Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !

Orbán (Orsós) Viktátor, a Magyar nemzet árulója, a cigányseggek nagy nyalója, a "Vezér" !
Diktátor Orbán (Orsós) Viktátor, aki a cigányseggek nyalásával szerez szavazatot ! FaszfejekIdiótákDebilekElmebetegekSZövetségének elnöke, és a Gánti kőbányák Ura és a Tokaji szőlők mestere a megszerzés terén ! Az Olajszolgák fejedelme, a Cigányok tiszteletbeli Vajdája, és a Magyarok Hóhéra ! A Gazdagok Pártjának a "nemes" Vezetője, Lázár Jó Party patrónusa, és a vidéki Magyarok elárulója !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !

A két örök összetartozó ! Orbán Viktátor Kezet csókol Botox Lendvai MSZP-nek !
Mottójuk: Lopjunk és mutyizzunk együtt, és szarjunk rá, ha éhendöglik a magyarság ! Csak a zsebünk legyen tele, had korogjon a magyar bele !

A színeség nem gyönyörködteti a magyarságot ! A Liberális Mocskok Pártja valódi arca !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !

A cigányok hadat üzentek Gyöngyöspatán !
Gyönygyöspatai cigányok igazi arca, de ilyen a többi cigány is ! Folyamatosan frissitve ! Az "álrettegő" cigányok mocsokságai a kezdetektől napjainkig ! KATTINTS A KÉPRE ÉS A LAPON TALÁLOD MAGAD ! CIGÁNYOK NEM KÍVÁNATOSAK, ŐK OLVASSÁK CSAK A C-PRESS HAZUGSÁGAIT !

A Hazám zászlója !

A Hazám zászlója !
Ez az igazi Magyarország zászlója ! És ez is marad ! Bűnöző cigányokat bántani nem kell félnetek jó lesz !

Ennek a blognak csúfolt valaminek a leírása !

Ez a kis firkálmány útmutató ehhez a blognak nevezett Anti C-Presshez !
Vedd komolyan ! Ne a bloggot hanem az ide leírt tájékoztatót ! Ha nem vársz semmit ettől a blogtól, azt itt teljes mértékben megkapod ! :-)

Ha személyeskedni vagy beszélgetni akarsz, azt tedd a Kondaoldalon, az oldal linkjét megtalálod fentebb ! Ha a témához akarsz valamit írni, azt tedd szintén a Kondán ! Ez a blog valóban tingli-tangli, nem szorítkozom az olvasókat saját gondolataimmal való fárasztására, hanem csak merítek az általam olvasottakból, ezekből csemegézek. Azokat kommentálva teszem ki a videókat és az írásokat. Komoly szakmai írásokra itt ne számíts ! Ahhoz ész kéne, de a bírálóim szerint nekem az nincs ! A bírálóimnak sincs ! :-) De esetleg a linkajánlómon találsz magadnak igazi blogokat is, amelyek kielégítik a tudás szomjadat ! Ez a blog főképpen magamnak íródik, hogy pár év múlva emlékezek az eseményekre, és ne valami meghamisított szarral próbáljanak megetetni ! Ha nem tetszenek a számomra írt írásaim, úgy húzz innen az anyádba ! Én így látom a dolgokat, és ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg más a véleményed, úgy vedd tudomásul, HOGY SZAROK A TE VÉLEMÉNYEDRE ! MÉG EGY FONTOS ADALÉK EHHEZ A BLOGHOZ ! A CIGÁNYOK NEM TELJES RÉSZÉT OSTOROZOM ITT, HANEM CSAK AZOKAT A SZUTYKOS CIGÁNYOKAT, AMELYEK KÉPTELENEK A NORMÁLIS MAGYAR-CIGÁNY EGYÜTTÉLÉSRE ! HOGY HÁNY SZÁZALÉKRA VONATKOZIK A MEGÁLLAPÍTÁSOM ? AZT MAJD A JÖVŐ ELDÖNTI ! ÉN 2%-RA TIPPELEK, KÖRÜLBELÜL ANNYIAN ÉLNEK NORMÁLIS, EMBERI, HASZNOS, BECSÜLETES ÉLETET MAGYARORSZÁGON ! HOGY EZ RASSZIZMUS ÉS KIREKESZTÉS ? LEHET HOGY NEM KIREKESZTÉS, CSAK FELISMERÉSE ANNAK, HOGY A TÖBBI PRIMITÍV CIGÁNY SOHA SEM FOG HASZNOS TAGJA LENNI A TÁRSADALOMNAK ? MEGMARADNAK A SAJÁT SZINTJÜKÖN, AMI VALLJUK BE, LEHET HOGY ÁLLATI SZINT ALATT VAN ?


