Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 16., vasárnap

Az arcátlan Radics !

bullet2010. 04. 23.

Megoldás hazánk egyik legnagyobb belpolitikai dilemmájára, azaz hogyan fékezzük meg Vona Gárda-mellényes parlamentbe masírozását!

tags:
Vitéz alsó-felső trógery zázrivecz Vona Gábor megígérte, hogy biza Ő gárda mellényben vonul majd be az ország házába, az új országgyűlés megalakulásának első napján. No, ez a Gabi… ez a Jobbikos női körökben luxus testű, nagy-nemzeti fallosz... ez ha megígérte-ez meg is teszi.

A Szocik kárörvendve ( mivel ők már évek óta semmit sem tudtak tenni nagy-nemzeti falloszunk, s pártja sorozatos provokációi ellen) azonnal fel is dobták a magas-labdát a Fityesznek... hogy aszongya... miként oldja meg majd ezt a hatalmas nehézséget Orbán király?

Őfelsége I. Viktor azonnal le is passzolta udvarának jogászaihoz a kérdést, akik „gőzerővel” kezdetek dolgozni ezen a roppant bonyolult jogi csűrcsavaráson. S mivel kis hazánkban a jogászok általában horribilis összegekért szoktak dolgozni-nem átallom megemlíteni, hogy mindezt tették közpénzen. A királyi udvar jogászai hiába a sok ész, és a gőzerő, nem sokra jutván, vissza is dobták a lasztit a Házelnöknek. Oldja meg Ő. A tisztel ház elnöke sem sokáig filózott rajta ( azért ennyit nem fizetnek neki gondolta) s máris letolta a kormányőrség asztalára a nagy-nemzeti fallosz ügyét.

Ekkor jött az első ötletem, hogy a kormányőrségnek meg azonnal tovább kéne küldeni, a témát a rendőrség hatáskörébe! S Vitéz nagy-nemzeti falloszt már akkor tartóztassák le, amint kilép az utcára a seggét az ég felé toló, magyar őshonos oroszlán hímzésű mellényben.

Úgyis szinte naponta látni ilyen egyenruhás személyiségi zavaros elemeket az utcán flangálni, mindenféle felelősségre vonást elkerülve, büntetlenül.

Aztán belegondolván a rendőrség tehetetlenségébe, el is vetettem ezt a lehetőséget. Ezek ezt nem képesek megoldani. Bezzeg, ha cigányt kell igazoltatni, no abban világelsők!

Ebben a magyar politikai elitnek is megerőltető gondolkodásban, hogy hogyan is fékezzük meg Vitéz alsó-felső trógery zázrivecz Vona Gábor gárda mellényes bevonulását, egyszer csak megvilágosodtam. A Következőt kéne tenni:

I.
I.Viktor király menjen a parlamentbe, vegye ki az üvegvitrin alól a Magyar szent koronát, s helyezze a fejére. S miután az eme tettől felserkenő frenetikus orgazmusa alábbhagy, cseréljen alsóneműt, és úgy vonuljon be az első napon az országgyűlésbe.

II.
Az összes képviselő, aki zsidó származású, vallású, az viselje a Kipá-t, az asszonyok esetében kendőt, s mindannyian tűzzék büszkén a mellükre a Dávid csillagot, jelenjenek meg úgy első parlamenti napjukon.

III.
A cigány származású jövendő képviselők is viseljenek roma népviseletet, a nők hosszú rózsás szoknyát, fejkendőt! Nem ám mini kosztümöt, vagy feszes nadrágot, hogy „habiszti” jobban látszódjon a „bul” (popsi). A Férfiaknak meg „sárga csizmám puha, mit a vaj jaj, jaj, jaj.....”

Kivéve ratyi Farkas Flórit, ő ugyanis nem cigány, s rávenni sem tudnánk ilyesmire. Őt ismerve a zakója alatt a biztonság kedvéért 100% lesz egy dugi gárdás mellény az a pucsítós magyar őshonos oroszlános.

