Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. február 17., csütörtök

Csibónak csak úgy !

2010 Október

csibo: magában meg mégha nemtudom mivan akorsem ritka egy f@szkalap bunko náci sertésvagy
csibo: te magyar nyomorék vágjon föthöz a joisten mijen ember az akimindigcsak a másikban látja a roszat
csibo: not egy közönséges bajkeverö és gyilkos fajtavagy ez megyneked de szelemi csöcselék
Nothus II: Olvasd el te cigáynyomorék hogy mit írtam neked az állami cigánypolitikához ! Hülye cigány !
Nothus II: Te és a mocskos fajtád magának köszönheti ami lessz , nézd meg, Európában a változások nem nektek kedveznek !

Megengedhető-e a cigányozás és a zsidózás a magyar Országgyűlésben?

Megengedhető-e a cigányozás és a zsidózás a magyar Országgyűlésben? PDF Nyomtatás E-mail
2011-02-15 08:39
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Megengedhető-e a cigányozás és a zsidózás a magyar Országgyűlésben?Cigányozás és zsidózás az Országgyűlésben - mindkét kisebbséget negatív színben tüntette fel a Jobbik.


Nem értem, miért baj, ha egyes népcsoportokat a nevén nevezünk ? Hazugság viszont az, hogy negatív színben tünteti fel a Jobbik ezt a két népcsoportot, hiszen mind a kettő nap mint nap rossz színben tünteti fel magát ! Elég csak Izrael terrorista módszereit nézni Palesztinában, vagy a cigányok napi bűncselekményeit figyelni, és azt a Magyar szemével látni. nem kell ehhez Jobbik, hiszen mindennap szembesül vele a világ és a Magyarság ! Izrael bűneivel a világ, míg a cigányok folyamatos bűnözésével a magyarság !







Vona Gábor, a Jobbik gárdamellényt viselő elnöke Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva Magyarország egyik legnagyobb problémájaként a magyarság fogyását és a cigányság indokolatlan szaporulatát jelölte meg. "A harmadik csapdahelyzet pedig egy demográfiai csapda, amelynek két eredője van: az egyik a magyarság fogyása, a másik a cigányság elképesztő és indokolatlan népszaporulata" - fogalmazott.

Kijelentését a frakcióvezető azzal finomította, hogy nem az a baj, hogy cigánygyerekek születnek, hanem az, hogy sokuk mögött sem gazdasági, sem szociokulturális háttér nincs.

Miután Schiffer András, az LMP frakcióvezetője a kijelentést az Országgyűléshez méltatlannak nevezete, Mesterházy Attila szocialista pártelnök Kövér László házelnök közbelépését hiányolta. Az Országgyűlés elnöke így hárította a kritikát: "Vannak szabályok, amelyeket az általános európai kultúra és a jó modor rögzít, ezeket nemcsak a Jobbik képviselője sértette meg, hanem önök folyamatosan, az ülés kezdete óta".

Schiffer András hülye, biztosan elhülyült az általa olyan nagyon támogatott marihuánától ! Szót sem érdemes pazarolni erre az SZDSZ utódra !

Mesterházy Attila pedig csak a pofáját jártatja, mert az ő tolvaj pártja uralkodása alatt szalad el a cigányok lova, ebben az esetben viszont befoghatná a pofáját !

Orbán Viktor miniszterelnök viszontválaszában azonban határozottabb volt. "Felesleges élet még nem született, felesleges és indokolatlan élet pedig nincsen, tisztelt hölgyeim és uraim. Az életet tisztelni kell, és ahhoz kell segítséget nyújtani, hogy az élet a maga útjait megtalálva, a lehető legteljesebb mértékben ki tudjon teljesedni. Erről a filozófiai alapról mi, kereszténydemokraták nem fogunk elmozdulni" - jelentette ki.

Hülye Orbán vagy Orsós ! Ha neked érték az az élet, amely parazitaként tenyészik a magyarság testén, akkor ajánlom hogy ezt az értékes életet istápold Felcsúton !

Röviddel ezután Vona Gábor napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor és az Európai Zsidó Kongresszus vezetőjének brüsszeli találkozója utáni és egyéb a zsidósággal és Izraellel kapcsolatos kormánynyilatkozatokat idézett, majd úgy fogalmazott: a magyar külpolitika elképesztő igyekezetet mutat, hogy kedvében járjon Izrael vezetőinek. "Én arra kérem önöket, hogy legyenek ebben a kérdésben végre őszinték, ne sumákoljanak, ne bohóckodjunk itt egymással, de legfőképpen ne árusítsák ki Magyarországot Izraelnek" - fogalmazott.

Mi a franc közünk van egy terrorista országhoz ? Esetleg a múltbeni és a mostani vezetőink terroristákat támogatnak ? Mert akkor villámgyorsan nemzetközi bíróság elé őket ! Mit keres egy terrorállam nagykövete a "demokratikus" és "szabad" országban ?

