Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. október 19., kedd

Miért is kell tisztelettel beszélni a cigányokról ? Van miért ?

NOS, AKKOR NÉZZÜK MEG, VAJON MIÉRT IS KELL TISZTELETTEL BESZÉLNI RÓLUK ? ÉN AZT HISZEM HOGY NINCS MIÉRT ! VIZSGÁLJUK MEG EZT AZ AGYAMENT CIKKET KÖZELEBBRŐL, MERT EKKORA BAROMSÁG MEGÉRDEMLI A KITÜNTETETT FIGYELMET.

Tisztelettel beszélni a cigányokról PDF Nyomtatás E-mail
2010-10-19 09:18
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Tisztelettel beszélni a cigányokról Elfogadhatatlan az a vélemény, hogy a romák sajátos etnikai kultúrája tehet az elkülönülésükről és minden bajukról. Ezzel azt állítanánk, hogy vannak ők, illetve vagyunk mi, a társadalmi többség, és semmi közünk egymáshoz - hangzott el az ELTE Média és Kommunikációs tanszékének rendezésében tartott kerekasztal beszélgetésen.

VALÓBAN A SAJÁTOS KŐKORSZAKI VISELKEDÉSÜK ÉS A "KULTÚRÁJUK" A FELELŐS EZÉRT, ELÉG CSAK A VIDÉKEN TÖRTÉNT FOLYAMATOS VISELKEDÉSEIKET ALAPUL VENNI, ILLETVE AZ ILYEN BALOGARTÚROK ÉS VILLÁSLAJOSOK, ÉS TERMÉSZETESEN KOLOMPÁRORBÁNOK POLITIKAI ÉS ETIKAI VISELKEDÉSÉT FIGYELEMBE VENNI. GONDOLOM A CIKK ÍRÓJA TELJESEN HÜLYE A CIGÁNYOKHOZ, VAGY MÉG NEM TALÁLKOZOTT CIGÁNNYAL !




Beszéd a cigányokról címmel tartottak kerekasztal beszélgetést az Eötvös Lóránt Tudományegyetem (ELTE) Média és Kommunikációs tanszékén, ahol a meghívott szakemberek leginkább arról vitatkoztak, mit is jelent a politikailag korrekt beszéd, illetve milyen hatása lehet a hazai cigányságra a használatának, vagy a mellőzésének.

HATÁSA A POLITIKAI HAZUDOZÁSNAK A KÉT HAZUG NAGY PÁRT RÉSZÉRŐL AZ ALÁBBI VOLT, A CIGÁNYOK ELHITTÉK MAGUKRÓL AZT, HOGY BÜNTETLENÜL BÁRMIT MEGTEHETNEK, MERT A KÉT PÁRT KÖZÜL EGYIK SEM SZANKCIONÁLTA A GYALÁZATOS TETTEIKET, SŐT INKÁBB SZEMBEFORDULTAK A SAJÁT VÁLASZTÓIKKAL A CIGÁNYSÁG MELLETT ! A CIGÁNYSÁGOT RÁERŐLTETTÉK A MAGYARSÁGRA, HAGYTÁK HOGY AZ ILYEN MOHÁCSI CIGÁNYFÉLÉK ÖSSZEVISSZA HAZUDOZZANAK AZ EP-BEN, HAZUGSÁGAIKKAL TAKARGASSÁK A CIGÁNYOK ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGÉT A MAGYARSÁGGAL, HALGATTAK AKKOR IS AMIKOR A KRIMINALISZTIKÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ CSELEKMÉNYT KÖVETEK EL A CIGÁNYOK, NEVEZETESEN A SZÖGI LAJOS FÉLE LINCSELÉST ! HALLGATTAK AKKOR IS, AMIKOR A VIDÉKEN ÉLŐ ÖREGEKET TÁMADTÁK MEG, DE HALLGATTAK AKKOR IS AMIKOR A MAGYAROKAT GYALÁZÓ HAZUG ÍRÁSOK JELENTEK MEG A KÜLFÖLDI LAPOKBAN. IGYEKEZTEK A HAZUG POLITIKUSAINK JELENTÉKTELEN SZÍNEKBEN FELTÜNTETNI A CIGÁNYBŰNÖZÉS NÖVEKEDÉSÉT, SŐT INKÁBB ELBOCSÁTOTTÁK AZ OLYAN FŐRENDŐRT IS, AKI EZT NYÍLTAN KI MERTE JELENTENI !