IV.
Végezetül tegyen így minden a magyar társadalmat kitevő kisebbséghez tartozó jövendő képviselő, vegye fel büszkén nemzetisége népviseletét, s viselje azt méltóságosan, önérzetesen! Hadd lássa ország világ milyen „tarka a magyar”!

Továbbá a Ház elnöke az új országgyűlés első napján, első napirendi pontként indítványozza Vitéz alsó-felső trógery zázrivecz Vona Gábor NYILVÁNOS KIRÖHÖGÉSÉT!!!!

AZTÁN PEDIG MUNKÁRA FEL, TEGYÜK MÁR RENDBE VÉGRE A MI KIS PORFÉSZKÜNKET!

Radics Béla

Hát igen, egyet kell értenem Radicscsal, valóban rendbe kell rakni ezt a Magyar porfészket ! Kérdésem pedig ebben az esetben ehhez a Gangesz gyöngyéhez a következő ! Vajon az ilyen cigányoknak mint te Radics, nem kéne elmenetek a picsába innen ? Mióta a te országod ez ? Mit keresel még itt ? Nem fizetek meg még elégé a gazdáid, hogy ilyen mocsokságokat írjál és ezekután ne tudj elmenni ebből az országból ? Szerinted a MAGYAR a te néped tarka színfoltjára vágyik ? Van pofád te mocsok a miniszterelnöködről ilyen gerintelen írást írni ? Van egyáltalán a cigányságnak becsülete ? Van pofád leírni ilyet, mikor állandóan az integrációról pofáztok ? Van bőr a képeden abba a kézbe marni, amelyik eteti a haszontalan, selejtes népedet ? Ez a kérdés kb 10%-kotokra nem vonatkozik ! Undorító bértolnok vagy ? Én már nem is keresem a választ, szerintem sok MAGYAR is már megtalálta !

Orbán könnyen felejt ! Egy kicsit frissítve videóval !

Kiss Róbert főkapitány: Mellényemet csak az veheti el, aki feloldoz esküm alól!

- A választások második fordulója előtt a parlamenti pártok ismét nekimentek a Magyar Gárdának. Aljasabbnál aljasabb hírek, pletykák láttak napvilágot. Mi az oka annak, hogy ennyire gyűlölik Önöket, hiszen a Gárda soha semmilyen törvénysértést nem követett el?

Az aljas támadásokat már lassan megszokjuk. Az elmúlt közel 3 év alatt mindenki köszörülte már a nyelvét a Magyar Gárdán. De egyvalami bizonyos, az elmúlt időkben a Magyar Gárda beírta magát Magyarország történelemkönyveibe. És remélem, ahogy 1956 elfeledett, az előző rendszer politikusai által jogtalanul bebörtönzött vagy halálraítélt, üldöztetett hőseit közel 35 évnyi gyalázat után méltó módon elismerik, úgy rájönnek majd a károgók, hogy a Magyar Gárda is a nemzet megmentésére hivatott ezekben a gyalázatos időkben. Az alapvető problémája a hatalomnak (legyen az magyar vagy idegen) nem a Gárda tevékenysége, hanem maga a léte. Hiszen ebben az elkorcsosult, nemzetinek egyre kevésbé nevezhető Európában, a Magyar Gárda jelenti azt a tiszta fehér foltot, mely lyukat ütött az ő fekete lelkükön. Az egyetlen olyan nemzet a magyar, mely meg tudta mutatni újból, hogy létezik még a büszke tekintet, hogy nem kell mindent lenyelnünk, és meglátásom szerint a Magyar Gárda végre megmutatta az utat, mely elhozhatja a szebb jövőt.

- Ezt az újabb támadássorozatot már az úgynevezett "orbáni két pofon" előkészítésének tekinthetjük?

Orbán két pofonjáról nemrégiben egy interjú során megkérdeztek, mit teszünk, ha megkapjuk. A válasz rövid és tömör: visszaadjuk… De gondolom itt a május elsején életbe lépő törvény, illetve a Lázár-törvénytervezetről szól a kérdés. Az ügyvédeink folyamatosan e két rendelkezést vizsgálják, és tudom, hogy mindent megtesznek azért, hogy a megfelelő jogi ellenlépéseket megtegyék a Gárda érdekében.

