért inkább hallgasson ? Inkább javasolhatom neki azt, hogy a Magyarok terrorizálásának végéért próbáljon meg szót emelni, inkább erre dolgozzanak ki tervet , vagy erre már nem futja a nagy amerikai észosztás ? Miért nem volt Magyarországi cigány ezen a konferencián ?