Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. március 15., kedd

Hogy hazudnak az Mocskos Szarládák Pártja Néphazugság újságjában !

A nácik szabadon zaklathatják a cigányokat PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-15 08:49
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
A nácik szabadon zaklathatják a cigányokatGyöngyöspata - A Jobbik legutóbbi megfélemlítő demonstrációja után feluszított helyi nácik, a betiltott Magyar Gárdából alakult Szebb Jövőért Polgárőrség tagjai, zavartalanul zaklathatják a faluban élő cigányokat. A Jobbik minden jel szerint véres összeütközést akar kiprovokálni.

Ebben az írásban is látszik, hogy a baloldali, azaz a posztkomunista sajtó mennyire is elferdíti a tényeket, hiszen a Polgárőrség nem azért ment le, hogy provokálja a cigányokat, hanem hogy megvédje a magyar lakosságot az elharapózó, a liberálisok és a szocialisták által gerjesztett cigányterrortól !

A cigányok panaszai alapján az LMP felszólította a magyar nyilas pártot, hogy vessen véget a békés kisebbség zaklatásának. A Jobbik erre úgy válaszolt, hogy költözzenek le Gyöngyöspatára néhány hétre. A képviselők nem költöznek, mert a cigányokkal még csak meglennének, de az őket zaklató náciktól tartanak. Felszólították a rendőrséget, hogy védje meg a polgárokat a fajgyűlölők provokációjától és előzze meg az önbíráskodást vagy az újabb gyilkosságokat. A Fidesz egyelőre szabadon hagyja a nácik terrorját.

Pont az az Liberális Mocskok Pártja szólít fel valakit, amely támogatja a marihuána fogyasztást, azaz drogot adna a gyerekek kezébe ! Ezek után mit is lehet mondani erről a pártról ? Jót nem ! És mégegyet tudomásul kell vennie minden magyarnak ezzel a párttal kapcsolatban, ez a párt az SZDSZ romjaiból jött létre, azaz ugyanúgy nem tekinthető magyarbarát pártnak.


A Jobbik szerint az LMP pénteki közleményével ismét bebizonyította, hogy a szélsőségesen liberális, a “magyarok ellen uszító gyűlöletpolitika” még mindig nem veszett ki a hazai politikából. Azt javasolják az LMP képviselőinek, hogy “költözzenek le a gyöngyöspatai cigánysor közepére néhány hétre”, hogy belássák, miért van szükség a Szebb Jövőért Polgárőrség munkájára.



A náci párt arra reagált, hogy az LMP arra szólította fel az országos és megyei rendőri vezetést, hogy megfelelő eréllyel, valamint a törvény szigorával lépjen fel a gyöngyöspatai lakosok védelmében és előzze meg az önbíráskodás minden formáját. Szabó Tímea, a párt országgyűlési képviselője közleményében hangsúlyozza: a Heves megyei település roma és nem roma lakosaitól az elmúlt 24 órában több kétségbeesett, a közbiztonság tarthatatlan helyzetére utaló segélykérés érkezett az LMP-hez és a helyi roma közösséggel foglalkozó lelkipásztorhoz.

Náci párt ? Ennyire tudatlan a Cigány-Press és a vörös újság ? Nemes egyszerűséggel mondva, ezek a hazug hírforrások szerkesztői és újságíróp tudatlan barmok ! Miért ? Mert a nemzeti szocializmus nem éppen Vona Gábor pártjának a jellemzői, inkább azoknak, akik 2006-ban erőszakkal akarták elhallgattatni a tüntetőket ! Hol is volt akkor a demokrácia ? Esetleg a vöröspribékek olyankor elfelejtik a demokrácia fogalmát, és terrorral védik a vörös hatalmukat ? A Néphazugság vajon akkor miért is nem nácizta a tolvajkormány Fletóját ?