2011. március 24., csütörtök

edit 63 cigánykancának !

edit63: ...
ZSAK FOS IVADEKOK , VAGYIS JOBBIK MEG NYILAS TRAGYA DOMBOK FIGYELEM ,!! VESSETEK JOL A ESZETEK BE HA EGGYATALAN VAN NEKTEK AZ , MERT KETLEM MERT CSAK TI EGY ZSAK FOS IVADEKOK VAGYTOK, A CIGANYOK ELNYOMASAT MEG FELELMITESET MEG CSINALHASSATOK DE AKKOR SEM BIRTOK VELUNK MERT MI NEM FOGUNK KI HALNI SOHA HANEM MINNEL JOBBAN ELNYOMTOK ANNAL TOBBEN LESZUNK VAGJATOK ? OSZT MELY MAGYARKODHADTOK ITT AHOGY AKARTOK ZSAK FOSOK, NEM FOGUNK KI HALNI SOHA MERT MI BE TOLCSUK AZ ISTEN PARANCSOLATAT !!! A ZSIDOKAT IS MINNEL JOBBAN ELNYOMTAK EGYIPTOMBAN AZ ISTEN ANNAL JOBBAN MEG SEGITETTE OKET SOKASODTAK !!!!!
20

Szüljetek csak nyugodtan minél többet, de tartsátok is el a poronytaitokat, mert nemsokára már nem fogja őket etetni a magyar. Mikor elkezdenek feldögleni, mert a cigány csak elli őket, akkor lehet majd szaporodni. Csak nem lesz miből etetni őket, nem lesz segílyke ! Zsakfosok ! Szegényes a szókincsed, te selejtes cigánykanca, csak ennyire futja ?

Selejt cigány dicsekvése. Kár dicsekednie, akkor sem volt különb, hiszen akkor is csak a mások lehúzásából élt Zsúrfi !

Hát igen, ez az írás is csak azt mutatja, hogy mit is szeret csinálni a cigányság, és mit nem. Dolgozni például nem. Alulról olvasd Zsurfi dicsekvését. Ez az írás az üzenön jelent meg a Cigány kamu-pressen.

ZSURFI: EDIT NEM NEKED ÍRTAM HOGY ISMERNED KELL ENGEM HA NEM ENNEK A FÉREGNEK AKIVEL ÍROGATTÁL
ZSURFI: DE KI Ő?? ÍRD MEG NEKEM A CSETEN EDIT HAD BESZÉLGESSEK EL VELE
ZSURFI: VAGY ÁRULÓ VAGY ??
ZSURFI: MI VAN MÉG ITT IS ELLENŐRZINEK MINKET?? LÁTOD EDIT ILYENEK EZEK,AMIKOR ÉRVELNI KELL TIPLI
edit63: na mindeggy ha az vagy akinek en gondolakk akor az egyik gyermemunk jo baratok es mi is ismerjuk egymast szemejesen
edit63: linkoci magunk kozt igy hivnank
edit63: azert van itt hogy lejarassa a cigany aszonyokat mert o eggy ber utalo
edit63: na mindeggy o csak szeretett volna az lenni ))
edit63: o egy kameleon en mar meg ismerem az irasairol
ZSURFI: menő csávó vagy. ez igen. TÖLCSÉR EZ A NÉV MOND VALAMIT?? EZEK VOLTAK A 70-ES ÉVEKBEN A ZSUGA KIRÁLYOK HA NEM ISMERED ŐKET HAZUDTÁL
edit63: zsurfi uj vagy meg itt o neki sok neve van o rendvedelmi bisztos , tomi 55
ZSURFI: mi van elnémultál?? vagy hazudoztál az Editnek?
ZSURFI: ha nem akkor majd egyszer össze futunk itt a nyolcba úgy is és akkor majd személyesen.
ZSURFI: neked miből volt elég? írd le lehet hogy egyet értünk
edit63: en egy zsurfit ismerek a 8 ban ha az vagy akkor ismerosok vagyunk
ZSURFI: csak nem fértél oda a tűzhöz.
ZSURFI: A ZSUGÁZÁST ÁLLTALÁBAN CIGÁNYOK CSINÁLTÁK AKKOR NEM UTÁLTAD ŐKET?vagy csak szeretted volna azt csinálni amiről írsz
edit63: nem vagytok eggy korosztaly
ZSURFI: VAGY CSAK KAMUZOL??
ZSURFI: FEKETE KÉZ MOND NEKED VALAMIT? ELÉG VOLT
ZSURFI: HA A 8-BA LAKSZ VAGY LAKTÁL ÉS ZSUGÁZTÁL ISMERNED KELL LEGALÁBB A NEVEMET.
edit63: neked az a velemenyed nekem mas zsurfi arrol a gyilkossagrol
edit63: ZSURFI ok mondjaj allandoan rank hogy retek hat nehogyma csak ok retkezzenek amikor ok csak retkesek
ELÉG VOLT!!!: Zsurfi! - ez a '70-es években volt, de tény, hogy nagyon szép békeidők voltak azok
ZSURFI: zsugás voltál? ELÉG VOLT. AKKOR ISMERNED KELL ENGEM.