Kertesi Gábor, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) munkatársa szerint a politikailag korrekt beszéd azt jelenti, hogy olyan szavakat használunk, amilyeneket elvárunk másoktól, ha rólunk beszélnek. A kutató a Roma Sajtóközpontnak (RSK) kifejtette, hogy ha nem tiszteljük, becsüljük a másik embert, akkor lelkiismereti problémákba ütközünk. Kertesi Gábor hozzátette: a másik tiszteletén alapuló beszéd kiiktatása gyorsan átviszi az embert a „stigmatizáló” stílusba, amely hátrányokat okoz az érintett közösségnek, illetve alaptalan, zavaros elméleteket gyárt, hogy ezekkel oldja meg a problémákat. Így képtelen segíteni, mert az eredményes segítség feltételezi az érintettek aktív részvételét, azonban azok, akiket lenéznek és megvetnek, nem akarnak együttműködni – állította Kertesi Gábor.

KERTESI GÁBORNAK ELMENT AZ ESZE, HA KÉPES ILYEN BAROMSÁGOKAT MONDANI ! SZERINTE TISZTELJÜK A FOSZTOGATÓ, RABLÓ, GYILKOS CIGÁNYOKAT, MERT AZT AKARJUK HOGY A CIGÁNYOK NE SÉRTŐDJENEK MEG ? MEGHÜLYÜLTÉL EMBER ? A CIGÁNYOK NEM IS AKARNAK EGYÜTTMŰKÖDNI, HISZEN ARRA SZÁMÍTANAK HOGY AZ ILYEN KERTESI GÁBOROK MIATT KERÜL MAJD MAGYARORSZÁG A BIRTOKUKBA ! ÁLLJON ITT EGY ÍRÁS, AMIT ÉPPEN MOST TETTEK FEL A C-PRESSRE ÉPPEN ENNÉL AZ ÍRÁSNÁL:



mr1 cigány: ...
van állítólag egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt.

Íme:
"Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem. Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is
elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni. Lassan, és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi,vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban. Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz, hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltűnt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején. Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. béke veletek"...
1

A HÜLYESÉGNEK IS VAN HATÁRA, PONT AZ ILYEN EMBEREK MIATT TARTUNK OTT AHOL MOST VAGYUNK ! KIJELENTEM HOGY A MAGYAR VAN ELNYOMVA A SAJÁT HAZÁJÁBAN, EBBEN PEDIG A KÉT NAGYPÁRT, AZ MSZP ÉS A FIDESZ A BŰNÖS, ÉS AZ AZÓTA MÁR LÁTSZÓLAG MEGSZŰNT SZDSZ !
MA EZ A KÉT NAGYPÁRT ETETI A CIGÁNYSÁGOT A BECSÜLETESEN DOLGOZÓ MAGYAROK PÉNZÉBŐL, ÉS UGYANEZ A KÉT PÁRT ERŐLTETI A MAGYARRA AZ INTEGRÁCIÓT ! EZT A KÉT PÁRTOT KÉNE PICSÁN RÚGNI, A HÜLYE INTEGRÁCIÓS ESZMÉIKKEL EGYÜTT ! A CIGÁNYSÁG PEDIG OLDJA MEG AZ ÖNFENNTARTÁSÁT EGYEDÜL, ABBÓL A PÉNZBŐL AMELYET BEFIZET AZ ÁLLAMI KÖLTSÉGVETÉSBE !


2010, October 19 10:18

A mandiner.hu főszerkesztője nem értett egyet ezzel, mert szerinte a politikailag korrekt beszéd nem alkalmas arra, hogy az igazi problémákat kibeszéljék, így ugyanis kialakulnak a tabu témák, amelyeket nem szabad szóba hozni. Balogh Ákos Gergely az RSK kérdésére elmondta, hogy szerinte a politikailag korrekt beszéd miatt az emberek sokszor nem azt kapják a médiától, amit saját maguk tapasztaltak. A főszerkesztő hiányolta a közbeszédből az „éles” helyzetek kibeszélését, és nehezményezte azt, hogy a problémákról kényszeresen hallgatunk. Szilvay Gergely újságíró szerint a politikai korrektség nem más, mint a problémák elkenése, mert így nem lehet hétköznapi kifejezéseket használni. Nem jó, ha általánosítunk, például a cigányokkal kapcsolatban, azonban ez ellen nem lehet mit tenni, mert ilyenek az emberek – véli Szilvay Gergely.