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy az LMP – amelyet ”SZDSZ 2.0″-nak nevez – a törvénytisztelő és védtelen magyar családok helyett “az őket terror alatt tartó bűnözőket” védi és – ahogy a múlt vasárnap a gyöngyöspatai látogatásán is tette – alattomos módon hergeli a magyarok ellen, régi SZDSZ-es módon “kioktatva” őket jogaikból.



“A vidéken mérhetetlen támogatottságú, a kistelepülések problémáit hírből sem ismerő belvárosi rétegpárt képviselőinek azt javasoljuk, ne csak egyszer, néhány órára mozduljanak ki Budapest közigazgatási területéről, hanem költözzenek le a gyöngyöspatai cigánysor közepére néhány hétre. Akkor ők is be fogják látni, miért van szükség a Szebb Jövőért Polgárőrség munkájára, akik tegnap fatolvaj cigányokat juttattak a rendőrök kezére, bár utóbbiak csak kutyáik segítségével tudták megfékezni a falu lakosságát terrorizáló bűnözőket és családtagjaikat” – olvasható a magyar Klu-Klux Klan közleményében.



A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március eleje óta járőröznek a 2800 lakosú Gyöngyöspatán, állításuk szerint a megszaporodott bűncselekmények miatt. A Jobbik helyi vezetője Juhász Oszkár, az MTI-nek korábban azt mondta: azért járőröznek, mert sok bejelentést kaptak vagyon elleni bűncselekményekről, garázdaságról, zaklatásról és a bűncselekményekkel a helyi cigányokat vádolják. Feltételezik.



A Jobbik március 6-án – a rendőrség becslése szerint – mintegy ezer ember részvételével megfélemlítő demonstrációt tartott a településen. Vona, a párt elnöke ez alkalomból úgy fogalmazott, hogy “magyarpárti tüntetést” tartottak a községben. Az LMP négy országgyűlési képviselője, Szabó Tímea, Szabó Rebeka, Dorosz Dávid és Szilágyi Péter március 6-án szintén Gyöngyöspatán járt, és találkozott a település polgármesterével és roma vezetőkkel.



Az Orbán-kormány több szempontból is mulasztást követ el. Egyrészt hagyja, hogy a jogerősen betiltott Magyar Gárda tagjai új maskarába öltözve tovább folytassák tevékenységüket, “polgárőr” egyenruhájukon is viselve a náci párt jelvényeit. Másrészt nem védi meg egy magyar kisebbség tagjait a faji alapon történő zaklatástől, és engedi, hogy az állami erőszakszervezeteken kívül mások is erőszakot alkalmazzanak. Olyanokkal szemben, akikről a magyar bíróságok nem hoztak jogerős ítéletet.

Az LMP négy országgyűlési képviselője, Szabó Tímea, Szabó Rebeka, Dorosz Dávid és Szilágyi Péter hazug LMP-s képviselők ! Hazudnak ezek az SZDSZ maradványok ! Hol látnak a Polgárőrök ruháján náci szimbólumokat ? És hol vannak ezek a liberális mocskok, amikor a cigányok etnikailag támadják a falvak lakosságait ! Hol voltak akkor, és vajon miért nem hallatták a hangjukat, amikor etnikai hovatartozásuk miatt bántalmaztak, gyilkoltak, esetlegesen erre uszítottak a cigányok ? Ezek után a liberális hulladékok, köztük ez a négy elmebeteg liberális, jobban tenné, ha inkább kivándorolna szellemi hazájába, és ott osztaná az észt, amiből nekik sajnos semmi nem jutott !


Mindaz alapján, amit a náci hordák Gyöngyöspatán tesznek, a Jobbik nevű fajgyűlölő párt betiltását kellene kezdeményezni. A rendőrséget és személyesen Pintér Sándor belügyminisztert terheli minden felelősség, ha a Jobbik meg tudja valósítani célját, és véres összetűzésre kerül sor a magyar Klu-Klux-Klán tagjai és a faluban zaklatott cigányok között.

