Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2010. május 13., csütörtök

Romaellenes akciók miatt aggódik az EP

Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Romaellenes akciók miatt  aggódik az EProma holokauszt társadalmi elismertetése az egyik kulcskérdés, hogy az Európai Unió megfelelően kezdjen foglalkozni e kisebbség helyzetével, múltjának kutatásával - hangzott el kedden az Európai Parlamentben szervezett konferencián, amelyen a részvevők aggodalommal szóltak a romák elleni agresszió növekedéséről, s ezzel összefüggésben a szélsőjobb térnyeréséről.

– Európa sok országában megerősödtek a szélsőjobboldali mozgalmak, amelyek a kisebbségek elleni gyűlöletkeltés, a kirekesztés szószólói. Amikor a roma holokausztra emlékezünk, nem csak a történelmet idézzük föl, hanem fölhívjuk a figyelmet a népirtáshoz vezető ordas eszmék veszélyére - hangsúlyozta Göncz Kinga szocialista EP-képviselő, aki Cornelia Ernst német és Catherine Gréze francia képviselőtársával együtt e kérdésről tartott konferencia szervezője volt. Az előadók egyöntetűen arról beszéltek, milyen fontos lenne a roma holokauszt társadalmi elismertetése, mert csak ennek révén lehet egyáltalán megérteni az egész Európát érintő, emberi jogi, gazdasági problémákat. Mint Daróczi Ágnes újságíró, holokauszt-kutató ezt tömören megfogalmazta: számos európai országban úgy tesznek, mintha nem tudnának arról, hogy nem csak a zsidókat, hanem a romákat is megtizedelte a holokauszt. Az Európai Parlamentben, és a magyar Országgyűlésben is vannak olyan pártok, amelyek a kollektív bűnösség, az apartheid propagandistái – tette hozzá. - Sok helyen, így Magyarországon is, a rasszizmust, a romákkal szembeni diszkriminációt normálisnak tekintik – mondta Daróczi Ágnes.

Erre utalt Romani Rose, a németországi roma tanács elnöke is, aki szerint épp ez a tudatlanság, közömbösség teszi lehetővé, hogy a balkáni háború idején Németországba menekült romákat visszaküldjék Koszovóba, a Németországban született gyerekeket kiszakítsák a számukra természetes környezetből, iskolákból, és Koszovóban gettókba zárják őket. Hozzátette: a gazdasági válság is most különösen sújtja a romákat, az ellenük elkövetett támadások száma növekszik, főként Dél- és Kelet-Európában, a gyűlöletet keltő és népirtást hirdető internetes portálok működését pedig nem lehet betiltatni. Frédo Lévy, az utazók – a vándorló életmódot folytató – romák nevében emlékeztetett például az Olaszországban érvénybe léptetett korlátozásokra. E megkülönböztetés évszázados hagyományaira, európai gyökereire hívta fel a figyelmet Alain Reyners, a Louvain-i Egyetem professzora, aki úgy fogalmazott: a népirtás, a roma Holokauszt társadalmi és olykor politikai elismertetésének egyik akadálya az, hogy a romákra nem mint népcsoportra tekintettek, hanem mint antiszociális, bűnöző csoportra, „kik megérdemelték a büntetést”. Bár pontos adatok nincsenek az áldozatok számáról, tény, hogy a zsidókkal együtt a romákat is a végső megoldás alanyává tette a Harmadik Birodalom.

Lakatos Elza, a magyarországi Roma Sajtóközpont munkatársa a roma holokauszt túlélőit bemutató könyvsorozatot és a Holokauszt Dokumentációs Archívumot mutatta be, amelyek célja, hogy az iskolai oktatásban is helyet kapjanak ezek a személyes történeteken nyugvó történelmi tények. Az Európai Parlamentben összegyűlt hallgatóságnak elmondta: Magyarországon is radikalizálódnak egyes társadalmi csoportok, amelyek a romákat kiáltják ki bűnbaknak a gazdasági válság közepette, s az utóbbi két évben ez erőszakra, gyilkosságokra vezetett, „hat ártatlan roma ember, köztük egy ötéves gyerek halt meg”.