EZEN ÍRÁS NEM SZÓL AZOKRÓL A CIGÁNYOKRÓL, AKIK MÁR SOK ÉVE NORMÁLIS KAPCSOLATBAN ÉLNEK A MAGYAR NÉPPEL, ÉS HASZNOS, TÁRSADALOMÉPÍTŐ TAGJAI A MAGYAR KÖZÖSSÉGNEK !

Száva demonstrációja, és a valóság !

Felhívás! Demonstráció Gyöngyöspatán PDF Nyomtatás E-mail
2011-03-24 09:27
Betűméret: Kicsi: Betűméret csökkentése Nagy: Betűméret növelése
Felhívás! Demonstráció GyöngyöspatánA MAGYARORSZÁGI NEMZETI ETNIKAI KISEBBSÉGEK ÉRDEKVÉDELMI EGYESÜLETE / ÉKE / szeretettel meghívja Önöket, a Magyar Demokráciánkat veszélyeztető neonáci eszme elleni demonstrációjára, megbékélés menetére!

Nem demonstrálni kéne a cigányoknak, hanem a szemét viselkedésük ellen kéne valamit tenni ! Remélem, hamar megszűnik a cigányok segélyezése, és akkor az egekbe szökik a cigánybűnözés, ami által végre fellép végre egységesen a magyar ! És végre rendberakja a cigánykérdést ! Semmi szükség a cigányság jelentős részére az én véleményem szerint, hiszen csak élősködik Magyarország testén ! Érdekes az is, hogy pont egy volt bűnöző próbálja meg megmondani a Magyaroknak, hogy hogyan álljon a bűnöző cigányokkal szembe, és pont ez az ember beszél a nácizmusról, amikor fogalma sincs ezekről a dolgokról. Lenáciz magyarokat, akiknek elegük lett a tetves , rabló, együttélésre alkalmatlan cigányokból ! Hazudnak a "vezető" liberális médiák, azaz az Maszopos és a Fitymások médiái, de hazudik a libsi médiai is, mert miért is nem kérdezték meg a magyarokat egyik "média" firkálói sem ? Esetleg azért, mert leköpték volna őket a rengeteg hazug írásért ? De mondott-e igazat a Cigánypress is ? Erősen elferdítve adta közre a hülyeségét ? Ennek eldöntésére rengeteg videóanyagot lehet találni ezen a blogon, ajánlom a sok szegínyromák sajnáltatónak !



E gonosz jelenség, minden eszközt bevet, hogy politikai sikerhez jusson ! A honfitársaink
összeuszításától sem riad vissza, Magyart-Cigány ellen, Cigányt-Magyar ellen, ahelyett, hogy követnék az ÉKE példáját, fáradhatatlanul, állami finanszírozás nélkül segítünk származástól függetlenül rászoruló embertársainkon, többek között bűnmegelőző előadásokkal.


Tudod mi lenne a megfelelő bűnmegelőzés ? Mikor beugrik a bűnöző, akkor agyon kell baszni a mocskot ! Nem számít hogy gyerek vagy felnőtt !

NAGY TISZTELETTEL KÉREK MINDEN JÓÉRZÉSŰ MAGYART, NE HAGYJÁK, HOGY AZ ALATTOMOS, ÖNÖS ÉRDEKŰ POLITIKA GYŰLÖLETET KOVÁCSOLJON KÖZÉNK" !

DEMONSTRÁCIÓ HELYSZÍNE : Gyöngyöspata, Bem u 23.szám
IDŐPONT; 2011.03.26. 15:00-TÓL 18:00-IG


„Magyarország közös haza.
Összefogásunknak legyen szava !
Békességünket féltjük, ez ellen kell nagyot lépnünk !
Gyülöködő ember, tetteivel rosszat termel.
Megfertőzi társait,lerombolja álmait !
Az égiek szellemi ébeségre szólítanak minket !
A rasszizmus ellen tegyünk közösen, mindent, mindent.
Amikor háborút viselt a magyr nép, együtt indult érted a roma,s számos
nemzetiség!
Közös hazánkat együtt védtük, legyen örök békességünk.”
/SZÁVA VINCE/

ÉKE-JOGVÉDŐ Elnök :
Száva Vince
www.mkp-eke.qwqw.hu
Tel : 06305273160
E-mail; szava.vince@gmail.comAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