- A rendőrség az Ön nyomozati anyagát a Bajtársiasság Napjával összefüggésben vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyészségnek. Mivel vádolják?

A vád, egyesülési joggal visszaélés és törvény -vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja. Sajnos két bajtársam ellen is hasonló vádak vannak, remélem az ő esetükben sem állnak majd meg a felhozott vádak. Emellett van 5 darab szabálysértési csekkem, Debrecenben rabosítottak, és 3-szor voltam előzetes letartóztatásban. Megkérdeztem az ügyvédeket, legrosszabb esetben mi várható. Halmazati büntetésként 4 és fél év börtönbüntetés, valamint az előzetes letartóztatásba helyezés. Ezt közöltem bajtársaimmal, akik maximális támogatásukról biztosítottak még ezekben a nehéz időkben is. Ezúton köszönöm mindenkinek azt a sok bíztató levelet és telefonhívást. Innen üzenem a letűnt rendszer támogatóinak:

„Tisztelt urak, akik most épp a célkeresztet a hátamra vonjátok, vajon ti tudjátok, hogy én csak egy vagyok a sokezerből? Vajon tudatában vagytok, hogy ez adja nekem a legnagyobb szabadságot? A tudat, hogy ha elvisztek, három másik lép helyembe, és ez így hatványozódik? Ez a hullám, ami elindult, már nem állítható meg. Végérvényesen megszületett a magyar összefogás. Az a magyar összefogás, amely elsöpör minden akadályt az útjából. Hiába próbáljátok porba nyomni a fejünket, újra és újra felemeljük, egyre makacsabbul. És megmutatjuk, hogy létezik tisztességes út is, megmutatjuk, hogy elvárjuk a tisztességes politizálást.”

- Említette, hogy pár nappal ezelőtt megtekintette a nyomozati anyagát. Milyen következtetéseket vont le a 4200 oldalnyi anyagból? Van konkrét tudomása arról, hogy a Gárdában beépített emberek folyamatosan jelentettek a rendőrségnek?

Sajnos a gyanú beigazolódott. A nyomozati anyagban több olyan belső levelezés van, mely csak árulók révén kerülhetett ki. Maga a nyomozati anyag tartalmaz tanúvallomásokat, Vas megyétől Budapesten át, egészen Borsod megyéig. Több rendőrségi alosztály nyomozati anyaga szerepel benne. Mondhatnám úgy is, hogy érdekes olvasmány, de inkább aggasztónak találom a jelenlegi hatalom vergődésének eredményét.

- Magánlevelezéseiket is figyelték?

Több oldalnyi anyag tartalmazza egy belső, baráti levelezőrendszer teljes tartalmát. Sajnos itt is az árulók segítették a rend őreinek munkáját. De számomra az volt a legmegdöbbentőbb, hogy a rendőrség kérésére az egyik legnagyobb mobilszolgáltató feltörte a budapesti levelezőrendszert. Azt a rendszert, amelyről mi magunk is azt hittük, hogy biztonságos. Sajnos be kellett látnunk ennek az ellenkezőjét.

- Mi a véleménye arról, hogy Orbán Viktor kijelentette: nem szeretne gárdákat látni?

Erre egy kérdéssel válaszolnék. Mi a véleménye Orbán Viktornak arról, hogy közel egymillió szavazó kijelentette, hogy ŐT nem szeretné látni?

- Vona Gábor, a Jobbik elnöke kijelentette, hogy a Parlament alakuló ülésére gárdamellényben fog bemmenni. ..

Ennek a gárdisták is nagyon örülnek, hiszen a sok rémhírterjesztőnek megmutatja Gábor, hogy nem hátrált ki a Jobbik a Gárda mellől, és ugyanazon az úton haladunk egymás mellett tiszteletben tartva a másik függetlenségét. Végre nemcsak a demonstrációkon tudunk fricskát adni a hatalomnak, hanem a fészkükben is megmutatjuk nekik, mit is jelent ma magyarnak lenni. Köszönöm, Gábor…

- Sokakat foglalkoztat a kérdés, mi lesz május elseje után?