– Az ilyen jellegű konferenciák segíthetnek abban, hogy szembenézzünk a múlttal, és levonjuk belőle a következtetéseket. A holokauszthoz a rasszizmus, a fékevesztett idegengyűlölet, egyes népcsoportok nyílt, hátrányos megkülönböztetése vezetett – hangoztatta Göncz Kinga. A tanácskozás nyitányaként Salamon András magyar filmrendező Alkony című, Magyarországon forgatott rövidfilmjét mutatták be, amely egy bódéváros hajléktalan és szegény lakóinak és a megfélemlítésükre fölvonuló motoros banda tagjainak drámai szembenállását örökíti meg. A nyolcperces alkotásnak az Európai Parlament brüsszeli székházában volt a világpremierje.

C-PRESS - Népszabadság Online


Vajon miért nem akarják sehol befogadni vagy integrálni a cigányokat ? Érdekes az a tény, hogy a nálunk jobb helyzetben lévő, és itt a gazdasági helyzetet értem, sem tudják integrálni a cigányokat. Vajon miért nem ? Esetleg azért, mert a cigányság maga sem hajlandó integrálódni ? Esetleg azért mert a dicső cigánykultúra számára az integráció az életmódjuk feladásával járna ? Esetleg akkor véget kéne vetniük az eddig folytatott pénzszerzési gyakorlatnak ? Esetleg dolgozniuk kéne ? Esetleg onnantól nem tudnának sírni.ríni az elnyomatásról ? Esetleg véget érne a segélyekért való ácsorgás ? Gönc Kinga lakott már cigánytelepen ? Van rokona a cigányok között ? Esetleg volt cigányszeretője hogy ennyire ismeri a cigányokat, esetleg ő is cigányszármazású ? Ha nem, akkor honnan ért ennyire a cigányproblémákhoz ? Hogyan érti meg a "cigánykultúrát" ? Esetleg jól jövedelmez neki ez a fajta cigányféltés ? Vajon a magyarokat miért nem védi a gyilkoscigányoktól ? Az nem hoz neki helyet az EP-ben ? Esetleg lerasszistáznák ? Komolyan e veszik még Gönc Kingát a magyarok ? Vagy már rég nevetségesé vált azon állampolgárok számára, akiknek bőséges tapasztalatuk van a cigánysággal kapcsolatban ? C-Press, C-Press, fogsz e valaha is normális cikket kiadni az oldaladon ?

Tiltakoznak a cigányok !

Roma Civilszervezetek tiltakoznak - Sajtónyilatkozat PDF Nyomtatás E-mail
2010-05-13 14:03
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Roma Civilszervezetek  tiltakoznak - SajtónyilatkozatCímzett: Pest Megyei Közigazgatási Hivatal

1052. Budapest, Városház u. 7.
Tárgy: Nyilvános panasztétel a tatárszentgyörgyi képviselőtestület, a Csorba emlékmű felállítása ügyében hozott, március 23-i döntése ellen.



Jelen beadvány aláírói mély megrendüléssel fogadták a hírt, mely szerint nem állíthatnak közterületi szobrot a tavaly februárban, Tatárszentgyörgyön agyonlőtt, 27 éves Csorba Róbertnek és ötéves kisfiának.

Kérjük, jelen beadványunk alapján kezdeményezzen vizsgálatot a fent említett határozat visszavonása céljából!

Indoklás: A Magyar Távirati Iroda tájékoztatása szerint „az alkotás a tragédiára emlékeztetné az embereket - döntött a Pest megyei település önkormányzata a közelmúltban, azt javasolva, állítsanak emléket a tragédia helyszínén, a leégett háznál".

Alex Schikowski német származású művész, egy 3,4 méter széles és 5 méter magas faragott szobrot készített "Róbert és Robika" címmel a település egyik közterére - de hiába.