TELJESEN EGYETÉRTEK EZZEL AZ ÚRIEMBERREL, VALÓBAN HAZUDNAK A CIGÁNYOKRÓL ELEGET, SOROZATBAN KENIK EL A SZEMÉTSÉGEIKET, ÉS KEMÉNYEN ELHALLGATJÁK A VALÓSÁGOT A MAI MÉDIÁK ! EGYETLEN MÉDIÁNAK SEM LEHET MÁR HINNI CIGÁNYKÉRDÉSBEN !

Kovács Éva, az MTA munkatársa szerint a cigányokat érintő kérdésekről nem tudunk beszélgetni. Bizonyos szempontból megerősödtek a romák, van például politikai képviseletük, így aztán már nem lehet róluk nélkülük beszélni. Botrányos volt, ahogy az elmúlt harminc évben a magyarországi cigányságról vitatkoztunk, de korábban a romák nem mondhatták, hogy róluk így nem lehet beszélni. Ma viszont már figyelni kell rájuk, és szükség van olyan közös alkalmakra, amikor mindenki megszólalhat a saját érdekeit képviselve - mondta Kovács Éva.

JAVASLOM KOVÁCS ÉVÁNAK HOGY MENJEN LE VIDÉKRE, ÉS A CIGÁNYBŰNÖZÉS SÚJTOTTA FALVAKBAN PRÓBÁLJA ELADNI A HAZUGSÁGAIT ! JÓ ESETBEN CSAK EGYSZER SZÚRJA BELE VALAKI A VASVILLÁT ! LÁTSZIK KOVÁCS ÉVÁN A TUDATLANSÁG, ÍGY INKÁBB HALGATHATNA, NEM PEDIG A HÜLYESÉGÉT KÉNE SZAJKÓZNIA. DE HA MÁR ENNYIRE ODAVAN A CIGÁNYOKÉRT, JAVASLATOM A KÖVETKEZŐ. FOGADJON BE EGY CIGÁNYCSALÁDOT, ÍGY NEM KELL NÉLKÜLÖZNIE ŐKET SOHA, HISZEN CSAK ÁT KELL SÉTÁLNIA A MÁSIK SZOBÁBA, HACSAK NEM ÖLIK MEG A SZERETET CIGÁNYAI A LAKÁSÁÉRT.

C-PRESS - 168ora.hu

NA, AZ EREDETI ÍRÁS MEGJELENTETŐJÉNEK NEVE MAGÁÉRT BESZÉL !

Háborút és saját országot akarnak a cigányok ?

Nácik haza blogról !

2010-10-19
Horváth Aladár az ÉS -ben Cigányország határait konkretizálta!
Csak a Gipsy Gigolo vonult vissza nem Balogh Artúr, így a blog írás az maradt. Különben is meg kell, hogy nyugtassam a blog olvasóimat, hogy a blog írásával nagyon sok ideig nem hagyok fel.



Térjünk ki mai napi bejegyzésünk témájára, hogy mit is mondott Horváth Aladár abban az interjúban ami bejárta a világot. Most a számomra legfontosabb részt idézem mint Cigányország Miniszterelnöke ez nekem kötelességem.



„Rossz óráimban néha arra gondolok: ha Északkelet-Magyarországon nem sikerül elindítani valamilyen normális fejlődést, és visszaintegrálni az ország vérkeringésébe és gazdaságába ezt a területet a rajta élő pár százezer emberrel, akkor még az is megtörténhet, hogy ez a pár százezer ember, Szabolcs-Szatmár és Borsod megye meg még Nógrád is egy kicsit - és a vele határos Kelet-Szlovákia, valamint Ukrajnának az a kis csücske és Románia szatmári része - mint a világnak a cigányok által legsűrűbben lakott területe, afféle „Kis Kurdisztán", valamiféle területi autonómiát követel majd magának. És még az is előfordulhat, hogy az Unió erre rá fog bólintani, azt fogja mondani, hogy ez a törekvés összhangban van a fiatal nemzetek autonómia-törekvésével...! „



forrás: Élet és Irodalom



Na szóval, meg van az Országom!