A vezetőséggel folyamatos vizsgáljuk azokat a lehetőségeket, mellyel meg tudnánk óvni bajtársainkat a büntetéstől. De egy valamit megígérhetek azoknak, akik bíznak bennünk, bíznak bennem. Isten áldásával vehettem fel ezt a mellényt 2007. augusztus 25-én az első 56 avatott bajtársammal együtt. Letettem eskümet a Szent Koronára és a nemzet szolgálatára. Ezért én ezt a mellényt soha nem fogom letenni, büszkén viselem majd mindig. Az esküm alól csak az oldozhat fel, akinek megfogadtam, mellényemet is csak az veheti el, aki feloldoz esküm alól. Ez a mellény lett a nemzeti összefogás jelképe.

- Milyen érzések kavarognak most Önben?

Az érzések vegyesek. Hiszen a nyomozati anyag alapján rá kellett jönnöm, hogy sok az áruló minden oldalon. Másrészt büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ennyi bátor hazafit ismerhettem meg ezalatt az idő alatt. Tudom, hogyha oda kerül a sor, és a bíróság hisz majd a hatalomnak, akkor is emelt fővel, és büszke magyarként megyek börtönbe. Egyik bajtársam írta egy levelében minap:

„Ha úgy alakul a helyzet, megtesszük. És végül a mi sírjainkon is majd ez áll: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza!"

barikad.hu


Vajon Orbán Polgári Körök Mozgalma miért nem lett feloszlatva ? Vajon Orbán kordonbontása nem volt szélsőséges és nem volt szemben állás a törvényesen regnáló hatalommal szemben ? Mi van Viktor, rövid a memóriád ? Vagy esetleg más érdekeket szolgálsz ki ? Esetleg máshonnan kapod a parancsot ? Szerinted ha rájön a nép hogy átbaszod, a Gárda feloszlatása lesz a legnagyobb gondod ? A belügyminisztered vajon miért nem ítélte el Gergényi 2006-os dolgait, és te miért nem zavartad el a nyilatkozata után Pintért? Már is elkezded a átverést ?


De hogy emlékeztesselek Viktor, ti már a választáskor is megcsináltátok a kis "csínyt" a nagy "törvénytisztelő" MSZP-vel együtt ! Vajon ezekután ugrálhattok a Jobbikkal szemben ? Van e hiteletek annyi ? Esetleg ugyan olyanok vagytok ebben a kérdésben mint a nagy "törvénytisztelő" MSZP, akikről csak a lopás, mutyizás, korrupció és az erőszak fog minden ember eszébe jutni ? Vajon inkább hallgatnotok kéne és örülni hogy sikerült a sok alacsony szinten gondolkodó embert átverni ? Örülni annak, hogy a sok nem nagy értelmű ember nem emlékszik már olyan jól az ügyeitekre ? Az az érzésem hogy ezeket külön meg kell írnom. Lehet hogy te is elfelejtetted ? Nem baj, majd segítek hogy az eszedbe jusson! Fel a fejjel, én nem felejtettem. De hogy a "csínyre" emlékeztesselek, itt ez a kis videó, ahol a "drága" Kubatov "úr" lelkendezik a listátokon, ahol a szociszavazókat tartjátok nyilván ! Jó mulatást hozzá tisztelt miniszterelnököm, bár én nem rád szavaztam, mivel emlékeztem a Gánti kőbánya ügyre, az Ezüsthajó és egyébb kis "apró" ügyedre, bocsánat, a pártod apró ügyeire !


Mr.Moto kontra ötéves cigánygyerek !

Mr.Moto írta...

A magyar állam tüntesse ki a cigó gyilkosokat, mert azóta megspórolt az adófizetőknek egy csomó seggííjt! Amnesztiát nekik azonnal és kérjenek tőlük bocsánatot!!! Ők HAZAFIAK és, csak a magyar népért tették, hogy kevesebb mobil gyilkos és tyúk lopó legyen!