Ezúton szeretnénk felhívni a Hivatal figyelmét, hogy döntése meghozatalakor legyen tekintettel a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosság felderítésére irányuló nyomozást segítő nemzetbiztonsági szolgálati munka értékelésére, valamint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága által felállított Tényfeltáró Munkacsoport vizsgálati munkájára, ténymegállapításaira.

A munkacsoport megállapításai (2009. november 17.) szerint „a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság a magyar kriminalisztika eddigi legsúlyosabb bűncselekmény sorozata. A rendőrség megállapítása szerint a gyanúsítottak cselekményeiket fajgyűlölő indíték alapján követték el. A vizsgálat megállapította, hogy a később előzetes letartóztatásba helyezett szélsőséges nézeteket valló személyek a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének törvénytelen eszközökkel történő megzavarására irányuló magatartás"-t tanúsítottak.

Csorba Róbert és fia ennek a gyilkosságsorozatnak, egy gyűlölet-bűncselekménynek lettek áldozatai ezért, megítélésünk szerint, az „zavarná" igazán az embereket, ha nem állíthatnánk emlékművet az értelmetlen halál áldozatainak - beleértve egy ötéves gyermeket. Semmilyen ideológia sem igazolhatja az emberi méltóság lábbal tiprását.

Bízva a vizsgálat lefolytatásában:

Budapest, 2010-05-13

Phralipe Országos Érdekvédelmi Szövetség
Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének Piliscsabai Tagszervezete
Roma Nők Országos Egyesülete
Roma Parlament
Roma Polgárjogi Mozgalom Szabolcs Megyei Tagszervezete
Kurt Lewin Alapítvány
Mozgalom a Deszegregcióért Alapítvány
Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége
Esélyt a Hátrányos helyzetű Gyermekeknek Alapítvány
Romédia Alapítvány, Mundi Romani Project
Roma Polgárjogi Mozgalom, Tatárszentgyörgy
Európai Hátrányos Közhasznú Szervezet
Roma Polgárjogi Alapítvány
Polgár Alapítvány az Esélyekért

C-PRESS

Mi Magyarok is szeretnénk emlékművet állítani a meggyilkolt Magyarokért, példának okéért Szögi Lajosnak és a sok megölt áldozatnak akiket a cigányok öltek meg. Ezért miért nem emelik fel a hangjukat a cigányok ? Tán csak nem azért mert nácik a cigányok ? Esetleg ők cigányoztak és azért ölték meg őket ? Mohácsi Viktória kedvenc szavajárását idéztem most a sok cigányértelmiséginek ! Szögi Lajost, és még sok mást a cigányok a Magyarságáért öltek meg, no meg azért a pár ezer forintért ? Érdekes, ezeket a dolgokat valahogy mindig elfelejtik a cigányok. Ezek szerint rasszisták a cigányok is ? Vajon a szamurájkarddal járkáló, rasszista üzeneteket küldő cigányokról miért nem ír a c-press? Ők nem fajgyűlölők azzal a nemzettel szemben, amelyet arra akarnak kényszeríteni hogy együtt éljen a cigányokkal ?

A C-Press egyik dehogy rasszista cigénya, aki ráadásuk értelmiségi !

Tényleg igazi értelmiség ez a Csibógyerek, csak úgy süt az intelligencia az írásaiból ! Ezek a C-Press nevű áldemokratikus cigányoldal komentelői !