Németh Zsolt, a Külügyminisztérium államtitkára viszont úgy vélte, hogy a magyar parlamentben az ilyen megközelítésnek nincsen helye. "Képviselő úr azt mondta, hogy nem találom a kipát. Az a fajta érvelés, amit itt hallhattunk, illetőleg ez a beszólás, tisztelt képviselőtársaim, ez a zsidózás kategóriáját meríti ki" - jelentette ki.

Barom ez a Németh Zsolt is, hiszen csak megkérdezték vagy megjegyezték hogy nem találja a ruhadarabját ! Vagy esetleg antiszemita, hogy így felháborodott azon hogy kiválasztott nép tagjának nézték ?

Ezt követően az LMP-s Osztolykán Ágnes sajtótájékoztatóján - melyen "bűnbak" feliratú táblával a nyakában jelent meg - úgy fogalmazott: nem szabad tovább tűrni, hogy nyíltan lehessen cigányozni és zsidózni Magyarországon.

Osztolykán Ágnes ülj le ! Hülye vagy, jár az egyes neked ! esetleg te is elhülyültél a kendermagos barátaid joinjaitól ? Minek nevezzem a cigányokat ? Minek nevezem a zsidókat ? Barnaszarnak a cigányt és sárgacsillagos okádéknak a zsidókat ? Így hívják őket, cigánynak és zsidónak. Akkor meg mi a faszról pofázol te ostoba !


Sigmod Árpád

C-PRESS - Inforadio.hu

Általam pedig korrekté korrigálva !

Amerika figyeli a magyar romaprogramot !

Amerika figyeli a magyar romaprogramotMagyarország egyesült államokbeli megítélését nagyban befolyásolja a romaügy hazai és európai szintű kezelése, az amerikai tárgyalópartnerek nagy várakozással tekintenek a magyar kormány romaprogramjára - jelentette ki az MTI-nek Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, aki kedden Washingtonban amerikai külügyi és oktatásügyi vezetőkkel, valamint civil szervezetek képviselőivel tárgyalt

Amerikának inkább az általa megszállt területekre kéne figyelnie, ahol a saját állampolgárai terrorizálnak idegen állampolgárokat, és követnek el ezek ellen az állampolgárok ellen nap mint nap atrocitásokat ! Miközben a demokráciáról papol az USA, aközben egy terrorállamot is támogat, anyagilag és katonailag ! USA folyamatosan megsérti az ENSZ által hozott határozatokat, amelyeket Izrael ellen hoztak !

A romaügy nem kizárólag emberjogi kérdés, hanem egyúttal olyan gazdasági kihívás is, amely stratégiai jelentőssel bír Európa jövője szempontjából – hangsúlyozta az államtitkár az Atlantic Council washingtoni intézetben tartott előadásában. Rámutatott, hogy a 12 millió európai roma 85 százaléka a volt szovjet blokk országaiban él, s a munkaerőpiacon nem jelentkező, inaktív részük erősen megterheli a szociális ellátórendszereket.

Igen, valóban gazdasági kihívás, hiszen előbb-utóbb kénytelenek lesznek a múltbeli és a mostani "vezetők" felismerni a helyzet tarthatatlanságát, és a gazdasági összeomlás szélén álló országban felszámolni a cigány gyerekgyártási megélhetést felszámolni ! Bár a mostani miniszterelnök kijelentette, hogy a cigánygyerek érték ! Ha az, akkor telepítse őket Felcsútra, mert a magyar már unja a cigánygyerekek bűnözését is ! Énnekem az lenne az igazi érték, ha végre ez a dilettáns kormány eltűnne, elvégre eleget hazudott már a választóinak !

A romaprogram állt Balog Zoltánnak az amerikai külügyminisztériumban folytatott tárgyalásainak középpontjában is. A washingtoni oktatásügyi minisztériumban az államtitkár prezentációt hallgatott meg a szövetségi esélyegyenlőségi programokról és a hátrányos helyzetű családok felzárkóztatásáról.

Vajon Balogh Zoltán miért nem először a Magyarokkal, azaz a lakossággal konzultál a cigánykérdésről, de ha az USA-nak ennyire fontos a cigányság helyzete, akkor miért nem fogad be cigánycsaládokat, és vajon miért nem ad nekik menekültstátuszt ? No, meg aztán az USA költségvetése könnyedén elbírná a szegény, üldözött cigányok szocializálását, hiszen biztos hogy ők nagyon értenek hozzá, mert az Európa államainak 600 év alatt sem sikerült, így a "nagy" amerika biztosan megoldaná ezt, hiszen más országok belügyeiben nagyon osszák az észt. Csak azt nem értem, vajon az USA-ban miért is kóborolnak a cigányok ?


Az államtitkár megbeszélést folytatott a National Democratic Council vezetésével is. Az amerikai nonprofit szervezet egy romaprogram beindítását tervezi Észak-Magyarországon.

Ennek örülök ! Itt a nagy lehetőség a "nagy" és "demokratikus" Amerikának, bár szerintem náluk kéne boldogítani a cigányokat, így folyamatosan dajkálhatnák a cigányokat, és ajnározhatnák őket kedvükre !



C-PRESS - MNO