Ez volt a legjobb hír. Szerintem jó, hogy pofán lőtték ezt a kis retket egy sörétessel, hiszen,

KIS CIGÓBÓL LESZ A NAGY CIGÓ!

Ez a hozzászólás a Nácik Haza nevű cigányblogon jelent meg, amelyet Balogh Artúr vezet !

Nem értek egyet a hozzászólás mondanivalójával, de azért el kell gondolkodni rajta azon, vajon miért is lettek ilyen szélsőségesek a Magyar fiatalok, vajon mi váltotta ki ezt a féktelen gyűlöletet ? Vajon a cigányság hivatásos uszítói nem járulnak az ilyen hozzászólásokhoz ? Vajon a cigányság deviáns rétege végett nem alakulhatott ki ez a fajta mentalitás ? Vajon elgondolkodnak az ilyen Balogh Artúr félék, hogy az uszító, Magyarokat gyűlölő, becsmérlő, Magyarokat lenácizó írásaikkal mennyit is tesznek hozzá a cigányokkal szembeni gyűlölethez ? Miért kéne eltűrniük a Magyaroknak mindent a cigányoktól ? Vajon az van az Országtáblára kiírva hogy Romaország ? Miért is lenne kötelező a Magyaroknak elviselni a cigánytársadalom rasszizmusát ? Vajon Orbán és a Fidesz mit fog tenni a cigányokkal szemben az ilyen ügyekben ? Miért kéne hinnünk még az Orbánkormányban ? Fognak e valamit is lépni a kezelhetetlen cigánybűnőzéssel szemben ? Sok a kérdés, amire kapunk majd választ ?

2010-05-16

Nemzetközi vizsgálatot a Székely Himnusz ügyében!

Hazánk elkötelezte magát az európai értékrend mellett. Amellett, hogy tiszteletben tartja szomszédainak jogos érzékenységét. Amellett, hogy nem sérti azt feleslegesen.

A neonáci Jobbik ezt a szabályt már első parlamenti napján áthágta, amikor a súlyosan románellenes, irredenta Székely Himnuszt elénekelte. Ezzel súlyos károkat okozott a magyar-román kapcsolatoknak. Követeljük a Jobbik felelősségre vonását és betiltását. Ha erre az Orbán-kormány nem hajlandó, akkor készek vagyunk Hágáig menni, hogy érvényt szerezzünk igazunknak.

Emellett kérjük a Fideszt, hogy azonnal rendeljen el vizsgálatot, miért álltak vigyázzba képviselői a Székely Himnusz elhangzása alatt. Azokat, akik a dalt a Jobbikkal együtt énekelték, haladéktalanul vonják felelősségre és vonják vissza a mandátumukat. Európában nem tűrik meg az olyan kormánypártokat, amelyek egy nyíltan szélsőséges, irredenta dalt (ún. „Himnuszt”) énekelnek, és ezzel is a szélsőjobboldalt legalizálják.

Végül felkérjük az Országgyűlés demokrata, antifasiszta erőit, de legfőképp az LMP-t és az MSZP-t, valamint a Fidesz-KDNP européer képviselőit, hogy hétfőn azonnal a Roma Himnusz eléneklésével kezdjék az ülést. A romák sokkal többet adtak-adnak ennek az országnak, mint a székelyek. Együtt védtük Hazánkat – elég legyen megemlítenünk Gábor Áron nevét, aki nélkül Petőfiék nem vívhatták volna szabadságharcukat ilyen hatékonyan.

Budapest, 2010. május 15.

Magyarországi Antifasiszták és Antirasszisták Szövetsége
Roma Szövetség
Romák a Rasszizmus Ellen

Ez a cikk a Nácik Haza blogról való, egy Balogh Artúr nevű "cigányértelmiségi" működteti.