Náci hordák ? Miért is fajgyűlölő a Jobbik ? Ez a két szennyportál meri ezt állítani ? Miért nem megy le vidékre ez a két hulladék média, és miért nem kérdezi meg a magyarokat a Jobbikról és a cigányokról ? Vajon miért nem ? Azért nem, mert akkor a valóságot újra meg kéne hamisítani ennek a két szennyoldalnak, hogy ne derüljön ki az igazság !

C-PRESS - nepszava.com

Most pedig jöjjön a cigánykultúra néhány valóságos darabja !



A cigányok angyalai nevű terrorszervezet vonulását láthatják itt a Liberális Marhák Pártjának tagjai ! Ő ellenük miért nem tiltakoznak ? Hiszen ezek az egyének félelmet keltenek, meggyalázzák a magyar zászlót és a magyar jelképeket ! Hol vagytok liberálisok ? Ilyenkor miért nem jár a pofátok ? Vörös kommunisták, ti hol bujkáltok, vagy annyira el vagytok foglalva a lopással és a hazugsággyártással, hogy erre már nincs időtök ? Hol vagytok újságíróknak nevezett hulladékok ! Miért nem derítitek fel, kik is ezek a cigány neonácik ?



A nagy cigányvalóság ! Heten egyre jó cigányszokás szerint ! Hol van a Lepukkant Mocskok Pártja ilyenkor ? Ilyenkor miért kussolnak ezek a nagy humanista szarládák ?



Vajon ezt minek nevezik majd a cigányvezetők ? Esetleg azért támadták meg heten mert cigányozott ? Vagy ez is egy ősi cigányhagyomány ? Esetleg ez is csak egy csínytevés ?

Nézzük cigányok, vajon van-e cigánybűnözés ? Vagy esetleg a Jobbik találta volna ki ? Ha van, akkor a liberális söpredék és a vörös tolvajok hazudnak !



Ezt vajon minek lehet nevezni ? Meg kell állapítani, a cigányok gyerekei már korán, tízéves koruktól követik a cigányszülők életvitelét, ezért is kéne lejebb vinni a büntethetőségi korhatárt, hiszen ezektől a mocskoktól meg kell védenie magát a magyarnak ! Van pár elmebeteg pszihológus, aki a liberális baromságától áthatva tiltakozik ez ellen ! Példa rá ez a nem teljesen épelméjű, Göncöl Katalin "kriminálpszihológus" !





Ha pedig valaki, itt például egy stáb akarja felvenni a cigányság valódi arcát, a cigányok azonnal megtámadják! Vajon ezt minek lehet hívni ? Ilyenkor kíváncsi vagyok, vajon a vörösújság "újságírói" honnan veszik az írásaikhoz való anyagot ? Vagy esetleg Szanyi kapitány és Mesterházy elmondja ezeknek a vöröstollúaknak hogy mit kell írniuk ?
A cigányhorda támadása !



És végül itt az igazi cigánytermészet ! Sajóbábonyban azt skandálták a cigányok, hogy "megölünk minden magyart " ! Ilyenkor hol vannak a liberális rohadékok és a vörös mocskok ? Miért nem írt róla a szennyoldal ? Azaz a Cigány-press ?



Végül jöjjön a valódi cigányhorda, amely jól tükrözi, hogy kik is azok akik ellen fellép a a valóban a magyarokat védelmező Polgári Egyesület ! Bármit is pofázzanak a liberális szennyoldalak és a kommunista újságok, nem a Gárdát és a Jobbikot kéne betiltani, hanem a Izraeli makkot tisztogató LMP-t és a Magyarellenes SZopógépek Pártját !



Valójában az Liberális Marhák Pártja támogatja a bűnözést, ha a magyarok ellen harcol, hiszen a cigányok életvitelszerű bűnözése mellett tör pálcát, mikor egy valóban a magyarok érdekeit figyelembe vevő és a magyarok védelmét szolgáló pártot náciz le !