Hiába no! A blog olvasóim mindig előre tudják azt, hogy merre megy a cigány társadalom, most megint megbizonyosodhattak arról, hogy igazat mondok akkor amikor elkezdem kifigurázni magát a politikát.



Most , hogy már meg van az országom és van hol uralkodnom mint demokratikusan megválasztott elnök , ezért rögtön szólni fogok a Külügyminiszteremnek GYILKOS RÓMA ÉRTELMISÉGNEK , hogy vegye fel a kapcsolatot Magyarországgal a Szent Korona ügyében mert azt szeretnék a Cigányország lakói, hogy szállítsák át hozzánk Cigányországba, a Szent- Koronát!



Vagy legalább a Magyar Szent Korona egy darabját kérjük a 700 – éves szolgálatunkért, tudni illik magamra is szeretném tenni.



Megnézném, hogy néz ki rajtam, amiről egy fényképet csinálnék ezt feltennék a YouTube -ra, a Baráti Körre, és a Kék Osztriga Bár törzsvendég fényképalbumába.


By



Balogh Artúr
Bejegyezte: Antifasiszta dátum: kedd, október 19, 2010 0 megjegyzés A bejegyzésre mutató linkek

Ez pedig a C-presszről egy cigányszármazású írásából ugyanehhez a témához.

mr1 cigány: ...
Azért nem változott mert nem engedik !!
Tisztelt Aladár,én az erőszakot választanám mert úgy lehetséges csak változtatni, van olyan párt aki szerint az erőszak a megoldás másképp nem megy, mehet!!Nekik lehet????? Akkor nekünk is hisz mindenkinek ugyanannyi joga van mint a másiknak!!
2

2010, October 19 09:57

EZ PEDIG AZ ÉN CSENDES HOZZÁSZÓLÁSOM:

Nothus II: ...
mr1 ! Remélem hogy minél hamarabb az erőszakot választod, és akkor jövők én hogy felvegyem a kesztyűt ! Ha pedig ezt az utat választják a néped többi tagjai is a beilleszkedés helyett, akkor kb 1900 és 2000 közötti bajtársamat tudom én is meghívni a feladatra hogy elcsendesedjetek ! Vagy integrálódás vagy háború, nekem teljesen mindegy hogy melyiket válasszátok, nektek nem mindegy hogy hogy végződik a történet. Ti szartatok mindenre jó pár száz évig, és most még van pofátok ilyet leírni ? Hajrá "szabadságharcos" cigány ! Válaszd a háborút, abban nagyon otthon vagyok ! Egyet ne felejts, visszatáncolni nem lehet ! Ha viszont az integrációt tartod a megfelelő útnak, úgy jó lenne ha nem marhaságra nyitnád a szádat, hanem a mérhetetlen okosságoddal inkább a népedet téríthetnéd jó útra, őket oktathatnád ! Balogh ratyi pedig elvetette a sulykot, kíváncsi leszek arra, hogy futja-e szemtől szembe is ezt mondani amit a nácik hazán írt ! Állítólag ő lesz az OCÖ vezetője, innentől viszont az OCÖ nácicigány szervezett lett ! Ha őt választjátok, onnan nincs semmilyen párbeszédnek illetve toleranciának helye a cigánysággal szemben !
1

2010, October 19 13:35

Erőteljesen kezdem unni hogy a cigányság csak követel, de cserében nem nyújtott eddig semmit ! Unom már azt is, hogy Orbán Viktor és sleppje csak a Jobbik és a Magyar Gárda ellen lép fel, míg a cigányság ezen jeles képviselői ellen kussol ! Döntse már el végre, a magyarokat képviseli vagy a cigányokat ! Ha a cigányokat, akkor menjen OCÖ elnöknek és ne az ország magyarjainak akarjon a miniszterelnöke lenni ! Mert ez a cigányprobléma most már háborús helyzet felé veszi az irányt, hiszen saját országot akarnak kiszakítani Magyarországból ! Ebből elég volt, normális magyarnak tele a töke ezzel a szemét bandával !

És most akkor ismerkedjünk meg a "nagy" politológussal, a cigányság megváltójával, a "nagy" véleményformálóval, a cigányság idoljával, Balogh Artúrral !



Most pedig jöjjön a C-rádióbeli alakítása !