Ez a cikk pedig bemutatja azokat, akik rasszizmussal vádolják a MAGYAR társadalom 900 000 tagját ! Vajon ezeket kéne integrálnunk ? Kellenek e ezek az emberek nekünk MAGYAROKNAK ? A válasz egyértelmű ! Mit is tettek a cigányok a Magyarokért a rabláson, a gyilkosságon, a lincselésen, a lopáson kívül ? Van más érdemük ? Az a pár, max 10%-nyi beilleszkedetten kívül rakott is valami értéket az ország asztalára ? Kik is ezek a "nagy" roma antifasiszták és antirasszisták ? Vajon miért nem hallotunk róluk akkor, amikor azt ordították a cigányok hogy "ŐLD A MAGYART!", vajon akkor miért nem járt a pofájuk ? Hiteltelenek vagytok, nem veszitek észre ? És a másik antifasiszta szövetség ? Kikből áll, esetleg a régi vörösökből ?

Vádat emelt az ügyészség öt józsefvárosi cigány ellen, aki megvert és szidalmazott egy főiskolai hallgatót azért, mert magyar. A vádlottaknak közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt kell felelniük a bíróság előtt.

Az eset tavaly szeptember 23-án történt. K. Gergelyt előbb R. János támadta meg, és rasszista mondatokkal sértegette: „Rohadt szemétláda, te buzi magyar, mit képzelsz magadról, hogy mersz bejönni az én utcámba!” A főiskolás megpróbált eljutni a kollégiumig, de cigánybűnöző támadója és a társaságában lévő H. Teréz utána eredt, s tovább sértegette: „Köcsög magyar, rohadt magyar, megölünk!” - kiabálták utána. Amikor utolérték, a cigánybűnöző R. Gábor kétszer is gyomron rúgta a sértettet, majd a vádlottak többször megütötték, a fiú a földre esett. K. Gergelynek sikerült bemenekülnie a kollégiumba, a gyanúsítottak utánamentek, s R. János egy harminc centis késsel fenyegetőzött. A kollégium előtt álló gyanúsítottak és társaik közül többen azt kiabálták, hogy „Rohadt magyarok! Hozzátok ki! Megtalálunk, megölünk! Úgyis többen leszünk, és kinyírunk benneteket!”

MH nyomán

Ez az írás pedig a Vastagbőr blogon jelent meg.

Ezeket kell nekünk integrálni, etetni, segíteni nekik ? Inkább a Magyar Gárda és a Jobbik hitvallása a példamutatóbb és kívánatosabb ? A választ nem is kell megadni. A MAGYAROK két éven belül tudni fogják !

A rasszizmus ellen meneteltek tavaly a romák Siófokon!

A rendőrség semmit sem tud a híres siófoki menetelésről - nyilatkozták a megyei rendőri vezetők.

Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitány nyilatkozott a Somogyi Hírlapnak szeptember 25-én:
"A siófoki nyárban az egyetlen félelmet keltő bűnözői akció az volt, amikor júliusban egy nagyjából 200 tagú banda vonult végig a siófoki Petőfi sétányon.
Ez valószínűleg megszervezett erődemonstráció volt, a vizsgálatán most is dolgozunk – mondta Lengyel Róbert és hozzátette: bűncselekményt nem követtek el, egyszerűen csak végighömpölyögtek a sétányon. A felvonulás szinte percek alatt lezajlott, így mire az összevont rendőri erők a helyszínre érkeztek a bandatagok már el is hagyták a helyszínt."

Tanulság: A rendőrség hazudik, vagy dilettáns vagy korrupt. Egy verzió sem túl örömteli.

A menetet Kállai Csaba országos cigányvajda vezette. Azt nyiltakozta, hogy két csapat között akart békíteni, ezért állt a banda élére, és békítő szándékkal jött Siófokra az enyingi vajda meghívására. Kállai Csaba elmondás szerint a kezében tartott vajdabot is a békítő szándék jeleként volt a kezében. (Egyik olvasónk szerint bodzalekvárfőző fakanál.)

Rafael János (ő most nagyon fél, lásd nol.hu) nem tagadta, hogy az ő meghívására érkezett Kállai Csaba Siófokra, de ahogy a hét elején, most is azt hangsúlyozta: a Petőfi sétányon semmi sem történt, a felvonulók még csak egy poharat sem törtek össze. Mint mondta: a vajdabot valóban a békítés jelképe, és kitart amellett, hogy a menet annak szimbóluma volt, hogy rasszista módon többet ne dobjanak ki cigány fiatalokat szórakozóhelyekről.