HÁT AKKOR NÉZZÜK MEG, A MAGYARHOZ MIKÉNT VISZONYUL A CIGÁNYSÁG ? ELÉG CSAK EZT ELOLVASNI, AHOL A MAGYAROKRÓL ALKOT VÉLEMÉNYT A CIGÁNYSZÁRMAZÁSÚ ! ÉBREDNI KÉNE, VESSÜNK VÉGET ENNEK, NE ETESÜK A CIGÁNYSÁGOT, EGYÉK AZT AMIT MEGTERMELNEK. hA MEG ÉHEN HALNAK ? NEKEM MI KÖZÖM HOZZÁ ? HISZEN MÉG AZ OLDALUK, A HAZUGSÁGOT TERJESZTŐ, A VALÓSÁGOT ELFERDÍTŐ CIGÁNY-PRESS IS RASSZISTA, HISZEN ELNYOMJA A MAGYAROK VÉLEMÉNYÉT AZZAL, HOGY EGYSZERŰEN FOLYAMATOSAN TÖRLI A MAGYAROKAT A REGISZTRÁCIÓBÓL, HA AZ BÍRÁLNI MERI A KOSZOS CIGÁNYOKAT !

Steve Bikó: mert a fagyi visszafog nyalni aztán majd jöttök és kértek s talán adunk nyilas kutyák és elit politikusok rohadnátok meg
Steve Bikó: de ők a tökéletesek na nem mert mi vagyunk azok elég ha csak a mult büneit magatokra veszitek háboruk,rabszolgatartók.mennyi gyereket öltek,nőket ártatlanokat ha már álltalánosítgatunk akkor tőlletek gyilkosabb nemzet nincs lelehet rólunk szálni
paraszt korcs fattyú, JOBB HA TUDOD HOGYHA LEHETNE ELTÖRÖLNÉK A SZAROS KIS CSONKA "ORSZÁGOTOKAT" A TÉRKÉPRŐL MINTHA SOHA NEM IS LETT VOLNA, INKÁBB A CIGÁNYOK MELLET FOGNÁNAK MINT VELETEK EGYSZER IS!
A CIGÁNYOKKAL MEG NE NAGYON PACKÁZZATOK MERT CSAK ÚGYIS TI BASZTOK RÁ! MINT AHOGYAN MINDIG IS LENNI SZOKOTT!

TI CSICSKA PARASZT GECIK A CSICSKÁINK VOLTATOK MINDIG IS ÉS AZOK IS LESZEK ELLENKEZŐ ESETBEN FEL LESZTEK DARABOLVA, OSZT MEHETEK PANASZRA AHOVA AKARTOK!

A FEHÉRNÉPEK LEGALJAI VAGYTOK ÉS EZT MINDENKI TUDJA RÓLATOK, TURÁNI KI FEHÉRÍTETT MONGOL KORCS FATTYÚKRÓL, A VILÁG LEGNAGYOBB DOLGA LENNE HA MÉG TI A CSICSKA PARASZT FATTYÚ KORCS NÉPSÉG IS EL KEZDENE UGRÁLNI, RÖGTÖN PICSÁN LENÉTEK RÚGVA MINT AHOGYAN AZT A SZAROS TÖRTÉNELMETEK ALATT MEGSZOKHATTÁTOK, ÍGY HÁT ENNEK FÉNYÉBEN VEGYÉL VISZA "VILÁG MEGVÁLTÓ NÁCIKO"
NE HOGY MÉG A VÉGÉN A NAGY "HAZAFIASKODÁSRA" KEGYETLENÜL RÁ BASSZATOK!!!!!!!!!!


By: Romanista

És hogy most meg tudtuk hogy a kárpát medence szajha népének(mágyároknak), miből is lett annyira kurvára elege, már csak az a kérdés hogy mikor fognak elkezdeni lázadozni, és hogy a történelem során meg SZOKOTT SZÁJBA KÚRÁSUK MIKOR ÉS KIK ÁLTAL FOG BEKÖVETKEZNI, EGY BIZTOS EZ UTAL MI CIGÁNYOK IS KEGYETLENÜL MEG BASSZUK ŐKET!!!


By: Romanista
Megjegyzés helye :
"Résen"
14 megjegyzés - Eredeti bejegyzés megjelenítése Megjegyzések elrejtése
Megjegyzés helye: Nácik, haza! - Balogh Artúr, Zorro, Bubu és Más Antifasiszták és Ronin Radikális Blogja

Ez a cigányvartyogás pedig a Nácik Haza cigányoldalról való ! Miért is kell a cigánysággal összefognunk ? Fogjon velük össze a liberális csürhe, igaz magyar pedig készül a dolgára !

C-PRESS

EZEN ÍRÁS NEM SZÓL AZOKRÓL A CIGÁNYOKRÓL, AKIK MÁR SOK ÉVE NORMÁLIS KAPCSOLATBAN ÉLNEK A MAGYAR NÉPPEL, ÉS HASZNOS, TÁRSADALOMÉPÍTŐ TAGJAI A MAGYAR KÖZÖSSÉGNEK !