Róma értelmíségi Csíbó ujjab góndolatai MrMótó Náci Sertés Gádzsónak!! Ez az Csíbó ne hadjd magad így kel beszélni a Gádzsok kal!!!

moto a fajtád szégyene vagy még jo hogy nemrolad itélikmeg a magyarságot te uszito félkegyelmü génhuladék náci sertés

menthetetlen agy halot vagy fuj te féreg nyulvány montam anyádnak jobleszha lenyeli de hátna az a ribanc anyád is hajthatatlan náci szuka bár már igy utolag hejesebnek tartotavona öis demontam anyádnak hogy késö bánat ugy most már csak nyelesük anyádat mrt moto üdv csibo és a tesok

moto miértnem ragadszösze a roxival ugyis mindketötök éltetö eleme a gyülöletkeltés és raszizmus hajrá baszátok szájbe egymást két szégyen gyülöletkeltö féreg
Ennyi is elég hogy a nagy "cigánydemorácia" érvényesüljön, ha nem tetszik az írás amelyben a cigányokat bírálod, azonnal kitiltanak a C-Press nevű förmedvényről ! Ennyit a nagy cigányság demokráciájáról ! Csak nevetni lehet ezeken az élőlényeken !


Tomi55: RTL-t hesszöljétek! - kib@szott szupi mindegyik!!!
Tomi55: ...meg Magyarországon... (de itthon lecigányozzák Őket)
BlackCat: Igazad van Tamango. A moderátor tényleg ide nézhetne néha. Nincs bennem elfogultság Tomi. Többnyire ott vannak a legszebb nők. Valamint Braziliában azt mondják.
Tamango: Ha a moderátor még figyelne is, akkor törölné azokat, akik nem tudnak tisztességesen megszólalni. Mert időnként beszélgetni is jó lenne, aműgy emberi módon.
Tomi55: India, Mexico, Venezuela... - Benned is van egy hajszálnyi elfogultság a kreol szépségek iránt?
Casting Ro Manager: Hajrá Zsuzsi - naplanya.boon.hu - április 26.
Casting Ro Manager: 50 perc múlva látható Magyarország 21 legszebb(???) lánya az RTL-en - szerencsére egy zenész azért van köztük - nekemőalegcebb
BlackCat: Nézitek a kiránynőt? Kíváncsi vagyok kit küldenek. Bár amíg ott lesz India, Mexicó, Venezuela addig esély sincs.
BlackCat: volna bocsika
BlackCat: Szia Tamango!!! Szerintem is előbb kellett!
BlackCat: Nothus az újabb jobbikot lejárató iq 80. Csak így tovább, ügyi vagy!
befejezetlen aktus: Királynő! - az általad előadott produkciót minősítették emígyen?
Miss Roma Hungary 2010: Azon töprengek, hogy a "fülledt erotika" meghatározásban a "fülledt" jelző mit takar? = nem valami pejoratív-rasszista duma?
Nothus: Csibó, a te hsz-edhez tolmács kell, a felét sem értem annak amit leírsz !
Nothus: Nem kell hogy messzre menjek, hogy én is nácirasszistaostoba cigányt lássak ! Itt van rögtön csibó gyermek, és egyostoba, de magát okosnak látó igazi sötét cigány BlackCat !
BlackCat: Átanál=átlagnál
BlackCat: Nothus! Te még az átlanál is o.stobább r.asszistap.arasztfasiszta lelki t.oprongy vagy. Mi a fenének ereszkedsz le a mocsok csúcsairól közénk, egyszerű átlagemberek közé?
csibo: csá mindenkinek nyugadalmas jo éjszakát
csibo: not de te olyan hejen zuhanyálle ahol senki nincsmeleted mert szerintem téged ha netán másodmagadal zuhanál le röktön fölfalna a társad kivéve ha öis egy elvakult mintte
csibo: söt még te is csináld ugy mont a lost ban zuhanyál le te is
csibo: látod nothus követhetnéd te is azeltünteket
csibo: hello tamango
csibo: nothus még jo nem terolad itélikmeg a magyarságot
Nothus: Jó is az hogy senki sem szembesít benneteket az igazsággal, hanem fújhatjátok tovább a szegíny cigány kontra rasszistatrapistafasiszta dumát ! Meg a jaj de elvagyunk nyomva című síróművet. Hajrá !
Tamango: Végre eltűntek a hsz.ből a szélsőségek!Most jó megint a c-press. Gratulálok! Előbb kellett volna!!! Ismét jó itt lenni!!!