Sőt!




Szegény országos cigányvajda teljesen megdöbbent, amikor Siófokra érkezett! (Vigyázz Gaskó, itt egy esélyes kihívó a 2009-es Vastagbőr díjra!)

"Az országos vajda szerint a telefonos meghívás alapján szóba sem jött, hogy a szembe került csoportok bűnözőkből állnak. „Később azonban kissé kellemetlenül éreztem magam. Keszthelyen voltam előtte a fiammal lánynézőben, és amikor Siófokra betérve találkoztam a résztvevőkkel, meglepett, hogy milyen emberek vannak ott. Durva volt a látvány, kigyúrt, nagydarab fiúk vártak, cigányok, magyarok vegyesen, és sokkal többen, mint amire számítottam.

Annyira megdöbbenet, hogy ijedtében végigvezette a több száz fős bandát a sétányon:



„Bár előtte volt valami ordibálás valakik részéről, amit sikerült lecsillapítanom, de aztán a két fiú lekezelt egymással. A hozzánk odasétáló magyar srác, elmondta, mennyire örül, hogy az országos vajda is itt van, és kérte, hogy legyen békesség, aminek örültem, mert ez volt a célom. Korábban az enyingi vajda azt mondta, ha a két csoport között háború tör ki, az ismétlődő verekedésekhez, elhúzódó békétlenséghez vezethet a környékbeli településeken, ezt akartam megakadályozni. A békítő szándékomat jelezte a nálam lévő vajdabot is.

Aztán a furcsa körülmények miatt felvetődött bennem, hogy esetleg alvilági elemek akartak felhasználni, hogy lefedjem az akciójukat, de bíztam az öreg enyingi vajdában, aki meghívott. Nem derült ki, hogy területvédelemről lenne szó, de utólag már bánom, hogy elmentem, mert rossz fényt vetett rám."

Kállai Csaba elmondta még, hogy csütörtökön elmegy a szökésben lévő harmadik gyanúsított, Sztojka Iván szüleihez Enyingre, mert nekik is felelősségük van abban, hogy fiúk elvetemült bűnözővé lett.

Meg kell büntetni a szülőket is, el kell mondani nekik, hogy az egész cigányságra hoztak szégyent. Nyilvánosan bántanom kell őket, majd a megyei vajdák, illetve a bölcsek tanácsa kiszabja a konkrét ítéletet.” Kállai Csaba szerint Sztojka Iván szüleire az általa képviselt cigányok részéről több éves kiközösítés várhat, ami azt jelenti, hogy a két ember jó ideig nem mehet el roma összejövetelekre, vendégségekbe.

Még jó hogy egységes magyar jogrend van, de a Sztojka szülők felett majd a cigány Bölcsek Tanácsa mond ítéletet.

Az országos cigányvajdának erre is van megoldása:
„Még hetekkel ezelőtt megkerestem az Országos Rendőr-főkapitányságot, és javaslatot tettem a legitim vajdai rendszer kiépítésére, vagyis olyan helyi cigányvezetők kinevezésére, akiknek tekintélye van, így fellépésükkel biztos, hogy nagyban segíthetnék a rendőrséget a bűnözés visszaszorításában.” Kállai Csaba szerint azonban még utána kell nézni, hogy beilleszthető-e a magyar jogrendszerbe ez a régi intézmény.

Nem kell megyar rendőség, magyar bíróság, ügyvéd, jogász! Hívd a "vajdát", és majd a Bölcsek Tanácsa dönt, ítélkezik és büntet!

2009, Magyarország, Európai Unió ...





Tényleg békés felvonulásnak tünik ez a rasszizmus elleni menet ? Miért is nem volt bejelentve ? És a végére egy kérdés nektek "hős" antifasiszták. Sok pénzt kaptok azért, hogy a Magyarok ellen lázítotok ? És mi köze a MAGYAROKNAK a cigányhimnuszhoz ? Mi közünk van hozzátok ? Miért kell nekem elfogadni a deviáns tagjaitokat, mikor a fejlett demokráciájú nyugat lakossága sem akar befogadni benneteket ?

Cigány viselettel találkozik Vona

Tiltakozásul formatervezett cigány viseletben jelenik meg az egyik megválasztott roma képviselőnő a pénteki parlamenti alakuló ülésen, válaszul arra, hogy a Jobbik elnöke gárdista mellényt akar húzni.

„Ha a Jobbik elnöke egy betiltott szervezet „értékeit” akarja képviselni, akkor teljes nyugalommal fogok egy Varga Erika által tervezett roma ruhában esküt tenni” – közölte Osztolykán Ágnes a Roma Sajtóközponttal (RSK) arra reagálva, hogy Vona Gábor bejelentette, gárdista mellényben megy a pénteki parlamenti alakuló ülésre, mert ezzel akarja kifejezni szolidaritását a betiltott Magyar Gárdával.


A Lehet Más a Politika színeiben mandátumot szerzett Osztolykán Ágnes azt mondta: abban bízik, hogy jóérzésű képviselőtársainak szintén lesz valamilyen „fricskájuk” a Jobbik-elnök lépésére, valamint abban, hogy „a demokratikus pártok” tesznek valamit, ha szerinte egyértelmű törvénysértéssel állnak majd szemben - írja a Roma Sajtóközpont.

Közben az MSZP azt kéri Sólyom Lászlótól, hogy legyen következetes és ha Vona Gábor a parlament pénteki alakuló ülésén mégis egy betiltott, jogsértő szervezet ruhájára emlékeztető öltözetben jelenik meg, ne kezdje meg az ülést.

Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke azt mondta: azt kérik a köztársasági elnöktől - aki összehívta és megnyitja az ülést - hogyha a Jobbik elnöke "gárdamellényben" jelenik meg, akkor ne tehessen esküt a törvényességre a törvénytelenségre utaló viseletben.

C-PRESS - fn.hu






Érdekes, vajon a Romák Angyalait miért nem oszlatják fel ? Vajon miért nem tekintik félkatonai alakulatnak ? Talán nem látszik jól a tisztelgés, esetleg nem látják a formaruháját ? Esetleg ócska bűnpártolók a politikusaink ? Esetleg ezt a fajta félkatonai szervezetet nem bűn eltűrni ? Esetleg a kisebbségnek joga van erre külön ? Osztolykán Ágnes ha már ennyire ágál a Magyar Gárda ellen, ezt az egyesülést támogatja ? Miért hallgat róla ? Hiteltelen ez az egész cirkusza ? A választ ki sem kell mondani !





Drága Lendvai Ildikó, mintha a híradásokban azt mutatták volna, hogy az MSZP adta volna oda a Nemzetbiztonsági tárcát, esetleg a kamera változtatta meg a felvételt bejelentés közben ? Ildikó, önök beszélnek a törvénytelenségről, akiknek a párttagjai szétlopták az országot, tele vannak korrupciós botrányokkal ? Menyire hiteles az ön sípákolása a Jobbik fele ? És én úgy tudom, mindenkit ártatlannak kell tekinteni a jogerős bírósági ítéletig, akkor miért pofázik baromságokat Budaházyról ? De feledékeny ön, nem emlékszik Draskovics bemutató felvételére, ahol az volt Budaházy ellen a nagy bizonyítékuk, hogy egy más által elkövetett robbantást akartak bizonyítéknak használni, de belesültek ? Akkor ki is a hazug ? Lehet egyáltalán hinni önnek ? Nem lenne jobb ha elmenne végre a fenébe a közéletből ? Önnek a legnagyobb dolog csak a Jobbik elleni folyamatos támadás ? Nem kéne inkább azokat a dolgokat előnyben részesíteni , azzal foglalkozni amit az önök rabló, korrupt, tolvaj, hazug kormánya 8 év alatt elbaszott ?